|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
![]() ja Karolowi zamówiłam 2 ciuchciaki ze stacyjkowa lubi la bajke a ma juz ciuchciaka i chciał inne http://allegro.pl/listing/user/listi...id=2291840&p=3 a dla 7 latka moze gre jakas? ------ a ja obeszłam sklepy w poszukiwaniu bluzek z Bobem i nigdzie nie ma jak gdzies zauwazycie dajcie znac
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka 05.07.2008 ![]() K W Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2015-11-19 o 13:02 |
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Alliw- ależ synuś podobny do Ciebie!! Sorcerres- my tez myślimy o budowie domu i to całkiem niedaleko Was. Jejuuu jak wieje.. Ewa była z dziadkiem w ogrodzie obsypać róże korą i padła a teraz budzi sie i kaszle :/ oby nic nie złapała.. |
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w biedronce za Duplo i co? i do mojego miasta nie dotarły do żadnej biedronki
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni raz zaszalalam - M. uwielbia muzyke, rytmiczna muzyke, z mezem razem tworza muzyke elektroniczna, - to jeszzce do prezentow dorzucilam djembe rozmiar dla dzieci
![]() ciekawa jestem reakcji ![]() cymbalki uwielbia, mamy od jakiegos czasu (zauwazylam, ze nikt nie wspomnial o prezentach muzycznych )
Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-11-19 o 13:22 |
|
|
|
#3155 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby nic powaznego! zdrowka! Cytat:
szkodasasiedzi nas eksmituja
|
||
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
wrzuce wrzuce
![]() Sorceresss tak pod KRK, nawet mam już gumiaki nawet 2 pary (niestety nie dostałam oldschoolowych gumofilców na mój rozmiar![]() A ty też coś działasz w tej materii rozumiem? bo ja nie na bieżąco. ??? Villga ze smogiem do dupy tak do marca z małymi przerwami, od maja jak zwykle przekroczony ozon. Dobrze jest tylko jak wieje. I pada, wypatruj halnego BYou jakie ładne, nawet nie porównuje do dzieł mojego syna ![]() Alliw no to żółwik, beczka i piąteczka ![]() Laskie ale wy produkujecie ![]() Wszystkim za ciepłe przywitanie dziękuje
Postępuj tak, abyś długo żył i dobrze ci się powodziło.J.M. Bocheński Edytowane przez trolla2405 Czas edycji: 2015-11-19 o 14:53 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam bawelne renforce i uwielbiam a perkal to jaka to ? kochany! Do ammy nadal bardzo podobny, ten bujny wlos Cytat:
![]() a diagnozy zadnej nie dostaliscie, skad to i dlaczego? ja sie nie znam, ale moze logopeda moglby jakos doradzic, czy istnieje szansa w ogole dodatkowego wspomagania/stymulowania mowy? (tak glosno mysle, bo moze jednak to by Cie uspokoilo, ze cos robisz). A uszy mial badane? (ja to z tymi uszami co chwile wyskakuje , ale w bliskim srodowisku zetknelam sie z tym, stad sie tak tego co chwile czepiam )Cytat:
mozemy przeciez tez w klubie pisac Cytat:
to esencja budowania torow ![]() zgodze sie, o tym samym myslalam dzis rano ![]() ![]() Cytat:
te Brudery sa duuuuze
|
||||||
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ty nas nie eksmitowali (Julka gra na pianinie, Karol przygrywa na djembe lub cymbałkach) to i was nie wyrzucą
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Co Wy wiecie o eksmitowaniu
teściowa kupiła Karolowi flet...
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałysmy to samo
![]() Uwielbiam takie prezenty ![]() ![]() My zadnych instrumentów nie mamy, choć wiem, że K by chciał bębenek. Jakoś się nie odważyłam... ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Przyszła część zabawek - moje próby kupienia lalek idealnych skończyły się na niczym. Jakieś takie malutkie to to, musze odesłać ![]() Ale ale mam hita - piękny, cudny i duży kotek, niedrogi! Dla wszystkich dziewczynek polecam http://allegro.pl/kotek-przytulanka-...048693004.html |
|
|
|
#3163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas włoski ledwo ledwo. O szukaniu pracy nie będę pisała, żartowałam. Szkoda czasu na to co było, a nie jest ![]() Obecnie pracuję w fajnej firmie... mam 3 szefów, pracują też 2 szanowne małżonki. Wszyscy roczniki 80-te, więc dla mnie młodzież Tak w skrócie to prowadzę im różne sprawy w 3 firmach, fajnie jest. Cieszę się, oby tak dalej...---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
Dziękuję bardzo. Wyobraź Sobie, że nawet ostatnio myślałam o Was
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No lipa u mnie też- Pani mówiła, ze 30, ja mówie, ze w gazetce było, ze częśc 19 częsc 30 ale nie było już gazetek, zeby skonfrontować.... |
|
|
|
|
#3165 |
|
MBZ♥
|
Agatko popatrz na wątek o prezentach na mię z klasą
dziewczyny mają mnóstwo pomysłów. Małpko u mnie w biedronce też lipa :/ za to Lidl zaopatrzony dobrze Demeter zawsze znajdzie się coś co trzeba mieć ![]() Co za pędzle? ![]() Trolla hejo Pani, Ty masz chyba tyle pędzli, że ASP się chowa ![]() Byłyśmy w lidlu. Kupiłam zestaw ciastoliny dentysta plus zapas 4 kubki. Do tego zestaw do robienia kanapek. Chyba wyślę jeszcze B po toster. Zosiakowi kupiłam laleczke evi z wózkiem żeby "zapomniała" o reszcie plus pudełko jajek niespodzianek x4 ![]() Potem byłyśmy u koleżanki,ana koniec kosmetyczka i pedicure-moj Zosia zazyczyla sobie masaż stopek i kremowanie boszzzz dobrze ze nie tipsy jakieś
|
|
|
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 30-go to lego zwykłe a od dziś duplo. To jak widzę nie tylko moja biedronka zawiodła ![]() Cytat:
![]() za rok będą tipsy hehe
|
|
#3167 |
|
MBZ♥
|
Tipsy to moim trupie
Co to za gra? Zosia ostatnio lubi grać w wędkowanie, rybki kręcą się na takim podesciku i trzeba je złapać na wędkę |
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
heh. nie znam. wypadłam z obiegu
![]() powiem Ci jak mojemu małemu nerwusowi: "idź do ...... (<--- tu sobie wstaw miejsce odosobnienia ) schowka na odkurzacz i sobie pokrzycz". Pomaga noooo way! ![]() :brzyda l:![]() ![]() heh. no my nie mamy żadnych podjazdów. więc tylko tunele budujemy (ostatnio taki, żeby Michał mógł przejść - pozazdrościł pojazdom)hehe, rano średnio mu się podobały (a on się szalenie wybredny zrobił), ale Konkubent mówi, że ciocia N. i dzieci wpadły w zachwyt i chodził dumny, z kogucim przeprostem ![]() no, ale potem zdjął a że (dzieci powiedziały), że fajne, to z ręki nie wypuszczał ![]() ![]() ![]() ![]() dawno nic nie kupiłam. aczkolwiek brat co roku mi daje jeden na Gwiazdkę ![]() Cytat:
|
|
|
#3169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym przedziale po 19,99 taki żółt na skorupie leży a na nim się układa klocki tak żeby nie spadły ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#3170 |
|
MBZ♥
|
Dzięki Małpko
![]() Grającym mówię nie Zosia ma bongosy- spadek po B, ukulele od Dziadkai cymbalki po mojej Sis. Na widoku gitarka bo bym zwariowala ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- A Kwiatuszku ja bym Karolka do teściowej wyprawiala z tym fletem |
|
|
|
#3171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajne te drewniane kuchenne. no i mnie skusiłaś z lego.
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)to dokonczymy rozmowe, a on na całe gardło, ze siku, mamo pomóz, siku zrobic i znów gadka, ze potrafi sam, zaprowadziłam do łązienki, postawiłam na schodku i mówie dalej sam i co zrobił K? Z wrzaskiem, ze sam nie umie- nasikał obok sedesu Tżtowi już para uszami poszła, ale ja ze stoickim spokojem(tylko zewnetrznym)- Kacper zrobiłes to specjalnie, prawda? -Tak powiedziało ze łzami w oczach moje dziecko;p No i cała gadka szmatrka, ze rozumiem, że sie zdenerwował, ale tak nie mozna ble ble ble jeszcze kilka sekundowych ataków krzyku, potem przeprosiny i przytulasy i powoli przeszło, po czym do kuchni, ze on chce krótkie parówki jednak(piratki) ![]() Ale tak sie zanosił, ze chwilami mi przez mysl przechodziło, ze jak zaraz J** te parówki przez okno dla świętego spokoju to aby zaleszczy....Takiej histerii chyba nie miałam jeszcze...torres bezbłedny- jak on myśli logicznie ![]() Byliśmy u mojej Mamy dzis i K znów się bawił zwykłymi lego i chyba zrezygnuje jednak z duplo, a kupie mu lego junior od 4 rż...Kurde ostatnio tak sie chyba zastanawiałam nad fotelikiem i wózkiem jak nad tymi lego choilernymi- jakby to była inwestycja zycia jakaś... |
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę tylko rzeczy których on z założenia nie może, np. pić karmi, tż może pić cole, itp.W ogole od czasu przedszkola ciągle jest: to moje, to dla mnie, ja wziąłem pierwszy, teraz ja się bawię, zabrać Dominisi, nie ruszaj bo mi zepsujesz. I tak w kółko. J. nie chce w przedszkolu wołać siku. Już nie wiem jak mu tłumaczyć |
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
K dzis też nie chciał sikac- mówiła Pani,że zrobi w domu;p Pani na siłe go ciągnęła do łazienki;p
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() W imieniu Janka dziękuję za miłe słowa wiem ![]() Cytat:
Cytat:
na poczatku myslałam ze zaraz sie rozwali, ale o dziwo dzielnie sie ten plastik trzyma. A ten Bruder to mysle ze dobra marka (z resztą ceny są nie małe), wiec powinny być wytrzymałe. Który bede brała? J. na ruskim jutubowym kanale umnyje dieti przepada za tymi: http://www.abc-toys.pl/pl/p/Bruder-0...i-ladowarka/75 http://www.abc-toys.pl/pl/p/Bruder-0...gnalizacji/256 http://www.abc-toys.pl/pl/p/Bruder-0...a-i-pniami/395 Ale mysle tez o traktorach bo J uwielbia. Wyznacznikiem i tak są otwierane drzwi, dodatkowe otwierane elementy są jeszcze wiekszym atutem Wszystko zalezy tez jak bardzo chce tesciów naciągnąć ![]() Dzieki za odp w sprawach wystroju wnetrza Własnie nad ta umywalka sie zastanawiam, bo projektantka sugeruje mi roca gap, ale nie bardzo mi sie widzi, ta dama bardziej mi podpasowała. Bo kibelek widze macie roca gap, tak? Drzwi porta koncept (tylko z innym przeszkleniem) tez chciałam, ale juz kilka osob mi odradzało z roznych wzgledów i sama nie wiem, moze mimo wszystko dam do wyceny i porównam z dre, tez chce bezprzylgowe, ale chyba koszty mnie zabiją, bo musze kupic chyba z 10 sztuk tych drzwi ![]() taka gładka, hmm jakby to powiedziec "zimna" w dotyku, polecają ją na lato, ale ja uzywam przez cały rok. Lubie ją bardzo bo sie nie mechaci, bo wzielam komplet z dżerseju i kicha, kulki sie porobiły i taka szmatka z tej poscieli nawet po praniu A czemu płaczesz za włosami M? Wygląda super z krótkimi, chociaz prawda, z długimi był słodziak ). Ale kroję jak klient pozwala A wrzucałas kiedys filmiki instruktażowe, nie moge znaleźć, podeslesz linka?Cytat:
miło mi ze rocznik 80 zaliczasz do młodzieży Cytat:
A propos pracy, dowiedziałam się niedawno ze dziewczyna która była zatrudniona na zastępstwo za mnie jest w ciąży Chyba zadzwonie do kierowniczki i spytam czy nie potrzebuja kogos na pol etatu ![]() Do mojej biedronki tez nie dojechały duplo :/(w gazetce napisali ze dostepne tylko w wybranych sklepach). A tz byl w lidlu i kupil tylko stempelki chyba sie jutro wybiore obczaic te inne drewienka (o ile cos zostalo)---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
moja kierowniczka (gdy narzekaliśmy na naszego korpo-oprawce spod znaku orła) mowiła: wykop sobie dołek i do niego nakrzycz też pomagało (myślenie o tej sytuacji )Cytat:
![]() I jeszcze ja to mam szczeście |
||||||
|
|
|
#3177 | ||
|
Zakorzenienie
|
to u nas też.
chodzi mi o taką sytuację, gdy widzę, że wybuch jest blisko, że emocje się kumulują, to wysyłam go na wykrzyczenie. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Poza tym ozłocę Cię!!!!! mam Jeepa z napisem "jeep"
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3179 |
|
MBZ♥
|
Alliw musisz pytać o serię Kinder dla chłopców i jajo mq ważyć 0,35 żeby było coś fajnego w środku bo inaczej po☠☠☠☠☠☠☠ka :/
Wysiedziala to nie pierwszy raz. Zabieram Jej naklejki, coś do poczytania, jest kącik dla dzieci gdzie można porysowac, sa puzzle. Kosmetyczka wie, że tu często tatusiow brak i mama musi zabrać dziecko Przytul MarJano od nas ![]() Klementyna no wiesz, parowek nie chciałaś wyrzucić . Buziak dla Pakerka Pani, dla Torresa też za zabranie maskotki która jeszcze nie była w zlobku
|
|
|
|
#3180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Florek ma ostatnio odpukać mniej takie akcje a jak sie zdarzy to są dwa warianty ale chce sie przytulić i wtulony we mnie i tylko we mnie ryczy aż mu przejdzie, gadać do niego nie ma sensu wtedy, potem każde sobie łezki wytrzeć i nosek i jest jakgdyby nigdy nic albo drże się i wtedy zaprowadzam go do pokoju zamykam drzwi i ide, raz dwa spokój przytulenie i gramy dalej :p Cytat:
Florek od środy wieczór cały czas temperatura 37,3-37,8 wiec od wczoraj w domu. poza tym nic wiec licze na 3 dniowke i poniedzialek do przedszkola. bo troche lipa tż z nim do 14 w domu potem ja wracam z kursu a on idzie. poza tym nie rozumiem waszych i innych zmarwień mam że moje dziecko czegoś jeszcze nie robi a twoje tak. (oczywiscie w granicach norm rozwojowych) chrześniaczka tż dwa miesiace młodsza od Florka juz odpieluchowana, na dwór nawet itd my tylko w domu póki co ale nawet nie zaczelismy jak ona juz umiała i co? wcale mnie to nie obeszlo cieszyłam sie ze im sie udalo tyle. gadki tesciowej ze juz dawno powienien mam gdzie? w du... to że ciotka tż non stop chwali swoje wnuczki ktore juz chyba nawet wypracowania pisza i szybko gadaly na rok zdaniami niba a Florek wciaz pare slów no juz duzo z dnia na dzien wiecej mam gdzie? w du... ja tam sie ciesze ze wasze Zoski, Michały i inne dzieciaki takie cudeńka mądre i tak wszystkie powinnyśmy myśleć a nie przejmować się i smucić ok zbieram sie i na kurs ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

jak gdzies zauwazycie dajcie znac
05.07.2008