Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-15, 06:54   #3151
gr8ania
Moderator

Dot.: Panny Młode 2015 część 42- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ... miałam dzisiaj wypadek. Jakiś koleś zasnął za kierownicą i wjechał we mnie czołowo. Tyle godzin w szpitalu i badań cały dzień ... Teraz leżę i wszystko mnie boli, cieszę się, że żyje normalnie
zdrówka
Stary 2015-04-15, 06:58   #3152
Platanoides
Zakorzenienie

Cherry i kiciakowa mam nadzieję, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
makijaż bardzo ładny, jeżeli Ci pasuje fiolet Bo ja w fioletach wyglądam jakbym miała oczy podbite

Życzenia nie ja. Napisałam życzenia świąteczne w Wielką Sobotę Rano, później wyjechaliśmy w dolnośląskie, stamtąd we wtorek po świętach na nurkowanie i wczoraj wieczorem wróciliśmy. Poszłam na pole dance i już nie miałam siły do Was zaglądać. Dzisiaj jeszcze miałam urlop, dlatego nie byłam od samego rana. A swoją drogą życzenia dla Misi bardzo ładne, nawet je zostawiłam

Odnośnie życia osobistego TŻ to nie wszystko się zgadzało. Np. ma mamę, wychowywała ich normalnie, teraz jedynie ma problemy natury psychicznej. Ale nie zmienia to faktu, że jest. Poza tym z okazywaniem uczuć nie ma problemów. Z rozmową kiedyś miał, ale odkąd jesteśmy razem to nad tym pracujemy (chyba już to kiedyś pisałam ). Poza tym tak jak pisałam, mieszkanie w którym mieszkamy jest moich rodziców, więc jakbyśmy jakimś cudem się rozeszli, to na pewno ja tu zostaję albo nikt... Co do długości bycia razem, to nie problem - wszystko mam w podpisie

Domyślam się, niech czyta. I niech wie, że dowiem się kto to zrobił...

Z mojego maila wyszła np. próba odwołania rezerwacji na sali. Na szczęście właściciel jest średnio zapoznany z internetem (nawet strony nie mają) i jeszcze nie zaglądał na maila. Dzisiaj do niego zadzwoniłam, czy dostał taką informację i jeśli tak, to proszę o zignorowanie, a jeśli będziemy chcieli coś odwołać, to pojawimy się osobiście.

Tak swoją drogą - myślałam, że jestem tu bardziej anonimowa. Rzeczywistość zweryfikowała poglądy
Anonimowa na publicznym forum, gdzie każdy może wejść, czytać, wypytywać? serio?
Podajemy tu wszystkie szczegóły ze swojego życia, opisujemy siebie, swoje zajęcia, swój plan dnia, gdzie mieszkamy, czym jeździmy, gdzie pracujemy. O której wychodzimy z domu, kiedy wracamy. Co kupujemy, co gotujemy, co ubieramy. Oprócz tego opisujemy swoją rodzinę, Tż, znajomych.
Nikt nie jest anonimowy

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy on jest dostępny w Rossmannie bo kupuje przeważnie online, ale wypróbowałam już setki korektorów (może nie setki, ale kilkanaście na pewno) bo od zawsze zmagam się z cieniami i najlepszy wg mnie to Eveline Art Scenic taki jak w załączniku zgodnie stwierdziłyśmy z drugą koleżanka tapeciarą, że jest nawet lepszy niz Dior a cena śmieszna
też go używam i polecam
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:01   #3153
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
Anonimowa na publicznym forum, gdzie każdy może wejść, czytać, wypytywać? serio?
Podajemy tu wszystkie szczegóły ze swojego życia, opisujemy siebie, swoje zajęcia, swój plan dnia, gdzie mieszkamy, czym jeździmy, gdzie pracujemy. O której wychodzimy z domu, kiedy wracamy. Co kupujemy, co gotujemy, co ubieramy. Oprócz tego opisujemy swoją rodzinę, Tż, znajomych.
Nikt nie jest anonimowy
Nie napisałam, że anonimowa, tylko bardziej anonimowa. A to dla mnie spora różnica.
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:05   #3154
farbstiftka
Zadomowienie

kiciakowa -trzymaj się
lipstick- dla TZ
kruella- oczywiście serdecznie zapraszam, czy po makijaż, czy po porady (a co tych kosmetyków typu Dior, czy aby na pewno były oryginalne?)

A co do makijażu ślubnego, te co czytały u mnie na blogu-osobiście wolę siebie w czymś rozświetlającym, jasnym, ale jednocześnie mocno podkreślającym oko (tu duża rola rzęs i samej natury oka). Fazę mega mocnych wizaży mam za sobą.
Ale lubię malować PM-ki w intensywnych barwach, wiadomo, dla mnie to fajne doświadczenie i spoko zdjęcia na pf.
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:27   #3155
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Niby o tym wiem,ale gdy tak to wszystko wypisalas, to sie przerazilam. Chyba ogranicze swoja wylewnosc.
Stary 2015-04-15, 07:27   #3156
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Kiciakowa zdrówka!!! Wyzbierasz się z tego?
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:34   #3157
Cherry_Muffin
nibyżona

Kiciakowa straszne! zdrowia!

ja sie dzis polamana obudzilam.
i mam mega siniaki na kolanach juz oklady i mascie nakladam

dzis nauka do poniedzialkowego egzaminu i moze troche kwiatkow podziurkuje
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-15, 07:37   #3158
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Nie napisałam, że anonimowa, tylko bardziej anonimowa. A to dla mnie spora różnica.
A moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "bardziej anonimowa". Albo się jest anonimowym, albo nie. Tak samo jak nie można być trochę w ciąży To, że się tu nie podaje swojego nazwiska i adresu, nie znaczy, że nie można nas znaleźć. Niestety na świecie jest dużo świrów. W dobie internetu nie ma żadnego problemu żeby dotrzeć do naszych domów. Podałyśmy tu swoje dokładne opisy (swojej osoby i swojego życia), większość podała też miejsca zamieszkania, i wiele wiele innych szczegółów, które zbierając do kupy mówią o nas praktycznie wszystko no cóż, dla chcącego nic trudnego - wystarczy uważnie prześledzić wątki

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Niby o tym wiem,ale gdy tak to wszystko wypisalas, to sie przerazilam. Chyba ogranicze swoja wylewnosc.
trochę to przerażające
ale z drugiej strony też nie dajmy się zwariować
Stary 2015-04-15, 07:45   #3159
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
A moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak "bardziej anonimowa". Albo się jest anonimowym, albo nie. Tak samo jak nie można być trochę w ciąży To, że się tu nie podaje swojego nazwiska i adresu, nie znaczy, że nie można nas znaleźć. Niestety na świecie jest dużo świrów. W dobie internetu nie ma żadnego problemu żeby dotrzeć do naszych domów. Podałyśmy tu swoje dokładne opisy (swojej osoby i swojego życia), większość podała też miejsca zamieszkania, i wiele wiele innych szczegółów, które zbierając do kupy mówią o nas praktycznie wszystko no cóż, dla chcącego nic trudnego - wystarczy uważnie prześledzić wątki
A moim zdaniem można i tyle, nie będę na ten temat dyskutować. I porównanie do "być trochę w ciąży" w ogóle nie pasuje.
Stary 2015-04-15, 07:47   #3160
duchaa123
Wtajemniczenie

Hejka . Co do makijazu niewiele moge powiedziec uzuwam tylko fluid tusz do rzes i brazer tak sie maluje na codzien a jak jakies wesele jest to jeszcze cienie delikatne w kolorze zlota albo bez cos w ten desen ogolnie nakladam duzo tuszu mam dlugie i geste rzesy dolne i jak je pomaluje to tworzy sie efekt jak by podkreslenie kredka . Ja nie bd miala probnego makijazu maluje mnie kolezanka wiem ze moge na nia liczyc bo juz mnie raz malowala na wesele i bylo super , ale na swoj slub postawie na cos ciemniejszego i na pewno z fioletem . Juz z samego rana robie cebularze , ciasto siedzi w piekarniku i rosnie , oczywiscir moje dziecko poszlo do kuchni i mowi ze bule ale nie wiem o co mu chodzi . A tz zawsze przywozi mu cebularze a dzis zapomnial no i jak mam mu odmowic

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
A moim zdaniem można i tyle, nie będę na ten temat dyskutować. I porównanie do "być trochę w ciąży" w ogóle nie pasuje.
Kochana nie denerwoj sie , ok wszystko sie wyjasnilo , zmienilas haslo wazne ze juz jestes z nami nie ma co juz poruszac tego tematu

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:48   #3161
MagicGirls
Zakorzenienie

Kiciakowa i Cherry zdrowia !
Lipstick no to Tz zrobił Ci niespodziankę Szerokich Dróg!

