Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa? - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-27, 17:25   #3151
ŚmigEłko
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

TS a moze TY wez kogos i jedz... dlaczego jesli Ty wszystko zalatwialas masz rezygnowac?! Poza tym hmm wy oficjalnie "odpoczywacie" wiec jak by jechal z nowa panna to by byl Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa RDZO nie fair...
Ja spedzilam z "moim" 2 sylwestra...on z koleji NIGDZIE nie chcial chodzic o wyjazdach juz nie mowie... jeden dalo sie rpzebolec bo byli jego niby znajom,i...a raczej mieli byc bo oczywiscie wystawili go ... a mi bylo go szkoda ze zostanie sam na lodzie wiec poszlam na jego ...oczywiscie ja ustapilam...

2 z kolei byl TOTALNKA KLESA i tragedia... a co sie okazuje?! W tym roku jedzie chyba z nowa dziewczyna gdzies na sylwestra...wlasnie takie NOWINY mnie rozbrajaja ale nie ma co ...

To jest dziwne bo ze mna malo gdzie chcial wychodzic mowie o knajpach bo dyskoteki czy imprezy to uz nie wsponem... pamietam ze przed studniowka... oczywiste ze razem idziemy i mialam takiego starcha ze on sie nie bedzie bawil itp. a on do mnie kiedys czy jak by nie chial isc czy bym poszla na studniowke i czym jesli bym poszla to bym poszla z kolega jakims?!?! wtedy juz mnie rozbroil... bo on mi laske robi ze ze mna pojdzie... pan i wladca... no ale na szczescie sie sprawdzil... chociaz znajomi mowili ze sie sztywnie bawil ... natomisat ja staralam sie o niego dbac ale oczywiscie sama tez sie chcialam bawic w koncu to byla MOJA studniowka... to chyba on dla mnie powinien sie starac a nie ja dla niego... ale nic... tak jak wspominalam w poscie wyzej... jego zawsze trzeba bylo przepraszac i prosic... wiec teraz mnie ciekawi czy ten wyjazd czy te wyjscie to dla niej z milosci, dla niej zbeby byli razem sie zmusza czy TAk sie zmienil?!

A oczywiscie na swoja studniowke nie poszedl

ide jesc ciastka a mialam sie od dzisiaj odchudzac...ale wez tu sie odchudzaj jak mnie nosi

TSja bym Ci radzila nie rezygnowac z tego wyjazdu...albo jechac i sie przemeczyc z nim.. albo wziac kogos i sie swietnie bawic a nawet jak nie bawic sie swietbnie to udawac ze sie bawilo... a co?! Ty zalatwialas i co masz z tego nic nie miec?!
ŚmigEłko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 17:47   #3152
ts100
Raczkowanie

GG do ts100

No widzisz... tylko NIE MAM Z KIM JECHAĆ
Znajomi mają już zorganizowane wyjazdy, coś zapalnowane... do dziś też myślałam że ja mam plany... miałam
A ON nie chce ze mną jechać-powiedział wyraźnie-więc nie chcę nic na siłe...
Totalna klapa
ts100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 18:57   #3153
scarlett_1
Rozeznanie

faceci są beznadziejni!!!ts nie martw się ja tez zostałam na lodzie,planowaliśmy z tym idiotą jechać gdzieś w góry na narty na sylwestra a tu nici!!!nie mam z kim jechać i gdzie isc jak na razie.mam tego dosc,czasem mam takie dni że jest mi bez niego za***iscie i jestem w świetnym humorze a czasem wstawać z łóżka mi się nie chce i najchętniej ryczałabym cały dzień
scarlett_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-27, 19:03   #3154
ŚmigEłko
Raczkowanie

to faktycznie nie ciekawie...

ja mialam jechac z "moim" na wakacje... tzn. ja myslalam ze mamy jechac

ale jakie straszne swiadectwo sobie wydal chlopak ts ... kurde dziewczyna latala zalatwiala a jemu sie odechcialo... z drugiej strony nic na sile i nie ma sie pchac tam gdzie nas nie chca... chociaz jesli ja bym juz wlozyla kase to bym pojechala... nawet sama... wiem brzmi to ponuro, ale zawsze mozna zostac w pokoju i upajac sie swoja samotnoscia dobra to akurat glupi pomysl... w zasadzie ja tez chyba nie mam gdzie sic na sylwestra... byly dwie propozycje ale nie wiem czy nie za pozn... z drugiej strony NIC nie przebije zeszlorocznego Sylwestra i nawet picie w samotnosci byloby lepsze
Stary 2006-11-27, 22:39   #3155
Marigold19
🦄

Dziewczyny, ja tu jutro po południu napiszę kilka moich mądrości, takich "przed-rozstaniowych"...

