|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
![]() To chyba jednak ten OPERON wybiorę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
maszyna, nie człowiek
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10263747]Hi Five ! mam to samo 178 cm wzrostu i 57 kg żywej wagi. a wiecie co mnei wsiceka na maxa? jak kumpela do mnie :przytyłabyć......
cholera ludzie nie zdaja sobie sprawy ze dla mnie rpzytyć znaczy tyle co dla ludzi z nadwagą schudnać....czyli... niełatwe. ale ale jestes w lepszej sytuacji. ty mozesz a ja nie moge przybraćkg. a wręcz musze taka być... ale cóz sma chciałam ...esh właśnie mi uswiadomiłaś ze wpisanie matmy na mature to byla najwieksza glupota mojego zycia ;][/QUOTE] A ja? Ja ważę max 47kg. Nie jestem w stanie przekroczyć tej liczby, nawet na lekach sterydowych (jak mnie lekarz widzi to jest to pierwsze co chce przepisać), które z natury powodują przyrost masy ciała. Co do moich ksiażek... Faktycznie, chodziło mi raczej o przedziały ![]() Aż mi się przypomniało jak się kłóciłam z kolegą na korytarzu i słyszała to jakaś przerażona pierwszoklasistka ![]()
#3213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też przerabiałam czarne włosy już dwa razy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już od kwietnia go mam co jest dziwne bo zazwyczaj co poł roku zmieniałam kolor ![]()
![]() |
#3215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja wstałam. podotykałam włosy... iz nowu mnie korci zeby sobie podciać końcówki ael już znalazłam dobrą fryzjerke (dziewczyna mojego wujka ![]() ![]() zabieram sie do serii brzuszków. i chyba dzisiaj sie w końcu poucze...ehhehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
Niewiarygodne. Udało mi się wyznaczyć terminy na 4 jazdy z góry
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Konto usunięte
|
sydunia
ja pamietam jak ja miałam jazdy... uuu w sumie dawno temu. no i ktoregoś razu ejchałam do Płocka na jazdy (do większego miasta) w neidziele! na 7! wszystko fajnie by było. gdyby nie to zę wróciłam do domu po 3... byłam u TŻ'a ;] ojciec jak rano wstawałam to jeszcze sie na mnie darł zę głupia ejstem bo bede neirpzytomna (dorbz eze mama byla wtedy w szpitalu hehe) zawsze bylo tak ze jeździły 3 osoby +instruktor. no i na mojej 2 godzinie juz robilam takie bledy...ze zmezcenia ze masakra. i najlepsze wracamy do mojego miasta... ja juz ledwo przytomna.... przejechalabym babke na pasach... masakra. dlatego terraz zawsze jak jeżdże z mama w nocy ok 2 jak wracamy z łodzi to żuje gume i otwieram okno bo czasem jak jade to po jakimś czasie kapne sie ze rpzejechałam kawałek drogi i nie pamietam jak.. ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10268846]sydunia
ja pamietam jak ja miałam jazdy... uuu w sumie dawno temu. no i ktoregoś razu ejchałam do Płocka na jazdy (do większego miasta) w neidziele! na 7! wszystko fajnie by było. gdyby nie to zę wróciłam do domu po 3... byłam u TŻ'a ;] ojciec jak rano wstawałam to jeszcze sie na mnie darł zę głupia ejstem bo bede neirpzytomna (dorbz eze mama byla wtedy w szpitalu hehe) zawsze bylo tak ze jeździły 3 osoby +instruktor. no i na mojej 2 godzinie juz robilam takie bledy...ze zmezcenia ze masakra. i najlepsze wracamy do mojego miasta... ja juz ledwo przytomna.... przejechalabym babke na pasach... masakra. dlatego terraz zawsze jak jeżdże z mama w nocy ok 2 jak wracamy z łodzi to żuje gume i otwieram okno bo czasem jak jade to po jakimś czasie kapne sie ze rpzejechałam kawałek drogi i nie pamietam jak.. ;/[/quote]wiem gdzie jest Płock, bo... tu mieszkam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, ja wiem, że cały dzień będę nieprzytomna chodzila. No a ja mam tego dnia na pierwszej lekcji poprawę klasówki, którą muszę poprawić, bo generalnie mamy dwie oceny z czego jedna moja to 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
To mnie nie pocieszyłyście bo ja mam egzamin 27 stycznia o UWAGA 6:10 !!!!
![]() ![]() Moja koleżanka spytała mnie ostatnio, czy wypada na studniówkę ubrać te samą sukienkę, którą miało się na balu gimnazjalnym i w sumie to nie wiem co jej odpowiedziec ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś miałam 12 i 13 jazdę, jezdziłam durnym Punto, słońce mi swiecilo i nawet nie wiedzialam jakie swiatlo sie na sygnalizatorze swieci ![]() boze, to juz prawie polmetek a ja robie tak glupie bledy ze szok ![]()
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Ja już bym wolała przy ustalaniu w WORDzie terminu powiedzieć, że wolę nawet dzień czy dwa później, ale o ludzkiej godzinie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała zdawac o godzinie gdzie są korki
![]() nie zrobie głupich błędów, będe wiedziała jak jechac to będe jechała za autami przede mną, pozatym jak postoje trochę w korku to mniej się najezdze ![]() ![]() ![]() ![]()
#3226 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zaproponowali mi o 18:00 tego samego dnia, ale stwierdziłam, że chyba wolę za widnego
![]() ![]() też kiedyś myślałam, że najlepiej w godzinie korków, ale doświadczenie koleżanek, jeśli chodzi o Elbląg i Gdańsk, jest takie, że żeby uniknąc korków egzaminator jedzie z Toba na osiedla, na których nigdy wcześniej nie byłeś, jakieś odludne ![]() najgorsze jest to, ze w Gdańsku, w którym zdaję, jeździłam tylko parę godzin, a reszta w mojej zabitej dechami mieścinie ![]() u nas w szkole powiedzieli, że matury z oke nie będzie, bo wysyłają tylko jeden arkusz na cała szkołę, a oni nie mają pieniędzy na kserowanie tylu stron ![]() Rozwala mnie polski system oświaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
marynka o 6 to jasno nie jest w styczniu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, a ja myślałam ze końcówka stycznia to już mniej więcej jasno o tej porze, zwłaszcza, że pewnie zacznę egzamin gdzieś o wpół do 7 ... ale pewnie masz rację, ja jestem słaba z astronomiczno-geograficznych spraw
![]() Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2008-12-30 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja do wordu miałam chyba jakieś 2,5 h, masakra tak długą drogę czekać na to aż ktoś obleje niewinną osobę, która pragnie zdać. sama zdałam prawko za 3 razem, a każdy z kim nie jechałam chwalił mnie że super ekstra i w ogóle niesamowicie jeżdżę. no cóż, najwidoczniej egzaminatorzy wiedzieli swoje.
u mnie w szkole też nie będzie próbnej a oke bo szkoły na to nie stać, zupełnie tego nie rozumiem. mieliśmy próbną z operonu, nie znam w ogóle wyników, a niektórzy wiedzieli wszystko po tygodniu.
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przerzucę się na farbę, bo patrzę na moją mamę, która ciagle farbuje i nie zazdroszczę jej stanu włosów. Zresztą, też mam cienkie i słabe i boję się, ze farba mogłaby je tylko dobić. A poza tym, w moim przypadku henna zmywa się po 3 tyg-miesiącu, więc myślę, ze dłuższa przerwa i po sparwie. A co do egzaminu i korków - nie liczyłabym na to na Waszym miejscu. Zdawałam 3 razy, w 3 róznych sytuacjach, o różnych godzinach i myślę, że tak naprawdę liczy się opanowanie nerwów, trzeźwe myślenie i duuuuużo szczęścia. Sytuacja na drodze, to tylko kwestia większego lub mniejszego skupienia z Waszej strony. Ale i tak powodzenia i trzymam kciuki za wszystki zdające niebawem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3232 |
BAN stały
|
Jak mówić po angielsku + CD Langenscheidt mial ktos ? albo ma. polecacie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Raczkowanie
|
U mnie w szkole zdajemy tylko trzeci przedmiot na próbnej z OKE i sami mamy płacić za ksero.
![]()
![]() |
#3234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahahaha ale niezły pomysł.. może jutro na egzamin sobie tak zrobię? :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
Jestem po tygodniowej przerwie.
Pamieta mnie ktos jeszcze?
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() ale się rozleniwiłam.. nic mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
JA nic nie zrobilam slownie:NIC
Poza jedzeniem itd. w swieta ![]() Jutro tez nic nie zrobie bo planuje Sylwka z kolezanka(wizazanka)
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Ja ciągle sobie wmawiam, że wypadałoby chociaż lekcje odrobić. Może jutro to zrobię.
Póki co, odwiedziłam Babcię, chciałyśmy się napić wina, ale jakoś nie umiałam odkorkować (mimo, że generalnie piję jak facet to umiejętność otwierania wina jest mi kompletnie obca ![]() ![]() Teraz czekam na transmisję meczu charytatywnego i oburzonego kuzynka, który nie może zrozumieć, że wolę mecz od niego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym gdy właściciel ośrodka przydzielał nas do konkretnego instruktora, to mówiliśmy mu w jakich godz mniej więcej możemy jeździć. ja podałam godz popoludniowe + weekendy. inny facet, który ma tego samego instruktora co ja mówił, że może tylko wieczorami + niedziela. tzn że ten instruktor powinien jeździć w godz popoludniowych, a nie o 7 rano ![]() w wielu WORDach egzaminy są na więcej niż jednym rodzaju samochodów przeprowadzane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
poćwiczę jeszcze 8 min abs a potem pod prysznic i do łóżeczka żeby się wyspać na jutro-egzamin 8:30-trzymać kciuki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.