|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Przyznaje, że sama dołączyłam się do prośby, ale szybciej nie było takich opisów. I normalnie II cz. to niebo, każdy był zadowolony. A teraz? Czcionka 20, a może i tak nikt nie ma takich opisów. Trzeba podejść do tego spokojnie. Czasami te prośby są `dobre` i każdy może z tego coś zabrać [ tak jest u mnie ], ale Dziewczynki Kochane, trzeba troszkę zwolnić! *** * Na ścianie Twe zdjęcia, to tylko złe wspomnienie. * To tylko złudzenie. * Zbyt pięknie, żyła tylko dla Niego. </3 * I ostatni raz `żegnaj` sobie powiedzieli. ; (( * Nie mówił już, że kocha i tęskni. * Tak bardzo chciałam być przy Tobie, za bardzo. </3 * On tu, a Ona tam .. * Bajki nie istnieją. </3 To co było wszystkim dzisiaj jest już niczym to co było wszystkim nic. To co pozostało twoje obce ciało jakby się nie stało nic. Noc wycięta z szyby każdy dzień na niby jakby tak musiało być. Wszystko zawsze mija pozostaje chwila pozostaje nigdy nic.
|
|
|
#3212 |
|
Przyczajenie
|
jedyne co mi po tobie zostalo to twoj numer telefonu..
..on jest inny. Ma zielone oczy.. Bo taki z niego typ chłopaka w stylu ‘mamo zabrali mi lizaka’ xP Życie jest p-i-ę-k-n-e ..czujesz ten sarkazm? Przepraszam, gdzie można kupić części zamienne do Romeów? Chodź..Opowiem Ci bajkę o samej sobie. .Rodzisz Się Oryginalny...Nie Umieraj Jako Czyjaś Kopia.. |
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
w Twoich oczach kryła się cała prawda, ale teraz przykryły je powieki kłamstwa. niestety tak się ułożyło.. serce mi się pokruszyło.. pocałuj mnie ostatni raz.. nikt się nie dowie..a ja zapomnę na chwilę, co to ból, cierpienie i żal.. dlaczego kłamiesz, gdy kochasz? - by móc kochać dalej.. mówię innym : ' on jest przeszłością ' . patrzę w ścianę.. i wiem, ze jest inaczej.. kochasz? - pozwól odejść. nie potrafisz? - TO WALCZ! Twoje spojrzenie mówiło więcej, niż słowa, które zadały ból.. ciężko wyprosić z serca te motyle.. wyrzucić z pamięci cudowne chwile.. z dnia na dzień płomień uczuć gaśnie.. dawaj mi codziennie radość, której potrzebuję by żyć.. _ może coś?
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
Jedną z największych pociech tego życia Jest przyjaźń , a jedną z największych pociech przyjaźni jest to że masz kogoś . komu możesz zawierzyć swój sukces. Alessandro M . Mówią , że miłość to zaślepione serce , a ja powiadam , że nie Kockom to jest jego ślepota . Victor Hugo Nie rezygnuj z niczego . nie przywiązuj się do niczego .
Anotony de Mello |
|
|
|
#3215 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Macie coś o przyjaźni? że chcialabym odzyskać przyjaciółke? thx. ;* Domiiniisiia, Plotkaraaa , 3Martyna3 i inne
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
ja dodaje troszke cytatow z HH.;DD mam nadzieje z ewam sie spodobajaa.
)" ...nie wirze w przyjazni bo czulem juz jak bliski wbija w plecy noz odwrac sie bedac tuz nawiaj strzepi jezyk marnuje tusz ktoz sprzyja glebi zranionych dusz ..." "Łapiesz przypał i dowidzenia znikają marzenia" "wiem że nauczyłem się kochać, nienawidzieć się potrafi" "Bo najgorzej jest sie poczuć na szczycie schodów - wtedy juz nie pójdziesz do przodu" "W ciszy jestem blaskiem w ciemnosci slowami" "Zbitej szyby poskładać przecież nie jestes w stanie" "Przyjaźń- to jest to co Nas trzyma, nie wchodzi się tu łatwo, choc bywa, Czyste sumienie wzajemnie, wobec siebie więź, Jesteś w porządku- nie ma co się trzęśc" "Nie wszystko ma cenę - wspomnienie, miłość, marzenie" "...Doświadczenia z niektórych chwil stają się najdroższe..." "Nie ufam nikomu Kocham tylko tych co na to zasłużyli Jeszcze nie szeleszczę kasą Tak jak klasą z winyli Więc nie przepuszczę żadnej chwili Gdyż żyję na kreskę ... " / Paktofonika "...Miłość i nienawiść to dzieci niewoli wydane na świat dla leprzej kontroli..." To złe miejsce, zły czas.. Uciekaj! Raz, raz.. rób co chcesz, bierz, niczego nie żałuj... każdy ma chwile, że w duszy deszcz pada, jedyne co, chciałoby się teraz płakać zastanów się co człowiek robi, a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia ja mały czlowiek,a setki myśli wypełaniją moją głowę czasem myślę, czy to wszystko ma sens, czy warto się silić (i tworzyć nowy wers) Nie ufam nikomu Kocham tylko tych co na to zasłużyli Odbierzcie dzisiejszy dzień jak podarunek Cieszcie się i obierzcie na jutro kierunek żyj tak abyś nigdy nie został sam "Uwazaj jak tanczysz, bo zyciowy parkiet bywa sliski, nie badz jak agentura, zbytnio towarzyski, badz bliski dla bliskich..." "za zachowanie podle, kara kopy na mordę..." 'pamiec czesto jak film zawodzi" ' przyjedź , to się nawrócę . to uwierzę jeszcze raz . ' |
|
|
|
#3217 |
|
Rozeznanie
|
hejka wszystkim
już od dawna czytam Wasze super opisy dlatego postanowiłam nie być już takim sępem ![]() a tu kilka ode mnie: Bo najtrudniejsze zawsze jest powiedziec NIE gdy mowia TAK.. "...ktoś zapłaci za twój ból,za szampana łyk,.." "jak w piosence z radia- wszystko sie udaje" |
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te pogrubione kradne!! Nawet w tykaniu zegara ostatnio Cię szukałam... już nawet zdjęcia nie pomagają. Cała jestem czekaniem. A moje oczy przybierają intensywny kolor wrzosowej tęsknoty. znaczyć dla kogoś wszystko.
|
|
#3219 |
|
BAN stały
|
Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała. A w dwa lata później
rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał. Mężczyzna jest jak kwiat – trudno wyobrazić go sobie bez kielicha. ...Mylisz niebo z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu... morderczy środek na mój ból. Muszę podjąć terapię bo Ty jesteś moją chorobą To tak jakbyś był moim ulubionym narkotykiem Dla zapomnianych wspomnień i zbłąkanych nadziei odtąd jestem przewodniczką z secem posklejanym taśmą... Mam do Ciebie trzy pytanie: Ile? Jak? i Gdzie? - Ile razy mnie zdradzałeś? - Jak tak mogłeś? - Gdzie pochowałeś nasze serca? choć popękane dalej chce bić.. Już czas zamknąć drzwi do mojego serca... chciałam być z tobą sercem i ciałem, ciało starczyło,serca nie chciałeś Moje serce Twoim miejscem... |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i choć drogi nasze rozeszły się - tęsknie ! zatęskniłam za Twoim uśmiechem. brakuje mi tego, co było. najpiękniejsza przyjaźń w moim życiu - minęła. wrócisz jeśli powiem Ci, że żałuję że Cię straciłam .? oby wróciło to, co kiedyś było Nasze ! ;* prawdziwa przyjaźń nigdy nie umiera. uroniłam łzę nad piękną przyjaźnią, która łączyła Nas ! chciałabym się znów z Tobą śmiać. by nasza przyjaźń przetrwała. buziak.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Mogłabym Was prosić, jeżeli jakaś zna takie opisy, czy mogłaby się podzielić ;> A dokładnie to chodzi o to, że było wszystko dobrze pomiędzy chłopakiem a dziewczyną (kręcili ze sobą, ale nie byli parą) i nagle wszystko się skończyło.Z góry wielkie dzięki
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo ja też mam swoje życie.! Nie tylko ty masz swoje problemy.. Kiedy to wreszcie zrozumiesz? Ja też bym chciała czasami pogadać Chyba nie o to chodziło ;/ Trzymaj się Kochana _________________________ _ Wtedy kiedy zrozumiesz po co żyjesz może już być za późno Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije... Myśli głęboko w sercu schowane są |
|
|
|
|
#3223 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak o to mi chodziło. ;* thx. ;*;* i Prosze o jeszcze..
|
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki moglybyscie wrzucic jakies opisy o malinach?
takie pozytywne.. ![]() i jeszcze prosilabym o przetlumaczenie tego opisu na ang: Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miał byś pojęcia, co ze mną robić. Wciskam w dłoń malinowy smak życia. Nie szkodzi że na siłę.
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
You captured me with a stare* / Pojmałeś mnie spojrzeniem.
Ja do nieba nie chcę wcale, ja niebo mam tu. Get closer to me, give us a chance.// zbliz sie do mnie... daj nam szanse... ..a skoro i tak pójdę do piekła to mogę po drodze zaszaleć.. Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym. Uwielbiam wieczory, które mijają w Twych ramionach.. There's nothing more dangerous than a boy with charm. // Nie ma nic bardziej niebezpiecznego od faceta z wdziękiem And there's so many many thoughts when I try to go to sleep// tak wiele mysli gdy próbuję zasnać Na wszystko znajdę odpowiedź, na Ciebie znajdę sposób Everything I will find on answer, I will find manner on you Nim powiesz "kocham" zastanów się dwa razy. Mówiłeś że wybierzesz mnie... dlaczego jesteś z nią? |
|
|
|
#3226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ode mnie;] życie jest jak czekolada i pachnie malinami ^^ A naokoło mnie malinowy smak ![]() Maliny, Ty i Ja ![]() malinowe życie utkanę czekoladową nicią ![]() Może coś sie spodoba;] |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powietrze pachnie jak malinowa Mamba... ![]()
|
|
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polskie dziewczyny jak maliny najpiękniejsze przecież są! Masz takie zamyślone usta, masz takie malinowe oczy. Twoje słodkie malinowe oczy, które nie patrzą już w moją stronę. Słodkie,malinowe uśmiechy ...widzisz na ścianie ten malinowy cień ? to słońce zakochanych, gdy kończy się dzień...
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
'a dla mnie tylko ten... marzeń świat.'' ![]() Za daleko by zacząć koniec, Za blisko by zakończyć początek... ![]() |
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
* Nasza egzystencja stałaby się o wiele prostsza gdyby wszystko było czarno-białe
* Oto okaz w stanie załamania nerwowego. Można karmić, wolno głaskać. * Tylko nie mów mi, że chcieć to móc * Złamane serce leczy jedynie czas - niestety nie da się przyspieszyć rekonwalescencji * Nie przyciskaj do muru człowieka, który czemuś zaprzecza, dopóki nie byłeś w jego skórze * Moje życie zmieniło się w żart a ja jestem jedyną osobą, która go nie łapie * Nie chcę, nie będę i nie mam ochoty tracić złudzeń związanych z mym życiem uczuciowym * Nie mogę znieść myśli, że stałam się historią z przeszłości * Moim ciałem zawładnęła zupełnie nowa superdzielna kobieta samotna * Otaczają mnie pozytywne wibracje * Jaką dobrą rzeczą jest życie
|
#3231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za wyróżnienie ;*
|
|
#3232 |
|
Rozeznanie
|
fiu, fiu.. jakby to powiedział Wróbelek Elemelek
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś jak sen o spadaniu
tylko Ty umiesz ze mną żyć Zabierz dzisiaj mnie Na spacer, obiad potem nudny film Z tobą sprawdzam, jak to jest kochać mimo wad Dzisiaj nagle wymyśliłem Ciebie Słodko-gorzkie wspomnienia Nie chciałabym być niegrzeczna Gdy tańczysz dla mnie czuję, że nie wiem co to seks Wszyscy goście kochają takie jak ty
|
#3234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Patrze w niebo, widzę jak niebo płacze. Bóg chciał dobrze, ale jest inaczej. Miało być naj, a teraz pozostałeś w snach ... Zanim się zaczęło to już się skończyło... Zabrakło jednej kropli czasu nam... To co było zabrał czas, zamknął na tajemny klucz
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś wieczorem brązowy
masz ręce nie znoszące oporu trzymasz mój kark ręką przelatując nisko nad błyskiem twoich oczu o tobie w zamyśleniu uśmiechem wołam twoje dłonie podpieram niebo pod deszczem twoich spojrzeń twoje oczy przebijają hartowną stal śmiechu nieobecne ściany |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że się podobają.
i trzymam kciuki, ;**
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*znowu mam miłosnego kaca, a było tak pięknie </3 *zatracam się i wtedy czuje pustkę, wtedy z utęsknieniem szukam Cię... *brakuję mi Ciebie, nie wiem czy Tobie mnie tak, jakoś tego nie widać. *przy Tobie ma osoba jest gotowa znowu zacząć od nowa... *tak bez żadnych słów odchodzisz i zostawiasz mnie tu </3 a teraz coś od tak sobie xD *póki co jesteś moją imaginacją ![]() *lubię jak wszyscy patrzą z zazdrością ![]() *każdy z nas, tak jak świat, w sobie ciemne moce kryje ![]() *podejdź bliżej nie pozwole byś się więcej bał. *tyle samo mam miłości do wzięcia co do dania.. *pomówmy o nas.... *nie powiem Ci jak gangster że jak pije to nie tańczę bo tańczę zawsze xD *niby ten sam człowiek lecz inny wyraz twarzy... *teraz nowe cele, nowe pragnienia. *oby czyny pokrywały się ze słowami... *na przestrzeni lat całkiem inny Ty... *nie powrócą już te wypłakane łzy... *codzienne sprawy skutecznie marzenia płoszą.... *to człowiek a nie życie tworzy zamęt...
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
a ja tak proszę i proszę głupio mi
ale poproszę.. ![]() wiec opisy o tym ze koleżanka ;| kopiuje mnie tzn mój własny styl.! ![]() kiedyś coś było.. i miałam zapisane ale niestety miałam ten reset kompa i wgl nic nie mam ;(( może Frizz,Plotkaraaa ,Styrana, oraz inne ;****** op. ...Każda porażka prowadzi do zwyciestwa... ![]() **Kocham to życie,kiedy ma styl! Odpuść, poddaj się.... znów daj satysfakcję innym, że mieli rację... p.S. czytam 5 czesc
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
[quote=pancziita;9319552]
i jeszcze prosilabym o przetlumaczenie tego opisu na ang: Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miał byś pojęcia, co ze mną robić. moze tak :Listen. If you got me, you would have no idea what to do with me.
|
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_Niektórych ludzi nie da się zatrzymać. Przychodzą tylko po to , żeby odejść... _Jemu miało być dobrze z nią. Najlepiej tylko z nią.. _nic się nie stało, a zdarzyć miał się cud.. _taka duża z Ciebie dziewczynka, a jednak wciąż pytasz 'dlaczego?' _chwila o charakterze typowo jednorazowym.. _‘jesteś piękna’ - mówiłeś nie wiem po co ?.. _chciałbym, powiedział. chciałabym, odrzekła. nie padło nigdy więcej słów.. _Nie warto. Odkładać siebie na później. PLOTKARA gdzie sie podziewaaasz? wracajjj ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

)

Chce jej powiedziec zee mam tego doscc tylko nie tak bezprosrednie . Znajdziee ktoś coś takiego . ? Liczee na wass , bo wiem ze macie ślicznee opisyy ;**