A TS weź byle kogo i jedź, nie odpuszczaj chamowi
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 07:17   #3156
ts100
Raczkowanie

GG do ts100

Byle kogo... łatwo powiedzieć... znajomi też już mają plany i nie bedą ich przekładać specjalnie dla mnie...
No cóż... może nadszedł czas by spędzić ten wieczór z rodzicami w domu...?
Stary 2006-11-28, 09:48   #3157
ŚmigEłko
Raczkowanie

Dlatego NIGDY nie lubilam Sylwestrow... ze niby taki przelom, ze ma sie tyyyyle zdarzyc itp. ... i to powiedzenie "kto z kim w Sylwestra ten z tynm przez caly rok" czy jak to lecialo... nie sprawdza sie
Stary 2006-11-28, 11:47   #3158
czarna_orchidea21
Rozeznanie

A u mnie się sprawdziło heh osobno sylwek spędziliśmy no i się rozstaliśmy,ale to pewnie tylko takie przypisanie do sytuacji, wakacje też spędziliśmy osobno,umierało to już wcześniej... Sylwestrów też nie lubie,zazwyczaj nie mam planów i do ostatniej minuty nie wiem,gdzie go spędze. Mam nadzieje,że w tym roku ktoś sypnie jakąś propozycją, bo jak nie,to prześpie tewgo sylwka :P
Moj ex ma opis "ach te sny" mam nadzieje,że mu się śniłam jak wbijam mu nóż w plecy za to cierpienie hehe dobra żartuje
U mnie już lepiej, wczorajsze posty TS100 mi pomogły, dzięki

Zasnę cicho i w szklanej trumnie śmierci martwym pokocham już sercem...
czarna_orchidea21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 11:52   #3159
ts100
Raczkowanie

GG do ts100

Cieszę się że komuś pomogłam

A mną ciągle miotają jakieś sprzeczności, raz sie smieję, za chwilę mam ochotę płakać... ALe trzymam sie dzielnie mimo że wczoraj miałam chwilke załamania-włączyłam "M jka Miłosć" i zaraz usnęłam! Nie rozmazałam się i jestem z siebei dumna!

Nie wiem co z tym Sylwesterem... Chyba "co ma byc to bedzie"

W chwilach zwątpienia powtarzam sobie jedno z powiedzonek Garfield'a "Ciesz sie małymi rzeczami. Z dużymi jakoś to będzie". Tak wiec cieszę sie tym że w czwartek zarobię 50 zł za zjedzenie batonika

Trzymajcie sie dzielnie moje Panie
Stary 2006-11-28, 11:53   #3160
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

a u mnie eh wclae nie lepiej.. wiem ze to wszystko zalezy od nastawienia, od myslenia.. ale nie wiem co sie ze mna stalo.. cos peklo we mnie..
nie umiem myslec pozytywnie.. kocham go i chce z nim byc Umieram bez niego, brakuje mi jego kazdego gestu, usmiechu, dotyku, slow
Eh nie wiem co robic juz
Stary 2006-11-28, 11:59   #3161
ts100
Raczkowanie

GG do ts100

Nadia07---> nie wiesz nawet jak mi brakuje! Nawet tych sporadycznych spotkań sms-ów, telefonów, maili... Chociaż dzis napiał sms-a ukazujacego radość z wygranej siatkarzy i... NORMALNIE MNIE NIC NIE RUSZYŁO!!! Normalnie bym zaraz odpisała ale nie dziś... Nie chce mi się nie mam ochoty, chcę spokoju, chcę odzyskac wewnętrzny spokój i radośc! Wiem że mi sie uda-on też to wie bo nieraz widział jak z uporem maniaka doprowadzałam rzeczy niemozliwe do końca! Chcę być szczęśliwa!!!
Przypominają mi sie słowa mojej przyjaciółki które wypowiedziała kiedyś, gdy również rozsatłam się z facetem: "Olać go? TAK! Skupic się na pracy i nauce? NIE! SKUPIC SIĘ NA SOBIE!!!" oraz "Twoje szczęście zależy od Ciebie nie od niego!"

Kochane! Będzie dobrze! Skoro potrafimy wmówic sobie że jesteśmy grube i brzydkie, wmówmy sobie że WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY!!! I będzie dobrze
Stary 2006-11-28, 12:26   #3162
Kajeczka
Wtajemniczenie

A ja dalej nie płaczę, nie rozpaczam... Żyję jakby nigdy nic.... skąd mam siłę? Nie wiem...
Kajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 12:44   #3163
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

Kajeczko, to zycze CI by tej sily nigdy Ci nie zabraklo..
ja bylam silna nie plakalam przez prawie tydzien.. az nagle bum eh.. i sie stalo.. dolek straszny.. chce go odzyskac brakuje mi go.. tesknie..
i wiem ze on tez cos tam czuje wyslal mi piosenke Gosi Andrzejewicz - Lustro..
czemu on na sile chce zabic to uczucie milosci? wyjasn mi ktoras?
Sam mi powiedzial ze nie jst szczesliwy.. nie rozumiem

tak strasznie zauje ze nie przyjelam tych kwiatow wtedy
Stary 2006-11-28, 12:48   #3164
Kajeczka
Wtajemniczenie

Boję się tego wybuchu rozpaczy... Boję się, że nie będę się w stanie podnieść... A on nic nie czuje, nie odzywa się. Już nie wiem co lepsze...
A Twój TŻ Nadio... Kocha.... Ale sam nie wie czego chce. Może zrozumiał, że stracił coś najważniejszego?
Stary 2006-11-28, 13:12   #3165
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

no wlasnie ja go juz nie pojmuje w glebi duszy wierze ze on kocha..
no bo gdyby nie kochal nie cierpial by, nie bylby zazdrosny, nie mialby smutnych statusow..(choc od niedzieli nie ma :/), nie powiedzialby ani nie byl by NIESZCZESLIWY !!
nie wiem nic.. tak bardzo chce go odzyskac

Edytowane przez nadia07
Czas edycji: 2006-11-28 o 13:33
nadia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 13:13   #3166
ts100
Raczkowanie

GG do ts100

Dziewczyny! Dajcie czas facetom! Oni naprawdę nie tak szybko łapią to wszystko, nie potrafią sie szybko namyślić i zastanowić! Ja wszystko przemyślałam w ok. 3 dni a ten Mój nadal myśli, odpoczywa i Bóg wie co jeszcze!
A ja sobie poczekam... mi się nie śpieszy... nacieszę się zyciem singla, wolnością i brakiem zobowiązań! I wam te radzę zrobić to samo

Kajeczka--> to że się nie odzywa nie znaczy że nic nie czuje! Widzisz-mój milczał kilka dni nawet jak do niego pisałąm i dzwoniłam a dziś sam z siebie wysłał sms'a! Więc teraz niech on poczeka na moją odpowiedź... o ile takowa będzie...

Nadia07--> poczekaj... nic na siłę... czujesz coś do niego? to nic złego! Ja też mam cały czas przed oczami nasze wspólne cudowne chwile, boję się włączać kompa bo tam są nasze zdjęcia z ostatniego wyjazdu... też coś jeszcze czuję... ale nikogo siłą do niczego nie zmuszę!

I nie płaczcie, proszę was gorąco! Bo i ja zacznę! A nie mogę-musze być silna!!! Jeśli nie dla siebie to przynajmniej dla Taty który jest ciężko chory... umiera... i nie będę płakała przez jakiegoś tam idiotę, któremu sie wydaje że jest pępkiem świata, bo są inni ludzie którym jestem potrzebna!!!
Stary 2006-11-28, 14:12   #3167
Marigold19
🦄

Zaczekać to niejest dobra rada. To ciężko zrozumieć komuś, kto cierpi, ale taka jest prawda, że w takich przypadkach, no może 90%, trzeba się posunąć dalej. Ja czekałam jakieś 4 miesiące, on dzwonił, wypytywał się, interesował. W jeden wieczór po jego telefonie leżałam w łóżku i myślałam, że coś na pewno z tego będzie, że przemyśli i że się zorientuje, że nie znajdzie lepszej ode mnie. Ale następnego dnia zimny prysznic- moje miejsce zajęła jakaś głupiutka Kasia. Tyle, że już to prawie nie bolało. Ale ile przegapiłam czekając na niego... nie mówię o facetach, ale ogólnie... Po co się psychicznie katowałam? Żałuję tego bardzo.

Aha, lepiej się nie łudzić, że jest się w tych wyżej wymienionych 10%.
I piszę to z bólem serca, bo jestem w związku, który znowu może się szybko zakończyć. I już z góry wiem, jak mi będzie żal jak się tak stanie. Ale co zrobić skoro ode mnie wcale nie tak wiele zależy...
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 14:50   #3168
Ania_P
Rozeznanie

Ja też mam dzisiaj fatlnego doła... nie gadaliśmy ze sobą od tygodnia... On ciągle ma wesołe opisy... Boże czym ja sobie na to wszystko zasłużyłam?
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 15:20   #3169
scarlett_1
Rozeznanie

a ja nie wiem już co mam robić nie wytrzymam juz w takiej bezczynnosciciągle o nim myśle.kurde mówi mi że mnie kocha to niby czemu nie moze ze mna byc...nierozumiem nienawidze tego świata!!!
Stary 2006-11-28, 15:59   #3170
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

u mnie to definitywny koniec.. rozmawialam z nim dzis na gg.. i koniec.. jemu lepiej beze mnie.. to ja go nie szanowalam.. to ja bylam bee.. on mnie nie chce bo teraz byloby ok, ale nie w przyszlosci.. i nie pasujemy do siebie i bla bla bla..

tak wiec ide ryczec bo poki co zyc mi sie nie chce.. stracilam wszystko
Stary 2006-11-28, 16:30   #3171
Kajeczka
Wtajemniczenie

Nie płakaj Nadia
Marigold19 nawet nie mów o głupiutkiej Kasi, bo była jego tak miała na imię . A stara miłość nie rdzewieje...
Stary 2006-11-28, 17:10   #3172
Motylek7
Rozeznanie

Nadia wracaj do Nas i się nie załamuj, prosze Cie!
Trzymajcie się wszystkie dziewczynki DZIELNIE!!!
Ja tak sobie sie trzymam, straszne hustawki mam, bo raz az mnie sciska gardlo i rozdrapuje wszystko a raz staram sie szukac pozytywnych stron... ale i tak mam wrazenie ze to jest po prostu zly sen

Motylek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 17:54   #3173
ahinsa
Zakorzenienie

Marigold trzymaj sie
Stary 2006-11-28, 18:29   #3174
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07

zabijcie mnie.. nie chce juz zyc zalamalam sie
Stary 2006-11-28, 18:31   #3175
scarlett_1
Rozeznanie

dziewczyny trzymajcie się!!!jestem z wami!!
Stary 2006-11-28, 19:02   #3176
Kajeczka
Wtajemniczenie

Nadia Kochanie trzymaj sie prosze....
Stary 2006-11-28, 19:22   #3177
Ania_P
Rozeznanie

wiem doskonale co czujesz.... to jest nas 2
Ania_P jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-28, 19:25   #3178
scarlett_1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ania_P Pokaż wiadomość
wiem doskonale co czujesz.... to jest nas 2
już trzy
Stary 2006-11-28, 19:31   #3179
*Konwalia
Przyczajenie

witajcie
przychodze sie poradzic i wyzalic.

wczoraj -rozstanie.z jego winy.chcialam zerwac juz od sierpnia,ale dawalam mu szanse.1,5 roku razem. zaczal sie czepiac od pol roku,ale wytrzymywalam to. potem to juz nic mu nie pasowalo. w koncu poszedl w ta sobote gdzies sam niby z kolega. od 3 dni sie nie odzywal. wczoraj zadzwonil i zazcal krecic. ze wiele czynnikow sie sklada na to ze nie uklada sie. dla niego liczyla sie tylko kasa,a ja kasy nie mam.

narazie tyle.czy ktos mnie wesprze? jesli macie oschote mnie sluchac,to bede tu pisywala. strasznie mi smutno...............
*Konwalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-28, 19:36   #3180
Kajeczka
Wtajemniczenie

Konwalia, on nie jest Ciebie wart
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości