|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
nie będe się bać chwiejącej się śmierci,
tylko dlatego że jest konieczna. Ona trwa krócej niż utrata jednego z moich snów. licz dla mnie gwiazdy a kiedy doliczysz się ostaniej, powiedz, że niebo jest zbyt małe. nienawidzę swojego głosu, który próbuje nie drgać w przerażeniu, choć tak bardzo tego pragnie. w progu Jego domu zapytam Jezusa, gdzie upijał się tej nocy, gdy świat spalał się bezwładnie w moich oczach. wyspowiadam się w czterech drewnianych deskach głuchemu człowiekowi, który pukając dwa razy pomyśli – spier dalaj stąd.
#3182 |
Raczkowanie
|
wciąż na nowo się dotleniam.
wciąż zaczynam od początku.
![]() |
#3183 |
Zadomowienie
|
to,że mam różowe szpilki i króciutką mini,nie oznacza,że możesz mnie określać mianem dziw.ki! wiesz co by się stało gdyby nasze palce się splotły? wtedy wybuchłyby wszystkie gwiazdy na niebie,cały układ słoneczny szlak by trafił, i nawet świat niech się kończy. a wiesz co ja bym wtedy powiedziała? że jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. tak,nie jestem chora psychicznie. umierać z Tobą w miłości jest o wiele przyjemniejsze. podobno,że jak się kogoś kocha to się za nim bardzo tęskni. absurd w twoim przypadku. ty tęsknisz tylko za naszymi wycieczkami do sypialni.. podeszła do Niego i zapytała czy zagra z nią 'w której ręce kamień'. zasada była jedna,że jeśli trafi na kamień to ją pokocha. trafił. ale zaraz po tym zapytał co ma w drugiej ręce,ona skrępowana mu pokazała. z oburzeniem stwierdził,że gra była nie fair i odszedł.. i już nigdy go nie zobaczyła. spiepr.zyła to. |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Raczkowanie
|
Cieszę się razem z Tobą, dobrze o tym wiesz.
Zbyt trudno wypowiedzieć banalne 'kocham'. ` Wiesz, słucham Ciebie bardziej, niż ty sama siebie ` /przyjaciółka/ - wspieram Cię - doceń to! - Doceniam, kto jak kto, ale ty powinieneś wiedzieć. Wiem, że czasem tego nie robię w widoczny sposób, ale tak jest. Jesteś mi potrzebny chociażby po to. - Jak to czytam, robi mi się miło na sercu. Uwielbiam Cię. - Ja Ciebie też. /autentyk/ Macie ze sobą być okej? Nie wiem jak to zrobicie i gówno mnie to obchodzi, ale chcę, żebyś była wreszcie szczęśliwa, do jasnej marchewy! Musisz pokazywać swoją dominacje, musisz koniecznie, musisz? Pokaż mi jak tańczysz, powiem Ci jaki jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuje za pamięc, ale naprawde mało czasu na pisanie ![]() Jesteś niesamowita jak wszystkie ![]() I nagle skończy się, to wszystko w co wierzysz, co kochasz. Zasypie śnieg. Wczoraj to historia, dzisiaj to tajemnica, jutro to dar losu. Kobieta jak kocha to całą sobą. A mężczyźnie zawsze się otwiera w głowie furtka: Co by było gdyby..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2010-10-06 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3186 |
Rozeznanie
|
Martusssia, latin - Skarby moje <3
![]() poprostuAssis, limitowanaa, PaniJana, Chocolaate - gdzie wy? ![]() Nie pytaj czy wkurzam się przez Ciebie, bo to nie o Ciebie chodzi, naucz się, że nie jesteś w centrum mojej uwagi. Jak poranna mgła rozszedłeś się po czterech stronach świata. perfekcjonizmu uczyli w dzieciństwie, a teraz w uczuciach on jest jak najbardziej zbędny, bo nie da się mieć wszystkiego dopiętego na ostatni guzik, a tak to irytuje... Irytuje mnie Twoje życie tak potulnie ciche. a niedługo posypią się kolorowe liście, a to od nas zależy co z tym dalej robimy czy stworzymy przedwcześnie atmosferę świąt czy też jesienną zadumę. przypadki najbardziej bolą i uświadamiają człowieka, że czas zejść na ziemię. teraz nie rozumiecie, a kiedyś sztucznie uwielbialiście? a gdy na palcach zostanie zapach tytoniu rodzi się myśl, że to był świadomy wybór. to działa w jedną stronę. On może wejść do Twoich snów, ale Ty do swojego snu nie wejdziesz. Cholera jasna mam dość picia gorącej kawy, przykrywania ud kocem i zamyślenia nad książkami z pytaniem co Ty właściwie teraz robisz? Raz, dwa - zapominam trzy, cztery- nie kocham. Nie wiem jak Ty, ale ja kiedyś jarałam się gumisiami w telewizji i biegałam z białym bzem wyśpiewując ' duszki, duszki leśne..' więc nie rozumiem dlaczego Ty przyozdabiasz się makijażem, wciskasz się o rozmiar za małe rurki i wypychasz sobie stanik skarpetkami, ej Ty masz o ileś lat za mało, a życie to nie zabawa w wybieg w przydużych butach. Nauczyłam Go by być twardym, mój błąd. Zapomniał o mnie szybciej niż mnie poznał.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-06 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Raczkowanie
|
uwielbiam Cię bardziej niż mojego misia,
ale nie mów mu tego. ♥
![]() |
#3188 |
Wtajemniczenie
|
' bywają te gorsze i te lepsze dni , bywają chwile , w których płyną łzy ' . ' będzie tak jakbyśmy się nigdy nie poznali ' - teraz wiem co czuła bohaterka ' zmierzchu ' . nie zawsze się da . miałam tyle marzeń . wszystkie s*******ił^eś . Kwiecień, maj, czerwiec - trzy miesiące za które Ci dziękuję . W tedy wiedziałam co to miłość . Lipiec , sierpień , wrzesień - powinieneś przeprosić . pytasz ' za co ? ' . za moje łzy , za nieprzespane noce . przepraszam za miłość. ~~ Emaa x3 - jejkuu . dziękuję . również okradam ; - * .
paralogiczna , LoveYourEyes - czujcie się okradzione ; ) ![]()
![]() |
#3189 |
Raczkowanie
|
uzależniłeś mnie, więc już nie męcz mnie odwykiem. mogę być dla ciebie ćpunem jeśli będziesz narkotykiem.
ona tylko czasem miała dosyć życia. częściej życie miało dosyć jej. moja wyobraźnia widzi Cie co chwila, moja osoba się od Ciebie już uzależniła. jeśli mnie nie chcesz, to nie traktuj mnie jak powietrze, bo ku*wa łamiesz mi serce. oddalasz się,ja nie będę cię gonić bo sama nie mam już siły,to nie trwa od dziś. |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o kurde . nie wierzę, że Ci się spodobało. tak się składa, że ja to napisałam. eh ; * dość dawno temu ale pamiętam, bo to moja rozmowa z chłopakiem ;| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Raczkowanie
|
-jakie jest Twoje marzenie ?
-usłyszeć głos rodziców .. - no ale przecież rozmawiasz z nimi codziennie .. -nie tak jak Ty, -czemu ? - bo moi rodzice są niemi .. -aha, przykro mi . - ale mimo to czekam na cud, może kiedyś usłyszę ,, kocham Cię synku ,, Skoro nie możesz mi powiedzieć, ze mnie kochasz to pokaż mi czy jestem Tobie obojętna .. drugiej stronie świata, niemej stronie świata. gdzie słowa nie mają znaczenia .. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
![]() ___ nie, nie musisz sercem, ciałem przy mnie bądź. tamte dni też były pochmurne, a jednak słoneczne, bo z Tobą w roli głównej. nie rozśmieszaj mnie, przecież mówiłam, że nie będzie powrotów. huśtam się, na wysokiej huśtawce nadziei, wiesz, boję się, że kiedyś z niej spadnę. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-10-06 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
ukradnę
![]()
#3194 |
Zadomowienie
|
jp - jesteś piękny.
byłeś moją miłoscią. niezmiennie w tym trwam.
![]() |
#3195 |
Wtajemniczenie
|
Czemu jestem smutna?
Bo kilka lat temu źle ulokowałam swoje uczucia Nie, nie chodzi o Ciebie Chodzi o Twoją pieprzoną iluzję Lubię ją trochę za bardzo A ona mnie? Nie wiem Pojawia się w najmniej spodziewanym momencie Przypominając o sobie Taki jej sposób, żebym o niej pamiętała Zjawia się na dzień, dwa i znika na bardzo długo Teraz też się pojawiła W ostatni dzień września W październiku już jej nie było Widzisz? Mówiłam, że znika. Teraz pojawi się za rok albo dwa W momencie gdy zacznę o niej zapominać Czasami chciałabym ją zabić W chwili gdy się pojawia Ale jest wtedy zbyt pięknie Masz naprawdę sprytną iluzję Ona wie na ile może sobie pozwolić Wie ile wytrzymam I wie, że o niej nie zapomnę Musiałaby zniknąć na zawsze Chciałabym tego Jeśli nie może być przy mnie zawsze Niech nie będzie jej nigdy Tak będzie łatwiej Dla mnie Dla niej Dla Ciebie Bo to Ty jesteś tą iluzją.
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Raczkowanie
|
zaufałam Ci po raz 123456590933,
zastałam zraniona przez Ciebie po raz 123456590933. Chyba nie powinnam nazywać się Monika, lecz naiwna. Bo czas pomyśleć o sobie ! I ciągle proszę Boga o to, by coś do mnie poczuł.. a on ciągle sprawia, że jestem coraz dalej od niego.
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
po 3 tygodniach nieobecności zjawia się i Pani Prezes.
![]() w tym tydzień nadrabiałam tu wszystko kochane ! różowaskeyterka, cherry lady, kontrastowa0 (podwójnie) <3, kofeina w redbullach, siatkara, nienaruszona, emaa x3, bajkowa- Dziękuję skarby, za pochwały, kradzieże i pamięć. ♥ jagodkowa - żegnamy ![]() abunee - szkoda, że znikasz. mam nadzieję, że powrócisz. ![]() okradzione! ♥ : agatte, marikab, love your eyes, TwojaKokaina, 3martyna3, Kofeina w Redbullach, Oleńka, styrana, dontgivemenames, katastroficzna, Sanderson, agrr, cama, drift, ona x3, asiss, parologiczna, _zagubiona_, groszek, z innej bajki, parala, nastychick, noir_angele, latin, unpredictablegirl, ladyberry, inquiring, naughty, karmelowomi, ouu, mych, desiree01, limitowana, kreskowa, otojest, cirii, kontrastowa0, istny paradoks, minimum4znaki, abunee, xsxs, dreams_x33, primadonna, tajemnicza panna, blondii 69, nensie, nieliczylamwcalesie, bajkowa, cukrowa panna, bananowa delma. ♥ dla Was! nie raz, każdą z Was okradłam. niektóre to hoho, co chwile. kocham Was, bardzo. ♥ genialne jesteście. - I love you.
![]() |
#3198 |
Raczkowanie
|
nim zostaniesz zdalnie sterowaną dzi.wką.
wydaje wam się, że możecie zmieniać świat środkowym palcem. wzniećmy pożar w uszminkowanych sercach. Krok po kroku tracę własne punkty odniesienia A co byś powiedział, gdybyś musiał przyjechać z jednego końca świata, aby zobaczyć mój cudowny uśmiech i wrócić na drugi koniec, aby poczekać aż Cię pokocham ? z każdym dniem zmieniam skórę,jak węże w niektórych porach roku.Moja jest teraz lżejsza,delikatniejsza,od powiednio gładsza i bardziej wytrzymała na to,co mnie otacza. -To szaleństwo! -Wiem. To nie ma żadnego sensu. Ale właśnie dlatego chcę to zrobić, właśnie dlatego w to wierzę. Świat nie jest ani gorszy ani lepszy od naszych marzeń jest po prostu całkiem inny. Jesteś dla mnie tak ważny ze zapominam o sobie. Gryzłabym Ci rzęsy i uwierz w tym świecie nie ma nikogo kto potrafi zająć Twoje miejsce u mego boku. W miłości irytujące jest to, ze jest ona zbrodnia wymagająca wspólnika |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Raczkowanie
|
[SIZE="2"siemano. ![]() _________________[/SIZE] - czujesz? - ta, marihuaną pachniesz. Możesz coś zrobić będąc 3 mile stąd, możesz nawet odejść 3,5 mile stąd. Byle do grudnia, może serce w sen zimowy zapadnie. Przytulać, całować, kochać, palić, pić, pier.dolić.
#3200 |
Raczkowanie
|
To nie jest nienawiść, to krwawa obojętność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥
Cytat:
Bossskie Kradnę ;* ![]() i Coć ode mnie : Najlepszych i najpiękniejszych rzeczy na świecie Nie mozna ani zobaczyć ani dotknąc ... Trzeba je poczuć sercem... Nie wiem co myśle , Nie wiem co chce Ale wiem ze Kocham Cię ! Miłość to jasna cholera na którą człowiek często umiera |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Raczkowanie
|
z innej bajki - nie krępuj się : *
bajkowa - ![]() abune - no skoro podjęłaś taką decyzję.. pamiętaj, że zawsze możesz do nas wrócić dzióbek ![]() cornels - <3 patrysiowa - miło mi bardzo. Love ya : * Dlaczego wciąż, gdy zamykam oczy widzę Twoją twarz? I hate me for breathing without you / Nienawidzę siebie, za to żyję bez ciebie. 'a mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls 'Czuję twój krótki oddech na moich wargach.' powiedz mi więc, na czym polega ta cała miłość? Opada kurtyna i kończy się spektakl. 'Gdyby nie ciemność, nigdy nie zobaczylibyśmy gwiazd' 'titanic. nieważne ile razy go obejrzę,zawsze płacze. bo za każdym razem mam nadzieje,że miną tę górę lodową,że On nie zginie i powie Jej jak bardzo Ją kocha.' 'jesteś dalej blisko czy już bliżej niż blisko?' Chcę być Twoim powodem wszystkiego. Telepatia. Jedna z tych rzeczy. Nikt nie wie, jak działa, ale działa. I wszystkich irytuje na około. Stoisz na przeciwko człowieka i myślisz sobie, że wiesz, o czym on myśli. On też zaczyna to wyczuwać, więc oczywiście od razu zaczyna myśleć o czymś innym, z tym, że ty nie wiesz, że on już myśli o czymś innym, nie o tym, o czym naprawdę myśli. Bóg zrobił wiele rzeczy, żeby ludzie nie mogli dogadać się między sobą, ale to było wyjątkowo perfidne z jego strony. Pomijając ludzi, którzy zawsze myślą o niczym, albo o czymś innym. To ekstremalne przypadki, które nie wiedzą nawet, że są sobą i co rano się dziwią, patrząc w lustro. przepraszam, że tak słabo ale nie mam kompletnie czasu, na pisanie :<
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-10-06 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Raczkowanie
|
kolejny raz, pobawmy się w miłość.
skoro miłość jest niczym , to ja jestem nikim. -nie potrzebuje go! nie widzisz ? nawet nie płaczę! -mówiła z łzami w oczach obiecuję Ci któregoś dnia przyjdę do Ciebie i nie... nie pocałuję cie, kopne cie w du.pę "pocałuję cie w usta by poczuć smak życia" nie mów, że jestem wszystkim, bo wszystko jest niczym. kolejny dzień w którym udajemy, że się nie znamy. ok. rozumiem , że możesz mnie nie kochać, no ale żeby nie powiedzieć cześć, to już przesada. flirtuje z każdą, nie zna granic . najlepiej zamknę go w klatce, nie zdradzi , nie ucieknie.
I dziś wciąż Cię potrzebuje. ![]() Edytowane przez neversaynever Czas edycji: 2010-10-06 o 16:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Raczkowanie
|
Popełnić samobójstwo i nigdy nie zobaczyć jak się uśmiechasz.
Czy żyć i Go widzieć, codziennie, Widzieć jak się uśmiechasz...do Niej </3 Wiosna. Łąka. Kwiaty. A wśród nich Ja i Ty. Ach, ta przeszłość. Zostawiłeś mnie. Następnego dnia postanowiłam zrobić na Tobie oszałamiające wrażenie. Sama nie wiem dlaczego. Może dlatego, że bardzo Chciałam abyś zobaczył co tak naprawdę straciłeś. Nałożyłam tusz, błyszczyk, rozpuściłam włosy. Warto było. Dla Twojego wzroku przepełnionego pożądaniem. _____________________ Złamane serducho. Boli! <\3 Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-10-06 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Raczkowanie
|
Nareszciee! Wkońcu Patryśka wróciłaś
![]() Czekałam, czekałam, no i się doczekałam. Dziękuję tak przy okazji perełko ![]() W domu dało się tylko słyszeć nieszczelny kran z którego bez przerwy kapało. Była też ona, znowu smutna. Może to jednak nie był tylko kran. Od dziś na spacer będę chodzić z papierosem, bo ty już nie chcesz. Nie ma nas "tam", więc "tam" wcale nie jest już tak fajnie. Wtedy smsy były najczęściej od Ciebie. Dziś kocha mnie bardziej Orange niż ty. Niby nic, a chłopakom z którym gadam mógłbyś oczy wydrapać. Chłopcze, żadne z ciebie macho, zwykły skur.wiel. ostatnio okradzione: rumuneczkaxd, Paralogiczna, patrysiowa, dontgivemenames, z innej bajki, groszek, zuzkao, einhell, malyyna18, Nieodkrytaxd, Nensie, kontrastowao ![]()
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-10-06 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Rozeznanie
|
Czy czasami wolisz usiąść w ciszy i posłuchać rytmu serca, niż pić browary z kumplami? Może jeszcze kiedyś Twoje oczy będą moje. Nadzieja kopnęła mnie w dupe. Spadając na ziemie czuję ogromną skruchę. Czasami warto mieć przy sobie kogoś, kto bez względu na wszystko usiądzie przy Tobie, złapie Cię za rękę i powie " nie bój się, jestem przy Tobie."" Czuć bliskość i mieć wszystko.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-06 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Raczkowanie
|
Co Daje Ci brak miłości?
- To, że jestem bezpieczna.. . - Bezpieczna?. . Przed czym się chronisz? - Przed tym, że ktoś odejdzie..." - chcę tego misia. - po co ci ten miś? Przecież ty nie lubisz pluszaków. - ale tego chcę. On ma twoje oczy. '- Czemu taka jesteś? - Jaka? - Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna? - Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny, które znasz.' -Jak daleko Twoja miłość sięga? -Aż na drugi brzeg - po niewidoczną ziemię. -Przysiegasz? -Przysięgam. -No to mnie przenieś... malyyna18 - Ty mi a ja Ci <kopiuj , wklej - Moje!!>
Mandziak - już okradam!♥♥
#3208 |
Zadomowienie
|
![]() czujesz się dziwnie, może dlatego , że nie jesteś tak
bezczelna i arogancka jak inne. dla nich to dziwne ;/ pomaluj mój szary dzień, by miał taki kolor, jak oczy Twe . <3 zabłądziłam w twoich myślach, zabłądziłam w twoim sercu, ciągle się zastanawiam czy jestem tam w dobrym czasie i miejscu.
#3209 |
Zakorzenienie
|
; *
Paralogiczna lof lof! <3 ![]() patrysiowa_ dziękuję Patryś ; *** Nensie ♥ " powiedz - gdzie byłeś, co widziałeś powiedz, że także chciałeś mnie zobaczyć usiądź obok mnie na dywanie, nie bój się - nie zrobię ci nic po prostu opowiem jak bolała każda sekunda spędzona bez ciebie jak traciłam oddech, gdy zbyt długo myślałam o tym, że jakaś inna dziewczyna poznaje twój zapach, poznaje ciebie krok po kroku nie mogłam wytrzymać, kiedy widziałam zakochane pary głupie złudzenia, że zmienisz zdanie ej! nie wierć się tak, potłuczesz moje ulubione kieliszki do wina - jeden jest twój, a raczej związany z tobą... wiesz? nalewałam do niego wino, nawet kiedy byłeś gdzieś daleko z inną dziewczyną, a ja byłam sama i łudziłam się, że w ostatniej chwili usłyszę pukanie, a za drzwiami będziesz stał ty z głupią, przepraszającą miną teraz wiesz ile ten głupi kieliszek dla mnie znaczy - mam z nim tyle wspomnień po tobie choć kiedy go używałam, ciebie nigdy obok mnie nie było to wszystko takie głupie, że aż nie chce mi się o tym myśleć chcesz coś jeszcze wiedzieć? może opowiem ci, jak było kiedy były tak beznadziejne chwile, że nie wiedziałam czy płaczę z tęsknoty czy z żalu do własnej siebie? ps. kiedyś ci na pewno opowiem o tym, co przeżyłam bez ciebie, a co chciałam przeżyć z tobą minął rok nauczyłam się spokojniej oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować czasami tylko spotkam ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa "
![]() |
#3210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niewierze ;O miłość oczywiście odwzajemniona, i znowu się nakradłam. ![]() i proszę Cię, kto tu jest genialny ? ♥ ♥ jeśli będę chciała jego serce, to je sobie narysuje! [słowa mojej przyjaciółki ♥] zostań tu, jeśli jest Ci dobrze. bądź blisko, jeśli tak Ci wygodnie. kochaj mnie, jeśli potrafisz. wygląda jak Brat Pitt w trampkach <3 - kochasz mnie? - tak. - ponad życie? - nie. - yyy .. - ty jesteś moim życiem skarbie <3 wyjdź z mojej głowy, powolutku abym o Tobie nie zapomniała, ale wyjdź, ale proszę Cię. nie trzaskaj drzwiami. na niebie napisać Twoje imię, by zawsze gdy na nie spojrze przypomnieć sobie, że jesteś, gdzieś tam daleko. wywiesić tabliczkę : szczęśliwie zakochana. i nie ściągać jej nigdy w życiu <3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.