Miałam dziś koszmar ślubny, obudziłam się przerażona.Śniło mi się wesele, że było cudnie, wszyscy świetnie się bawili, ale cały czas czułam nie pokój, że coś się wydarzy.Pod koniec wesela zauważyłam, że moi rodzice chodzą przerażeni ,ale mówili, że wszystko jest ok. Na drugi dzień były poprawiny i goście przyjeżdżali jacyś tacy dziwni i wszyscy szeptali.Moja swiadkowa strasznie płakała i w końcu od niej wyciągnęłam o co chodzi.Okazało się, ze w nocy wybuchła wojna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-15, 07:51   #3162
duchaa123
Wtajemniczenie

Kiciakowa , dobrze ze to nic powaznego , trzymaj sie !

Stary 2015-04-15, 07:52   #3163
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Hejka . Co do makijazu niewiele moge powiedziec uzuwam tylko fluid tusz do rzes i brazer tak sie maluje na codzien a jak jakies wesele jest to jeszcze cienie delikatne w kolorze zlota albo bez cos w ten desen ogolnie nakladam duzo tuszu mam dlugie i geste rzesy dolne i jak je pomaluje to tworzy sie efekt jak by podkreslenie kredka . Ja nie bd miala probnego makijazu maluje mnie kolezanka wiem ze moge na nia liczyc bo juz mnie raz malowala na wesele i bylo super , ale na swoj slub postawie na cos ciemniejszego i na pewno z fioletem . Juz z samego rana robie cebularze , ciasto siedzi w piekarniku i rosnie , oczywiscir moje dziecko poszlo do kuchni i mowi ze bule ale nie wiem o co mu chodzi . A tz zawsze przywozi mu cebularze a dzis zapomnial no i jak mam mu odmowic

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Kochana nie denerwoj sie , ok wszystko sie wyjasnilo , zmienilas haslo wazne ze juz jestes z nami nie ma co juz poruszac tego tematu
Co to są cebularze?

Ja się nie denerwuję. Tylko wyrażam swoje zdanie, a w tym momencie nie ma sensu dyskusja, bo Platanoides ma inne zdanie. I ok, nie będę nikogo przekonywać. Ale nigdy nie powiedziałam, że jestem całkiem anonimowa w internecie, bo to nie będzie możliwe. A akurat ktoś kto to zrobił nie jest obcą mi osobą, tylko mnie zna. Więc bez przesady, że każdy może dojść do tego kto jest kim.
Stary 2015-04-15, 07:53   #3164
duchaa123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość

Kiciakowa i Cherry zdrowia !
Lipstick no to Tz zrobił Ci niespodziankę Szerokich Dróg!

Miałam dziś koszmar ślubny, obudziłam się przerażona.Śniło mi się wesele, że było cudnie, wszyscy świetnie się bawili, ale cały czas czułam nie pokój, że coś się wydarzy.Pod koniec wesela zauważyłam, że moi rodzice chodzą przerażeni ,ale mówili, że wszystko jest ok. Na drugi dzień były poprawiny i goście przyjeżdżali jacyś tacy dziwni i wszyscy szeptali.Moja swiadkowa strasznie płakała i w końcu od niej wyciągnęłam o co chodzi.Okazało się, ze w nocy wybuchła wojna
Wybacz ale rozwalilo mnie to

Stary 2015-04-15, 07:54   #3165
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Co to są cebularze?
KLIK

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 07:55   #3166
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
wygląda apetycznie
Stary 2015-04-15, 07:56   #3167
duchaa123
Wtajemniczenie

Cytat:
Co to są cebularze?

