Mamusie kwietniowe 2017 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-09, 11:38   #3151
raduska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2017

Menia przed ciaza jeszcze miałam w planie zrobienie ogródka w kacie podwórka ale ze na wiosnę rodzę to raczej czasu nie bede miała na ogródek takze skonczy sie na krzakach malin,jeżyn ewentualnie pozeczki. Co jeszcze jest takiego nieklopotliwego w uprawie? Bo szczerze to sie nie znam i nie mam doświadczenia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Michellina ja biore femibion ,wielkosc tabletki racZej średnia owalna. Dodatkowo biore jodid 200 ze wskazać endo,kwasy DHA jak mi sie przypomni i folik.

raduska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 11:41   #3152
meniaa94
Wtajemniczenie

Raduska- tak to moje zdjecie poprzednie też bylo moje . Wiesz co mu mamy taką wielką donice z przykrywa bo tu pogoda nie pozwala na sadzenie czegoś w ogródkach a do tego nie ma dobrej ziemi. Ja też się nie znam co jest dobre w uprawie

Stary 2016-09-09, 11:43   #3153
kinga_91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zaczęłam 8 tydzień i tez mi niedobrze :/

A jak u was z cerą w ciąży? Lepiej czy gorzej niż przed?

gorzej zdecydowanie choć teraz jakby ciut lepiej niż w okolicach 7/8 tyg ale i tak jest źle
Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, witam nową mamusie

Odezwę sie jak mi sie polepszy bo od bólu głowy cieżko mi sie patrzy na ekran

biedna oby jak najszybciej Ci się polepszyło
Cytat:
Napisane przez raduska Pokaż wiadomość
Apropo zdrowego żywienia to dzis na obiad zupa krem z warzyw (marchewka ,seler,por,pietruszka) z dodatkiem cukini i prażonego słonecznika podane z łyżka jog naturalnego na zdrowie dziewczynki.

pychotka ja dziś zrobiłam barszczyk czerwony z buraczków mój syn uwielbia
co do diety to też średnio mi idzie ze zdrowym jedzeniem ale staram się

posprzątałam mieszkanie jak mi ktoś nabrudzi to

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 11:46   #3154
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tusiaczek1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

I ja się chciałam dołączyć do Waszego grona . Jestem w 9t3d (pierwsza ciąża). Jakoś to jeszcze do mnie nie dochodzi , ale zmiany są wyczuwalne. Jestem słaba, mam smaki , a zapachy to szaleństwo - jestem niczym pies tropiący. Wyczuwam dym papierosowy gdy ktoś pali w domu obok.
Cera od początku mi się pogorszyła, teraz troszkę stabilniej, ale początkowo był wysyp .
Postaram się jakoś nadążyć bo widzę, że tu szybciutko idzie temat. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
Witamy
Cytat:
Napisane przez michellina Pokaż wiadomość
Dziewczynki czytam Was na bieżąco i wszystko wiem co u Was. U mnie nadal fatalne samopoczucie w chacie syf. Mąż wrócił wcześniej z pracy i gajowe ma od rana

Wczoraj byłam na wizycie - 2 cm mierzy pan/pannica

A powiedzcie jakie macie witaminy. Szukam jakiś w małych tabletkach gdyż te które mam ciężko mi przełknąć.

Kciuki za Was wszystkie
Ja biorę tylko kwas foliowy, pytałam gin czy cos więcej powinnam brac to powiedziała ze jeżeli jem normalnie to absolutnie nie

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 11:48   #3155
ecia91
Wtajemniczenie

Witam się w piątkowe, piękne popołudnie

Ja już po pracy, mogę cieszyć się weekendem.

Moje piersi nie powiększyły się jakoś ogromnie ale mam je strasznie twarde.
Co do włosów to chyba mam ładniejsze, ale za to z cerą gorzej. Ciągle jakieś wypryski mi wyskakują, jak nastolatce .

Mdłości chyba trochę mniejsze, ale może po prostu temu, że jem zdecydowanie mniej bo mam straszny spadek apetytu. Także nie odbija mi się, nie mam zgagi- tylko w skrajnych przypadkach. Chyba moja gospodarka hormonalna się normuje po prostu. Jakby nie było w poniedziałek zaczynam 11tc, za 1,5tygodnia wizyta- oby było wszystko dobrze!

4.11.2015 (9/12)

5.12.2019 (12/14)
ecia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 11:49   #3156
kinga_91
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny.

I ja się chciałam dołączyć do Waszego grona . Jestem w 9t3d (pierwsza ciąża). Jakoś to jeszcze do mnie nie dochodzi , ale zmiany są wyczuwalne. Jestem słaba, mam smaki , a zapachy to szaleństwo - jestem niczym pies tropiący. Wyczuwam dym papierosowy gdy ktoś pali w domu obok.
Cera od początku mi się pogorszyła, teraz troszkę stabilniej, ale początkowo był wysyp .
Postaram się jakoś nadążyć bo widzę, że tu szybciutko idzie temat. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!
witaj
Cytat:
Dziewczynki czytam Was na bieżąco i wszystko wiem co u Was. U mnie nadal fatalne samopoczucie w chacie syf. Mąż wrócił wcześniej z pracy i gajowe ma od rana

A powiedzcie jakie macie witaminy. Szukam jakiś w małych tabletkach gdyż te które mam ciężko mi przełknąć.

Kciuki za Was wszystkie
ja biorę fembion i tak jak raduska pisała tabletka taka średnia

Menia śliczna jesteś

15.03.2017r.
Liliana
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 12:04   #3157
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
nawet dziś kaszlnąć ani nosa wyczyscic nie mogę tak mnie mdli i podbija zjadłam jakoś płatki na leżąco ...
już mnie głowa zaczyna bolec od tego ...

esor-współczuję,odpoczywaj jak Ci sie uda i mała zasnie to sie przespij .
Ładny avatar. 😊 To Ty? 😇

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
zuzolka-ja uwielbiam pomidory z cebulką i ze smietaną ale tutaj mamy okropne pomidory sa niesmaczne ... tesknie za niektórymi owocami i warzywami z Polski,tutaj jak jesz pomidora to jakbyś jadła plastik - taki jest w smaku ... jedynie co mi smakuje z owoców to jabłko,gruszka i pomarańcza no i banany czasem zjem,arbuza czasem dobrego maja zależy skąd tez jest. Co do warzyw to ogórek,papryka,cebula,sał ata - MAM SWOJĄ W DONICZCE <3
rzodkiewka,reszta bleee ... No i brokuły i kalafior,wczoraj zrobiłam sałatke z surowego brokuła,papryka,ogórek plus kabanos drobiowy.
U mnie była wczoraj zielona zupa brokułowo, szparagowo, szpinakowa. 😋

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Zupa sama sie robiła praktycznie,tylko warzywa umyc ,obrać i pokroić musze sie wziac za to odżywianie bo wola o pomstę do nieba. Jeszcze pare miesiecy przed ciaza miałam okres wegańskiego odżywiania,no wtedy to tyle jadłam owocow i warzyw ze chyba przez całe zycie tyle nie przejadlam od miesa mnie strasznie odrzuca narazie..poczekam do drugiego trym . Pamietam ze w zeszłej ciazy wróciłam do miesa ok 5mies dopiero.

MEnia to Twoje zdj w avatarze? Podobnie sobie Ciebie wyobrażałam jesli to Ty

Też nie jem mięsa. Mój gin powiedział, że jak nie mam ochoty to mam nie jesc. Tak samo powiedział, że mam nie przesadzać z owocami.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Witamy. 🌹

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:

Kciuki za Was wszystkie
Femibion. Teraz już 2 z dha.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Raduska- tak to moje zdjecie poprzednie też bylo moje . Wiesz co mu mamy taką wielką donice z przykrywa bo tu pogoda nie pozwala na sadzenie czegoś w ogródkach a do tego nie ma dobrej ziemi. Ja też się nie znam co jest dobre w uprawie

W takim razie ślicznaś misiu moj. 😙

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 12:13   #3158
michellina
Przyczajenie

Tusiaczek witaj

Dusiolka tez mam femibion i jakoś mi nie służy. Z synkiem bralam prenatal ale te to w ogóle wielkie. Chyba będę kroiła
michellina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 12:15   #3159
raduska
Zakorzenienie

Cytat:
Tusiaczek witaj

Dusiolka tez mam femibion i jakoś mi nie służy. Z synkiem bralam prenatal ale te to w ogóle wielkie. Chyba będę kroiła

Yy dlaczego piszesz do mnie dusiolka?

Stary 2016-09-09, 12:22   #3160
Writerka0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość

A jak u was z cerą w ciąży? Lepiej czy gorzej niż przed?

U mnie lepiej, choć wcześniej też nie miałam wielkich problemów. Zawsze zaraz po okresie miałam parę niespodzianek na twarzy, a teraz jest naprawdę dobrze, nie narzekam. Włosy wypadają mi chyba trochę bardziej niż zazwyczaj, ale może to dlatego, że są już naprawdę długie, to bardziej je widać (zwłaszcza na podłodze w łazience, gdzie mam jasne płytki).

Cytat:
Napisane przez megi314 Pokaż wiadomość
Mi sie strasznie pogorszyła cera i włosy. W ogóle mam straszne zawroty głowy 🙁🙁🙁
Też mam zawroty głowy, ale poza tym nawet mi się poprawiło, nie jest mi już niedobrze od kilu dni i energia aż mnie roznosi

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Witaj O tak, też jestem bardzo wrażliwa na zapachy, a fajki wyczuję na kilometr.

Widzę, że temat obiadów i zdrowego odżywiania się pojawił - czyli coś, co bardzo lubię O ile przed ciążą bardzo zwracałam uwagę na to, co jem i starałam się jeść same zdrowe rzeczy, o tyle teraz najchętniej wciągam białe pszenne bułki z serkiem topionym, którego nie jadałam od czasu studiów. Mam nadzieję, że dziecko mi wybaczy W ramach poprawy odżywiania dziś na obiad makaron razowy z brokułami i sosem czosnkowym domowej roboty
Writerka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 12:31   #3161
Copykat
Zakorzenienie

Oo ja tez miałam parę dni temu faze na serek topiony a normalnie nie jem w ogole

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 12:44   #3162
przezduzeem
Wtajemniczenie

To skoro o obiedzie mowa, ja zjadlam dorsza z ziemniakami i surowka z marchwi i jablka
Pychoooota

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 12:45   #3163
Copykat
Zakorzenienie

U mnie falafel z warzywami od pana kanapki

Stary 2016-09-09, 13:00   #3164
PatiPee
Zakorzenienie

Pisałam post i się nie dodał
Stary 2016-09-09, 13:06   #3165
meniaa94
Wtajemniczenie

Ja po wizycie u lekarza ogólnego,trafiłam na super przemiłą doktor ! Babeczka mega ! sama pierwsza zaczęła po angielsku rozmawiać .
Od początku ciąży mam -4 kg ale to super bo mam dużo nadprogramowych kg sama powiedziała,że dużo zeszło . Ciśnienie mam dobre itp,nawet robiła mi spirometrie jest dobrze ale mogłoby być lepiej. Mam dalej brać sterydy wziewne od astmy ... przepisała mi jakiś jeden bo już z Polski mi sie skończyły. Powiedziała,że są bezpieczne w ciązy i podczas karmienia piersią i lepiej brać niż nie brać bo astma ma swoje skoki raz będę się czuła ok a raz może być kiepsko więc muszę brać i zobaczy później jak będę się czuła.
Mam telefon muszę się umówić na wizytę do specjalisty od płuc aby skontrolował mnie bardziej pod względem astmy ...
I kazała mi brać jeszcze dodatkowo witamine D . Biore zestaw witamin które śmierdzą jak psia karma + witamina B ( mimo że kwas foliowy jest w tamtym zestawie ) i teraz dochodzi witamina D a ledwo je przełykam
Już mamy 10 tydzien cytologie miałam w czerwcu więc w ciązy nie będą mi robić . Położna ma mnie umówić w poniedziałek na usg między 12-14 tygodniem . To się rozpisałam ...
Głowa mnie dalej nawala ...

kinga_91 - dziękuję ale to tylko zdjęcie w rzeczywistości straszę !!!!!!!!!!!!!!

Lilotka- dziekuję,tak to ja
Ja mam zapas brokułów z pracy,wczoraj całą torbe przyniosłam
To tylko tak zdjęcie wyszło :P ale dziekuje dziekuje

Ja teraz zjadłam 2 kromki chlebka wasa a masłem plus jabłko .

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Pati-ja często jak robię dłuższy post to kopiuje na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Aaaa i jeszcze rozmawiałam z nią na temat zębów,o tym zabiegu się pytała czy jest konieczny ja powiedziałam,że tak bo już z bólu nie wytrzymam wytłumaczyłam że mam połowe zeba głęboko w policzku itp,i spytałam się czy będę mogła brać te silniejsze leki przeciwbólowe w 2 trymestrze ( to takie coś jak ketonal ) to powiedziała,że będę mogła bo przez kilka dni jest bezpieczny dla dziecka pod nadzorem lekarza.
Stary 2016-09-09, 13:10   #3166
PatiPee
Zakorzenienie

No ale w każdym razie upocilam się jak dzika świnia bo odswiezalam kanape która jest w pokoju maleństwa i musze ja sprzedać żeby zrobić miejsce dla Dzidzi, kiedyś mieliśmy ja w salonie ale dwa miesiące temu kupiliśmy nowa.

Menia śliczna jesteś

Jeśli chodzi o jedzonko to ja się zabieram za moje danie specjalne czyli pieczarkowa z porem, marchewka i pulpecikami, a i jednego ziemniaczka wkrajam, na koniec dodaje sporo pieprzu i serek topiony, pychotka!
Stary 2016-09-09, 13:15   #3167
meniaa94
Wtajemniczenie

Pati- dziekuje ja uwielbiam tą zupe tylko bez pieczarek porową z pulpecikami najlepiej z indyka i własnie serek
Mniam mniam mniam az narobiłaś mi ochoty i chyba będę musiala ja na dniach zrobić .
Ja dziś w mieszkaniu nic nie zrobiłam jest syf ... ale leżę bo mi głowa nad okiem tak pulsuje że myślałam,że nie dojadę autem z przychodni .
Stary 2016-09-09, 13:21   #3168
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
To skoro o obiedzie mowa, ja zjadlam dorsza z ziemniakami i surowka z marchwi i jablka
Pychoooota
wygralaś! Uwielbiam dorsza

Menia, to dobrze, że wizyta się udała. A propos tabletek to jak właśnie policzyłam to ja biorę 12 dziennie także ta Twoja druga to luz
Zuzolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 13:35   #3169
patrysia333
Zadomowienie

Cześć. Cały czas Was podczytuje, ale nie mam siły pisać, jakiś spadek formy mam w ostatnich dniach.
Gratuluje Wam udanych wizyt, serduszek i nawet pierwszej poznanej płci
Powiem Wam, że mi ta ciąża poprawiła żywienie (no od momentu kiedy mogę wogóle cokolwiek jeść ). Odrzuciło mnie od słodyczy, lodów, a wcześniej mogłam to jeść kilogramami. Teraz chętnie jem właśnie zupki warzywne (az mi ślinka pociekła jak o nich piszecie), owoce, różne serki jogurty, czasem mam ochotę na pizze czy jakiegoś fast fooda, ale zazwyczaj kończy się to sensacjami żołądkowymi, więc odpuszczam.
Moja cera jest okropna, cała w wypryskach,włosy bez zmian. Piersi są o rozmiar większe, ale nie czuję ich zupełnie. Za to jak leżę na brzuchu to widzę śmieszną kulkę wielkości pomarańczy tak nad spojeniem łonowym.
patrysia333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-09, 13:56   #3170
michellina
Przyczajenie

Haha raduska kojarzę z innego wątku. Przepraszam nie powinam.

U mnie mięso tez jest bee dzisiaj na obiad wjechały pierogi ruskie.
michellina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 14:07   #3171
Lilotka
Zakorzenienie

Ja dziś leczo zrobilam. Pyszne wyszło. Nawet mi się udało mięso zjeść, bo to leczo z piersią kurczaka kukurydzianego.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa Pokaż wiadomość
wygralaś! Uwielbiam dorsza

Menia, to dobrze, że wizyta się udała. A propos tabletek to jak właśnie policzyłam to ja biorę 12 dziennie także ta Twoja druga to luz
12? 😨 szok!

Paulina
Stary 2016-09-09, 14:16   #3172
Zuzolkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Ja dziś leczo zrobilam. Pyszne wyszło. Nawet mi się udało mięso zjeść, bo to leczo z piersią kurczaka kukurydzianego.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

12? 😨 szok!

No niestety. Przez krwiaka 3x2 nospy, 3x1 dhupaston, tsh zaczęło szaleć to euthyrox 1 raz dziennie to juz jest 10 do tego witaminy tzn.pregne plus no i folik. Od przyszłego tygodnia odstawiam dhupastan ale nospe mam jeść cały czas
Zuzolkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-09, 14:19   #3173
sandrita86
Zadomowienie

cześć czy i ja mogę się przyłączyć? na razie tak nieśmiało bo to pierwsza wyczekana ciąża, a dopiero 8t5d. Serduszko widziałam w 6t2d i jak dotąd wszystko idzie w dobrym kierunku

co do suplementów to ja biorę tylko mamadha premium.

odżywiać staram się zdrowo ale już mi się raz zdarzyło zgrzeszyć zamawiając pizze i skusić na lody
Stary 2016-09-09, 14:29   #3174
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzolkaa Pokaż wiadomość
No niestety. Przez krwiaka 3x2 nospy, 3x1 dhupaston, tsh zaczęło szaleć to euthyrox 1 raz dziennie to juz jest 10 do tego witaminy tzn.pregne plus no i folik. Od przyszłego tygodnia odstawiam dhupastan ale nospe mam jeść cały czas
Kyrie Elejson. 😵 ja biorę 3 dziennie tj. magnez, żelazo, i femibion.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez sandrita86 Pokaż wiadomość
cześć czy i ja mogę się przyłączyć? na razie tak nieśmiało bo to pierwsza wyczekana ciąża, a dopiero 8t5d. Serduszko widziałam w 6t2d i jak dotąd wszystko idzie w dobrym kierunku

co do suplementów to ja biorę tylko mamadha premium.

odżywiać staram się zdrowo ale już mi się raz zdarzyło zgrzeszyć zamawiając pizze i skusić na lody
Witamy. Zapraszamy. 🌺
Ja robię pizze bg w domu. Lody też jem czasami, ale słodyczy prawie wcale, niewielki mam wybór 😐

Paulina
Stary 2016-09-09, 14:31   #3175
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Kyrie Elejson. 😵 ja biorę 3 dziennie tj. magnez, żelazo, i femibion.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Witamy. Zapraszamy. 🌺
Ja robię pizze bg w domu. Lody też jem czasami, ale słodyczy prawie wcale, niewielki mam wybór 😐

Ale Zuzolkaa pisze, ze ma krwiaka...
Ja w takim razie biorę 3dopochwowo luteinę , 3xduphaston , letrox, witaminy i jod. Wiec tez zebrało się 9. juz się przyzwyczaiłam.
Stary 2016-09-09, 14:42   #3176
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Ale Zuzolkaa pisze, ze ma krwiaka...
Ja w takim razie biorę 3dopochwowo luteinę , 3xduphaston , letrox, witaminy i jod. Wiec tez zebrało się 9. juz się przyzwyczaiłam.
Wiem, czytałam, że ma krwiaka nie mam nic złego na myśli. 😊 Tylko tyle, ze to bardzo duzo. Ja miałam tez do niedawna 3x progesteron dopochwowo. Miałam go do 20tc brac, ale na ostatniej wizycie gin powiedział, że mam je odstawić, także teraz mi zostały tylko 3 w sumie 4 bo femibion2 teraz to 2 szt. wit i dha oddzielnie.

Ja musze unikać jodu.

Paulina
Stary 2016-09-09, 14:44   #3177
raduska
Zakorzenienie

Michellina nie kojarzę byśmy sie gdzies razem udzielały.

Ja wlasnie jutro biore ostatnia tabl duphastonu i koniec. Euthyrox to codziennie do konca zycia ;p wiadomo juz nawet pomijam w wyliczeniach :p

Stary 2016-09-09, 14:50   #3178
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, czytałam, że ma krwiaka nie mam nic złego na myśli. 😊 Tylko tyle, ze to bardzo duzo. Ja miałam tez do niedawna 3x progesteron dopochwowo. Miałam go do 20tc brac, ale na ostatniej wizycie gin powiedział, że mam je odstawić, także teraz mi zostały tylko 3 w sumie 4 bo femibion2 teraz to 2 szt. wit i dha oddzielnie.

Ja musze unikać jodu.

Ja musze przez tarczyce do końca ciąży brać.
Stary 2016-09-09, 15:20   #3179
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Michellina nie kojarzę byśmy sie gdzies razem udzielały.

Ja wlasnie jutro biore ostatnia tabl duphastonu i koniec. Euthyrox to codziennie do konca zycia ;p wiadomo juz nawet pomijam w wyliczeniach

Gdzieś mi się ten nick dusiolka przewinął. 😒

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez PatiPee Pokaż wiadomość
Ja musze przez tarczyce do końca ciąży brać.
Mój organizm chyba się domaga jodu, bo sól mogę łyżkami jeść tyle, że mam sól bez jodu. 😛

Paulina
Stary 2016-09-09, 15:22   #3180
PatiPee
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś mi się ten nick dusiolka przewinął. 😒

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Mój organizm chyba się domaga jodu, bo sól mogę łyżkami jeść tyle, że mam sól bez jodu. 😛

Dlaczego nie możesz jodu?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości