![]() |
#3211 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2021
o widzisz sale_girl...ja w poprzedniej ciazy i w tej robilam krzywą w Medicoverze przed 26 tc (raz w 7 tc, a drugi w 22tc) i za kazdym razem wystawiali skierowanie...ale może nie było konieczne ..nie wiem.
Theali...tak czytam ze pociąg lapalas.................j a to Was podziwiam..chodzicie do pracy, ogarniacie inne swoje dzieci, jezdzicie komunikacja.....nie wiem..moze u mnie to starosc ![]() co do kopniakow to oczywiscie czuje...ale wizualnie to wczesniej ich nie było widac a teraz w zaleznosci jak leze to czasem widze jak brzuch lekko podskakuje ![]() kghyt ja sadze koktailowe pomidory na balkonie i co roku je zjadam ![]() POLashi tez biore sorbifer Durules....stolec czarny jak smoła ![]() 24tc+3dni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Przespałam prawie cały pierwszy dzień zwolnienia
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brałam w 1 ciąży ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się staram funkcjonować normalnie, nie jeżdżę codziennie komunikacją i ogólnie dużo czasu spędzam na kanapie ;P Ale póki mogę, staram się być samodzielna. Mama ciągle chce mnie gdzieś wozić, ale naprawdę nie czuję takiej potrzeby. Okej, jak jechałam na drugi koniec miasta, trochę mnie wytrzęsło w tym autobusie, ale na krótsze dystanse jest w porządku. No ale czuję się zupełnie dobrze, nic mi nie dolega. Za to zobaczyłam się w lustrze dzisiaj i cała strefa bikini jest w powrastanych włoskach, wyglądam, jakbym miała jakąś chorobę zakaźną ;P Zapytam dzisiaj, czy można coś z tym zrobić, ale ostatnio kazała tylko smarować tormentiolem, ewentualnie mogłaby przepisać steryd. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Umówiłam się na przyszły miesiąc do fizjoterapeutki uroginekologicznej. Na razie, odpukać, nic mi nie dolega, ale podczytuję na innych wątkach, że dziewczyny chodzą tam też zapobiegawczo w ramach przygotowań do porodu. Ciekawa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
Wtajemniczenie
|
Padam z sił, właśnie przytargałam wszystkie worki z ubrankami mojej córki z 2 ostatnich lat... nie byłam świadoma ile tego jest... muszę to teraz posegregować, powyrzucać te zniszczone i poukładać rozmiarami
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3217 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyszłam rano na spacer, ucielam sobie kilka gałązek bzu do domu i teraz mi tak pięknie pachnie ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dochodzi wybranie z tego co nada się po chłopcu dla dziewczynki a reszta na sprzedaż 🤯 zostawiałam tylko ciuszki w świetnym stanie,reszty dawno się pozbyłam choć tyle dobrego ale też spodziewam się że będę zaskoczona ile tego jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2021-05-20 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tez sporo takich które dostałam po jakiejś starszej kuzynce Laury ale duza cześć się nie nadaje do użycia bo jednak 7 lat różnicy to już robi swoje w wyglądzie ubranek. Dużo kupiłam jej sama. Ale tez i te poplamione... jeszcze się nie zabrałam za to ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam też u stomatologa na kontroli. Wszystko ok i powiedzial, że jeśli będę karmić piersią to mam przyjść jakoś 3 miesiące po porodzie na kontrolę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- No i w końcu w niedziele poczułam pierwsze kopniaki, a we wtorek jak mały harcował, przyłożyłam rękę narzeczonego i też poczuł🥰 super uczucie🥰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez lotus_flower_2805 Czas edycji: 2021-05-20 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3222 | ||
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715174]Wyszłam rano na spacer, ucielam sobie kilka gałązek bzu do domu i teraz mi tak pięknie pachnie
![]() ![]() ![]() Ooo rany nie znoszę zapachu bzu, kiedyś nam teściowa dała do domu, myślałam, że nie wysiedzę w samochodzie ;P Ale wygląda cudnie. Podziwiam każdego, kto ma rękę do roślin, ze mną co najwyżej przeżywają, ale nie liczę już, ile ususzyłam albo przelałam ;P Cytat:
Cytat:
![]() Też mam już skierowanie na krzywą i też ciągle żrę lody, dzisiaj przechodziłam koło rzemieślniczych i też obowiązkowo musiały być ;P Smak kopiec kreta <3 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3223 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ostatnio nasze chłopaki są skore do pokazywania siusiakow ![]() O matko kopiec kreta ![]() Łazienka posprzątana, pomidory przesadzone, także mogę teraz czekać aż TŻ wróci z pracy i zjemy obiad ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715423]Super, że już czujesz pierwsze kopniaki
![]() ![]() Ja od niedawna zaczęłam zajmować się roślinami w domu, bo tak to wcześniej jeździłam z rodzicami na działkę i tam coś im pomagałam, co umiałam, a za wiele to się nie znałam ![]() Ostatnio nasze chłopaki są skore do pokazywania siusiakow ![]() O matko kopiec kreta ![]() Łazienka posprzątana, pomidory przesadzone, także mogę teraz czekać aż TŻ wróci z pracy i zjemy obiad ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja to chyba ten kopiec kreta upiekę, bo już z miesiąc za mną chodzi ![]() Dzwonili z punktu szczepień, czy mogę być wcześniej, także zjem obiad i ruszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3225 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Powodzenia! Theali jak tam dzisiaj ręka? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
O rany też się wzięłam dziś za łazienkę, tak się zmachałam że musiałam przerwy robić
![]() ![]() Mały odpoczynek i idę po syna do żłobka, pogoda dziś u nas piękna 🤩 może jakiś plac zabaw albo park wleci. Jutro mam krzywą, w końcu znalazłam czas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3227 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To korzystajcie z pogody, u mnie teraz zrobiło się pochmurno i może rozpada się? ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715457]
Theali jak tam dzisiaj ręka? [/QUOTE] Ręka porównywalnie/minimalnie lepiej. Dzisiaj mam zwyżki temperatury tak do 36,8 (obiektywnie niedużo, ale względem moich około 36 czuję różnicę). Był moment, że mimo leżenia pod kołdrą było mi zimno, a teraz po przespaniu dwóch godzin czuję, że jestem cała mokra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój na początku krzyżował nogi i nie chciał pokazać, a teraz też eksponuje, dostałam już kilka zdjęć siusiaka na pamiątkę, bo i z prenatalnych i od mojego gin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715423]Super, że już czujesz pierwsze kopniaki ![]() ![]() Ja od niedawna zaczęłam zajmować się roślinami w domu, bo tak to wcześniej jeździłam z rodzicami na działkę i tam coś im pomagałam, co umiałam, a za wiele to się nie znałam ![]() Ostatnio nasze chłopaki są skore do pokazywania siusiakow ![]() O matko kopiec kreta ![]() Łazienka posprzątana, pomidory przesadzone, także mogę teraz czekać aż TŻ wróci z pracy i zjemy obiad ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Ja póki mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu i wiem, że niedługo czeka mnie przeprowadzka to nie mam wgl zainteresowania roślinami. Mam jedynie miętę w donice, bo lubię wodę z cytryną i miętą popijać. Ale za to jak już będę miała swoje stałe miejsce to marzy mi się ogródek i swoje warzywka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715493]Ja właśnie wolę sprzątać łazienkę niż kuchnie ![]() ![]() To korzystajcie z pogody, u mnie teraz zrobiło się pochmurno i może rozpada się? ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]To ja team kuchnia, łazienki nie lubię, jak mogę to narzeczonego wykorzystuję do tego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3231 |
Zadomowienie
|
Ja też zdecydowanie team kuchnia, łazienki nienawidzę sprzątać ;P Już i tak po remoncie idzie mi to szybciej, zmieniliśmy kabinę na taką bez brodzika i ogólnie wszystko wybierałam pod kątem "jak najmniej sprzątania".
Wróciłam, jestem padnięta, jutro to chyba będę miała zły dzień nie od szczepienia, tylko od tego dzisiejszego latania ![]() Pielęgniarka mnie spytała, czy ja tak świadomie się szczepię (patrząc na mój brzuch). Kusiło mnie, żeby odpowiedzieć, że nie, że ja w sumie nie wiem, co tu robię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My kupiliśmy mieszkanie 2 lata temu i trafiło nam się po generalnym remoncie, ale niestety brodzik został taki wyższy, więc dzisiaj musiałam do niego wchodzić, by umyć kabinę ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3234 | ||
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88715493]Ja właśnie wolę sprzątać łazienkę niż kuchnie
![]() ![]() To korzystajcie z pogody, u mnie teraz zrobiło się pochmurno i może rozpada się? ![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]No to skorzystaliśmy ... 3h na placach zabaw i matka znowu musi odpocząć na kanapie ![]() ![]() A z tą kuchenką to mam identycznie, tylko umyje to na następny dzień czymś zaleję, norma ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2021-05-20 o 17:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Żeby tak o konsultacje i zaświadczenia przy szczepieniu dzieciaków pytali.... Ludzie są dziwni🤦
Ja ostatnio jadę na oparach. Wciąż kilka pobudek w nocy, wciąż wstawanie o 5 i to że już jest jasno i słońce świeci nic nie zmienia, jeśli w nocy ledwo się śpi. Ledwo myślę 🤦 ale dziś jak wyszliśmy się przewietrzyć to jakoś tak naprawdę miło było ![]() ![]() Przerażają mnie następne miesiące, to ile trzeba zrobić, kupić nie tylko dla Zuzi ale do pokoju chłopaków, to że nie wiadomo co z pracą TŻta, to że ja muszę iść do pośredniaka zarejestrować się w przyszłym miesiącu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ba ostatniej wizycie jakieś 4 tyg temu właśnie miała coś w okolicach 400g ![]() Ja to już mam z 10 Na plusie ![]() Ale nic dziwnego jak ja od słodyczy nie mogę się odpędzić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór Wam! Ja dziś po krzywej, oby wynik okazał się zadowalający
![]() Jeśli chodzi o porządki, to kocham naszą łazienkę więc zdecydowanie team łazienka! Kuchnię też bardzo lubię, ale za szybko się bałagani ![]() Ciuszki mam na szczęście z grubsza posortowane rozmiarami, ale i tak będę musiała to wszystko przejrzeć, poprać i poprasować jak tylko kupimy drugą komodę. Marzy mi się, żeby wszystko mieć gotowe z dużym wyprzedzeniem czasowym, zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() U mnie +8kg i w ogóle po ciele tego nie widzę, szczerze mówiąc... Za to brzuszek wydaje mi się ogromny! Toż to nadal 6 miesiąc dopiero ![]() Czy jest wśród nas jeszcze ktoś, kto się póki co nie szczepi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3239 |
Konto usunięte
|
Runawaytrain ja się jeszcze nie szczepiłam, rozmawiałam z lekarzem i on mnie utwierdził w przekonaniu, że jak urodzę to mogę się zaszczepić, chyba, że coś nagle się zmieni i on też zaleci żebym jednak teraz zaszczepiła się to to zrobię
![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;88717086]Runawaytrain ja się jeszcze nie szczepiłam, rozmawiałam z lekarzem i on mnie utwierdził w przekonaniu, że jak urodzę to mogę się zaszczepić, chyba, że coś nagle się zmieni i on też zaleci żebym jednak teraz zaszczepiła się to to zrobię
![]() Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Ja podobnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.