|
|
#3211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda "plus size"
Limonatko, jak Ty świetnie wyglądasz !!! oczy wyszły mi na wierzch
![]() Normalnie choruję na ten płaszczyk z tesco a nijak nie mogę się tam wybrać, dlatego męczę bratową żeby tam wpadła i mi kupiła taki Jeszcze wpadł mi w oko jeden płaszczyk z tych linków, które rzuciła Dorka, ale licytacja w moich funduszach pewnie by się nie zmieściła.
|
|
#3212 |
|
Raczkowanie
|
też miałam zamiar kupić ten płaszczyk tescowy...byłam nawet dwa razy, ale nie było mojego rozmiaru (46) z czarnego koloru... buuuu
jeszcze jeden wypatrzyłam w C&A ale oczywiście też brak rozmiaru 46....a 48 za duży a 44 za mały w biuście.... (no dopiąć to się dopnę ale jakbym sweter pod ten płaszcz ubrała to już nie miałabym szansy sie zapiąć )...buuu ja tak zawsze mam jak coś sobie upatrze Gastone śliczne rzeczy kupiłaś, zwłaszcza wpadły mi w oko niebieskie kolczyki koła
|
|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
hihihi tośmy wszystkie powariowały na pukncie tych tescowych płaszczyków i fajnie, a ja jutro śmigam do deichmana po buciki jak coś upatrzę to nieomieszkam zameldować. gastone świetne korale !!!
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
gastone, świetne balerinki
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
cuda się zdarzają
kupiłam dzisiaj kurtke tudzież krótki płaszczyk w KappAhl'u i buty w CCC ![]() a jechałam szukać oświetlenia i dodatków do łazienki |
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
a mogę jutro?
bo dzisiaj troszku już jakby ciemnawo, a wszystko czarne
|
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
W H&M jest odzież z większymi rozmiarami? Czy standardowo-jak we wszystkich sklepach-domujący rozmiar to 36/38 :/ ? Jeszcze tam nie byłam.
|
|
#3219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak w H&M jest dział dla wiekszych babek
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam w innym wątku, że parenaście km od mojego miasta powstaje wielkie centrum i będzie dział H&M ... zastanawiam się od razu jak duże pomieszczenie to będzie i czy będą mieli miejsce dla większych rozmiarów
Ale jakie rozmiary można tam znaleźć ? do 44 ? powyżej 46 ? I jak kształtują się ceny takich ciuchów.
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
większych to pojecie względne dla nich, czy rozm. 48 tam w ogóle wypatrzę i czy faktycznie to 48 a nie zaniżone. Ja dostaję nerwicy żołądka jak mam wchodzić do takich sklepów bo tam same maleństwa są a 36 to nawet na 36 nie wygląda... |
|
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Ech to może rzeczywiście nie ma tam sporego wyboru. Dla mnie większe rozmiary zaczynają się od 46/48 i wzwyż. Nie ukrywajmy, ale 44 to jeszcze standard -nie ma problemów z kupnem ciuchów w takim numerze. Tak mi się wydaje, z tego co sie orientuje będac na zakupach. No i nie sugerujmy się napisem na metce tylko rzeczywistym rozmiarem -można przecież rozpoznać gołym okiem czy to 38 czy 44
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
W H&M na zwykłych działach znajdują się czasami rzeczy i w rozmiarze 44 i 46. I są to rzeczywiście w miarę duże rzeczy, jak na sklepy sieciowe. Jeśli mają jakieś XL-ki, to one rzeczywiście są XL. Co innego dzisiaj - bluzeczka XXL/XXXL - ja w ciężkim szoku, biorę do ręki, a to mi wygląda na max 38, no może 40 - porażka...
Jeśli chodzi o dział z większymi w H&M to tam są rozmiary do 56 chyba. Na pewno kiedyś widziałam spodnie w tym rozmiarze. Bo kupuję tam chyba tylko spodnie. Mimo dużej rozmiarówki są tam takie worki, że jakoś mnie nigdy w tamtą stronę nie ciagnie... |
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatko Ty lachonie
|
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
marago będę się musiała przemóc i zobaczyć ciuchy w h&mie a nóż widelec w Lublinie znajdzie się dział dla większych dziewuszek
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w H&M jest tez LOGG by H&M i sa ubrania do XL. ja osobiscie kupuje bluzeczki i sweterki w H&M w rozmiarze L.. ale spodnie juz kupuje na BBps kupilam dzis w ciuchlandzie spodnie w kratke Marks&Spencer za 7 zł niedlugo wkleje fotke ps. Kasiu kupilam taki sam stanik ;p
|
|
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
za 7 zł spodnie? Podejrzewam, że to wyjątek
Ceny np. jeansów jakie są? do 50 zł od 100zł ?
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w H&M BB ceny sa normalne ja kupilam spodnie ostatnio za 79 zl ale sa tez drozsze przewazne 119 zl place za spodnie
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia_g nie poznalam cie przez ten avek
i sobie mysle ktoz to pisze w naszym wątku a ja dzis mialam jechac na zakupki i znowu nie wypalilo bo strasznie deszcz pada, brzydko i nawet nie mam nastroju by lazic buuu
|
|
|
|
#3231 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno są fajne spodnie - ja w czerwcu upatrzyłam sobie takie piękne-śliczne-czarne. No po prostu spełnienie marzeń. Ale oczywiście było "ale" - brakowało rozmiaru 48 - 46 mi się wpijało wszedzie gdzie się da, a 50 spadało z tyłka. O i tak z tym moim szczęściem pstrokatym
|
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka ja padłam
jak zobaczyłam Ciebie ,z wrażenia ,przyznaje szczerzea te butki brązowe normalnie wypasione są ![]() <Mała Witam serdecznie od siebie ![]() Dorka nam tym razem zaszalała z tymi ciuchami i same płaszczyki,ze chciałoby sie mieć je ech...Kasia ty kocico :P hehe panterek sie zachciało oo i jeszcze kuś mnie tym stanikiem kuś.. nie nie kupie bez mierzenia nie niee![]() madzia zmieniła avek , ja tak jak Kasia nie poznałam Cie <nie bij nie bij >![]() byłam w Tesco , patrzyłam plaszczyki...hmm takie sobie bynajmniej na mnie leżały jakos dziwnie, kurcze albo mało obiektywna jestem bo na wieszaku mi się spodobał czarny za 75 zł bodajże i za tyłek to na długość byłby ok ![]() ale za to butki za 25 zł wynalazłam tam hhee na prawie płaskim z czubem są super i je sobie pojade w poniedizałek kupie bo nie mam żadnych"Franca-eleganca " na płaskim, a fleki mi w obcasach sie schodziły<to do szewca musze isć echh a w srode mam bierzmowanie ...to by się przydało. ja zamiast rozgladać sie za ciuchami to ja dodatki( korale, kolczyki, kupuje :P haha ale nie mam w czym chodzić |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
można?
muszę przestudiować trochę wątek, ale mam nadzieję, że się wgryzę
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
świetny wontek
podobnie jak malinka_86 mam nadszieje że się jakoś wkręcę. Muszę przeczytać Cały wątek
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na zakupach, i nawet sobie przymierzyłam ten płaszcz z TESCO. I strasznie się wkurzyłam, bo zawsze biore 46 i jestem pewna że rozmiar będzie dobry, nawet bez mierzenia czasami kupuje, a wczoraj 46 był na mnie strasznie obcisły
Chyba czas przejść na jakąś dietę Ale ogólnie to płaszczyk super- bardzo fajny, super wygląda nawet do niskich butów, nie skraca jakoś bardzo Ale ja narazie muszę zaczekać aż dowiozą większe rozmiary. ![]() Limonatko, o obu zestawach wyglądasz c-u-d-o-w-n-i-e! Naprawde, bardzo mi się podoba Też potrzebuje butów na zime jakichś, ale chyba się zdecyduje na kalosze Bo emu już mam, ale jak deszcz i błoto, to w nich nie chodzę, więc na taką pogodę kalosze potrzebne ![]() adrijah, czekamy z utęsknieniem na fotkii |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy nowe dziewczyny
Malinko, Piwusiu |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nowy avek
ja tez czasem nie poznaje kto pisze jak ktos zmienia ale juz wszystkie wiemy ze teraz inaczej sie prezentuje na wizazu ![]() ja na poczatku pazdziernika sobie jakies zakupy urzadze jesienne bo narazie mam dwie pary spodni(w tym jedne w kratke wiec jaqkis nowy trend jest ) szary sweterek odcinany pod biustem(juz go prezentowalam na wizazu) bluze i jakies tam sweterki jeswzcze dwa i bluzke z dlugim rekawem. czyli kiepsko :/ na szczescie trencz mam no i powiem Wam ze caly czas chodze w balerinach i juz od dwoch dni zamarzam :/ efekt- jestem przeziebona ;(((((( mam botki ale sa zdarte na czubku ;( oj kiepsko z moja garderoba ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

jeszcze jeden wypatrzyłam w C&A ale oczywiście też brak rozmiaru 46....a 48 za duży a 44 za mały w biuście.... (no dopiąć to się dopnę ale jakbym sweter pod ten płaszcz ubrała to już nie miałabym szansy sie zapiąć
)...buuu ja tak zawsze mam jak coś sobie upatrze

bo dzisiaj troszku już jakby ciemnawo, a wszystko czarne 

jak zobaczyłam Ciebie ,z wrażenia ,przyznaje szczerze

Też potrzebuje butów na zime jakichś, ale chyba się zdecyduje na kalosze