|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zadomowienie
|
![]()
_Bo ja chciałabym znów....
- poczuć Twoje usta na moich - poczuć Twą dłoń w mojej dłoni - poczuć bicie Twego serca jak się przytulamy - poczuć tą bliskość między nami - poczuć, że kocham i jestem kochana ;* _Bo ja lubię jak mnie ktoś kocha ![]() _Chcę to, czego mi chcieć nie wolno... ![]() _ Nie chcę być kolejną zdobyczą _ Nie traktuj mnie ''rzeczowo''. Ja też żyję. _ Zgubiliśmy się w uczuciach... _ Niektórzy żyją bo muszą, a ja.... Żyję bo chcę ![]() Takich kilka ;] Udanej niedzieli :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]() Zajęta Składaniem Życia...Nie przeszkadzać... prosze nie pytaj czego chce odpowiedzi ciagle brak... czasem czlowiek zgubiony jest w labiryncie wlasnych mysli... everyone thinks they know me.. // wszyscy myślą, że mnie znają I don't wanna think about whats gonna come around for me... // nie chcę myśleć o tym co dzieje się wokół mnie.. nadczłowiek ma swoje prawa. śmiertelnicy, usuńcie mi się z drogi. Mdli mnie, mdli mnie wszystko. czasem nie mam nastroju na słowa. czasem brak mi słów na nastroje. antyludzka. moze kilka minut, może tygodni. nie mam siły na ich twarze. WYJAZD! i drzwi za dupą! ...
![]() |
#3183 |
Raczkowanie
|
Spójrz kochanie na księżyc, niech choć tam się spotkają nasze oczy!
Burczy mi w serduchu .... Sprzedam tanio sentymenty. tak zwyczajnie.. brak... Złota rybka?poszła na emeryturę. A przecież moja dłoń idealnie mieściła się w jego dłoni...
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czerwone są świetnee ![]() ___________________ dlaczego moje wargi czerwieńsze są niż świt? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Zadomowienie
|
* wdychać nadzieję, wypuszczać ustami radość.
* i z uśmiechem witam każdy dzień . <33 * złączmy się jak magnesy, by nie budzić sobą jutra. * i ta noc taka gęsta od dotyków ust. * Dotykaj, delikatnie, bezszelestnie .. Nigdy nie odpowiadał na pytania
jeden raz tylko gdy spytałam kim jest? nazywam się smutek-odparł uśmiechnął radośnie i został.
![]() |
#3187 |
BAN stały
|
szkoda nie widzę znaków kiedy w niebo patrzę.
może życie bez przeszkód byłoby zupełnie nudne. nie rozumiem czemu mogę mieć tylko nadzieję, chcę żyć, dobrze żyć to aż tak wiele? zasługują na to, na coś więcej niż mają, na to żeby wiedzieć że marzenia się spełniają. mam jedną sprawę całkiem osobistą czasem już nie potrafię żyć z tą myślą to czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże myślę że mogę nazwać to modlitwą. ja chcę tylko swoim bliskim zapewnić wszystko. Ciesz się z tego co masz, małe rzeczy dziś doceniaj w życiu masz malutki staż, nic mi nie mów więcej że to życie dobrze znasz. Jestem sam w tym bardzo dużym domu Wsłuchuję się w tą ciszę i nie mówię nikomu Że może mi źle że coś się ze mną dzieje Zresztą od dawna nie mogę się porozumieć z przyjacielem.. 'Nie wiem czemu ranisz tak mocno mówiłeś kocham i nagle inna jest a teraz już mam swój własny świat przestałam płakać' rzucę krótkie przepraszam i z twojego życia zniknę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Raczkowanie
|
z trudnością piszę Twoje imie..na kartce mokrej od łez..
Mam dla Ciebie coś wyjątkowego.. ..siebie! ![]() wtedy na drodze stanąłeś Ty i... potrzebuję tulenia, przytulenia, wtulenia, zatulenia i obtulenia ... sklejeni za dłonie ...
#3189 |
Zakorzenienie
|
Unchain the colours before my eyes. // na moich oczach przetnij więzy kolorów.
Out in the madness . ![]() I can laugh at the wind. // mogę śmiać się do wiatru. And all I can taste is this moment. ![]() I'm a moth who just wants to share your light. // jstem ćmą, która chce jedynie ujrzeć Twój blask . Chcę pod językiem twoim móc rozpuścić się . ![]() Jestem cudownie załamana. ! ![]() Zamierzam stworzyć Cię, cal po calu. ![]() Skarbie, spalę Cię zanim światło wygaśnie ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma.. _nie mogę zapamiętać o tym że muszę o tobie zapomieć... _wiedziała, że wszystko jest ulotne, nietrwałe i trzeba to przeżywać 'tutaj i teraz', nawet gdy to jest tak wirtualne jak ich znajomość... _Chcę Cię poczuć. A ty wciąż jesteś tak bardzo nienamacalny... _Nie chce o Tobie zapomnieć.. _Pamietam.. bo nauczył mnie miłośći. _There's nothing I wouldn't do To hear your voice again.. Nie ma nic, czego bym nie zrobiła By usłyszeć znów twój głos _And it's so hard to say goodbye .. I tak trudno się pożegnać.. _ To look into your eyes And see you looking back .. By spojrzeć w twe oczy I widzieć cię patrzącego na mnie .. _If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away .. Gdybym miała jeszcze choć jeden dzień Powiedziałabym ci jak bardzo za toba tęsknię Odkąd odeszłeś .. moze któreś sie przydadzą ![]() Cytat:
![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------- _Kiedyś może zmienię się, tak bardzo, że nie poznasz mnie... _100% szaleństwa to jest jej opcja . _Nobody gave me a choice.. nikt mi nie dal wyboru .. _Nie ma nic na poważnie ziom , już po wszystkim ... _a kiedy Ona Cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
BAN stały
|
Cytat:
ojej jak milo za wyroznienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------ *Kiedyś to zrozumiesz ale wtedy będzie już za poźno.* |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i opisy: Dla mężczyzny kobiety są tym, czym żagle dla żaglowca – nie popłynie bez nich. Fajnie, że cię poznałam, ale czas nie ku.tas, nie stoi, czas lecieć ![]() Ostatecznie lepiej, jeśli mężczyzna dłubie przy samochodzie niż przy innych kobietach. (...) ale na papierze pozostały ślady łez, więc musiałam zaczynać od nowa. Nie chciałam im posyłać moich łez. Odchodziłam... Odchodziłam... i nie miało znaczenia, jak wiele serc będzie zranionych – moje, ich czy kogokolwiek. W duchu już od nich odeszłam. Nie zaufam komuś kto mnie zdradził chociaż raz.
![]() |
#3193 | |||
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY GWIAZDY
![]() ![]() Cytat:
oj ![]() ![]() Cytat:
'mój i tylko mój.. mały. prywatny. całkiem szczęśliwy świat.!.' 'mój jest ten kawałek podłogi nie mówcie mi więc co mam robić.' 'być zagadką której nikt, nie zdąży zgadnąć nim minie czas.' 'Myślisz, że znasz mnie? nieprawda to jest maska!..' 'dwa oblicza i dwie natury.. dwie twarze do ludzi. jak dzień i noc.' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() cieszę się ![]() ![]() OPISY na dziś : 'bo z miłością każdemu jest do twarzy..' 'Motyle spływają mi po twarzy.. do łez kropelek przyczepione.' 'życie w twarz mi się śmieje..' 'Piękne słowa mówią wszystko, lecz nie zmienią nic..' 'Jutro z tego nie będzie już nic. Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć..' 'zapałki marzeń..' ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kradne wszystkie. ![]() ![]() I cosik ode mnie: Dla siebie wciąż szukam miejsca.. biegnę w poszukiwaniu szczęścia. Moja miłość idąc boso po śniegu. Możesz nazwać mnie suką.. ja i tak wiem, że jestem niezłą dupą. Odchodząc szepnął,.. 'jesteś moją królewną'. Księżniczka życiem zmęczona. Nad cichą rzeką zamyślenia.. mam nadzieję, że komuś coś się spodoba. ![]() ![]()
![]() |
#3195 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za uznanie, miło się podobają ;* I kradnij zawsze ile tylko chcesz ![]() Cytat:
![]() ![]() A kradnij jeśli się podoba ![]() Miło mi ;* Więc ubóstwiamy się nawzajem ![]() Cieszę się ![]() Cytat:
To ja postaram się pomóc ![]() * 2 w 1. Czułeś się kiedyś tak? * Śmieję się patrząc na Ciebie i czuję jak ucieka mi życie. * Uśmiech przez łzy, wielką niewiadomą żyć. * I co zrobiłbyś czując się tak dziwnie jak ja? * W otoczeniu szczczęscia zastanawiam się nad raną. * W tej radości czego szukać? Nie czuć smutku, śmiać się przez łzy. * W niewiadomej mieszkam gdzieś. * To strasznie dziwne, czuć się jednocześnie tak cholernie szczęśliwą i patrzeć jak niewidzialna krew cieknie z niewidzialnych ran. * Zupełnie nie rozumiem samej siebie. * I czuję się ranna mimo tej radości? * Niewidzialny nóż, poprzez szczęście chyba przedrzeć się chce. "Gdybyś mnie teraz zobaczył" Cecelia Ahern ![]() Cytat:
* Bo każdy trochę jest jak księżyc Co, to posiada dwie strony. Cytat:
3maj się, kochana ;* Opisy; * Jesteś moim narkotykiem, karmisz mnie dotykiem. * Pod koniec dnia wiara to zabawna rzecz. * Odkąd Ciebie poznałam, Śpię w rozpuszczonych włosach. Stojąc nago przed oknem, Chłonę blask słońca. Mój śmiech głośniejszy, Kawa mniej gorzka.. Moje miejsce wreszcie tu... * A jeśli też tęsknisz za mną tak jak za Tobą tęsknie ja * Jak gejsza bez kimona. * Nie mogłem sobie dzisiaj przypomnieć dokładnie czasu, gdy Ciebie nie było. Masz magiczny wpływ na mnie i w związku z tym wpływaj na mnie najlepiej, jak umiesz. (..) rozpaczliwie pragnę się z Tobą zobaczyć. Na razie nie mogę się z tym uporać. Z tym oczekiwaniem, l z tym napięciem. A najbardziej z tymi atakami czułości. Czy można mieć ataki czułości? Pewnie odbieram temu całe piękno, nazywając to w ten sposób. Powinienem być bardziej poetycki. Ale wtedy nie byłbym prawdziwy. To są naprawdę ataki, jak astmy lub migotania przedsionków serca. Gdy atak przyjdzie, głównie słucham muzyki, piję lub czytam Twoje e-maile. * Myślałam o Tobie. Tęskniłam za Tobą. Kiedyś pytałeś, co to znaczy "tęsknić za Tobą". W przybliżeniu to taka hybryda zamyślenia, marzenia, muzyki, wdzięczności za to, że to czuję, radości z tego, że jesteś i fal ciepła w okolicach serca. Dotknę Cię. Już jutro. Dotknę... * Pewnego dnia przeznaczenie bezdusznie zmieniło zdanie. * I zamknęłabym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć. * Aborcja uczuć. * Pójdę tylko tam gdzie niewiele ponad gram tej miłości. * - Dokąd panienko? - Do gwiazd.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zadomowienie
|
wolna, ale nie do wzięcia.czasami czuję się jak wodospad.przepraszać? to nie w moim stylu.wiotkie, jak motyl. marzenia. I'm not a girl, no yet a woman / nie jestm juz dziewczyną, ale jeszcze nie kobietą.kochane, macie coś [ niekoniecznie opisy] o tym, że chociaż opuściła mnie przyjaicółka, i chociaż nie mogę się dogadać z rodzicami i całą resztą siwiata, jestem szczęśliwa, bo mam Jego... i że mu dziękuje za to że jest. chociaż daleko, ale jest...kochane, nie wiem czemu wstawia mi się bez kolorow, spacji i enterow. przepraszam....;*
![]() |
#3197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zakłócony sen Komplikuje sprawy chora wyobraźnia Jak ślimak spragniony wody... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zakorzenienie
|
doskonała w swoim chmurnym niespełnieniu
on był jak ciemne wino, ociekające światłem noc spłynęła w zaciśnięte gardło - noc on bawi się moimi włosami ona nosi imię wysokiego słonecznika istniał tylko w wyobraźni aniołów oni są kwintesencją ziemi tacy kuliści był taki ładny że poszłam z nim do łóżka myślisz że, to Ty jej powiesz: nie? na ogromnym oceanie okręt był sam oślepłam odkąd go nie ma jestem biedną kobietą matką - garści piachu Dziewczyny, a macie jakieś tajemnicze opisy? bardzo prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
You were my strength when I was weak /Byłeś moją siłą, kiedy byłam bezsilna My world is a better place because of you /Moje życie, jest lepszym zakątkiem, dziękiTobie! i nawet wtedy kiedy jest ciężko, to tylko razem lądujemy miękko.. ;**
![]() |
#3200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() __________ Styrana RealGirl89 societygirl17 Domiinisia Dziękuję dziewczynki za opisy dotyczace mojej wcześniejszej prośbyKOchane moje <33 Heh jednak koniec... ![]() _____________________ Spotkasz mnie i udasz,że nie znasz ? Bo to czego brak nam obojgu ... w poszukiwaniu dawnej miłości ... I nawet gdybym wyrósł na poligonie miłości Nie uchroniłbym się od samotności Każdy człowiek na kuli ziemskiej ma skarb, który gdzieś na niego czeka. – Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połówkę? – Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań. Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. Miłość kojarzy się bardziej z nieobecnością niż obecnością ukochanej osoby. ukryć piekło w samym sercu raju Klęski się zdarzają. Nikt ich nie uniknie. Dlatego czasem lepiej przegrać bitwę o swoje marzenia niż zostać pokonanym, nie wiedząc, po co się walczyło. Jak może mi brakować czegoś, czego nigdy nie miałam? Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu.
![]() |
#3201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Tobie nie brak mi niczego. ![]() Teraz wiem, że tylko Ciebie mam. <3 ..takie jakieś. Może się przyda. ![]()
![]() |
#3202 |
Raczkowanie
|
może pozwolę ci zapalić świeczkę
gdy w pewna zimową noc zgaśnie światło to dla takich chwil całe życie w szaleństwie śpij aniele mój, może sen uchroni Cię przed moim złem gaśnie to, co sprawia, że przemija ból ale w takich chwilach mówi się tylko małe rzeczy mieszasz mi w głowie dzisiaj jest za późno, żeby wybaczyć [Wam też się tak wizaż tnie ? ; /] |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
'A sercu trudno wierzyć:
nie minie czasu wiele- on wszystkim zacznie mierzyć mój biały pantofelek.' Masz takie oczy. Niebieskie. 'Przebacz i to, że w życiu mym Innych za ciebie często brałam.' Czy chciałbyś być Tym Mężczyzną? Mimo najszybszych samolotów, do wczoraj nie ma już powrotu... Jesteś moją niespodziewanką od Szczęścia. <3 Nie mogli porozmawiać o aspektach miłości. Bo usta były zajęte.
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
the climax of the perfect lie . // punkt kulminacyjny perfekcyjnego kłamstwa.
so what if I'm no baby bird hanging upon your every word .? // więc co, jeśli nie jestem ptaszyną wiszącą na każdym Twoim słowie .? bo kocham to kim jesteś. <3 moje pragnienia zapisane na górze dostały skrzydeł. znajdź sobie inne miejsce do zaspokojenia swojej chciwości. ![]() chcę pracować Twoim ciałem w górę i w dół. ![]() Nie ma niemożliwych marzeń . Mówisz, że jesteś dużym chłopcem, ale ja nie mogę się z tym zgodzić. ![]() Nie potrzebuję pierścionka wokół mojego palca, żeby czuć się spełniona. Thinkin' 'bout the freedom, I lost my way. // rozmyślając o wolności, zgubiłam swą drogę. Wyrywając wszystkie okna i drzwi . ![]() Mam więc powód by golić nogi każdego ranka. ![]() zagubiony/a bez wskazówki. ofiary przeznaczenia Dalej mała, dalej, dalej, kochanie. ![]() Introwertyczna dusza. Próbujesz pokonać swą inność. Królewny są gotowe na śmierć .
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie dziękuję. (;
MarcelinKaaa trzymaj się ciepło. ____________ Czujemy ból, gdy słabość opuszcza ciało. Były znaki, sygnały, cóż z tego, że nieczytelne. Kraj łez jest taki tajemniczy! Ale oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem. Jej radość podszyta była strachem... Słowa nie mogą wyrazić pustki. Przytulenie potrafi być bardzo skutecznym balsamem emocjonalnym. należy kochać rzeczywistość, a nie urojenia... Można odejść na zawsze, by stale być blisko. To jest taka moja życiowa konieczność... Bliskość śmierci zawsze sprawia, że staramy się żyć lepiej... Noc była piękna jak sen...a śmierć? Śmierć była jeszcze piękniejsza. Wszyscy jesteśmy beznadziejnie zakochani. Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały. Bijąca z niej samotność aż parzyła. ... i spojrzała w górę, jakby chciała w locie łowić wymykające się jej słowa. Stanowisko twoje uważam za defetystyczne i panikarskie. Bo gdy ty jesteś, to dni tak uciekają, jak ziarnka maku...
#3206 |
Zakorzenienie
|
czekam na dzień w którym bez stresu spojrzę w bloku okno
wśrod frajerow kreowanych przez prasę na zbawców to jest bagno zwane rzeczywistością pod tym sam niebem nie każdemu Bóg przyświeca poczuj prawdę, która osiada na powiekach wiem że pokażesz mi coś co dojść do szczęścia da mi
#3207 |
Wtajemniczenie
|
Styrana .. <333
![]() ----------------------------------------------------------- _Ból Ci zada jeśli jej nie posluchasz .. _Sam za siebie juz nie odpowiadasz bo to ONA Tobą włada.. _poza zasięgieem. piekne nogi,ciała ogrody. łaa.. _Rozchodzi się o lepsze życie a nie o dobre chęci .. _tęsknię do Twoich oczu których spojrzenie budziło we mnie tyle miłości tęsknię do Twoich włosów które lubiłam przeczesywać palcami tęsknię do Twoich ust niosących tyle słodyczy tęsknię do Twoich objęć do uścisku Twych ramion i do rytmu Twojego serca które czułam gdy biło tuż przy moim tęsknie do całego Ciebie.. _This may sound a little rough - DON'T WANT TO FALL IN LOVE! to może zabrzmi trochę niegrzecznie (?) - nie chcę się zakochać.. _Come on baby better listen up Say what you want but I don’t give a fuck.. lepiej posłuchaj uważnie kochanie, mów co chcesz, ale gówno mnie to obchodzi.. _i jeszcze dzisiaj założe Ci, miłości króciutką smycz ;* _I will be your girl forever... my sweet darling... Będe Twoją dziewczyną zawsze...moje slodkie kochanie... _You are my star... My lovely.. pretty boy... Jesteś moją gwiazdą, mój kochany, śliczny chłopczyku.. _dokładnie wiesz jak dotknąć, nienawidzę tego you know exactly how to touch, I hate it... _Tonight you will be my memory of love.. Dzis wieczorem bedziesz moim wspomnieniem miłosci.. _Bo słowa, choć piękne, to tylko słowa... _Mów mi Lola, podwieź mnie w rytmie techno swoją betą, a będę z tobą chodziła przez tydzień.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Twojje równieeż przeslicznee ![]() ![]() I dziekujee za takie miłe powitaniee . <33 ![]() Teraz coś ode mnie : Po jakimś czasie nie widać łez , spływają one do środkaa .. ![]() Sranie w banię, *******enie na scenie... ![]() i znikły jego wewnętrzne atuty, samo opakowanie, w środku pusty, zepsuty .. ![]() Maam taakąa prośbee jeszcze Szukaam opisóww którree dały byy do zrozumieniaa mojejj przyjaciółcee ze jaa tez mam swoje probleemy , bo onaa mówi ze jej sie nie chce zyc itd. mówi ze nikt nie maa dla niej czasuu i sie użalaa nad sobaa .A ja mam byc na jej kazde zawołanie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_____________________ Chcesz mnie?To walcz! Zesraj sie a nie daj sie ![]() Kochany mogę ci wydrapaĆ te Twoje fałszywe oczęta? -Jak masz na imie? -A słyszałeś o ochronie danych osobowych? Nic tak mnie nie wkur_wia jak ignor... Więcej tapety na pysku się nie dało? Pokaż na co cie staĆ,pokaż to co chcesz mi daĆ ![]() i swego czasu idealny dla mnie kiedyś z wizażu: Jeśli kochasz to wybacz, jeśli wybaczysz to nie wypominaj, jeśli nie masz sił to odejdź od niego, jeśli odejdziesz to już nie wracaj , jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał, lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość cała prawda ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy ktores sie powtorza (jesli tak to przepraszam
![]() ![]() Seems like it was yesterday when I saw your face... ![]() Sometimes I want to call you but I know you won't be there... ![]() I'm sick of wishing you were near... ![]() I can't have anything I want They say I'm just too young But it's not my fault ![]() I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand... ![]() Be careful what you wish for cus you just might get it ![]() Take me in, into your darkest hour... ![]() I'll stand by you, Won't let nobody hurt you... ![]() ![]() To koniec, zabilismy w sobie wszystko, To koniec, moglismy wiecej, przykro. ![]() There's always time for other dreams... ![]() Sometimes I see you when I close my eyes You're still a part of my life ![]() Now I can breathe again, dream again... ![]() I realized you love yourself More that you could ever love me... ![]() So watch me strike a match On all my wasted time As far as I’m concerned, You’re just another picture to burn! ![]() And now that I'm sittin' here thinkin' it through, I've never been anywhere cold as you... ![]() I'm sorry I can't be perfect... ![]() I'm sorry I'm bad, I'm sorry your're blue, I'm sorry about all the things I said to you... ![]() Na razie tyle, jak komus sie spodoba to milo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.