![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Dobra,mam album dla chrzestnego. Zdjęcia tez są do odebrania wiec jutro odbiorę i będę wklejac.
Ex,mi też dzisiaj się parasol złamał i łamiąc się zaczepil o mój szalik drutem i tak przez chwile z nim walczyłam bo się wyplatac nie mogłam |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;53499642]A najlepsze bylo jak mieli imprezę w klubie i tez przyszłam. Generalnie się nie wyrywam, ale to byla taka otwarta impreza to poszłam. No i tż mnie porwał do tańca - wyglądało jednoznacznie-taniec przytulaniec-mizianiec. I jego koleżanka- o nie! To kowalski! Z kim on tańczy? Przeciez on ma żonę! A taki porządny byl, myślałam ze inny jest...
A potem mnie przedstawił ![]() ooo ja jestem taką koleżanką. doprowadzam kolegów do pionu i odstraszam laski ![]() a moze byłam - dla towarzystwa ze studiow.. teraz w pracy uwazam ze dorosli sami sobie decyduja co i jak.. chyba ze widze ze ktoras moja kolezanka przesadzila z % wiec ją odstawiam do pokoju/domu i juz ![]() w ogole to chyba witam sie. mam TYLE pracy dzien miaja jak pstrykniecie palcem. dawno takiego tempa nie mialam... od 3 dni sni mi sie ze jestme w ciazy noc w noc! ![]()
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja mam popołudniówki?
![]()
#3155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale doszliśmy do wniosku, że lepiej zrobić impreze na 5 lub 10 rocznicę ślubu :P (tylko że pewnie nie będzie nam się chciało :/ Cytat:
Cytat:
W salonie są 4 w szafce pod tv, reszta gdzieś pochowana, bo sie złościłam :P A w ogóle nie uwierzycie jaką sobie zabawke sprawił w niedziele... Mój jakże wspaniały mąż kupił sobie drona z kamerka... no co ja z nim mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój gra tylko w Fife i coś z piłką innego jeszcze, ale też nalogowa.Czasem w GTA, albo coś podobnego ,istnieje szansa ze kompletnie co innego -ja to mylę, nie interesuje Mnie to zbytnio ![]()
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drony są ekstra! ![]()
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Mój gra w WoW-a. A na Xbox ostatnio call of duty.
W przeciwieństwie do Waszych Tz u nas spokojnie,tylko dwa Xbox ![]() Zmęczylam się chodzeniem po galerii ale przynajmniej mi się jakieś wizje co do prezentów świątecznych zaczęły pojawiać ![]() Czekam na Tz właśnie. Na 17:50 idziemy do kina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chce, ma z tym frajdę to super ![]() ![]() Mój ostatnio ma etap Halo 5, wcześniej był najnowszy wiedźmin a zaraz po nim wiedźmin z jakimiś dodatkami :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
ja nawet nie wiem o czym wy piszecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
musialam zrezygnować z ciekawej pracy, kurcze no
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
dlaczego? cos nie tak było?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
to ze praca od rana do poznego wieczora (ch), prawie 30 dni. kazdy weekend. łacznie dojazdy 2-3 h dziennie, czasem problem z zabraniem się do autobusu;/.no i najwazniejsze, w grudniu wesele, nie moglabym wziac wolnego..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
piszesz o tej kwiaciarni? szkoda, ale warunki faktycznie nieciekawe. Trzymam kciuki, żeby udało Ci się coś fajnego znaleźć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
niee, kwiaciarnia nie dała znać jeszcze nic
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
I dobrze! Może jeszcze ciekawsza się trafi
![]()
#3167 |
Zakorzenienie
|
my mamy tylko PS2
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
O mój też coś gadał o dronie :P ale słyszałam, że od przyszłego roku, żeby latać dronem trzeba mieć jakieś pozwolenie, czy tam uprawnienia, nie wiem, nie znam się dokładnie, ale kolega co zakłada firmę fotograficzną mi mówił bo też będzie miał w swojej ofercie nagrywanie dronem
![]() My generalnie jesteśmy gadżeciarzami :P no nie wyobrażam sobie co rok-dwa nie wymienić telefonu :P technika tak idzie do przodu, że za 2lata mój nowiutenki HTC M9 to będzie przezytek i wstyd będzie z nim wyjść na ulice :P A mój Tż marzy o smartwatchu z Apple, ale ceny ![]() ![]() Masakra...właśnie najgorsze, że mi też się udziela i na chwilę obecną marzę, żeby mojego sprawnego i Pada 2 zamienić na iPada Air 2 :P A na remont kasy nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Tęsknię za tymi czasami kiedy wracałam do domu po szkole a w TV leciał Zbuntowany Anioł czy inny Wenezuelski shit.Pomyśleć że smialysmy twierdzić z mamcia że to pracze mózgu...Nie wiedzialysmy że będą takie programy jak "Dlaczego ja" "Szpital" i inne g*wna
![]()
#3170 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A ja właśnie pierwszy raz zrobiłam lazanię. Zobaczymy co z tego wyjdzie, z jedzeniem jej czekam na TŻ-a ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może.Mało kiedy mam czas "oglądać" tv w dzień .Dziś akurat od 15 czyli 3 h jestem w domu, sama więc oprócz psa nie mam do kogo gęby otworzyć.Pomyślałam, że włączę telewizor...i już wiem czemu mój tata ogląda programy przyrodnicze ![]()
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Pysia to macie trochę przes*ane
![]() ![]() ja mam jakis stary alcatel one touch po Tżcie, nie wiem czym się róznią nowsze teefony procz koloru, czystego ekranu i ewentualnie wgranymi dzwonkami xD i nazwą xD. Dla mnie i tak te dotykowe są do chrzanu. Zwykłe telefony jak był, mogłam isc w najwieksza ulewe trzymajac telefon w kieszeni i pisać smsa nie patrzac na niego. A z dotykowym to jedna wielka k*upa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
Mi dzis wichura nie dala spac. Nawet w zatyczkach slyszalam podmuchy wiatru i nasze okno uderzajace o framuge. Balam sie, ze w koncu ktoras galaz sie zlamie i przywali nam w okno. W ciagu dnia wiatr przewrocil rower na balkonie, musial byc niezly huk.
Moj TZ tez gracz, ale PCowiec. Strasznie mnie to cieszy, bo nie znioslabym walajacych sie wszedzie konsol i gier. On sobie sciaga gry ze Steama itp. i wszystko trzyma na dysku. ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Ostatnio ogladalismy w salonie telefony i sie wkurzylismy, bo same wielkie cegly. :O Mi juz moja Nokia 635 sie nie miesci do kieszeni, a wiekszosc telefonow teraz jest od niej znacznie wieksza. Nie chce miec telefonu, z powodu ktorego zawsze bede musiala nosic duza torebke. -_- Co sie stalo z miniaturyzacja??????
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
jak sie zmienia dane w banku??
#3177 |
Zakorzenienie
|
zależy w którym. W mBanku musiałam iść do ich kiosku z dowodem a w alior t-mobile wysłałam skan dowodu i sami mi zmienili
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A wszystko co napisałaś to prawda, niestety... Dobrze, że w czasie tych "seriali" na TTV i Fokusie leci coś normalnego, więc akurat do prasowania dziś oglądałam ![]() Co do gadżetów, to mój TŻ to gadżeciarz. Ma już chyba 5 telefon w tym roku, co prawda nie dlatego, że poprzednie mu się znudziły, ale z tego powodu, że je rozwalił ![]() ![]() Parapet, który niedługo zamieni się nam na wysuwany blat z kuchni też chciał jakiś taki wymyślny, z jakimiś uchwytami, które by robiły coś tam coś tam, a jak spytałam, czy nie możemy zamontować zwykłych, to się obruszył. Dopiero szwagier-stolarz sprowadził go na ziemię. Po jego pokoju wala się pełno mini-komputerków, które mają robić to, to i jeszcze to, ale na razie nie są podłączone - dlaczego? Ano bo już nie są takie fajne, jak się TŻ-owi wcześniej wydawało ![]() Samochodu też szukaliśmy tak długo m.in. dlatego, że musiał mieć wszystkie cuda, jakie TŻ chciał. Ostatnio myślał nad wymianą mini-wyświetlacza, który pokazuje prędkość jazdy - w tym naszym cyfry świecą się na pomarańczowo, a w nowszych wersjach są już we wszystkich kolorach - wymiana kosztowałaby kilka tys ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Odnosnie imprez firmowych, nam sie teraz szykuja Christmas Party. Impreza TZa bedzie z osobami tow, moja raczej nie i moj TZ rozpacza, ale raczej z powodu jedzenia. :P
Moj zespol w firmie jest bardzo mlody i flirt oraz dwuznaczne zarty sa na porzadku dziennym. Troche sie boje, co sie bedzie dzialo na imprezie. xD Ja tancze, jak tylko mam mozliwosc. Az sie zastanawiam, czy mnie by Asia nazwala czekajaca, az kogos skusze. xD ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Zawsze myslalam, ze jestesmy rozrzutni, ale jak Was czytam, to chyba wrecz przeciwnie. xD A i tak odnosze wrazenie, ze za duzo wydajemy na glupoty. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Mam odciski na dloniach od ciezarkow na boot campie. :/ A glupio robic cardio w rekawiczkach. O.o Z kolei co chwila je zakladac i zdejmowac tez slabo...
#3180 |
... choć nie Westwood
|
To my chyba tez nie jestesmy rozrzutni
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.