|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy przenigdy nie przepuszczę waty cukrowej![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się melduję straaaaaaaaaaasznie styrana... Przez ostatnie 2 dni byliśmy z TŻtem na działce... Ale się narobiłam
|
||||
|
|
|
#3212 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Właśnie wróciłam z 50-lecia ślubu moich dziadków, ojedzona jestem niesamowicie, a miałam się odchudzać ![]() Tż pojechał do domu , a ja zostaję na ten tydzień u rodziców, muszę im pomóc. Już mi się tęskni...Czeka mnie wesoły tydzień, bo mój brat i siostrzyczka idą do szkoły i będę się bawiła w odrabianie z nimi lekcji A po za tym jeszcze chciałam sobie zrobić praktyki i do południa będę w szpitalu. Po cichu liczę, że jak nie będzie nic ciekawego się działo to mi pozwolą wcześniej wychodzić albo w ogóle wcześniej kończyć.Archi Dobrze, że to się tylko tak skończyło...Życzę Wam udanego wieczoru
|
#3213 |
|
AGA :)
|
agniesiu no możesz się przygotowywać do roli mamy pomalutku
odrabianie lekcji i te sprawy chociaż chyba najpierw przygotowanie ze zmieniania pieluszek by się przydało ![]() Ja dziś rozmawiałam z Tżtem.. o weselu Naszym ![]() tż chcuałby już za 2 lata, ja się zastanawiam czy nie za szybko ( nie stażem tylko, dlatego że jestem młoda no ale nawet jesli mialoby to byc za 2 lata to trzeba pomalutku zaczac myslec co i jak. Tylko że moj tż ma wielką rodzinę a ja? jedynaczka, malutka rodzina a i tak kontaktu z nikim nie mam wiec w sumie nie mam kogo zaprosić... hah
|
|
#3214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie,że idą do nowej szkoły bardzo Ci zazdroszczę![]() Cytat:
![]() Ja Wam kiedyś pisałam co sobie wymyśliłam ze ślubem gdzie, jak, i kiedy też wymyśliłam właśnie za 2 lata dokładnie 19.06.2010![]() A Ty nie mów,że nie masz kogo zaprosić! A KOZIOŁKI? ![]() ![]() ![]() Ja przyjadę baaaaaaaaaaaaaardzo chętnie ![]() tak poza tym to: Dzień dobry Koziołki... Muszę jechać dzisiaj do szpitala do ojczyma,bo mi się śnił, a dawno już nie byłam No i jeszcze zahaczyć dziekanat i bibliotekę...![]() A dla kogo rozpoczyna się dzisiaj rok szkolny? ![]() No i gdzie są wszystkie Koziołki?!! |
||
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki
a siedze z mokrą głową na wizazu ![]() Buziaczki przesyłam i miłego dnia
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja za tym tęsknię
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje A ja własnie nie jak ja bym chciała jeszcze z miesiąc wolnego i ładną pogode ehhh. Może trafi mi sie gdzieś 10 tyś to wyjade na Majorkę (marzeniaa ahh ) uciekam stad bo się spóźnie! papapap
|
#3218 |
|
|
Dzień dobry
ohh jak ja dawno nie leżałam rano i nieoglądałam tv przez ostatni mc wstawałam tak wcześnie i goniłam na praktyki, ale już nie musze teraz leże, ogladam tvn i wizazuję. to lubię najbardziej ![]() Madziu jak wymyśliłaś ? opowiadaj ! ja bym chciała albo nad morzem albo w zamku jakimś a co do gości - koziołki rzecz jasna! of course ! ![]() Z tym, że nie mam kogo zaprosić chodziło mi o rodzinę. sasly a w ktorej klasie jesteś ? ![]() Miłego pierwszego dnia! ![]()
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kozły
![]() Ja też chce do szkoły ![]() Zabiegana dziś jestem strasznie. Byłam w urzędzie imigracyjnym załatwić pozwolenie na ponowny wjazd do Japonii spędziła m tam pół dnia ale załawiłam Chyba schudłam przy okazji ze 2kg bo mnie strasznie takie rzeczy stresują także zabieram się za obiad. Ciekawe jak tam Niebie. |
|
|
|
#3220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Majorkę też chcę ![]() Cytat:
ślub w Marii Magdalenie tuż przy rynku i tam zdjęcia na mostku pokutnic![]() a wesele w restauracji(teraz w remoncie ) na Pergoli przy Hali Ludowej no i zdjęcia właśnie na Pergoli iii... I w ogrodzie japońskim itd...![]() Cytat:
archi u nas jest identycznie z załatwianiem jakichkolwiek spraw
|
|||
|
|
|
#3221 |
|
|
archi najwazniejsze ze załatwiłaś
![]() a teraz możesz to sobie wynagrodzić to jakims pysznym obiadem ![]() ja zaraz wstaję na śniadanie może niebe znajdzie jakaś kafe tam i się odezwie
|
|
#3222 |
|
|
madzi piekny ślub Cię czeka
![]() oj, wiesz o co mi chodzi z tą rodziną taką z więzami krwi, nooo
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietacie mnie jeszcze??
Nie mam czasu czytac, co naskrobalyscie, bo korzystam z internetu w bibliotece. Mam nadzieje, ze u Was wszystko dobrze. Chyba jakies spotkanie szykujecie? ![]() U mnie dobrze, choc ciagle nie mam pracy. Jest ciezko, jesli o nia chodzi. Bez porownania gorzej, niz rok temu.. Pracowalam 2 dni, ale to byl oboz pracy, a nie praca, wiec zrezygnowalam i szukam czegos innego. Dobrze, ze chociaz mamy fajne mieszkanie, ale ciagle bez interentu. ![]() Pozdrawiam Was serdecznie. Badzcie zdrowe!
|
#3224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Może być piżamka na madziku
W końcu madzik to naszą wątkowa modelka ![]() Cytat:
Cytat:
Całe szczęście w jednym kawałku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I koleżanki Poza tym mi tak się bardziej podobają takie kameralne imprezy ![]() Witaj NiEBiE ![]() Yovi za naukę
|
|||||
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze,że wreszcie sie do Nas odezwałaś ![]() Trzymam za pracę![]() Przecież mnie żaden za żonę nie weźmie! ![]() (Nikt tyle ze mną nie wytrzyma ![]() ![]() )Cytat:
dziękuję Cieszę się,że jesteś w jednym kawałku ![]() A kiedy będą zdjęcia? ![]() Koziołki weźcie się do roboty i piszcie! Cały dzień mnie nie było, a tutaj pustki 3 posty tylko
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-09-02 o 09:30 |
||
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie było 4,5 dnia i tu takie marne postępy...
A fotki będą może później
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
IV klasa technikum hotelarskiego, klasa maturalna
![]() Cytat:
jutro mam 7 lekcji było by 8 ale pani od polskiego nie bedzie przez tydzien... w tamtym roku jej nie było cały czas bo ciąża zagrożona i te sprawy... a my ze 3 miesiace polskiego nie mielismy... jak nie lepiej nawet potem dali nam jakąs nauczycielkę, za***istą taką.. wredna małpa ale konkretna i miałam nadzieje, że znowu będe z nią miała bo chociaż przygotowałaby nas do tej matury jakoś... ale niestety nie. Będe miała z tą co wcześniej bo wraca juz i nic na mature nie bede umiała bo kobieta tak lekcje prowadzi, że tylko poduszkę dać i 45 min spania zaliczone... jest nudna, nie umie prowadzić lekcji, nie potrafi nawet klasy zmusić żeby była cisza... porażka.
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
och szkoła szkoła........
dobrze że mam to za sobąPuchatkowa sobie wycieczki robi....fiufiu. Ja w stolicy zawsze tylko przejazdem Madziaczku masz racje coś tu sie towarzystwo rozleniwiło |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
sas, świetna sprawa z tym technikum
Trochę tego, trochę tego Kupiłam dwie pary butów (ale nie te po które głównie się wybrałam do stolicy )Zmykam spać, bo o 5.30 musiałam dziś wstać na pociąg
|
|
|
|
#3230 |
|
|
ooo Niebe dobrze, że wszytskow miarę ok. Najważniejsze, żśe masz gdzie mieszkać. Oby tylko jeszcze praca się prędko znalazła to będzie już całkeim fajnie
![]() madzi no jak nie weźmie! bić się będą o Ciebie ! sasly no takie nauczycielki są najgorsze;/ moja była podobna, w sumie dobra polonistka, alez czasem przestala się przekładać i miała tysiąc innych zajęć.. no ale matura zdana więc najważniejsze puchatko no zdjęcia koniecznie! Zawsze masz takie fajne fotki !
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się bucikami Dobranoc Cytat:
ja mam mature przed sobą i boje sie jak cholera, że jej nie zdam Uciekam spac, bo jestem strasznie nie wyspana i czuję, że jak się położe to od razu usnę
|
|
#3232 |
|
|
sasly to może na jakieś korki się zapisz?
albo sama sobie powtarzaj. czytaj streszczenia lektur, opracowania...
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
hejka wpadłam na momencik wtrącić swoje trzy grosze
i zaraz zmykamjestem ostatnio strasznie zakręcona, do tego stopnia że muszę notować co mam zrobić w danym dniu bo już nie wyrabiam na zakręcie.... co ja tu czytam, Ag4 szykujesz się do ślubu ![]() ![]() 2 lata to dużo czasu, nie wiem jak jest w Twojej miejscowości ale u mnie np. sale zamawia się właśnie z dwuletnim wyprzedzeniem, no i przez ten czas oczekiwania zdążysz się przyzwyczaić albo dojrzeć do decyzji o zamążpójściu... ![]() madzik piękne plany na sesję, widziałam pergolę wiosną, co prawda jeszcze nie zakwitniętą ale robi wrażenie, zdjęcie muszą tam pięknie wychodzić sasly powodzenia w szkole i nic się nie martw, napewno sobie poradzisz... hmmm...ja za rok będę miała dziesięciolecie matury, oj jak to dawno było aż wstyd się przyznawać witaj niebie, dawno Cię nie było... ![]() dobre mieszkanie to połowa sukcesu, znajdziesz pracę i będzie ok
|
#3234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno będą fakultety z polskiego jakieś i jak będzie mi to godzinowo odpowiadać to będę na nie chodzić Cytat:
![]() Wiem, że sobie poradzę ale jak to dziewczyna muszę siać panikę i miec sie czym martwić i przejmować ![]() Dzień Dobry Koziołki Za półtorej godzinki do szkoły ciężko będzie sie przestawić na te poranne godziny.
|
|
#3235 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe kto
![]() Cytat:
trzeba się nieźle postarać,żeby nie zdobyć tych 30%![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tak mam od kilku lat zawsze milion karteczek po kieszeniach![]() Cytat:
teraz jeszcze jak wyremontują restaurację to będzie cuuuuuuuudownie mi się bardzo podoba,że w tej restauracji można siedzieć na zewnątrz!![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Koziołkom ![]() Ja lecę umyć głowę i jeszcze coś napiszę
|
||||
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Ok! pierwszy mam Marketing ! na 10:30 i nie wiem w jakiej sali zdarzysz?
|
|
#3237 |
|
|
Dzień dobry !
Niebe no narazie to tylko takie plany... zobaczymy jak to będzie.jeszcze jestem piękna i młoda więc mam czas ![]() sasly napewno sobie poradzisz a co jeszcze zdajesz? madzi no jak to kto? chociazby ja! jak bedzie trzeba ja jeszcze leze, ale zaraz wstaje, cos trzeba zjeść
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehehe
Zobaczę co się da zrobić ![]() Cytat:
![]() W tej chwili nie mam aparatu, więc to może być ciężkie ![]() Kupiłam klapki takie zwykłe, skórzane, wygodne (mam nadzieję!) ![]() I adidasy o takie o (zdjęcie zapożyczone z allegro): http://www.allegro.pl/item417350721_..._sportowe.html Cytat:
|
||
|
|
|
#3239 |
|
|
haha no nastraszyła
puchatko fajne adidasy ja to wogole kocham czarne adidasy ![]() Z Anglii przytargałam sobie czarne nike plecione złota nitką i kocham je miłością bezwzględną tylko latem je zdradzam na rzecz białych trampków Ale jestem głodna! idę usmażyć sobie kiełbaskę i jajeczicę. nie ma to jak zdrowe, lekkie śniadanie
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne addidaski Puchatko
U mnie nadal upał , dziś są 32 stopnie w cieniu Już mi ta pogoda okropnie przeszkadza.Ide jakiś obiad sklecić. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

dramat , w centrum Krakowa. Na szczęście ma tylko siniaki i zadrapania.Dziś idzie na prześwietlenie.Martwie się.

Dobrze, że to się tylko tak skończyło...

ale załawiłam 

Całe szczęście w jednym kawałku
za naukę

ciężko będzie sie przestawić na te poranne godziny.
zdarzysz?