![]() |
#3151 |
Konto usunięte
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Pamiętam, Kama.
Ale ja sobie czytanie tego odpuściłam ![]() ![]() Wątek pada ![]() Za chwilę zapewne pojawi się jakiś lament typu - tyle mnie nie było i nie ma co czytać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak jak piszesz Beata
![]() Kolejny bardzo napięty dzień mam... Praca, po południu imieniny mamy. Ale za to od piątku do wtorku wolne ![]() ![]() Orphans się rozkręca. Jesteśmy w trakcie 2 sezonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Gang Iren
|
Dzień dobry.
Piękna pogoda się zrobiła więc korzystamy ![]() Ja czytam " Niezgodną", taka młodzieżówka, ale podoba mi się i wciąga. Film też był fajny. Są tego trzy tomy. Kupiłam dziś bluzeczkę, taką cieniusieńką. No, jestem z niej zadowolona ![]()
#3154 |
Gang Iren
|
Taką
#3155 |
Konto usunięte
|
Aussie,
u nas zapowiada się upalny tydzień, więc weź sobie trochę - i stopni i słońca. Zjadłam wczoraj 4 lodowe snikersy! @ się zbliża, to się ślinię na słodycze...I nie mam wyrzutów sumienia. Nie zażeram się tak na co dzień... Już uzupełniłam zapasik, bo w pobliskim sklepie promocja nadal trwa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Konto usunięte
|
motylki
![]() mam 8 dni na nadrobienie zaległości, kiedy ja sie oduczę łatwości w prolongowaniu sobie terminow ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Konto usunięte
|
Ogladalam film, zapatrzyła się autorka na Igrzyska śmierci, czy jak to było...Igrzyska z Lawrence o wiele lepsze, książki i film, chociaż ostatniej częsci sfilmowanej nie widziałam..Głownie dlatego,że podzielili ja na dwie, nie lubię tak...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
ładna bluzka, lubie takie motywy
![]() Snikersom, nawet lodowym mówimy nie ![]() Dzis kupiliśmy truskawki w od innego dostawcy i nie sa takie smaczne ![]() ![]() Znowu walcze z intercity, próbując kupic bilet przez net. dochodze do pewnego punktu zamówienia...i strona czasowo niedostępna ![]() Piekę znowu warzywa z mięskiem, do tego tzatziki. proste, zdrowe, szybkie i tz lubi... |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Konto usunięte
|
Kama,
nie ja zapowiadam upały, tylko synoptycy, gwoli prawdy ![]() Ja powtarzam, li i jedynie. Ale już trochę zmienili prognozy, aż takich upałów nie będzie, a zamiast słońca burze, deszcze i jakieś 28, czyli nieco chlodniej. Truskawek od paru dni nie kupuje, bo kwaśne i deszczowe ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-06-24 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
zaczęłam ogladac orphan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Kawa dziołchy
![]() @ mi się spóznia -brzuch mam jak balon,a w ndz impreza ![]() Glancuję ![]() ![]() Kama jedziesz na wampirzy zabieg? The Following oglądamy.Kolejny sezon zrzeszający morderców i fanatyków Carrolla ![]() Beti od kiedy te upały mają być?Oby nie w niedzielę ![]() Wczoraj kupiłam bazę Thalgo Perfect glow primer ,podkład Ysl Le Teint Encre De Peau,oraz rozswietlacz to twarzy Becca. ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- orphan -wpisany na listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Konto usunięte
|
no, przecież pisałam, że odwołali częściowo
![]() Przesunęli upały na kolejny tydzień ![]() Nie wiem, jak u was, ale u mnie wieczorami w domu jest zimno. Skarpetki muszę ubierać. .. Kawa. Do fryzjera muszę iść.. Odkładam i odkładam,ale już patrzeć na siebie nie mogę. Wstrzymuję mnie to, że do końca nie wiem, czego chcę, a na kreatywność fryzjerów nie liczę...Ale już na przyszły tydzień muszę się umówić... |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Beata- u mnie jest zimno cały dzień. W pracy w kamizelce puchowej siedzę
![]() ![]() Zazdroszczę ci tych 28, bo u mnie max 18 i wiatr i chmury i deszcz... Ale truskawki nadal superowe- słodkie i pachnące. Dzisiaj ostatnia dostawa niestety. Co dobre szybko się kończy ![]() ![]() ![]() W weekend jedziemy nad morze. Plażowania raczej nie będzie, ale spacery tak ![]() Do fryzjera też muszę się umówić, ale tak w połowie lipca ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Gang Iren
|
Aussie gratki dla dziecia, no i dla ciebie
![]() Ja dziś idę do szkoły córy na rozmowę z nauczycielem i spodziewam się samych pochwał. Będzie dla córci jakaś nagroda, bo się bardzo stara ![]()
#3165 |
Konto usunięte
|
Kawa.
Siedzę nad książkami i w książkach nie odróżniając dnia od nocy. Maseczkuję się kurzem z książek ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Aussie gratulacje dla dziecięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też o kilku dniach nad morzem myślę...Ale jak pomyślę o tej drodze, pociągu jadącym, nawet nie chce mi sprawdzać, ile, bo nie ma niczego szybkiego nad morze...To mi się odechciewa trochę...Bo ja w okolice trójmiasta najchętniej, a to w cholerę daleko, niestety. Czemu ostatnia dostawa truskawek? Jeszcze trochę chyba pobędą z nami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Za gorąco nie fajnie.Mnie siły witalne opuszczają przy tropikalnych temperaturach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Gang Iren
|
Też nie lubię jak za gorąco. Słabo mi się wtedy robi. Optymalna temperatura dla mnie to 20 st.
#3170 |
Zakorzenienie
|
Miszka, jaki wampirzy...?! Regeneris miałam przecież, 2 tygodnie kwiczałam, ze jestem posiniaczona...Taki stres to sobie raz na parę lat mogę fundować
![]() ![]() Dzis w szczecinie kupiłam dla znajomej błyszczyk Collistara, bo tez jej się bardzo spodobał u mnie. i zaszalałam - w calzedonii kupiłam kiecke na plaże. bardzo łądna i o wiele za droga jak na taki ciuch, ale nie mogłam się oprzec. Pani mi mowi, ze i na miasto można w niej wyjść, ale chyba z byka spadła. Na plazy i w Egipcie mogę sobie wyobrazić szmaragdowa kiecke z imitacja angielskiego haftu, która pokazuje, jakie to mamy dziś bikini ![]() Sądzac po tonie wypowiedzi - Danusia nie jest pogrążona po uszy w beletrystyce ![]() Beti, u mnie skarpety to oczywista oczywistość, cały dzień ![]() Jutro piątek, jak miło... Wyszła nowa gazetka, Be active - by Chodakowska. ciekawa, ale podobna do Shape czy Womanshealth. ciekawe, czy utrzyma się na rynku... czytałyście tekst o niewolnictwie kobiet w państwie islamskim...? Przerażające! Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-06-25 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Gang Iren
|
Kama a pokażesz tą kiecke?
![]()
#3172 |
Zakorzenienie
|
wczoraj link chciałam dodac do artykułu z wp, ale mi wizaz nie pozwolił...
Oficjalnie zalegalizowane niewolnictwo, ze szczególnym uwzględnieniem handlu kobietami w Państwie Islamskim ![]() 40 dolarów za 40 letnia kobiete, nastolatki 3-4 razy tyle. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-06-26 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Gang Iren
|
Kama w głowie się nie mieści.
Tu mam jakiś artykuł, ale stary, z zeszłego roku http://wiadomosci.wp.pl/kat,139954,t...?ticaid=1151d1
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Myślałam,że drugi raz musisz powtórzyć wampirka-Kam
![]() Chciałam się tez na takowy umówić,ale jak na razie inne wydatki mnie powstrzymują.Ciągle coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
artykuł w wp był wczoraj
![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,tit...wiadomosc.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-06-26 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Konto usunięte
|
Kama,
to oczywiście porażające. Podobnie jak porywanie dzieci w Afryce i nie tylko i robienie z nich maszyn do zabijania... Pozostaje się cieszyć, że - mimo wszystko- w żadnym - izmie - jeszcze nie żyjemy...Jeszcze. Nawet jeśli ojciec prezydenta elekta twierdzi, ze jego syna namaścił sam Bóg... Ależ dzisiaj biało-czarno-granatowo w mieście było. Chociaż niektóre nastolatki dość kontrowersyjnie jak dla mnie - szpile takie, że ledwo w nich się poruszały, spódniczki niemal nie było widać...Starzeję się, naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
co tak pusto znowu...? Ja popływałam, odrobine popracowałam, zlekceważyłam sprzątanie, wstawiłam warzywa do piekarnika i dalej oglądam Orphan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście znów pustki ...
Kama - 5 punktów za punkt "zlekceważyłam sprzątanie" ![]() Ja również "wykonałam" dziś to zadanie, bo zdecydowanie ostatnie zakupy i wsparcie dzieci w pakowaniu na wakacje są dziś najważniejszym zadaniem dnia. Przy okazji zakupów kupiłam w promocji -31% w Douglas krem pod oczy Shiseido Benefiance. Kiedyś go już miałam i wspominam jako najlepszy krem pod oczy. Skusiłam się tez na kultowy już balsam do ust Clarinsa w niebieskiej tubce (-20%) i lakier żelowy z top coatem Sally Hansen. Nie liczę na 2 tygodnie trwałości ale już tydzień byłby zdanym testem tego produktu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
osobiście lepiej wspominam shiseido krem bio performance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
Aaa, i przy okazji "załapałam się" za akcję ewakuacji części centrum handlowego z powodu alarmu bombowego Mc Donald's w całej Polsce:
http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...skim,id,t.html W związku z alarmem były też nieczynne wszystkie terminale (odcięto sieć), więc potem szukaliśmy centrum, w którym nie ma MD. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.