|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |||
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() ![]() Ale mi narobiłyście ochoty na ananasa-aż pójdę sprawdzić czy mam chociaż tego w puszce. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bałwana chętnie bym ulepiła. ![]() ![]() ![]() Ja mam chyba świętego Mikołaja z reniferami i gwiazdę betlejemską w tym drugim. Chodzi mi o ten avatar z tą blondi z ziemią. ![]() ![]() A Twój avek Zmijko jest boski. ![]() Hejasz, Fresię ładnie poprosisz i na pewno Ci zrobi. ![]() A jak nie będzie chciała, to obiecam, że jej nie zjem. ![]() To chyba pomoże jej w podjęciu decyzji. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
Nie Silva ona podała mi Dilmah, sama włozyłam do filiżanki, ale jak włozyłam, to szybko zniknęło opakowanie i nie mogłam potem zobaczyc co to było. No, ale dzis tam pójde na herbatke i jak bede wybierac to zerknę co to było. Jestem wzrokowcem i jak spojrzę to będe wiedziała.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3215 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a znalazłas puszke? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a spoko z tym balwanem, ale jakos nie wierze ze u mnie spadnie az tyle sniegu, zeby chociaz na jedna kule bałwanową wystarczyło ![]() Cytat:
![]() pamietam tego avka, i chyba troszke rzeczywiscie na niego za szybko , poczekja do grudnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3216 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie znalazłam niestety puszki, ale znalazłam za to czekoladę i prawie poszła cała-nie pytaj czemu. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No zobaczymy, może nas zaskoczy. ![]() Cytat:
![]() ![]() A co ja dzisiaj zrobiłam... ![]() ![]() Odbicie na maksa. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam od lekarz i mam skierowanie na przeswietlenie płuc. Moja pani doktor chora, a każda inna lekarka przy lekkim przeziebieniu kieruje mnie na rtg. Tłumaczyłam jej, że przy mojej astmie zawsze mi szmera w płucach i oskrzelach, ale ona powiedziała, że ona jest lekarzem. Pewnie znów zmyła, ale cóż.
Byłam i juz wiem, to jest dilmah : orange-ginger. Obrzydliwa. Oczywiscie juz jej dzis nie zamawiałam. Wypiłam zielona, po prostu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Uuu, to tej Dilmah nie ruszę, choć jak wiadomo-są gusta i guściki, więc może kiedyś się skuszę. ![]() Nie wiem czy o niej pisałam, ale piję właśnie zielonę waniliową, niestety w saszetce, ale trudno i jest bardzo smaczna, ale bez rewelacji. ![]() EDIT Mam dla Was ważny komunikat-z racji tego, że co niektóre osoby 'zapomniały' o tym wątku, proponuję bojkot. ![]() Może wtedy te co 'niektóre' osoby docenią ten wątek. ![]() I nie usprawiedliwia ich również tzw. 'pisanie od święta'-to nie jest wg mnie udzielanie się w watku. ![]() Tak w skrócie. ![]() Możecie na mnie liczyć w tej sprawie. ![]() Jak coś to PW. ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-11-20 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cześć ! ![]() ![]() ![]() EDIT Ad EDIT : Szantażujesz emocjonalnie ![]()
![]() |
![]() |
#3220 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
Nośmy kopę lat nie godoły
![]() Lanie ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,Ty masz znowu nowy avatar,ja już nie nadążąm.
Ale Zmijka najlepiej-już świąteczny ![]() Herbatnik wraca na herbatnikowy wątek ![]() ![]()
![]() |
#3223 | |
Konto usunięte
|
Tak, bardzo dawno
![]() W każdym razie w tym wątku to na pewno. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Proszę jak od razu panie zapominalskie przypomniały sobie o wątku! ![]() Ma tak zostać i koniec. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdzie nie wracam, bo nigdzie się stąd nie wynosiłam
![]() Ja pisałam posty-niewidki ![]() ![]() I proszę mnie nie strofować, bo jako zadufana w sobie egoistka i egocentryczka ("Miłość Ci wszystko wybaczy".... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3225 |
Konto usunięte
|
heh. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#3227 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miałam nie jesc słodyczy, nawet chrom mi nie pomaga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a nie dziwie sie ze Ci nie smakowała herbata, nie lubie takiego polaczenia , ble Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak kot bedzie mial czapke mikolaja to bedzie swiateczny ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3228 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A chrom to gówno. ![]() ![]() Ja teraz biorę Centrum-pewnie też dużo warte nie jest, ale jakby trochę pomaga. ![]() No to nie. ![]() ![]() No zobaczymy, mam nadzieję, że chociaż jakiegoś krasnoluda uda się ulepić. ![]() ![]() Przyjechała do mnie ciotka z Ameryki czerwonym samochodem. ![]() Całkiem, całkiem, ale nie jest jakaś super itd. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś mi chrom pomagał, teraz już nie
![]() a czekolade zjadłam, prawie całą, zostawiłam sobie tylko dwa paski na dzien dobry, no i mi pryszcz wyszedł na brodzie ![]() ale wybaczam ![]() a mozemy ulepic np : filizaneke herbaty, co by tu z tematu nie zbaczac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3230 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Pozwólcie, że pochwalę się wam moim nowym nabytkiem, chrześnicą Moniką ![]() http://picasaweb.google.pl/Ethachic/...siNiczkaMonika Buziaki
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3231 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Filiżankę?Hmm,aż tak uzdolniona nie jestem, ale chętnie popatrzę na Wasze prace. ![]() Cytat:
![]() ![]() Słodka kruszynka. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
Silva zobaczymy czy ja jestem taka zdolna
![]() a mi szybko wychodza i wszyscy sie smieja, że dopiero dojrzewam ![]() A od jedzenia kaszy nie chce sie jesc słodyczy ![]() ![]() a co Ty masz za podpis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elittle fajna mała, a dodatkowo jestes chrzestna. Nie ma to jak byc ciocią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3233 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak ja jadłam, nawet do niedawna, tak co 4 dni, to mniej mi się chciało jeść tych słodyczy. ![]() A lubisz brązowy ryż?Dobry jest i co najważniejsze zdrowszy niż ten biały. ![]() Wiesz, te dni, takie dobijające są z lekka. ![]() ![]() Zmijka, jedziemy? Wybierz-mi to obojętne, byle było ciepło i ładnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,u mnie też dosyć zimno jest
![]() ![]() W poniedziałek był mróz,że ho ho-rano było zero stopni,a w dzień tylko 10. Wczoraj lało,jak z cebra,ale za to było w miarę ciepło,a dziś takl byle jak ![]() Elittle,śliczna ta Twoja siostrzenica ![]() ![]()
![]() |
#3235 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oj, niestety nie siostrzenica a kuzynka... hmm... 20 lat różnicy ![]() I witam was serdecznie ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3236 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Elittle, witaj, witaj. ![]() No dziewuszki - światełka kupione-bo w tamtym roku zastrajkowały i chyba nie mają ochoty na kolejne święta-więc wylądowały w koszu. ![]() Kupiłam dzisiaj śliczne wstążki do pakowania prezentów. ![]() ![]() Niedługo trzeba będzie choinkę wyciągnąć. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie Panie
![]() ![]() ![]() jestem tu bo kocham zielona herbate i dopiero teraz znalazlam ten wątek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3238 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Oooo! rzeczywiscie wątek odrobinę ożył. Bardzo sie cieszę.
Wynik prześwietlenia jest: BZ (znaczy bez zmian), a nie mówiłam, że tak bedzie? Trzy miesiace temu było dokładnie tak samo. Chociaz jak dziś zobaczyłam w Interwencji na jedynce w TV historię 16 latki, która zmarła po 2 dniach od zachorowania na sepsę, bo lekarze nie rozpoznali tej choroby, to juz będe słuchac i nie dyskutowac. Wiecie co? Dzis kupiłam w lombardzie cyfrówkę SONY z kartą pamięci dodatkową 4 GB, i wieloma bajerami za ... 150 zł. Na dodatek facet sprzeda mi moja kamerę i stary aparat analogowy, którego nie uzywam. Ale się cieszę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3240 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niom ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję,że nasze światełka działają,muszę kiedyś wyciągnąć i zrobię próbę,w razie czego kupię nowe,bo choinka bez lampek nie ma takiego uroku ![]() ![]() Oooo,wstążki muszę kupić,bo nie mam światecznych ,i jeszcze papier i prezenty ![]() A choinkę kiedy ubierasz ? Cytat:
![]() I się nie dziwię,że się chwalisz,bo jest kim ![]() A jak na studiach ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.