Ja się nie denerwuję. Tylko wyrażam swoje zdanie, a w tym momencie nie ma sensu dyskusja, bo Platanoides ma inne zdanie. I ok, nie będę nikogo przekonywać. Ale nigdy nie powiedziałam, że jestem całkiem anonimowa w internecie, bo to nie będzie możliwe. A akurat ktoś kto to zrobił nie jest obcą mi osobą, tylko mnie zna. Więc bez przesady, że każdy może dojść do tego kto jest kim.
To takie mini pizze tylko ze uoieczone z sama cebulka ktora jest wczesniej podsmażona z dodatkiem maku . No dokladkie kazdego z nas moglo to spotkac i nie ma co teraz robic wywodow

Stary 2015-04-15, 07:59   #3168
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleandra123 Pokaż wiadomość
taaa, widzialam juz ramadam w dubaju, chociaz IF nie, a to mnie przeraza troche. No i najbardziej jestem zawiedziona tym, ze jak jecimy tam to 10h czekamy w Doha, ale w jakims Louge na lotnisku to nie powinno byc zle, bo jest jedzenie, prysznic etc ale... NIE SERWUJA ALKO W CZASIE RAMADAMU
alkohol to malogdzie dostaniesz, nastaw sie na wysokie ceny (z tego co pamietam na bali mały heineken - 9$) wiec raczej ja tam czas spedziłam na trzeźwo :p

w doha jak macie długi transfer to idz z hm.. chyba kartą pokładową czy co tam sie ma dajacego prawo do wejscia do kolejnego samolotu.. to idz z tym do informacji i ja na 9h czekania dostałam darmowe jedzonko
było obrzydliwe - frytki i dounat + kawa z mlekiem w proszku
ale jest, coś tam przysługuje
coz wiecej o Doha... ubierz sie ciepło! serio!
ja polecialam w jeansach 3/4 i koszulce z rekawkiem + balerinki
no prawie biegałam z moim 10kg podręcznym żeby sie rozgrzać
jak wracałam to byłam ubrana w: jeansy, skarpetki, trampki, koszulke z krótkim+do torby z długim+bluza i chusta. i było mi zimnawo jak chcialam pospac
wygladałam jak wariatka - wracac z indonezji przez Katar w takim ubiorze, ale serio! w doha na lotnisku wydają wiecej na klime niz na paliwo do samolotów QatarAirways!!!!!
DRAMAT!

ah jak sobie przypominam to bardzo zazdroszcze...

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy on jest dostępny w Rossmannie bo kupuje przeważnie online, ale wypróbowałam już setki korektorów (może nie setki, ale kilkanaście na pewno) bo od zawsze zmagam się z cieniami i najlepszy wg mnie to Eveline Art Scenic taki jak w załączniku zgodnie stwierdziłyśmy z drugą koleżanka tapeciarą, że jest nawet lepszy niz Dior a cena śmieszna
bo eveline przebija diora w tym i w np tuszu takim zielonym
tak samo jak puder z goldenrose

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

mi tez sie sniło dizs wesele ale mało pamietam...

ale w ogole

WIELKIE PODZIEKOWANiA DLA TEAM KAROLEK !!!
CHLOPAK ZDAŁ !!!
normalnie aż podskoczyłam z radości
Stary 2015-04-15, 07:59   #3169
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

CHLOPAK ZDAŁ !!!
a co zdał?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-15, 08:02   #3170
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ... miałam dzisiaj wypadek. Jakiś koleś zasnął za kierownicą i wjechał we mnie czołowo. Tyle godzin w szpitalu i badań cały dzień ... Teraz leżę i wszystko mnie boli, cieszę się, że żyje normalnie
masakra
Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
cześć!
wpadłam się przywitać, a tu takie wiadomości!

trzymaj się kochana, dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do sił.

