![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Emmi ,czyli masz podobne jeziorko do mojego?
Wędkarzy też sporo i ryby są ![]() ![]() Ja mam swoje zaciszne miejsce z dala od małych dzieci i zatłoczonej plaży. Po moim kawałku wody pływają dzikie kaczki, szumią wierzby i rosną pałki wodne. ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cześć Adusia ![]() Chodź na kawkę i pogaduchy. Jak się macie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
wieści o Budyniu wspaniałe. Skoro tak, to faktycznie, mógłby u rodziców synowej zamieszkać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Adusia okaże się, synowa zakochana w Budyniu.
Tak byłoby rozsądnie, tym bardziej, że rodzice sami zaproponowali. Pokażesz jego zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Mamy się bardzo dobrze. Właśnie we trójkę kawkujemy. Wnuśka, dziadeczek I babulinka.
Ooo... ktoś do mnie na WhatsApp-ie napisał.... 💛💚💛 |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Budyń na Mazurach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Budyń na wczasach w Gołdapi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Budyń Nasz Szczęśliwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Oreo.
Szczęściarz lub Szczęściara. |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Adusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cudne zdjęcia
![]() Adi ![]() Śmigam na śniadanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi śmiga na śniadanie, a my śmigamy do lasu
Pa...!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Emmi leć. Ja w międzyczasie zapiekanki na śniadanie zrobiłam
![]() ------ No i zaczyna grzać, słońce zaczęło świecić. Jak u Was? ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Adusia nic nie pisałaś jakie wrażenia Mani po obozie? Zadowolona jest? ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Skoro wszystkie śmigacie, to ja też ![]() Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ja śmigam do jabłek zebranych wczoraj spod jabłonki. Sporo spadów, będę przerabiać. Akurat dzień upalny to w chłodnym domu będzie w sam raz.
Ściskam Was serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Upał, upał, upał... ale ja nie narzekam, bo lubię...
![]() ===== Cyferuś, serio, nic nie pisałam o obozie? Mania w sumie zadowolona. Chociaż reżim tam był spory. Brak komórek, tabletów czy laptopów. Pobudka codziennie o 6:00 i zaraz bieg na dystansie kilometra. Później śniadanie, trochę wypoczynku i zajęcia sportowe nad jeziorem. Po obiedzie i relaksie znowu sport. Kolacja, a po niej całe towarzystwo po prostu padało do łóżek. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Aaa... jeszcze zapomiałam... sportowy obóz był na Kaszubach i raniutko jednego dnia pojechali do Kołobrzegu... tak więc morze oraz nadbałtycka plaża też zaliczone... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Melduję się na dzień dobry, kawie i herbacie.
Witajcie ![]() Gorąca noc umordowała mnie ![]() Pojechałam raniutko do Kotełkowa, trasa nie była łatwa. Mgła. Wieczorem grzmiało, czarne chmury wisiały nad miastem, ale ani kropelka nie spadła ![]() ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Adusia sportowcy muszą być zdyscyplinowani ![]() Maniutka nie narzekała? Bardzo napięty dzień. Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-08-17 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Piżamkujecie jeszcze? Cieplutki dzień się zapowiada. Już jest 24*C Jestem w pracy, interes się kręci, więc ok. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Emmi udało Ci się przerobić jabłka? Ja postaram się o swojskie z ogrodu i zrobię w słoiczki z cynamonem i goździkiem do naleśników. Robisz ocet jabłkowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Sobotnie zakupy poczynione. Byłam w trzech sklepach, tych, co to muszę do nich cztery przystanki autobusem. Z moich obserwacji wynika, że chyba większość ludzi na wyjazdach, bo kolejki maleńkie i w autobusach też pustki. Teraz kawowa chwila przyjemności. |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
Maniuta narzekała na jedzenie. Mówiła, że u babci dużo smaczniejsze. Hahaha... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Hejka Adusia
![]() Ty już pół miasta zjeździłaś, a ja podejrzewałam Cię o leżaczkowanie ![]() Upał Adi, ludzie na wyjazdach albo odpoczywają w domkach. Mój młodszy z synową są w Krakowie. Przysyła mi zdjęcia, jestem zdziwiona, że tak mało turystów. Wszędzie pusto ------------- Co tam dobrego dzisiaj szykujesz? Dogadzasz Mani i jej wymagania wzrastają ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
No tak, jak mnie tu u nas nie ma, to Wy Babeczki myślicie, że ja ciągle śpię, a to przecież wcale nie jest prawdą.
![]() ===== Co na obiad? Na Mani życzenie pomidorówka plus mini kokardki. A na deser sałatka owocowa. Banany, brzoskwinie UFO, maliny i odrobina brązowego cukru. Zwykle jeszcze do takiej sałatki dodaję duuużo borówek, ale tym razem nie było ich w sprzedaży. |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Adusia ja tak ci życzę
![]() Żarciki. ---------------- Pyszności dla Mani szykujesz ![]() Ja dla siebie też ![]() Sałata rukola+pomidorki papryczkowe+papryka żółta+bazylia+szcypiorek+ oliwki czarne+prażone pestki słonecznika+prażone migdały ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Dla Emka zupa z lodówki ![]() To na życzenie. Mówię Wam, frytki z tej beztłuszczowej frytkownicy są pyszne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
![]() Adi ![]() ![]() ![]() Cyferko ![]() ![]() Wczoraj przerobiłam spady na dżemy jabłko z goździkiem i jabłko z czerwoną mirabelką i mirabelka zdominowała smak :/ . Wyszedł taki bardziej wiśniowy. Ale też dobry. Mojej produkcji dżemy smakują mi bardziej od kupnych, bo jest w nim mniej cukru. A czasami w ogóle nie dodaję, bo jest słodycz z samych owoców. |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
Hej Emmi
![]() Junior zadowolony jest z kubka? Fajnie, że pomyślałaś też o sobie ![]() Dżemy bez cukru nie psują się? Co je konserwuje? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Niedługo kończę pracę. W sumie już mogę się ulotnić, bo na nikogo nie czekam...i tak też chyba zrobię. Pojadę do mamy, zawiozę jej lody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() ![]() Bbla1 ![]() ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-08-17 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Emmi
https://www.ceneo.pl/162352638 Nie ma tłuszczu, więc mycie jest banalne. Kubek po kawie dłużej się myje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Moja pora na zrobienie kawki i herbatki. 🍨☕️☕️🍨 ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- U nas pogoda zmieniła się. Całe niebo zasnute szarymi chmurami. Słońce nie ma szans. Ciekawe jak u Was, Babeczki? Edytowane przez Adazina Czas edycji: 2024-08-18 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
4 pory roku i ja piąta
|
Hejka
![]() O 5.00 było świetne powietrze a teraz znów jest duchota ale z mapek wynika, że coś popada. Znów jest za sucho. Adi ![]() Amita ![]() -------------- I Cyferkę widzę ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-08-18 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cześć Kobitki !!
![]() ![]() Tak, dalej duchota. Alerty RCB przyszły. Emmi, Mania nie ma sprecyzowanych sportowych zainteresowań. Stawia raczej na rozwój ogólny. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cyferuś, niedzielne przekąski smakowite i śliczne. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Lody... lody... lody... szczególnie czekoladowe z dodatkiem owocowych... uwielbiam taki zestaw... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.