|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików
Cytat:
A Bytom Cytat:
To pokrzepiająca wiadomość. ![]() Co? ![]() Zmykam Kochane do spania bo jutro ciężki dzień przede mną. Dobranocka... tru snów. |
||
|
|
|
#3212 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uciekam spać, bo jutro pobudka o 5:15 ajć ![]() Dobranoc wszystkie Truskawki |
|||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Zapowiadają się "ostre' zdjęcia, a Wy do łóżeczka ?![]() Teraz z innej beczki Wam coś powiem Byłam wczoraj służbowo w Szczecinie i zaszłam do Sephory (ul. Ku Słońcu ) Chciałam zrobić wywiad środowiskowy (czyt. kosmetyczno-perfumeryjny) i kupiłam coś innego niż zamierzałam Chciałam kupić bardzo fajny krem do rąk Sally Hansen i gdy już go miałam w koszyku podeszła do mnie przemiła pani i zaproponowała krem Pat&Rub Kingi Rusin. Dziewczyny normalnie odlot Kupiłam krem z zielonej serii. Zapach cudo. Cały na bazie naturalnych składników, 100 ml, za 39 zł, a że miałam kupon na 15% to jakieś 35 zł. Z tej samej serii jest też pilling i chyba masło (ale nie na chleb )Wracając do kremu do rąk, to powiem, że moje łapki bardzo są suche, i po każdym zamoczeniu rąk muszę je kremować. Ten wchłania się natychmiast, opakowanie z pompką, zapach cudny, który przetrwał nawet mycie rąk Chyba się starzeję Ale krem polecam obejrzeniu przy okazji. Właściwie to na nim jest napisane balsam do rąk.Jeśli jeszcze nie zasnęłyście od moich opowieści to powiem Wam, że kupiłam również lakier do paznokci Sephory. Granatowy, ale w tak pięknej odmianie jeszcze nie widziałam granatu w lakierach ![]() Kupiłam też najnowszy tusz Sephory A co Miałam ich ostatni najnowszy wypust i służył mi baaardzo długo i dawał naprawdę świetne efekty![]() Z zapachowych fascynacji to poległam na Midnight Poison i Salvador Dali -Little Kiss. Po prostu muszę je mieć I teraz mam tylko problem jaką flaszkę kupić na tru tego Midnight. Są wersje bez kartonika i z kartonikiem. Sama nie wiem, któą flaszkę wybrać. Na kartoniku mi nie zależy, z kolei różnica cenowa od 50 ml do 100 ml już nie daleka i nie wiem co wybrać Co radzicie ?Little Kiss wydaje mi się, że widziałam na tru i już nie widzę Może jakaś fatamorgana ?
|
|
#3215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- tyle opinii, ile osób je wypowiadających. Jak kiedyś wysmarowałam się barwioną Avenką, to dłuuugoletni TŻ z przerażeniem w oczach spytał, co mi się stało i czym sobie przypaliłam tak twarz![]() Cytat:
Zgadza się, bo zasadzałam się już długo na niego i zawsz ktoś mi go sprzątnął. A ponieważ jestem maniaczką pudrowo - rozświetlaczową, to musiałam go mieć. Też go już mam , od niego zaczęłam, bo ciepłe odcienie są mi bliższe.
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Dobrywieczór wszystkim
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właściwe ochłapy, jakie po niej pozostały i Bioderm barwioną. Chce właśnie nie barwinkę![]() Dobryyyy! Trzeba powoli ustalać, kiedy i gdzie schadzka. Masz jakiś plan? |
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór kamisio
![]() Czy mógłbyś udzielić fachowej porady ? Czy znasz te pudry brązujące Estee Lauder ? Czy je widziałeś i są warte uwagi ? I który kolor ładniejszy ? ![]() Amber Bronze Cool Bronzing Loose Powder SPF8 - No. 11 Sun Kiss Amber Bronze Cool Bronzing Loose Powder SPF8 - No. 12 Sun Bronze
|
#3219 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie zamierzam bo tak jak napisała gothic daisy jest on jakis taki nijaki i w kolorze i w konsystencji, moze na codzień byłby ok, ale mnie nie uwiódł wogóle, jezeli juz to ewentualnie amber z myslą o dekolcie i nogach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
piękny od swoich koleżanek słysze same ohy i ahyto teraz w podzięce na kolanach do częstochowy Cytat:
teraz mam baze MAC'a spf 50 ale filtry nie sa fotostabilne w nim ale nie błyszcze sie po nim ani odrobine
Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2008-07-10 o 23:55 |
||||
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3224 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Standardowo chyba z milion stron napisaliście
![]() Cytat:
Przepraszam Jesteście kochani A ja mam wyższe wykształcenie i jestem panią Licencjusz ![]() ![]() Cytat:
A we Wro mam oczopląs, to co by się działo w większym Macu???Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ferrou gratulacje z racji zdobycia tytułu ![]() I dobranoc. Jakoś ostatnio sennie na świecie...
|
|
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myśle ze w centrum będzie ok, a gdzie to nie wiem to zalezy jakie mamy plany, kawa, picie czy jedzenie ? albo piknik na polach mokotowskich
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Mac'u do oczopląsu to dochodzi jeszcze karuzla szyjna i oblęd w głowie, szczęki zwis. A na koniec proces drenażu portfela |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mariola nie było niestety Prodigy bo moje żródło niesety nie ma dojścia do HR
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
Idę wtulić się w TŻ-ta. |
|
|
|
#3229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lip, widzialas moja propozycje? jesli jestes zainteresowana chetnie przesle Ci probki filtrow krem Avene oraz Iwostinu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, Kamisio oficjalnie powiedział, że ma serce jak dzwon, więc jutro Reese wkleja swoje rozbierane zdjęcia
![]() Cytat:
Dzięki wielkie, że pamiętałeś o Helence dla mnie A ten Chanel Cinnamon jaki daje kolor na powiece ?
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
podpinam sie pod pytanko
![]() Layla mowila ze jest to cudowny srednio-ciemny brazik, taki na codzien podobno super podkresla zwlaszcza piwne oczy
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przyglądałam się tej serii kilka razy, ale jeszcze się nie skusiłam. Będę w Sephorze, to obejrzę jeszcze raz, może się skuszę, skoro piszesz, że ten balsam jest tak dobry Granatowy lakier? Też go obejrzę. Swego czasu miałam fioła na punkcie ładnego granatu, Chanel miał taki, ale za drogi. Rzadko maluję paznokcie i to byłaby strata pieniędzy. Ale taki sephorowy, to czemu nie?
|
|
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ni Ale kupka![]() Cytat:
- zależy, co powie dziś dentystka. Moja propozycja to po prostu spotkac się gdzieś w centrum i zobaczymy co się stanie W sesie, że zadecydujemy spontanicznie co robimy- czy papciu, czy piciu. Ale Pola Mokotowskie to dobry pomysł z ładna pogodą, chyba, że będą tabuny![]() Ale zaczynam teraz myśleć - może by przełożyć schadzkę na poźniejszy termin? Guarany jednak nie będzie, Habibka też nie Bez sensu Jak myślicie?Cytat:
KCE!! |
|||
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Doberek
Piątek, mój ulubiony zaraz po sobocie dzień tygodnia. ![]() Dziękuję, już mi lepiej... tyle razy zamawiałam na Tru a dopiero pierwszy raz mnie capnęli, więc tym się pocieszam. ![]() Cytat:
Martusiu, dziękuję. "Suche" fakty i tyle. ![]() Miłego dnia Wszystkim. |
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,tylko się przywitam i uciekam na 2 dni,wyjeżdząm do rodziny, będę mieć mało czasu na wizaż,choc na szczęście moja babcia(lat 72) ma w domu kompa z netem
jej osobisty, surfuje jak "stara"
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Paulinko
![]() Miłego weekendu. I pozdrowienia dla Babci. |
|
|
|
#3237 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek
![]() Właśnie dostałam maila z PayPala, że pieniążki zostały zwrócone Pewnie niedługo pojawią sie na koncie i dopiero wtedy zapłacę za bamburała. Bałam się, ze mi nie zwrócą, a w tym miesiacu naprawdę pas mooocno zaciśnięty ![]() hehe, to moją propozycję też przeoczyłaś ![]() ale jakby co, to aktualna nadal ![]() Cytat:
![]() Asiu, jak widzisz, pieniądze na konto też zwracają. Mnie jeszcze czeka zwrot cła, ale najpierw niech W-wa się szybciej z tym uwija ![]() Cytat:
a na Wizaż zagląda?? ;-)Miłego weekendu
|
||
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie nie nie nie clinique odpada, na ich kolorówce zawiodłam się póki co najbardziej, choć istnieje jeszcze mała szansa jeśli chodzi o malowidła ustne a wszelkie produkty pudrowo-cieniowe niestety kompletnie mi nie podpasowały próbuj dalej ![]() Cytat:
![]() ja chyba też niestety odpadnę ze spotkanka, okazało się że TŻ specjalnie wziął wolne na sobotę żebyśmy mogli spędzić czas razem, poza tym jest to tak naprawdę jeden z dwóch weekendów które spędzimy ze sobą od początku do końca, więc chyba głupio będzie jak mu ucieknę także jestem za zmianą terminu, najlepiej na jakiś dzień poza tym i następnym weekendem |
||
|
|
|
#3240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wy mnie tu chciałyście wrobic w jakieś sesje rozbierane Cytat:
![]() Cytat:
Babcia w dechę I za każdym razem koniecznie musi zobaczyć jakie nowe ciuchy sobie kupiłam
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

To pokrzepiająca wiadomość. 
A i dla koleżanki muszę kupić coś innego bo Lolita nie zdąży do Jej imienin. 

Zapowiadają się "ostre' zdjęcia, a Wy do łóżeczka ?
Chyba się starzeję
Co radzicie ?

Wiem, że już to było maglowane 2398629 razy....Jakie filtry polecacie? Mam coraz więcej pieprzyków