a ja się wpadłam pochwalić.
mój TŻ pojechał wczoraj przed południem do brata. mieli przyjść po mnie do pracy i mieliśmy oglądać garnitury. pracuję już na pół etatu, od 10 do 14. wychodzę, brata nie ma. TŻ z szelmowskim uśmiechem macha mi kluczykami przed nosem.
- pożyczyłeś samochód od Piotrka?
- eee nie
- wtf???
- kupiłem Ci.
- wtf x 100000000000????!!!
-

tak mniej więcej wyglądał dialog. staliśmy się szczęśliwymi (tfu tfu tfu) posiadaczami fiata punto ("co jak zarysujesz na parkingu nie było szkoda" - no dzięki )

wczoraj pierwszy raz od 4 lat miałam okazję dłużej pojeździć. zagotowałam go, termostat do wymiany
nom.

rozdane 2 zaproszenia.
łoooo ale niespodziewajka

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Chyba dziś zamowie biżuterię i buty, jeszcze się zastanawiam.
Poza tym potrzebuje z 3 nowych sukienek na maj... braknie mi keszu :-(
a nie możesz jakiejś starej kiecki z szafy wyjąc może by jakaś ładna się znalazła. W tamtym roku miałam 4 wesela i nie kupiłam ani jednej sukienki z tej okazji tylko wszystkie z szafy wyciągłam bo też cierpiałam na lekki deficyt
Stary 2015-04-15, 08:03   #3171
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Co to są cebularze?

ja też wyrażam swoje zdanie i na tym właśnie polega dyskusja.
Poza tym nie pisałam tylko o Tobie, ale ogólnie, używałam liczby mnogiej
Stary 2015-04-15, 08:04   #3172
Justuus
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kiciakowa wracaj. Szybciutko do zdrowia.

Lips Gratuluję auta

No i przede wszystkim gratulacje dla Karolka
Team Karolek
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 08:07   #3173
sQuaara
Zakorzenienie

kiciakowa dużo zdrowia!!! *
co za dramat... tak to na tych drogach jest... jedziesz dobrze a druga osoba zawini i dotyczy to innych ludzi na drodze(
Stary 2015-04-15, 08:08   #3174
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
a
ale w ogole

CHLOPAK ZDAŁ !!!

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 08:08   #3175
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
ja też wyrażam swoje zdanie i na tym właśnie polega dyskusja.
Poza tym nie pisałam tylko o Tobie, ale ogólnie, używałam liczby mnogiej
Wiem, wiem Ale dlatego napisałam, że nie będę dyskutować, bo mamy odmienne zdanie. I ja nie chcę nikogo przekonywać, bo przecież mamy prawo myśleć inaczej
Stary 2015-04-15, 08:08   #3176
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:

CHLOPAK ZDAŁ !!!
Brawo ! Brawo Karolek

Edytowane przez MagicGirls
Czas edycji: 2015-04-15 o 08:10
MagicGirls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 08:08   #3177
gr8ania
Moderator

Sq gratki dla Karolka
I teraz Karolek musi nas wszystkie na piwo zaprosić

Edytowane przez gr8ania
Czas edycji: 2015-04-15 o 08:10
gr8ania jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-15, 08:16   #3178
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:

CHLOPAK ZDAŁ !!!
Gratulacje!kla ski:
Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość

a nie możesz jakiejś starej kiecki z szafy wyjąc może by jakaś ładna się znalazła. W tamtym roku miałam 4 wesela i nie kupiłam ani jednej sukienki z tej okazji tylko wszystkie z szafy wyciągłam bo też cierpiałam na lekki deficyt
Mam tylko jedną sukienkę, która nadaje się na letnie wyjście. Druga, to czarna koronkowa i trzecia, to zwykła mała czarna, jeszcze z obrony... To byłyby moje wszystkie sukienki

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 08:16   #3179
201711281030
Konto usunięte

Zrobiłam zakupy okołoślubne
Tzn. serum do rzęs, krople do oczu i ten sztyft do stóp co polecałyście
Stary 2015-04-15, 08:20   #3180
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariuszowa Pokaż wiadomość
Gratulacje!kla ski:

Mam tylko jedną sukienkę, która nadaje się na letnie wyjście. Druga, to czarna koronkowa i trzecia, to zwykła mała czarna, jeszcze z obrony... To byłyby moje wszystkie sukienki
zmień buty, żakiet i biżuterię
dodatki potrafią odmienić kiecki
Zawsze wyjdzie to taniej niż nowe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości