Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 20:07   #3181
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
mnie czeka 8 czerwca oplata za SR 450zł plus badania - nie wiem ile :/ no i wizyta pod koniec miesiąca znowu 130 :/ a kupka kasiorki weselnej już ledwo zipie
Ja mam wizyte 08.06, a ile placilyscie za glukoze 75g??
A tak to z kasa jest, naszczescie mam poplacone rachunki do konca roku, tylko tel. i mieszkanie co miesiac, zakupy do szpitala zrobione wiec spoko
W lipcu tylko ubezpiecznie auta ale rozloze sobie na 2 raty
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:15   #3182
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

lazurowa maleńko przytyłaś !!

siala nie wiedziałam ze mozna tantum verde bo bym sobie kupiła no ból gardła. wcześniej bardzo go lubiłam dopóki nie odkryłam orofar orofast ? bo po nim to po 1 dniu mi przechodzi ale to jest ponoc najsilniejszy na gardło bez recepty więc na pewno nie można w ciąży a tylko go mam w domu ;/

karolcia to jak to popłaciaś nie wiedząc ile zużyjesz prądu czy gazu ? ja mam w tym miesiącu same rachunki na 800 zł czyli moja cała wypłata ( 900 zł mam ) hahaha za***...iscie i dupa nie zapłace bo powiedziałam sobie, że musze dla małego mieć już wszystko zeby mieć świety spokój a rachunki będe płacić w kolejnych miesiącach
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:19   #3183
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
farminko nie stresujesz sie?
ja juz sie nie moge doczekac az ktoras urodzi bo wtenczas to sie juz posypia dzieciaczki tylko nie wiem co na to alguien bo chyba wpychasz sie jej w kolejke
Zestresowałam się strasznie jak to zobaczyłam.Teraz po paru godzinach już się trochę wyciszyłam,ale że zupełnie spokojna jestem to nie powiem A Alguien cały czas ma szansę zdążyć przede mną.Tylko niech się spieszy

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
farminka - no to się zaczyna ... teraz to pewnie każda wizyta w wc będzie stresująca
Oj tak,dokładnie Ale na razie nie zauważyłam dalszego rozwoju akcji.Tyle tylko,że mała dzisiaj spokojniejsza niż wcześniej.TŻ mówi,że zbiera siły
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:21   #3184
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
marta pytalas o wozki, ja waham sie miedzy quinny a samaniewiemczym
a to jest taka marka? sie uśmiałam ! na początku to się zastanawiałam o co chodzi? nie znałam takiego wózka... dopiero po chwili dotarło

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A tu moja Mała zastanawia się, gdzie jest wygodniej .
Dzidzia mój też tak się wypina - raz z jednej a raz z drugiej strony

Siala super że wszystko ok z dzidzią ja też w tym miesiącu mam trochę wydatków - wiadomo wizyta u gina, badania, dentysta TŻ, TŻ chce wymieniać coś w aucie, roczek chrześniaka TŻ (na szczęście już kupiliśmy prezent ). No i jeszcze troszkę rzeczy maluszkowych zostało ale to już takie mniej ważne, więc chyba na przyszły miesiąc zostawię...

Cytat:
ola_k11 - fajne zakupy, mi najbardziej podoba się z niebieskimi rybkami; a butelki z nuka z kubusiem po ile?

ja kupiłam 2 buteleczki w biedronce dzisiaj (z Kubusiem) i 2 zabaweczki
Z tego co pamiętam to jakieś 16zł... w Auchan kupiłam ale bardzo fajne są
A te kubusiowe rzeczy z biedrony to warto w końcu? Bo ja dziś nie poszłam, tak padało... i po ile one???
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:22   #3185
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
lazurowa maleńko przytyłaś !!

siala nie wiedziałam ze mozna tantum verde bo bym sobie kupiła no ból gardła. wcześniej bardzo go lubiłam dopóki nie odkryłam orofar orofast ? bo po nim to po 1 dniu mi przechodzi ale to jest ponoc najsilniejszy na gardło bez recepty więc na pewno nie można w ciąży a tylko go mam w domu ;/

karolcia to jak to popłaciaś nie wiedząc ile zużyjesz prądu czy gazu ? ja mam w tym miesiącu same rachunki na 800 zł czyli moja cała wypłata ( 900 zł mam ) hahaha za***...iscie i dupa nie zapłace bo powiedziałam sobie, że musze dla małego mieć już wszystko zeby mieć świety spokój a rachunki będe płacić w kolejnych miesiącach
Ja za prad palce co miesiac okolo 55zl, reszte mam w ryczalcie wiec z pradem co miesiac place 370zl za cale mieszkanie (ogrzewanie,woda,smieci,p rad) a gaz to mamy ogrzewanie, ale w placimy w ryczalcie i raz na rok doplacamy jakas kwote, np. 100zł
A zaplacilam z internet i cyfre+ do konca roku

Stary 2010-05-31, 20:23   #3186
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a to jest taka marka? sie uśmiałam ! na początku to się zastanawiałam o co chodzi? nie znałam takiego wózka... dopiero po chwili dotarło
no przynajmniej nie jestem sama
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:23   #3187
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nyiloveu Pokaż wiadomość
Dobrze wiedzieć
Ja myślałam od chwili kiedy zobaczyłam dwie kreseczki, że będzie chłopiec ale jak tylko usłyszałam, że dziewczynka to o mały włos bym się nie popłakała ze szczęścia A co teraz ? Dziewczynka ? Czu drugi synio ?
u nas miala byc pierwsza corcia a jest synek a teraz ma byc synek ale mi jest juz obojetnie :P

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
No to teraz uwaga dziewczyny wiadomość dnia: CHYBA WŁAŚNIE CZOP MI ODSZEDŁ! zaraz zemdleje z wrażenia chyba....
osz kurcze...

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
IDEALNECIALO kliknij co u ciebie
napisalam jej smsa ale nic nie odpisala jeszcze...moze tylko u rodzicow na chwilke byla no ale mogla sie odezwac :P
Cytat:
a ja skurcze mam cos... chyba zaczne liczyc jak czesto bo wzielam fenoterol ale nie przeszly
nastepna??

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie mamuśki!!!!!!

A teraz słuchajcie!! Właśnie dzwoniła do mnie koleżanka, która zakładając, że rodzimy zgodnie z terminem to powinna rodzić jeden dzień po mnie (ja zaczynam 34 tydzień)- wraca z wizyty od ginekologa i jej córunia waży 3kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Od początku miała większy brzuch ode mnie, ale taka różnica w wadze!!!!!!!!!!!!!!! Moja tydzień temu ważyła zaledwie 2kg.i to niecałe (1930 g). Jestem w szoku, moja koleżanka z resztą też!!!

Wracam do nadrabiania zaległości... Wczoraj mnie nie było więc mam sporo stron nadrobienia... Te z przedwczoraj, wczoraj i dzisiejsze.... echhhh, ale naskrobalyscie!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
zaczynajac czytac twoja wiadomosc mialam wrazenie ze napiszesz ze juz urodzila...

a co do wagi moj mial 4,100 i 57 cm wiec moze jej dzidzia tez tyle moze wazyc??

kurcze brzuch mi sie jakos dziwnie stawia, źle mi sie oddycha...a za duzo dzis nie robilam...jak sie ciesze ze jutro lekarz...Moze to tylko z nerwow...moja najlepsza przyjaciolka miala straszny wypadek i nie umiem teraz przestac wspominac jakie ja mialam szczescie w swoim...wszystko wrocilo do mnie jakby to bylo wczoraj

Edytowane przez muminek88
Czas edycji: 2010-05-31 o 20:26
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 20:24   #3188
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
karolcia to jak to popłaciaś nie wiedząc ile zużyjesz prądu czy gazu ?
u mnie jest tak, że wyliczają średnią na każdy miesiąc i przysyłają rachunki na cały rok z góry albo za pół roku albo za kwartał (zależy od tego czy to woda, prąd, gaz) i potem na koneic roku jest wyrównanie, więc może u karolci też tak jest
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:29   #3189
Siala_Bala
Zakorzenienie

No i niedobre baby mi przypomniałyście o dentyście.. wyrwanie ze znieczuleniem minimum 150.. w zeszłym roku było tyle.. a nie wiem czy czasem dla ciężarnych nie serwują innego znieczulenia jakiegoś.. i o ile droższego :/
A niech ich szlag trafi. Koleżanka rwała rok temu - też w ciąży i płaciła... 300zł! Co prawda u innego stomatologa ale jak tyle ma mi zedrzeć to se tego zęba sama młotkiem wytrzasnę

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:29   #3190
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
kurcze brzuch mi sie jakos dziwnie stawia, źle mi sie oddycha...a za duzo dzis nie robilam...jak sie ciesze ze jutro lekarz...Moze to tylko z nerwow...moja najlepsza przyjaciolka miala straszny wypadek i nie umiem teraz przestac wspominac jakie ja mialam szczescie w swoim...wszystko wrocilo do mnie jakby to bylo wczoraj
pewnie to ze stresu. mam nadzieje ze kolezance nic powaznego sie nie stalo
Stary 2010-05-31, 20:30   #3191
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jest tak, że wyliczają średnią na każdy miesiąc i przysyłają rachunki na cały rok z góry albo za pół roku albo za kwartał (zależy od tego czy to woda, prąd, gaz) i potem na koneic roku jest wyrównanie, więc może u karolci też tak jest
Za mieszkanie place co miesiac tyle samo 370zł, co 2 miesiace spisuja liczniki za wode i albo mam doplacic albo mam nadplate.
A wyrownanie za ogrzewanie jest po sezonie grzewczym, wiec tez w tedy cos tam doplacam
a za caly rok place za to co wiem ze kwota jest stala i sie nie zmieni

Ale mnie brzuszek dziwnie boli, mala jakos sie przekreca i wszystko mnie w srodku boli, ciagle puszczam nie powiem co...

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-05-31 o 20:32
Stary 2010-05-31, 20:40   #3192
vette
Zadomowienie

Dziewczyny: stop, stop ja przypominam o lipcowej kolejnosci , prosze sie nie wpychac
Alguien (Marta, 25 lat) 13 czerwiec DZIEWCZYNKA
farminka (Agnieszka,22lata) 28 czerwiec
DZIEWCZYNKA
belunia1985 (Iza, 24 lata) 1 lipiec CHŁOPIEC Franek
kaja89 (Kaja, 21 lat) 1 lipiec DZIEWCZYNKA
kabimba (27 lat) 3 lipiec
CHŁOPIEC
olayya (Beata, 28 lat) 5 lipiec CHŁOPIEC Tomasz
Linka24 (Ewelina,24 lata) 5 lipiec CHŁOPIEC Damian
aniaa22 (Ania, 26 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
jaszczka (Emilia, 27 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
Patryk/Hubert
entertete (28 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
Basia84 (Basia, 25 lat) 8 lipiec CHŁOPIEC Oscar
gwiazda666 (Magda, 30 lat) 8 lipiec
DZIEWCZYNKA Zuzia
hexa84 (Ania, 25 lat) 8 lipiec DZIEWCZYNKA
idealnecialo (Aneta, 23 lata) 8 lipiec CHŁOPIEC Gabriel
mortisha84 (Magda, 25 lat) 10 lipiec
Zwierciadelko 10 lipiec (Jagoda, 23 lat) CHŁOPIEC Franek/Darek/Witek
papeteria (Asia, 28lat) 11 lipiec CHŁOPIEC Adaś
olakola (Ola, 31 lat) 12 lipiec CHŁOPIEC Kubuś
anoxa (Kasia, 24 lata) 12 lipiec CHŁOPIEC Hubert
serduszkoiz (Iwona, 26 lat) 14 lipiec CHŁOPIEC Alex
Misiulka1 (Dorota, 28 lat) 14 lipiec DZIEWCZYNKA
marta_d1 (Marta, 25 lat) 15 lipiec CHŁOPIEC
Siala_Bala (Karina, 23 lata) 15 lipiec CHŁOPIEC Sebastian/Filip
niezawsze (Marta, 27 lat) 16 lipiec DZIEWCZYNKA
agravka (Kasia, 24 lata) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Ada
jusdan77 (Justyna, 29 lat) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Monika
żabka19 (Żaneta, 23 lata) 17 lipiec CHŁOPIEC Dawid/Szymon
kemo (Aśka, 31 lat) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Zosia/Patrycja
kolandra (Ania, 30 lat) 18 lipiec DZIEWCZYNKA
kwiatuszekk88 (Nikola, 21 lat) 18 lipiec
itakasia (Kasia, 30 lat) 26 lipiec DZIEWCZYNKA
eleonoremio (Ela, 23 lata) 26 lipiec DZIEWCZYNKA
bunia1234 (27 lat) 27 lipiec dziewczynka
karolcia228 (Karolina, 23 lata) 28 lipiec DZIEWCZYNKA Anastazja
hd2005 (Hania, 32 lata) 28 lipiec CHŁOPIEC Szymek
kasandra82 (Dorota, 27 lat) 29 lipiec DZIEWCZYNKA Nadia/Sylwia
aga2628 (Agnieszka, 26 lat) 30 lipiec

Cytat:
Ja miałam dziś wizytę na 18:30 i byłam na styk, mąż usiadł a ja poszłam do toalety W gabinecie przyjmował jakąś pacjentkę
Mój maluszek waży już 2300 i też wszystko w porządku, pozamykana jestem na wszystkie spusty i nie zanosi sie na wcześniejszy poród
Dobre wiesci

Cytat:
no przynajmniej nie jestem sama
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:42   #3193
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
mnie czeka 8 czerwca oplata za SR 450zł plus badania - nie wiem ile :/ no i wizyta pod koniec miesiąca znowu 130 :/ a kupka kasiorki weselnej już ledwo zipie
to ty jeszcze masz kase ze slubu ?
u mnie niedawno sie totalnie rozplynela a teraz ubywa z kupki ktora odlozylismy na meble do kuchni hehe. jutro tez troche sieki wydam:/ 80 zl lekarz, z 60 wyniosa mnie badania, zatankowac za 100 i heja do mamuski bo jakos powiem wam szczerze ze od wczoraj nie chce mi sie gadac z mezem po tym jak wyrzygalam mu ze zamiast szkola rodzenia to sie interesuje dresem ratownika na allegro... nosz kurr na kiego wala mu ten wiesniacki stroj>? powiedzial ze bedzie wskakiwal do morza... no masz ci los az zaluje ze rodze nad morzem :| w kazdym badz razie odpyskowal mi ze ja sie remontem nie interesuje... to myslalam ze mu walne bo niby jak mam sie interesowac? pytam, jezdze a on do mnie ze moze bym cos zrobila. poryczalam sie jak to uslyszalam i odezwalam sie do niego dopiero rano i to tez czysto formalnie. a we lbie cala noc mi dudnilo "chce rozwodu" - chociaz wcale przeciez tego nie chce, ale tak mnie wkur swoja obojetnoscia ostatnio ze bez kitu zaczyna mi wisiec czy jestem z nim czy bez niego, bo w sumie i tak wiecznie siedze sama. nie mam juz sily normalnie, wiem ze nas kocha, przytula sie do brzuszka, gada do niej, stuka, puka ale w tym wszystkim JA czuje sie pominieta. praca najwazniejsza. przykre to jest.

ola rzeczy z biedry moga byc, kupilam dwie grzechotki gryzak i dwie butelki. 5,49zl za sztuke. pozniej jeszcze zadzwonilam do matki zeby kupila mi pudelko na zabawki z kubusiem, jakies bajeczki i sama dokupila miseczke do jedzonka i sztucce do tego.

farminka kochana szalejesz kobieto badz z nami na biezaco

anoxa odpoczywaj, mam nadzieje ze kroplowki w koncu zadzialaja.

basia, ania sliczne fotki, zazdroszcze! mi nie ma kto zrobic chyba zadzwonie do bylego, on taki chetny na spotkanie, a i sprzecior ma profesjonalny wiec moze zrobi jakas sesyjke

dzidzia ladnie ta twoja mala w brzuszku szaleje rozumiem ze na 3d idziesz do HAHSa. mam nadzieje ze malutka sie pokaze, trzymam kciuki bo moja tam w tylku miala to ze mamusia z tatusiem chca jej pysiaka zobaczyc i sie przytulila do tego pieprzonego lozyska.
i troche pocieszylas mnie z tymi cialami ketonowymi w moczu. bo ja ogolnie tez sie ich dorobilam, tak jak masy leukocytow, masy bialka , bilirubiny i erytrocytow :/
jutro ide zrobic te transaminazy, jonogram, morfologie z rozmazem i mocz z posiewem... az mi sie myslec nie chce co wyniki pokaza.

nie no naprawde zalapalam dola... do meza mi sie nawet pyska nie chce otworzyc, baa nawet patrzec mi sie na niego nie chce. przez ta jego robote chyba sie od niego odzwyczailam straszne... sorry za smecenie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:42   #3194
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny: stop, stop ja przypominam o lipcowej kolejnosci , prosze sie nie wpychac
Alguien (Marta, 25 lat) 13 czerwiec DZIEWCZYNKA
farminka (Agnieszka,22lata) 28 czerwiec
DZIEWCZYNKA
belunia1985 (Iza, 24 lata) 1 lipiec CHŁOPIEC Franek
kaja89 (Kaja, 21 lat) 1 lipiec DZIEWCZYNKA
kabimba (27 lat) 3 lipiec
CHŁOPIEC
olayya (Beata, 28 lat) 5 lipiec CHŁOPIEC Tomasz
Linka24 (Ewelina,24 lata) 5 lipiec CHŁOPIEC Damian
aniaa22 (Ania, 26 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
jaszczka (Emilia, 27 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
Patryk/Hubert
entertete (28 lat) 7 lipiec CHŁOPIEC
Basia84 (Basia, 25 lat) 8 lipiec CHŁOPIEC Oscar
gwiazda666 (Magda, 30 lat) 8 lipiec
DZIEWCZYNKA Zuzia
hexa84 (Ania, 25 lat) 8 lipiec DZIEWCZYNKA
idealnecialo (Aneta, 23 lata) 8 lipiec CHŁOPIEC Gabriel
mortisha84 (Magda, 25 lat) 10 lipiec
Zwierciadelko 10 lipiec (Jagoda, 23 lat) CHŁOPIEC Franek/Darek/Witek
papeteria (Asia, 28lat) 11 lipiec CHŁOPIEC Adaś
olakola (Ola, 31 lat) 12 lipiec CHŁOPIEC Kubuś
anoxa (Kasia, 24 lata) 12 lipiec CHŁOPIEC Hubert
serduszkoiz (Iwona, 26 lat) 14 lipiec CHŁOPIEC Alex
Misiulka1 (Dorota, 28 lat) 14 lipiec DZIEWCZYNKA
marta_d1 (Marta, 25 lat) 15 lipiec CHŁOPIEC
Siala_Bala (Karina, 23 lata) 15 lipiec CHŁOPIEC Sebastian/Filip
niezawsze (Marta, 27 lat) 16 lipiec DZIEWCZYNKA
agravka (Kasia, 24 lata) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Ada
jusdan77 (Justyna, 29 lat) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Monika
żabka19 (Żaneta, 23 lata) 17 lipiec CHŁOPIEC Dawid/Szymon
kemo (Aśka, 31 lat) 17 lipiec DZIEWCZYNKA Zosia/Patrycja
kolandra (Ania, 30 lat) 18 lipiec DZIEWCZYNKA
kwiatuszekk88 (Nikola, 21 lat) 18 lipiec
itakasia (Kasia, 30 lat) 26 lipiec DZIEWCZYNKA
eleonoremio (Ela, 23 lata) 26 lipiec DZIEWCZYNKA
bunia1234 (27 lat) 27 lipiec dziewczynka
karolcia228 (Karolina, 23 lata) 28 lipiec DZIEWCZYNKA Anastazja
hd2005 (Hania, 32 lata) 28 lipiec CHŁOPIEC Szymek
kasandra82 (Dorota, 27 lat) 29 lipiec DZIEWCZYNKA Nadia/Sylwia
aga2628 (Agnieszka, 26 lat) 30 lipiec

Dobre wiesci

Powiedz to naszym skarbom

Stary 2010-05-31, 20:44   #3195
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
No i niedobre baby mi przypomniałyście o dentyście.. wyrwanie ze znieczuleniem minimum 150.. w zeszłym roku było tyle.. a nie wiem czy czasem dla ciężarnych nie serwują innego znieczulenia jakiegoś.. i o ile droższego :/
A niech ich szlag trafi. Koleżanka rwała rok temu - też w ciąży i płaciła... 300zł! Co prawda u innego stomatologa ale jak tyle ma mi zedrzeć to se tego zęba sama młotkiem wytrzasnę
siala potrafisz humor czlowiekowi poprawi dzisiaj caly dzien rechotalam jak was czytalam o lewatywie bylo najlepsze
Mel B 14/14 ✓

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 20:46   #3196
karolcia228
Zakorzenienie

Ide sie polozyc bo mnie cos brzuch boli dobranoc

Stary 2010-05-31, 20:54   #3197
muminek88
Zadomowienie

ja chyba tez ide...meza nie ma a mnie coraz bardziej boli,nawet auta nie mam,maly spi a mi sie coraz gorzej oddycha jak siedze, maly sie wyciska a mnie łapie głod :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:55   #3198
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
... nie mam juz sily normalnie, wiem ze nas kocha, przytula sie do brzuszka, gada do niej, stuka, puka ale w tym wszystkim JA czuje sie pominieta. praca najwazniejsza. przykre to jest.
...
i troche pocieszylas mnie z tymi cialami ketonowymi w moczu. bo ja ogolnie tez sie ich dorobilam, tak jak masy leukocytow, masy bialka , bilirubiny i erytrocytow :/
jutro ide zrobic te transaminazy, jonogram, morfologie z rozmazem i mocz z posiewem... az mi sie myslec nie chce co wyniki pokaza.
Z tym pominięciem też czasami tak mam. Ale wiem, że tylko sobie wkręcam i w sumie sama nakręcam takie sytuacje, bo jak Ł. wraca do domu, to ciągle o brzuszku mówię...
Faceci to podgatunek, jak mawiała moja kumpela- nie wymagaj za dużo .
Tak, idę do Hahsu- raz nie zawsze. Musi się pokazać, bo na żadnym USG nie widziałam po kim na nosek .
I teraz odnośnie Twojego moczu, bo rano mi nie zacytowało.
Jak leżałam w szpitalu, to też mi takie wyszły, leukocyty, erytrocyty, białko i pełno bakterii, ale zrobiłam posiew (na wynik będziesz czekać co najmniej 48h) i wyszedł czysty, więc to niestety, ale był błąd laboratorium, bo to jest po prostu niemożliwe, żeby nie wyszło z tego żadne zakażenie.
U Ciebie mam nadzieję, że będzie podobnie. Mój lekarz mówi, że z tego wszystkiego, to najgorsze jest białko, bo stanowi pożywkę dla bakterii.
Dasz radę!

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 20:57   #3199
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
no serio, robia baaardzo lekkie wozki
Ale ma dużą gondole i spacerówkę co? Jak znajdziesz taki to daj znać

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Biedulka

marta - ja mam implasta boldera
Poczytałam troszkę o tym wózku, i takie sobie ma opinię. Ale jak wypróbujecie to same sie przekonacie. Ja uważam, że nie ma wózków bez wad. W każdym się coś znajdzie, nawet jeśli kosztuje 4000.

Czy ktoś ma kontakt z HD??????

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 20:59   #3200
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
to ty jeszcze masz kase ze slubu ?
u mnie niedawno sie totalnie rozplynela a teraz ubywa z kupki ktora odlozylismy na meble do kuchni hehe. jutro tez troche sieki wydam:/ 80 zl lekarz, z 60 wyniosa mnie badania, zatankowac za 100 i heja do mamuski bo jakos powiem wam szczerze ze od wczoraj nie chce mi sie gadac z mezem po tym jak wyrzygalam mu ze zamiast szkola rodzenia to sie interesuje dresem ratownika na allegro... nosz kurr na kiego wala mu ten wiesniacki stroj>? powiedzial ze bedzie wskakiwal do morza... no masz ci los az zaluje ze rodze nad morzem :| w kazdym badz razie odpyskowal mi ze ja sie remontem nie interesuje... to myslalam ze mu walne bo niby jak mam sie interesowac? pytam, jezdze a on do mnie ze moze bym cos zrobila. poryczalam sie jak to uslyszalam i odezwalam sie do niego dopiero rano i to tez czysto formalnie. a we lbie cala noc mi dudnilo "chce rozwodu" - chociaz wcale przeciez tego nie chce, ale tak mnie wkur swoja obojetnoscia ostatnio ze bez kitu zaczyna mi wisiec czy jestem z nim czy bez niego, bo w sumie i tak wiecznie siedze sama. nie mam juz sily normalnie, wiem ze nas kocha, przytula sie do brzuszka, gada do niej, stuka, puka ale w tym wszystkim JA czuje sie pominieta. praca najwazniejsza. przykre to jest.

Cytat:
basia, ania sliczne fotki, zazdroszcze! mi nie ma kto zrobic chyba zadzwonie do bylego, on taki chetny na spotkanie, a i sprzecior ma profesjonalny wiec moze zrobi jakas sesyjke
a co to za pomysly? no jeszcze takie jek moje to sie zgodze ale takie jak Basi
PS. jak pisalam ja ta fotke cyknelam sobie sama
Stary 2010-05-31, 21:00   #3201
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dobra dziewczyny ja uciekam bo na mnie polozna krzyczy ze mam nie siedziec tylko lezec bo to dla malego nie dobrze
Jak bylam pod kroplowka to tez na mnie krzyczeli, ze mam ezec nie siedziec

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
A tu moja Mała zastanawia się, gdzie jest wygodniej .
Swietne ujecia, mi sie wypina, ale tak wyraznie nie widac tego :/
Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość

Aha no i przytyłam 2 kg, czyli 4 na plusie.
No w koncu zaczelas tyc

Siala
super, ze wszystko ok z dzidkiem no i nastepna wizyta 2 tyg. przed terminem mniej wiecej

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:02   #3202
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ale ma dużą gondole i spacerówkę co? Jak znajdziesz taki to daj znać

Poczytałam troszkę o tym wózku, i takie sobie ma opinię. Ale jak wypróbujecie to same sie przekonacie. Ja uważam, że nie ma wózków bez wad. W każdym się coś znajdzie, nawet jeśli kosztuje 4000.

tez sie zastanawiam co z HD
Stary 2010-05-31, 21:02   #3203
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
A Alguien cały czas ma szansę zdążyć przede mną.Tylko niech się spieszy
"gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta" ... żeby się nie okazało, że ania albo anoxa was wyprzedzą, albo któraś inna

Cytat:
A te kubusiowe rzeczy z biedrony to warto w końcu? Bo ja dziś nie poszłam, tak padało... i po ile one???
ja kupiłam i myślę, że spoko, wszystko po 5.49 (o ile dobrze pamiętam)
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:05   #3204
bajka1807
Zakorzenienie

no to widze dzidzia ze masz tak jak ja, ja na 3d chcialam miedzy innymi isc dlatego zeby nosek zobaczyc hehe

ja sobie nie wkrecam, bo ja o brzuchu nie gadam, sam pyta...

a co do tych wynikow, no zobacze wlasnie co na posiewie wyjdzie, tylko widzisz ja je robie na wlasna reke:/ moj lekarz nawet nie powiedzial zebym posiew zrobila tylko przepisal pimafucin i furagin bo stwierdzil ze zapewne mi sie ulalo z drugiej dziurki...
mam nadzieje ze jutrzejsze wyniki wyjda w miare dobre bo inaczej jade do kolobrzegu, a tamtejsza ginka po konsultacji z moja mamuska chciala mnie do szpitala polozyc.

ania nie no takich zdjec jak basia bym nie robila hehe, ale takie jak twoje bardzo chetnie

ide sie kapac i spac, bo w pokoju tylko tv do mnie gada

brej nocki dziewczyny i trzymajcie sie tam, nie sypcie sie jeszcze
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-05-31, 21:07   #3205
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Też ide spać. Jutro idę na badania to muszę wstać wcześnie. Żebym się tylko nie zapomniała wysikać do pojemniczka

Spokojnej nocy.
Stary 2010-05-31, 21:09   #3206
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
"gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta" ... żeby się nie okazało, że ania albo anoxa was wyprzedzą, albo któraś inna
no no no mnie sie nigdzie nie spieszy

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

dobranoc mamuski ktore juz uciekaja
Stary 2010-05-31, 21:12   #3207
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
ja chyba tez ide...meza nie ma a mnie coraz bardziej boli,nawet auta nie mam,maly spi a mi sie coraz gorzej oddycha jak siedze, maly sie wyciska a mnie łapie głod :P
Biedna
Cytat:

tez sie zastanawiam co z HD
zaraz bedzie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-31, 21:21   #3208
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje ze jutrzejsze wyniki wyjda w miare dobre bo inaczej jade do kolobrzegu, a tamtejsza ginka po konsultacji z moja mamuska chciala mnie do szpitala polozyc.
Spokojnie, może to rzeczywiście jakiś błąd. Ale czytałam wcześniej o tym szpitalu. Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby.

Mój brzusio miał 5 tygodni przestoju w centymetrach, a od zeszłego wtorku przybrał wreszcie 4cm

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:23   #3209
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja za prad palce co miesiac okolo 55zl, reszte mam w ryczalcie wiec z pradem co miesiac place 370zl za cale mieszkanie (ogrzewanie,woda,smieci,p rad) a gaz to mamy ogrzewanie, ale w placimy w ryczalcie i raz na rok doplacamy jakas kwote, np. 100zł
A zaplacilam z internet i cyfre+ do konca roku
Cytat:
no to ja mam wode ogrzewanie śmieci w czynszu ( 420 zł co miesiąc ) i do tego gaz i prąd co 2 miesiące ( gaz ok 180 -200 zł, prąd ok 150 -180 zł) i też nam wysyłają przewidywania na pół roku a potem kolejny rachunek albo większy albo mniejszy zgodnie ze zużyciem. ogrzewanie i woda raz w roku rozliczane więc jak mi przyjdzie potem w lutym dopłacic do wody 1000 zł to się zachlastam

ale jestem zmulona czytam was ale cięzko mi pisać jakoś ;/ kurde mimo, że juz nie bardzo to dalej chora jestem i chyba przez to się tak czuje
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:28   #3210
hd2005
Zakorzenienie

Jestem !!!
Stęskniłam się za Wami

M zainstalował jakiegoś nowego antywirusa i nie mogłam zamieszczać wpisów. Myślałam, że mi konto zablokowali czy coś takiego.
Dzisiaj doszłam, że to ten wirus

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

na początek - co z tym czopem??? jak on wygląda. Farminka daj znać

axona - mam nadzieję, że lepiej się czujesz

DZIĘKUJĘ, że o mnie pamiętałyście
to takie miłe ....

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Widziałam duuuużo ślicznych brzuszków, fajnych zdjęć.

Ania, utkwiło mi Twoje zdjęcie z łóżeczkiem i maskotką. Śliczne, naturalne. SUPER

Basia - no no no odważna sesja

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości