![]() |
#3212 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nastolatki
nie przjmuj sie mnie taki jeden od 3 lat przesladuje o_O jeszcze 5 lat starszy
![]()
![]() |
#3214 |
Raczkowanie
|
spoko nie łamcie sie, napewno nie jesteście takie beznadziejne jak ja
Otóż poznałam super (naprawde extra ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz tak zrobiłam, nie wiem co we mnie wstąpiło, no ale zauroczyłam się... Po imprezie napisał do mnie, gadaliśmy BEZ przerwy przez 3 dni po czym się spotkaliśmy, było ok, tylko dla mnie dziwny był ten dystans między nami, jeśli na sylwestrze byliśmy tak blisko? No i głupia ja pocałowałam go w usta jak się żegnaliśmy i on mi potem powiedział, że chyba się za bardzo angażuje i że on nie chce i bla bla bla, przeryczałam pół dnia, naprawde jestem beznadziejna i naiwna. No ale w końcu dawał mi powody, żebym pomyślała, że on coś chce ze mną! Chodzę do klasy z jego najlepszym przyjacielem i on mi powiedział, że P. nigdy nie robi tak na imprezach, że mu mowił, że on nie chce tylko na sylwestra i że ja mu się podobam. No a sam P. walił mi takimi tekstami w stylu "przed sylwestrem byłem pewny, że nie chce mieć dziewczyny, a teraz to ja już sam nie wiem..." napaliłam się jak nie wiem! Jestem durna, durna durna! ![]() i jeszcze teraz patrzę na jego nk wnikliwie i widzę, że jakaś dziewczyna pisała do niego w tym samym czasie jak się spotykaliśmy "od kiedy możesz mówić do mnie kochanie [i tu milion buziakow]) a teraz to już mówi do niego mężu i w ogóle rozkręcili się na maxa. nie wiem czy to ja zrąbałam, czy to on chciał się tylko zabawić... ;/
"and I say baby, yes I feel stupid to call you, but I'm lonely and I don't think you meant it when you said you couldn't love me and I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too he said I'm sorry ,so sorry I'm sorry, so sorry " Edytowane przez satoshii Czas edycji: 2009-01-18 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
nic nie szkodzi
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
esz.. współczuje.. wyobrażam sobie jak to jest ;/ głupek z niego i tyle .;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
![]() Ide czytac ksiazke na jutro ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
nom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam w intrnecie inny, jakieś 100 zdań dłuższe ;D ale faktycznie, wypłynął, toczył walkę z rybką, nie złowił ją bo zjadły go rekiny
![]() ale jednej rzeczy nie rozumiem, bo chyba nie ma zakończenia. On szkielet zostawił w wodzie, czy wziął ze sobą? Bo ostatnie zdanie streszczenia to " turysta na tarasie był przekonany, że wspaniały szkielet należał do rekina" .. cyzli go wyjął chyba, nie ![]()
![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
No to nie trzeba książki czytac ;D
gadałam z nim na gadu, wyszłał mi takiego 'buziaka' i ja mu i potem sie pytam czemu to napisał, on bo mnie lubi .. a mial opis cos tam kocham cie iza. wiec sie pytam 'mnie lubisz ale ize kochasz ? ;d ' . a on tak .. a potem ze ona jego tez i są razem . ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
o ja...
nienaiwdze takich chłopaków;/
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Szybko sie pocieszyl... ;/
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
dla mnei to on jest niezrównoważony psychicznie i taki dziecinny..;/
Pic na wodę, tlyko żeby mieć laske... Niektórzy chyba nie wiedza co znaczy ,,Kocham Cię"
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
to tylko swiadczy o jego 'zaangazowaniu' sie w zwiazek...
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
oj tam, nie przejmuj się.
W ogole ile on ma lat?
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
wlasnie, nie przejmuj sie
![]()
![]() |
#3237 |
Wtajemniczenie
|
haha czytam ta ksiazke 'dlaczego mezczyzni kochaja zolzy'
i patrzcie: Czołowe magazyny dla nastolatek dawały ostatnio dziewczynom nastepujace złe rady: „Wsun po kryjomu liscik do jego szafki albo plecaka", „Napisz wiersz i zatknij go za wycieraczke szyby jego samochodu". Takie zagrania kompletnie ostudza jego zapał. Poczekajcie, mam lepszy kawałek: „Zrób mu niespodzianke, zamawiajac do jego domu pizze". Okej. Gdyby zebrac to do kupy, co nam wyjdzie? Magiczna recepta na przekonanie go,ze jestes maniakalna przesladowczynia. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Każdy facet oco innego lubi..
A ja wlansie się umówiłam z koelga do kina... I nie wiem czy dobrze zrobilam... Bo nie widzialam sie z nim z 2 latka, a ostatnio zaczal do mnie na gg ciągle pisac, jak tylko wchodiz to odarzu do mnie ,,siemka;d" i gadamy... I chcialam sie z nim spotkac, owszem, ale w wieksyzm gronie a nie sma na sam. A ten z tekstem, ze przeciez lepiej sie poznamy sam na sam(bo to była sugestia do tego, ze się w ogole nie znamy ;d) Znaczy za je biście mi sie z nim gada, no ale czy coś wiecej z nim to wątpie...
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
to nie wiem czy dobrze zrobiłaś umawiając się z nim do kina, bo koleś sobie zrobi pewnie mega nadzieję.
"and I say baby, yes I feel stupid to call you, but I'm lonely and I don't think you meant it when you said you couldn't love me and I thought maybe if I kissed the way you do, you'd feel it too he said I'm sorry ,so sorry I'm sorry, so sorry " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
on jzu sobie zrobil nadzieje.
Ale biorę ejszcze koleżanke, którą zna, bo nie chce randki... Oczywiscie ta nei chciala robic za przyzwiotke, ae ją ubłagałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.