|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
17 lipiec 2007 moja gwiazdeczka o imieniu angelika ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
hej z rana
![]() siedzimy z Pola przed kompem i jemy płatki na mleku sojowym ![]() Ta pogoda jest dobijająca ale co dziwne w domu jest gorzej niż na dworze, spacer mimo deszczowej aury zrobił nam wczoraj znakomicie ... ![]() miłego dla chorowitków ![]() ![]()
![]() |
#3213 |
Wtajemniczenie
|
hejo!
ja też dzisiaj w domku od pół godz. usiłuję się dodzwonić do przychodni żeby zarejestrować Werkę na szczepienie i lipa ![]() Miłego dnia! EDIT: udało się wizyta na 11.10
Trzeba rzucić wyzwanie umiejętnościom dziecka, jednak nie oczekiwać od niego doskonałości. Erika Landau . Edytowane przez iwka2002 Czas edycji: 2008-10-29 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zadomowienie
|
hej, u nas padalo a teraz jest tak hmmm...brrrrr to najlepsze okreslenie. zaraz ide z mikim na zakupy potem trzeba posprzatac mieszkanko bo tesciowa na obiad wpadnie - dzis placki po wegiersku
![]()
#3215 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis robie normalne placki ziemniaczane z sosikiem pieczarkowym
![]() Ajanna dobrze ze juz jestes z nami.. mam nadzieje ze szczesliwa ![]() Sylwunia777 witaj ![]()
#3216 |
Zakorzenienie
|
czesc
Adrian marudny od rana ze smokiem chodzi. Pogoda fatalna leje od wczoraj na maksa ![]() Jakby co to w carrefourze Huggisy z chusteczkami za 37 zł. Taniocha biorąc pod uwage fakt, ze u nas ostatnio sa za 46 zł ![]() edit: tylko nie wiem czy all rozmiary za 37 ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2008-10-29 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Wtajemniczenie
|
hmm Kropka to chyba my mamy szczęście, Kraków słoneczny, temp. 11 stopni, fiu fiu
![]() ahhh Thorn się Darli oświadcza, dżizas!! ![]() Jadę do galerii szukać butów... ![]() ![]() ![]() A co do smoczków to Zosia wielbi je ponad wszystko, swego czasu spała z dwoma (jeden w buzi drugi w łapce, na wymianę..), w porywach do 3, ale wtedy miała problemy bo nie mogła wymieniać, obie rączki i buzia zajęte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Zośka MUSI IŚĆ NA TERAPIĘ AS antysmokową
![]() u mas pogoda masakryczna kot śpi ze mną na fotelu grzeje mi nery a ja pracuję i pociągam nosem znów cos chyba atakuje z zarazy ... dziś mamy występy gościnne cioci z Kanady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3219 |
Wtajemniczenie
|
niedawno przyjaciele moi mieli gościa japończyka, w szoku był, po chciał typowo polskie jedzenie i dostał pierogi ruskie i fasolkę po bretońsku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Wtajemniczenie
|
Aelitka
![]() a co do tych smoczków, to Igorek też lubi mieć dwa i wymieniać. a jak gdzieś znajdzie trzeciego, to też nie umie mu się oprzeć. kilka razy przyłapałam go jak raczkował ze smoczkami w obu łapkach i w buzi ![]() u nas dziś piękne słońce a termometr na słońcu na tarasie pokazuje 20 st ![]() ![]() zdj. są tu: http://picasaweb.google.pl/bluszcz/Cypr# tylko się nie dziwcie, że tak ich mało - ja nie zrobiłam żadnego ![]() ![]() ale serio - nie było czasu - ja nakręciłam jeden krótki filmik ostatniego wieczora ![]()
ajanna, http://lb3f.lilypie.com/Ymgtp2.png http://by.lilypie.com/XkuJp2.png http://bobo-blog.glam.pl/ Edytowane przez ajanna Czas edycji: 2008-10-29 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
chłopcy sa prześliczni (chyba można tak pisać jeszcze op bobasach) i całkiem różni ale dokumentnie - szok - zdjęcia superrr ale też czuje się nienasycona ... ![]() ajana najładniejsza srebrna pupka ![]() ![]()
![]() |
#3222 |
Konto usunięte
|
współczuję brzydkiej pogody.
na pocieszenie, u nas pogodnie. ![]() ![]() zaliczyłam kawe i klachy u kumpeli i jej miesiąc młodszego od Maksia synka. ![]() w ogóle lubię chodzić gdzieś, gdzie są małe dzieci, takie domy są odpowiednio dla maluchów przygotowane, nie trzeba za dzieckiem ze strachem biegać, i uważać, czy aby zaraz czegoś nie zrzuci, nie potrzaska, nie zniszczy... ![]() potem wkleje kilka fotek. ajanna, chłopcy rzeczywiście różni, a fotek bardzo malutko. ![]() ![]() super jest zdjęcie numer 12 , na którym jeden z chłopców (sorki, ale nie wiem, który to ![]() ![]() edit, fotki. 1.2. z moim hiszpańskim kumplem. 3. sam tam wlazłem. 4. w lesie. 5.6. dzisiaj u Bartusia. Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-10-29 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Wtajemniczenie
|
ajanno - chłopcy wypięknieli Wam,że hej!!! Ty na serio jesteś szczypiorek, a srebrne majtasy super!
Wróciłyśmy po szczepieniu i krótkim spacerze. Weronka waży 9500- mój kolos ![]() Pogoda u nas marniocha: jesienna słota- wiadro deszczu, kilo błota. Moja pediatra zasugerowała nam rozważenie szczepienia przeciwko pneumokokom i meningokokom. Miały w przychodni przypadek meningokokowej sepsy /chyba/ z powikłaniami aż dzieciątku trzeba było paluszki u rąk amputować. A dwa przypadki pneumokoków odesłałą w październiku do szpitala. Ja wiem, że to mogą być skrajne przypadki, ale i takie się zdazają i jest dobrze jak jest dobrze. Muszę to przemyśleć. Boże jak mnie głowa boli... tymczasem pa!
#3224 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ja dopiero mam chwilkę czasu. Jutro Sylwia ma ślubowanie i trzeba było trochę pomóc w przygotowaniach. Własnie skończyłam piec ciasto. ajanna fajne fotki, tylko też podzielam zdanie dziewczyn- stanowczo za mało ![]() lea też mamy taki samochodzik, tylko kolor inny Znalazłam dziś w Garwolinie niesamowity sklepik z ciuchami i dodatkami. A kolorów taki wybór, że nie mogłam z niego wyjść. Kupiłam fioletowe korale, kolczyki i bransoletkę. Chciałam jeszcze szal i rękawiczki, nie mówiąc już o koszulach, ale nie miałam przy sobie za wiele gotówki, a kart nie przyjmowali. Do bankomatu za daleko było lecieć. Ale ja jeszcze tam wrócę ![]() U nas było dziś słonecznie, ale straszny wiatr i nie odważyłam sie zabrać Klaudii na dwór. A daje mi dziś popalić ![]()
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
ajanna zdecydowanie za mało fotek - jestem niepocieszona
![]() A chłopcy cudo ![]() Ale ja coś nie mam dziś weny na pisanie, bo coś mam zły humor dziś - oczywiście popsuł mi się w pracy ![]() Idę coś zjeść i napić się piwa - także pierwsza szklanka się melduje ![]() Ktoś się przyłączy ![]()
![]() |
#3226 |
Wtajemniczenie
|
ja... wino może być??
coś też mi humor dziś siadł... totalnie;/ zdrówko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
a my zaczelismy dzis piwkiem o 15:00stej wiec dzis minisiu odbiore ci tytul na dzisiejszy wieczor.. tyskujemy teraz...
#3228 |
Rozeznanie
|
Witajcie, u nas nadal chorobowo, jestem już padnięta, kiedy to się skończy. Ajanka - fotki super, witaj po powrocie w naszej szarej Polsce
#3229 |
Zakorzenienie
|
Aelitka jasne, że winko może być - byle sponiewiera
![]() kropka no dobra - oddam CI dziś tytuł pierwszej szklanki ![]() A humorek mi się poprawił troszkę, Hania śpi, a ja zaraz mykajm do łóżeczka na YCD ![]() A i nie pisałam Wam, ale w listopadzie szykuje nam się mały remont ![]() Aaaaaaaaaaa i moja przyjaciółka urodziła dziś synka ![]() ![]() ![]() 3700g i 60 cm, będzie miał na imię Dawid (nie lubię tego imienia) ![]()
#3230 |
Wtajemniczenie
|
cudownie uwielbiamy nowe malutkie dzieci!
![]() ![]() wy uważajcie z tymi pierwszymi szklankami, w końcu zaczniecie się prześcigać i wygrywać będzie ta, co do śniadania setkę sobie strzeli ![]() druga lampka wina, zdrówko! ![]() [ale teraz już nie piję sama do siebie bo moja przyjaciółka i jej facet wrócili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Aelitka no za niedługo to tak może być, bo klub AA nam się prosi za niedługo
![]() Idę się położyć - dobranoc ![]()
#3232 | ||
Konto usunięte
|
wygląda na to, ze nikt nie am weny, mało czytania.
na mnie też ten jesienny klimat po zmianie czasu źle działa, ![]() Cytat:
![]() A z Klaudii to mały Kubica. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a remoncik jaki?? ![]() zmykam nynać. pa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamuśki!
Ja tylko się zamelduję, bo jestem padnięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem dlaczego Mateusz ciągle budzi się w nocy. Od razu jest histeryczny płacz... I od 6 rano to samo, jak tylko usłyszy nasz budzik od razu ryk. Staje w łóżeczku patrzy na drzwi i drze się ile wlezie aż ktoś do niego przyjdzie. Czy to możliwe, że ciągle mu się coś śni złego ![]() ![]() minisiu - gratulacje dla przyjaciółki ![]() ![]() Ajanna witaj z powrotem ![]() ![]() ![]() Nic mi się nie chce ... jeszcze chwilę pooglądam YCD aż mi paznokcie wyschną i idę spać. Buziaki.
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
hej , kurcze pisze juz 3 raz tego posta bo mi cos zrzera go co chwile
![]() witaj ajanno, fotki super , chlopcy boscy, ty figurka jak u modelki ( ale co sie dziwic przy dwojce szkrabow ) tylko jedno mi sie nie podoba....malo zdjec jest ![]() juleczko nie dziwie ci sie , ja bym takich ludzi wystrzelala. serce mi peka jak sobie pomysle co te dzieci musza czuc, przechodzic...i juz nie wiem czy wiekszy smutek czy zlosc ![]() a jak niania sie sprawuje? zostaje czy bedziecie szukac jednak nowej? dawno nie pisalas. a dzis bysmy sie nie obudzili ... tz poszedl do pracy. a mis w placz po 5 rano i kaszle . ja polprzytomna budze sie ( noc byla kiepska) a tu pelno dymu wszedzie normalnie zero widocznosci ( no prawie). miska na rece i na kolanach do okien , pootwieralam wywietrzylam misio w oknie taki zaspany siedzial i mam nadzieje ze sie nie przeziebil choc w biegu ubralam mu kurtke i czapke. mamy ogrzewanie etazowe na wegiel i piec ( nowy) cos zaczal dymic , cofaly sie spaliny) nie wiem moze przez wiatr tak szalal u nas ale...stresa to ja mialam . naszczescie juz jest ok. misiowi nic nie jest. mieszkanie wywietrzone na maksa ...ale nie chce nawet myslec bo gdyby sie nie obudzil z placzem moj synek to po nas...i to byly by moje ostatnie urodziny...brrrrrr wkleje wam jeszcze zdobyczne ![]() 1. kurtka z h&m za 10 zl 2. czapka 3,4 model w czapce ( poniewaz misio nie chcial ubrac modelem zostal moj pies na ochotnika oczywiscie ![]() milego dnia ...
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2008-10-30 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Wtajemniczenie
|
Olunek, nie strasz nawet, brrrrrrrr......
Ale to dziś masz urodziny, tak? To wszystkiego najlepszego, i oby ciąg dalszy dnia przyniósł milsze niespodzianki ![]() w krakowie też strasznie wieje, przewróciło nam krzesło na balkonie i huczy że ho ho... Podobno wiatr może do 100km/h prędkość osiągać.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() u nas tez wieje strasznie ale slonko swieci . a swoja droga u nas jak juz cos sie dzieje to wlasnie jak sa urodziny, swieta, lub wyjazdy...zawsze cos sie trafi paskudnego. przypadek? zlosliwosc losu? ![]()
#3237 |
Zakorzenienie
|
Olunek sto lat, sto lat niech zyje,zyje nam
![]()
#3238 |
Zadomowienie
|
![]()
#3239 |
Zakorzenienie
|
![]()
Może mi Pola pozwoli sto Lat Olunku samych radości miłości i dużo zdrówka
![]() ![]() życzymy Ci z całego serducha udało sie uciekam bo dziś kwitniemy z Pola w domu i do tego mam katar główka mi pęka kurka słabo ... Pola się obłowiła była nasza przyjaciółka z Kanady ![]() ![]()
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Olunek kochana samych najlepszości i mega buiak ode mnie i od Hanusi i bukiecik dla Ciebie
![]() ajanna zapomniałam Ci napisać jeszcze, ze Hania ma takiego samego żółtego teletubisia ![]() Wogóle to ona ostatnio jak słyszy albo widzi teletubisie to jest koniec - taka radość, takie podskoki, ze szok ![]() ![]() U nas 19 stopni, ale taki paskudny wiatr, że byłam z Hanią tylko na poczcie i szybko do domu ![]() juleczko ![]()
![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/dcaff89e30.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png Edytowane przez minisia Czas edycji: 2008-10-30 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.