|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ ciasto wyszło jednak rewelacyjne i masa zgęstniała
+ byłam u dziadków i zaniosłam im ciasta + kupiłam pistacje i karmelowe ciasteczka <3 + święconka zaliczona + pouczyłam się + zrobiłam 2 sałatki + pofarbowałam jajka + jem same dobre rzeczy na,które mam ochotę + jutro będzie bardzo rodzinny dzień + cera - tęsknie
Edytowane przez SweetAboutMe Czas edycji: 2010-04-03 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
+ włosy wyszły nawet ok
+ kupiłam sobie w końcu buty na obcasie ![]() + miły spacerek z tż + decyzja tż - żałosna znajoma - nowe buty strasznie mnie obdarły ![]() - nic się dziś nie uczyłam
#3213 |
Rozeznanie
|
+ sprzątnęłam pokój
+ zrobiłam z bratem jajeczka - nie przełamałam się, żeby zjeść ciasto - boli mnie brzuch - nic się nie pouczyłam - jutro ciężki dzień - całkiem wszystko mi się pomieszało |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
+ cudowne popołudnie u tż
![]() + buty co raz mniej mnie obcieraja - wyskoczylo mi cos na ryjku :/ ;( - jutro musze wstac o 5.30 (raczej chce a nie musze:P)
#3215 |
Wtajemniczenie
|
+ tż
+ dużo jeżdżę samochodem + rodzice - babcia. - pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
+od dziś zaczynam akcje przygotowanie do wakacji
![]() +mam otwarty balkon i fajne wilgotne powietrze wchodzi mi do środka ![]() +mimo wszystko nie najgorszy humor +mam w planach wypad na rolki +biegałam przed chwilą -ale nie jestem zadowolona z mojego biegu, chociaż po tak długiej przerwie nie było aż tak źle -już poniedziałek ![]() -musze się dowiedzieć co było w szkole w ostatnią środe, odrobić lekcje, ogarnąć łacine, -mam nadzieje, że już nie będzie padać |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
+ widzę się dziś wreszcie z TŻ tem
+ idę do siostry na urodzinki + jest ładna pogoda - za 2 dni znów szkoła - święta = ciasta ; ciasta = kalorie ![]() - nie mogę się zabrać za ogarnięcie mnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 |
Wtajemniczenie
|
+ bardzo dobrze z tż
![]() + wczorajszy miły dzień z Nim i Jego rodziną + w domu miła atmosfera + do szkoły chodzę jeszcze tylko 3 dni + mój samochód zrobiony + tżta też - okazało się, że ta awaria to bzdura. ![]() - jutro do szkoły - paskudna pogoda - źle się prowadzi auto przy takiej pogodzie, a za niedługo wyjeżdżam Edytowane przez cziikii Czas edycji: 2010-04-06 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
+ćwiczyłam
+mama ma mi wreszcie kupić krem, który od dawna planuję kupić i koszule nocną +nauczyłam się wczoraj z geo +od piątku nie będę mieć przez ok 2tyg polskiego, historii i biologii +prawie w ogóle nie mam zakwasów po siłowym ![]() -nie wiem kiedy będę pisać zaległy spr -nie nauczyłam się wczoraj z biologii i łaciny -jutro do szkoły |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Raczkowanie
|
+ wyspałam się w sumie
+ przede mną jeszcze cały dzień wolnego + zaczęłam akceptować swoje krótkie włosy + skończyłam swoją pracę maturalną + czuję się lepiej niż to dotychczas bywało - jest brzydka pogoda - muszę nauczyć się na jutro trygonometrii - chce mi się siku,a nie chce mi się wstawać z łóżka
#3221 |
Zakorzenienie
|
+ wczorajsza impreza była całkiem okey
+ pomimo wielu niesprzyjających czynników moja cera zachowała zdrowy wygląd - kac - wypaliłam 18 fajek - pod koniec załapałam doła - sis zachowywała się okropnie i przegięła jak zwykle - spotkałam chłopaka,który tak strasznie przypominał mi mojego ukochanego i tak jakoś chciałam,żeby coś między Nami było - i on jest teraz na nk,a ja nie wiem czy przypomnieć mu o sobie czy nie - musze się uczyć - jutro szkoła
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
+wolne
+dziś z Tz +byłam na miescie-małe zakupki +posprzątałam -sytuacja finansowa w domu -jutro szkoła -muszę się uczyć
#3223 |
Rozeznanie
|
+ zrobiłam część rzeczy na jutro
+ świetne plany na całe wakacje + widzę, że im na mnie zależy + zrobiłam sobie wielkie postanowienia - część z nich jest bardzo niewłaściwa, jestem tego świadoma ale nie umiem powiedzieć sobie nie - dieta - muszę nauczyć się biologii choć nie mam uzupełnionego zeszytu - pouczam innych choć sama nie umiem zastosować się do tych rad - nie radzę sobie i nic z tym nie chce zrobić - mam chyba nadzieję na cud ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
+ kupiliśmy tuje i roślinki na skalniak
+ niedługo koniec pracy - znów nie wygrałam w konkursie sms-owym - zimno okropnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Wtajemniczenie
|
+staram się rzucić znowu palenie
+ćwiczenia +jutro wyjeżdżają rodzice -wczorajsza impreza -samoocena - pogoda -ciągle o nim myślę
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
+ tż przyszedł z obiecanym torcikiem
![]() + uczyłam się + dowiedziałam się, że przyjaciółka chce ze mną pogadać + posprzatałam - jestem bardzo zmęczona - nie wiem co zrobić, żeby buty mnie nie obcierały
#3227 |
Zakorzenienie
|
+ spotkanie z tż
+ kupilam 3 bluzki + kupilam torebeczke + w sumie nie mam nic na jutro - troszke sie zle czulam - jutro do szkoly - nie mam sily na nic..
#3228 |
Zakorzenienie
|
+ byłam na bardzo udanych zakupach
+kupiłam wrescze małemu łóżeczko + na szczęście nie mam już żadnych długów od dzisiaj ![]() +kupiłam nową świetną klawiaturkę i myszkę bezprzewodową -wydałam więcej niż się spodziewałam ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Wtajemniczenie
|
+ widziałam się z siostrą
+ małe zakupy kosmetyczne + solarium - znowu siedzę do późna i ciężko mi się będzie wstawało ![]() - wydałam dużo w drogerii - nic nie kupiłam z ciuchów - samoocena - cera - nie zajrzałam nawet do zeszytów ![]() - nie kupiłam biletu miesięcznego
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3230 |
Wtajemniczenie
|
+ z tż dobrze
![]() + chyba z biologii i matmy wyjdę na koniec na 4, a z ang już mam 5 ![]() + jutro na 11 do szkoły - wkurzają mnie nauczyciele |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
+ nawet spoko dzien w szkole
- na jutro duzo nauki - nie widze sie z tż - w sklepach nic nie bylo
#3232 |
Zakorzenienie
|
+ nawet się wyspałam
+ oparłam się sernikowi czyhającemu w szafie ![]() - praca licencjacka pod znakiem zapytania - nadal ! ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Rozeznanie
|
+ mimo bardzo trudnej nocy byłam dość wyspana
+ bardzo luźny dzień w szkole + nie było sprawdzianu z biologii, którego się strasznie obawiałam - za to nauczycielka dowaliła więcej materiału i sprawdzian będzie w piątek -/+ dieta - jutro nie idę do szkoły - jutro zakupy i wybieranie farby do pokoju - beznadziejna pogoda - strasznie boli mnie głowa - powinnam się dzisiaj pouczyć i napisać wypracowanie na angielski - muszę się udać do dyrektora szkoły [który jest dość specyficznym człowiekiem i napawa mnie lękiem] w sprawie 6 z historii na koniec |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
- obawiam się strasznie pewnej rzeczy
- nie chce mi się uczyć na bio, a mam jutro poprawę - nie poszłam dziś na pierwszą lekcję - krótko się widziałam z TŻ-tem - jestem zmęczona - chce mi się strasznie spać - głowa mnie boli + wyszło słoneczko pod wieczór ![]() + weekend coraz bliżej
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
+ w szkole luźny dzień
+ kartkówka z WOSu mi dobrze poszła + cera + solarium + korepetycje z angielskiego - jutro mam poprawe z matmy,a jeszcze nic się nie uczyłam - myśle o pewnych facetach zdecydowanie za często i chyba sama nie wiem czego chce - mam ochote na jakąś impreze w weekend,a nic się nie szykuje - wypaliłam fajke
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
+przeżyłam dzisiejszy dzień w szkole
+Tż +zbliża się moja 18nastka +uczę się matmy i aż tak źle nie idzie +coraz bliżej weekend +zaraz poćwiczę +nie zjadłam dziś nic słodkiego -nie przeczytałam lektury całej a jutro kartkówka z treści ![]() -zimno mi cały dzień -nic nie umiem na jutrzejszą historię i wos
#3237 |
Zakorzenienie
|
+ ładna pogoda
+ dostałam w pracy stażystę do pomocy + spaliłam bardzo mało papierosów - złapałam doła - nieporozumienie z kimś dla mnie ważnym - lekki stres w pracy - siedzę sama w domu do 23:00 czego bardzo nie lubię ![]()
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
+ zajęcia szybko minęły
+ udało mi się spotkać na chwilę z tż + jadłam pierogi, na które od dawna miałam smaka - miałam się uczyć, ale tego nie zrobiłam - jestem strasznie zmęczona i nie wiem czy uda mi się zobaczyć ycd
#3239 |
Zakorzenienie
|
+ cudownie z Tż
![]() + jazda samochodem. + pogoda. + plany na przyszłość z Tż, + nie przytyłam choć się objadłam ostatnio. ![]() - moje lenistwo. - czeka mnie dużo nauki. - tata cały miesiąc na zwolnieniu w domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
+ piękna pogoda
+ On był na moim profilu na nk wczoraj późno w nocy + jutro już piątek + buty przyszły - ale musze je odesłać bo przyszedł nie ten rozmiar,który zamawiałam - poprawa z matmy mi średnio poszła - jestem przemęczona - chce mi się spać
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.