Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-04, 19:45   #3151
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
No to czoło dość paskudnie wyszło, ale Hania taka spokojna, miła i w ogóle, 'jak za dawnych czasów'
Kredka-rozświetlacz mi się spodobała, ale pozostałe rzeczywiście dały paskudny efekt brudu. I fakt, dobrze widzieć starą, dobrą, uśmiechniętą Hanię.
BTW kliknęłam dzisiaj tę maskę pod oczy polecaną przez Maxi. Mam nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy, bo z Ziają to ja się tak niezbyt lubię - ale dam jej szansę.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 19:52   #3152
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Kredka-rozświetlacz mi się spodobała, ale pozostałe rzeczywiście dały paskudny efekt brudu. I fakt, dobrze widzieć starą, dobrą, uśmiechniętą Hanię.
BTW kliknęłam dzisiaj tę maskę pod oczy polecaną przez Maxi. Mam nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy, bo z Ziają to ja się tak niezbyt lubię - ale dam jej szansę.
Bo Hania używa jak zwykle za dużo produktu! Jak nałożyła kredki do konturowania trochę i ją lekko naostrzyła to myślałam, że już skończyła, a ona heja i dalej nakłada. A wtedy było już więcej niż wystarczająco.

Ja jak nakładam tą kredkę do konturowania to robię sobie trzy króciutkie, kreski na policzku i wystarcza, żeby zaznaczyć policzka. A nawet jej nie dociskam mocno do skóry. Hania się w tych kredka ubabrała, a na czole jeszcze źle roztarła.
Kredki u Agaty*: http://agatamanosa.blogspot.com/2015...sticktrio.html
U Marty*: http://www.beautyness.pl/2015/05/sma...tick-trio.html
Efekt, gdy nie przesadza się z kredkami.
Stary 2015-08-04, 19:52   #3153
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Aaaahahaha no właśnie coś mi tu nie pasowało. Ja mam czarny i jest świetny.
no, mam oba te 'udawane' czarne, od razu wiedziałam co pokazuje
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 19:54   #3154
kochanowska
Zakorzenienie

Call Me Blondie imprezuje z Olfaktorią? : o

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 19:56   #3155
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
Bo Hania używa jak zwykle za dużo produktu! Jak nałożyła kredki do konturowania trochę i ją lekko naostrzyła to myślałam, że już skończyła, a ona heja i dalej nakłada. A wtedy było już więcej niż wystarczająco.

Ja jak nakładam tą kredkę do konturowania to robię sobie trzy króciutkie, kreski na policzku i wystarcza, żeby zaznaczyć policzka. A nawet jej nie dociskam mocno do skóry. Hania się w tych kredka ubabrała, a na czole jeszcze źle roztarła.
Kredki u Agaty*: http://agatamanosa.blogspot.com/2015...sticktrio.html
U Marty*: http://www.beautyness.pl/2015/05/sma...tick-trio.html
Efekt, gdy nie przesadza się z kredkami.
No tak, mogłam się tego spodziewać Naiwna myślałam, że coś nie tak jest z kolorem. No chyba, że też jej nie podpasował i zrobiło się fatalne combo.
Stary 2015-08-04, 19:59   #3156
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Tak, one się lubią, bo obie są ekskluzywne.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:00   #3157
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Vlog u Operatora. Skrzywdzili Oleskę tymi ujęciami.

Oleska jak Oleska, taka jest i tyle, nie ma czego krzywdzić.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-04, 20:03   #3158
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Oleska jak Oleska, taka jest i tyle, nie ma czego krzywdzić.
Ano...
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:06   #3159
chocaholic
Wtajemniczenie

Hania rzeczywiście sporo tej kredki nałożyła, chociaż tragedii nie ma
Stary 2015-08-04, 20:08   #3160
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
Hania rzeczywiście sporo tej kredki nałożyła, chociaż tragedii nie ma
Kredki się fajnie rozcierają, ale nie ma potrzebny używać ich, aż tyle
Stary 2015-08-04, 20:09   #3161
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to po prostu nie kulturalnie ze ktos ubiera sie w biala sukienke na wesele. Tym bardziej ze teraz panny mlode maja rozne sukienki i jest szansa ze panna mloda wybierze krotka biala sukienke. Poza tym dodatki tez maja znaczenie. Jakby sie zdecydowala na kolorowe to moim zdaniem inaczej by to wyglądało.

eeee teraz to chyba pojechalas co ma kultura do sukienki
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-04, 20:10   #3162
whatwhat
Raczkowanie

hej dziewczyny, jestem tutaj nowa, chociaż przyznam, że wątek śledzę od jakiegoś czasu. w sumie zdecydowałam zarejestrować się, bo jest zjawisko które gotuje mi krew w żyłach na yt, i chciałam trochę swojego jadu tutaj ulać i zobaczyć, czy ktoś też tak ma.

otóż, nie pojmuję dlaczego wszystkie youtuberki ciągle powtarzają, że nagrały filmik DLA NAS, przetestowały kosmetyk DLA NAS, zrobiły tutorial czy haul DLA NAS, żeby szarej masie pokazać, co youtuberki jadają i używają. nie wiem, czy to ja się za bardzo czepiam? większość z nich dostaje za to kase, do tego przypuszczam że tym dziewczynom nagrywanie po prostu sprawia przyjemność. po co to ciągle 'dla was'? i jeszcze 'zasubskrybuj, żebyś TY mógł widzieć kiedy dodaję nowy filmik'. a że ona też z tego ma korzyść, to nie wspomni. obie strony z tego korzystają przecież. tak jakby udawały, że są na jakiejś mega misji dziękczynnej i całe życie poświęcają innym. nie wiem, czepiam się?

tak w ogóle to przepraszam, jeżeli ten temat już się przewinął, i że się tak wtrącam zupełnie nie na temat. po prostu musiałam podzielić się nerwicą, bo by mnie trafiło

Edytowane przez whatwhat
Czas edycji: 2015-08-04 o 20:11
whatwhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:10   #3163
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ona jest takim wampirem energetycznym - wieczne narzekanie, grymas niezadowolenia, wzdychanie. Założę się, że przebywanie w jej otoczeniu jest bardzo męczące, znacznie bardziej niż patrzenie na nią.

Boże, jak ona ma ciężko w życiu, musi wstać rano, zrobić kawę, nagrać film i zmontować, renderować, dodać na youtube, obiad przygotować... Boże, boże, te paczki pootwierać musi, odpisać na maile, zamówić chińskie ciuchy. Boże, taka zmęczona, musiała pranie wstawić, maseczkę zrobić, paznokcie pomalować, melisy przyszły nie takie, jak chciała, jeszcze odesłać musi, po prostu wiatr w oczy, a tu jeszcze ten remont za oknem, to stukanie i wiercenie, człowiek pięciu minut spokoju nie ma, a pogoda to już w ogóle - chmury, deszcz, wiatr, a potem upał, słońce, skwar i żar, światło w kamerze co chwilę inne i te usta potem wyglądają na brązowe, a cera taka szara, boże. Włosy nie mają objętości, dobrze, że ten koczek taki ładny, taki na Hel i na Piotrkowską, jeszcze tylko torebkę trzeba powiesić na przegubie, ale boże, wtedy kamerę ciężko trzymać, Szuszi? Kicia?
uśmiałam się, 100000% Szusz w Twoim opisie
A co do pogrubionego - mam to samo wrażenie :/ Ona non stop zwraca uwagę na negatywne rzeczy, zauważylyście? Ciągle tylko jęczy, marudzi, zrzędzi, może trochę mniej jak jest z Tomkiem. Mam wrażenie, że inaczej się tez uśmiecha, jakby "przez zęby" i nieco cynicznie? Jak porównuję jej uśmiech sprzed roku do obecnych filmów... to zupełnie inna Szusz Uderzyło mnie też kiedy raz przy Tomku przyznała wprost, że wie, ze dostaje mnóstwo pozytywnych komentarzy, ale mimo wszystko bardzo się skupia na tych negatywnych
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Hej Jagienka

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Kupuje duzo, ale bez przesady. Pod kazdym filmikiem oczywiscie takie same teksty U Susz chyba tez tak czesto sa haule, a nikt nie furczy w chyba w komentarzach.
Może różnica polega na tym, że 30-letnia Szusz kupuje to za swoje pieniądze, a Marta chyba nie do końca. Na pewno coś zarabia na YT, ale też i rodzice pomagają jej finansowo. Mi to tak lotto, ale to pewnie gryzie wiele jej młodych widzek.
Cytat:
Napisane przez alma mater Pokaż wiadomość
Ufff no to ulga, już byłam gotowa pomyśleć, że kręci vlogi tylko dla pieniędzy :roll eyes:

Cytat:
Napisane przez happy_killer Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam pytanie dot. zoevy. Wiem, że to wątek o vlogerkach, ale pamiętam jakąś dyskusję na ten temat i chciałam się poradzić. Dzisiaj przyszedł do mnie z minti pędzel 224 i ma strasznie rozcapierzone włosie, 3-4 włoski wystają z jednej i drugiej strony. Myślicie, że mogę to reklamować?
jest wątek o produktach Zoevy. Niestety Zoeva nie jest taka rewelacyjna jak się na początku wydawało, sama widziałam nowiutki zestaw do oczu i twarzy z powycieranymi napisami czy odstający włoskami, a miały wtedy mniej niż pół roku.
link do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post50321715

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Naturalnie z pudełka - sierpień - box z naturalnymi kosmetykami
DailylifebyM

Nie przepadam za kobietą, ale to pudełko kuszące
fajne pudełko, choć lipcowe wydaje mi się ciekawsze. Ta pani ma bardzo ładne włosy

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Doncze kupuje dużo, ale jakos mi to niezbyt wadzi. Moze sobie pozwolić, nosi te ciuchy, to ok. Za to nie rozumialam filmu GlamPauli z empiku, kiedy po kazdej rzeczy mowila, ze nie wie co z tym zrobi ale bylo tanie więc kupila
o to to!

Cytat:
Napisane przez anu07 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, to youtube.

https://instagram.com/p/59fhiXhCFj/?taken-by=andziaks - strasznie podoba mi się model Jet set <3 Widziałyscie ostatnio w sklepach, sieciówkach coś podobnego?

tak, w co drugim sklepie od kilku sezonów sorki, ale takich shoperów jest wszędzie na pęczki - począwszy od chińczyka, przez Mango, Reserved, Medicine, H&M... mam wrażenie, że własnie ten model trapezowego shopera jest wszędzie

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-08-04 o 21:43
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:15   #3164
Konto usunięte

Dokładnie, z tym jet setem to jakby zapytać czy ktoś widział w sklepach podobne buty do conversów
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:22   #3165
201605301111
Konto usunięte

u doncze na fit kanale:

up girl 1 dzień temu
Marta jesteś bardzo irytująca a szczególnie te twoje ochy i achy nad sobą. Żenujące. Zarówno dla widzów jak i dla Alana...

ta, bo ona wie, ze to dla alana żenujące XD

Wiki Princessa 3 godziny temu
Dlaczego pokazujesz zawsze jak jesz coś? To nie jest normalne Marta zrób coś z tym bo jeszcze schudnuesz i sie rozchorujesz.

i tak z ciekawosci, bo sie nie znam, spytam bardziej obeznane koleżanki:

anttreee 1 dzień temu
Co to za redukcja z cwiczeniami silowymi. I co to za redukcja gdy sie chudnie ok. 1,5 w tak dlugim czasie. Na redukcji chudnie sie 1,5kg w tydzien. Zero pojecia o diecie. Pozdrawiam.

tak jest serio?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:22   #3166
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez whatwhat Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, jestem tutaj nowa, chociaż przyznam, że wątek śledzę od jakiegoś czasu. w sumie zdecydowałam zarejestrować się, bo jest zjawisko które gotuje mi krew w żyłach na yt, i chciałam trochę swojego jadu tutaj ulać i zobaczyć, czy ktoś też tak ma.

otóż, nie pojmuję dlaczego wszystkie youtuberki ciągle powtarzają, że nagrały filmik DLA NAS, przetestowały kosmetyk DLA NAS, zrobiły tutorial czy haul DLA NAS, żeby szarej masie pokazać, co youtuberki jadają i używają. nie wiem, czy to ja się za bardzo czepiam? większość z nich dostaje za to kase, do tego przypuszczam że tym dziewczynom nagrywanie po prostu sprawia przyjemność. po co to ciągle 'dla was'? i jeszcze 'zasubskrybuj, żebyś TY mógł widzieć kiedy dodaję nowy filmik'. a że ona też z tego ma korzyść, to nie wspomni. obie strony z tego korzystają przecież. tak jakby udawały, że są na jakiejś mega misji dziękczynnej i całe życie poświęcają innym. nie wiem, czepiam się?

tak w ogóle to przepraszam, jeżeli ten temat już się przewinął, i że się tak wtrącam zupełnie nie na temat. po prostu musiałam podzielić się nerwicą, bo by mnie trafiło
Może to taka forma samooszukaństwa, najpierw nakupują pierdół za grubą kasę, to potem muszą sobie wkręcić, że widzowie by bez filmiku z kolejnym hołlem czy testem umarli Jeśli mam być szczera, to też na to zwróciłam uwagę, bawią mnie te misjonarskie teksty na YT.
Stary 2015-08-04, 20:30   #3167
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
wcale mnie to nie dziwi, ten sam typ
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:34   #3168
anu07
Raczkowanie

Kurczę, naprawdę wciągnęłam się w kanał tej laski o Turcji... ciekawe czy na serio jest tak różowo, czy przemilcza niektóre sprawy.
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:34   #3169
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
u doncze na fit kanale:

up girl 1 dzień temu
Marta jesteś bardzo irytująca a szczególnie te twoje ochy i achy nad sobą. Żenujące. Zarówno dla widzów jak i dla Alana...

Dlaczego pokazujesz zawsze jak jesz coś? To nie jest normalne Marta zrób coś z tym bo jeszcze schudnuesz i sie rozchorujesz.

anttreee 1 dzień temu
Co to za redukcja z cwiczeniami silowymi. I co to za redukcja gdy sie chudnie ok. 1,5 w tak dlugim czasie. Na redukcji chudnie sie 1,5kg w tydzien. Zero pojecia o diecie. Pozdrawiam.

tak jest serio?
Że 1.5 kilo w tydz? Tak.. tak jest ale u facetów którzy robią mega masę jak np. moj brat do ponad 100kilo i redukuje sie do 90kilo a nawet mniej. Ale bez jaj.. nie przy takiej "masie" jaką "zrobila" Doncze. Ona za wiele do redukowania nie miała.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-04, 20:36   #3170
201605301111
Konto usunięte

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5230848 8]wcale mnie to nie dziwi, ten sam typ [/QUOTE]

tylko Aggie brakuje do kompletu
chociaz gdyby to był film dla nastolatek to pewnie aggie byłaby przy nich troche takim wannabe troche
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:43   #3171
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
u doncze na fit kanale:

up girl 1 dzień temu

anttreee 1 dzień temu

tak jest serio?
Płaczę, tylko nie wiem czy z zażenowania czy ze śmiechu. Uwielbiam takie "specjalistki", co to wiedzę z pisemek dla bab czerpią, a potem rozsiewają mądrości, że redukcja to tylko aeroby i im szybciej tym lepiej. Pozdrawiam schudnięcie 1,5 kg w tydzień przy takiej masie, jaką ma Doncze. Zleci wszystko poza tłuszczem to już odchudzanie na łeb na szyję, a nie redukcja.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-08-04 o 20:44
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:45   #3172
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Płaczę, tylko nie wiem czy z zażenowania czy ze śmiechu. Uwielbiam takie "specjalistki", co to wiedzę z pisemek dla bab czerpią, a potem rozsiewają mądrości, że redukcja to tylko aeroby i im szybciej tym lepiej. Pozdrawiam schudnięcie 1,5 kg w tydzień przy takiej masie, jaką ma Doncze. Zleci wszystko poza tłuszczem to już odchudzanie na łeb na szyję, a nie redukcja.
100procent racja! Widziałam już takie redukcje, a raczej "zjedzone" mięśnie. Ale jak widać, specjalistów jak piachu na pustynii.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:45   #3173
Konto usunięte

Jezu, tyle kminiłam kogo mi olafaktoria przypomina. To przecież wypisz, wymaluj moja koleżanka z liceum, tak samo wredna i zadufana w sobie.
Stary 2015-08-04, 20:47   #3174
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Lol, a może doncze chce chudnąć wolniej, nie wiem, nie obchodzi ich to?XDDDD to ju nie może byc dieta redukcyjna?

propo doncze jeszcze to owszem, kupuje duzo, owszem, drogo, ale! szacun ma ode mnie za jakość tych rzeczy. Są jutuberki/blogerki kupujące tone choies za miliony, Marta jest bardziej rozwazna. No i chodzi w tym wszystkim
też uważam że moglaby czasem zaszaleć, same szarości i luźne topy tylkooo...nudne to takie, nie kojarzę jej ciuchow przez to nigdy, dla mnie zawsze wyglądaja tak samo
ale nie szkaluję jej, to tylko moja opinia, ja noszę szalone i stare ubrania tylko

najgorzej z butami. Pakuję sie właśnie do wyprowadzki i okazało się, ze nie mam zadnych prostych, klasycznych butów na co dzień, tak do pracy. Mam cztery pary espadryli, w tym jedne w kaktusy i jedne w azteckie wzory, gumowe na obcasie, buty pani sprzataczki z prlu, creepersy zombiaki z iron fist, buty marynarza(sebago docksides!<3 uwielbiam je, dorwałam je za 16zł ale normalną cenę też bym zapłaciła), trampki na platformie i obcasy- jedna para a la audrey hepburn i jedne sandały na lata 50. na zimę mam dwie pary butów które nazywam 'powstańcze', bo z sukienką wyglądaja jakbym broniła warszawę w 44. +zmniejsza mi sie ciagle stopa, zaraz dobije do rozmiaru czcohera ;-; przynajmniej będe mogla kupować bez przeszkód na dziecięcym.

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-08-04 o 20:58
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:52   #3175
why_so
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Rady jak z babskich pism. Nie podpasował Ci żel do mycia ciała? Zużyj go do moczenia stóp przed pedicurem. Masz za dużo mleka, któremu kończy się data ważności? Zrób naleśniki.

Edit: A buble kosmetyczne śmiały się i dokazywały kiedy wykorzystywałam je zamiast wyrzucić. Do dziś miło to wspominam z moim mięciutkim pędzlem.

To juz jest czepianie sie dla samego czepiania. Tak na dobra sprawę, to czy te rady mogły jakos zaszkodzić? Sa takie dziwne? W ogole nie rozumiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 20:59   #3176
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez why_so Pokaż wiadomość
To juz jest czepianie sie dla samego czepiania. Tak na dobra sprawę, to czy te rady mogły jakos zaszkodzić? Sa takie dziwne? W ogole nie rozumiem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Raczej chodzi o protekcjonalny ton wszechwiedzacej Bogusi. Mnie ten komentarz rozsmieszyl, to takie w jej stylu "badz kreatywna!"
Stary 2015-08-04, 21:00   #3177
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ona jest takim wampirem energetycznym - wieczne narzekanie, grymas niezadowolenia, wzdychanie. Założę się, że przebywanie w jej otoczeniu jest bardzo męczące, znacznie bardziej niż patrzenie na nią.

Boże, jak ona ma ciężko w życiu, musi wstać rano, zrobić kawę, nagrać film i zmontować, renderować, dodać na youtube, obiad przygotować... Boże, boże, te paczki pootwierać musi, odpisać na maile, zamówić chińskie ciuchy. Boże, taka zmęczona, musiała pranie wstawić, maseczkę zrobić, paznokcie pomalować, melisy przyszły nie takie, jak chciała, jeszcze odesłać musi, po prostu wiatr w oczy, a tu jeszcze ten remont za oknem, to stukanie i wiercenie, człowiek pięciu minut spokoju nie ma, a pogoda to już w ogóle - chmury, deszcz, wiatr, a potem upał, słońce, skwar i żar, światło w kamerze co chwilę inne i te usta potem wyglądają na brązowe, a cera taka szara, boże. Włosy nie mają objętości, dobrze, że ten koczek taki ładny, taki na Hel i na Piotrkowską, jeszcze tylko torebkę trzeba powiesić na przegubie, ale boże, wtedy kamerę ciężko trzymać, Szuszi? Kicia?

Hahahha dobra jesteś! Ona to taki ciężki prymitywny bełkot w stylu Masłowskiej i wojny polsko-ruskiej tyle że juciuba.
Stary 2015-08-04, 21:05   #3178
201607111008
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;52308847]Raczej chodzi o protekcjonalny ton wszechwiedzacej Bogusi. Mnie ten komentarz rozsmieszyl, to takie w jej stylu "badz kreatywna!"[/QUOTE]

No i mówienie totalnych oczywiście, jakby to była jakaś wiedza tajemna, którą posiadają nieliczni. Ciągle mam wrażenie, ze próbuje na siłe być ekspertką we wszystkim
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:06   #3179
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
No i mówienie totalnych oczywiście, jakby to była jakaś wiedza tajemna, którą posiadają nieliczni. Ciągle mam wrażenie, ze próbuje na siłe być ekspertką we wszystkim
przecież jest uznaną specjalistką

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-04, 21:08   #3180
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

ojej... cała zmalowana
tu kolejne kreacje https://instagram.com/p/59wKLYw78q/?taken-by=zmalowana

co do Hani - wygląda obłędnie ciężko oderwać wzrok
Poliestry idealne na te upały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości