|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
jestem prawie nieżywa ...cóś mnie dopadło...
Weronika nie pij ...tylko byka za rogi.... ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- jejku ale u mnie wiatr sie zerwał...tak wyje że aż ciary po plecach chodzą
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
wypiłam 1/4 kieliszka wina i stwierdziłam że nie ma sensu, za to zjadłam 2 kawałki mojego sernika, 3 plastry sera i budyń
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
Weronika ty moze sie nei lam tylko popisz sobie u nas co CI na sercu lezy, jestes z mala wiec nie ryzykuj lepiej ze po tych antybiotykach Cie trzepnie a reakcja moze byc rozna.
A jedzenie nei zaszkodzi najlepiej troche czekolady, moze zostaly ci jakies zajace czekoladowe z wielkanocy po czekoladzie bedzie Ci lepiej Anetko biedaku cale szczescie ze juz Ci lepiej
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
młody wyje ...idę go polulać...pa
to niesprawiedliwe że nie mogę mieć wieczoru wolnego |
|
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
Anetko ululaj malego i odpoczywaj olej wszytsko juz dzisiaj
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- No to zmykam, do nastepnego
|
#3216 |
|
BAN stały
|
Moj tz mi nawet nie zlozyl zyczen urodzinowych
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Aguś zapomniał pewnie ach te chłopy
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia ale za to my Cię wyściskały
U mnie dupna pogoda...lało całą noc ...teraz też leje...a ja się smarczę ....Najstarsz ego synka wysypało....jutro gonię do lekarza bo nie wiem co to...![]() Tz poleciał się zrelaksować... ![]() ![]() mam czas do wieczora...zaraz głodomorków nakarmię....
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
ja na nogach już... gardło boli niemiłosiernie i miałam gorączkę, nie idę do kościoła z tej racji, ciekawe czy będzie kolejna afera z tego powodu..
|
#3220 |
|
BAN stały
|
Czesc kochane,
Pogoda u nas dzis piekna, zapowiadaja 30'C, jestesmy od wczoraj u rodzicow i dzis mielismy nad morze jechac ale z racji tego ze tz wczoraj popil z moim ojcem to nie mamy dzis kierowcy, kur.......ica mnie bierze, mam @ i taka zla jestem, ze zepsuli mi niedziele, a tz pamietal o moich urodzinach, powiedzial ze sobie sama prezent wybiore i mi kupi, wscieklam sie bo nawet nie powiedzial "wszystkiego najlepszego" , nic... Ale byl mily jakos dziwnie, np. to nasz rozmowa wczorajsza. -Agniesia? -co? -wyjdziesz za mnie? - ? -no koscielnego nie mamy
|
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
to romantyk z niego
czasami patenia by sie przydalo ich zdzielić
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
Ale leje... i co tu robić???
|
|
#3223 |
|
BAN stały
|
Braxa ani troch nie jest romantykiem
Madzia ja mialam taka pogode do dup. przez ostatnie 2 tygodnie. A my jednak jdziemy nad morze, wlasni sie pakujemy. papa Babeczki i piszcie wiecej
|
|
|
|
#3224 |
|
kobieta za ladą
|
hejka
ja od 7 na nogach to moje dziecko mnie wykończy ale z racji tego podszykowałam obiadosa i mogę teraz![]() u nas pogoda ok słońce białe chmurki troszke wiatru ale nie wiem jaka temperatura bo nawet okna nie otworzyłam....... MaladT sparawa chozdenia do koszcioła to twoja sprawa pamiętaj o tym........zwłaszcza ze chora jesteś to co masz sie tam doczołgać czy co???nie zebym cie buntowała ale aj też ciagle miałam niesnaski z tego powodu ale byłam twarda i mam lusssssss teraz........ pisać bo sie nudze ![]() Aga morze
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Dudi dzis obyło sie bez komentarzy, nawet to olali. Owszem czuje sie jeszcze nie tak. Może to z tej racji taka cisza. Ja niestety nie moge sie buntowac pod żadnym wzglendem. Musze spełniac zyczenia rodziców bez gadania, bo inaczej zostane na lodzie. Wiem, że to chore, ale jakos musze to wytrzymac jeszcze bynajmniej 2 lata... potem chce jak najszybciej sie usamodzielnic
|
#3226 |
|
kobieta za ladą
|
MaladT to nie bunt.....jesteś już dorosła masz dzidzie już sama decydujesz o waszym życiu
fajnie ze rodzina ci pomaga ale......nie mogą traktować was na równi(tzn ciebie i małą) to wy jesteście rodziną to gdzie idziecie co jecie czy chodzicie do kościoła powinnaś decydować ty a nie mama z tatą... na twoim miejscu stopniowo bym to wprowadzała bo za 2 lata kochana będzie gozrej...
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi ja mam tak od urodzenia, że moje zdanie sie nie liczy i jest olewane. Wiem dokładnie, bo już próbowałam, ze wszelkie zmiany tego po prostu nie mają szans, bo dzieje sie jeszcze gorzej. Mam cicha nadzieje ze mi sie uda usamodzielnic szybko(chodzi przede wszystkim o finanse) i wyprowadzić. Wtedy moje zycie sie zmieni wreszcie.
Wiem, że poprzez takie zycie moje zdrowie psychiczne jest narazone na szwankowanie, bo to czuję, ale tym zajme sie później
|
#3228 |
|
kobieta za ladą
|
kochana za 2 lata...... jeżeli piszesz ze twoje zdanie jest olewane to zdaj sobie sprawe ze za rok czy 2 Twoja mała widząc ze babcia z dziadkiem nie liczą sie z twoją opinią może robic tak samo......nie dopuść do tego ja cie prosze bo potem możesz walczyć z własnym dzieckiem......
dobra koniec tematu bo zanudzam jakie plany na dziś??? ja ..........mam w planie nic nierobienie po obiedzie....
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
ja wystawiam ksiazki na sprzedaz
ale jakos mi sie spac chce to pewnie zaraz padne
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
myślicie, że poszłam spać?? ależ skąd poukładałam sobie trochę w szafce i młoda się obudziła. Na szczęście teraz spi.
Ja po spięciu z mama. Kurcze chyba bedzie nowa zasada u mnie w domu. Dzień bez kłótni dniem straconym... ogólnie mam coraz bardziej dosc tego wszystkiego i modle sie o cud.
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Weronika odpuść sobie kłótnie...szkoda życia...wiem wiem truję ale serio szkoda czas tracić na to....zresztą jeśli chcesz tam jeszcze dwa latka mieszkać...to koniecznie musisz coś z tym zrobić..no ale ja stara dupa...
![]() Dudi uschnę bez Ciebie i niuni swojej najukochańszej synowej... będe płakać i płaksć...i wyschnę na wiór...Kinga co u Was?? Aga baw się dobrze i wracaj najodowana i z terminem na ten kościelny Madzia jak pada to najlepiej się klika wiesz?? ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Kuba mi wyję...ja zaraz też powyję...przez gości rozregulował mu się system drzemek i snu |
|
|
|
#3232 |
|
kobieta za ladą
|
moje dziecko nie śpi spała GODZINE w dzień.....wstała o 12.25 i koniec balu panno lalu
![]() za to ja siem kimłam bo tż ma dąsy....i humory bo zruca palenie........mam w domu strefe mrozu
|
#3233 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuba padł...ale jeszcze urobił się po pachy...jutro lezę z nim do przychodni...ma biegunke straszna...dopajam ile się da...ale on robi takie prawie wodne...
Dawid zsypany dziwnymi krostami...i też go zabiorę...wyrzeka że go gardło boli...i muszę odwołać alergologa...jeny....:mur : |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 |
|
BAN stały
|
Czesc mamcie. Wlasnie wrocilismy, jestesmy spaleni od slonca a tz wyglada jak rak
), Milenke caly czas smarowalam mocnym kremem i miala kapelusz na glowie a policzki teraz nestety ma czerwoneWoda byla ciepla, milenka bawila sie w piasku, skakala na falach i w ogole miala taki ubaw ze dopiero miala drzemke o 19. gdy wracalismy samochodem. Ja sobie w koncu poplywalam na glebokiej wodzie (brakowalo mi tego od lat mlodzienczych). No i w ogole miejsce fajne, bedziemy tam czesciej jezdzicbo tylko godzina drogi samochodem. A od tz dostalam na urodziny kamere cyfrowa Weronika wspolczuje sytuacji, nie wiem ile masz lat ale moze daloby sie szybciej usamodzielnic niz za 2 lata? Boz tego co piszesz to masz naprawde niezreczna sytuacje. Poza tym zgadzam sie z opiniami dziewczyn w tej sprawie Anetko ucaluj mocno Kubusia ode mnie zeby mu to cholerstwo przeszlo i juz sie nie meczyl. dudi a tobie zycze zeby "strefa mrozu" ( ![]() Kurza, NibyNic, KasiaMaja,Ewelinka, Iza a Wy gdzie ??kasiamaja ubije Cieeeee, odezwij sie na gg. Powinnas juz byc w Polsce Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-14 o 22:07 |
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
Atenko no wlasnie chciałam poklikac ale wszytskie wybylyscie
A moje dziecie dopiero zasneło, masakra, kieł jej wyłazi prawy Poza tym tz mnie wpienił dzis, lezal se na kanapie przysypial, ja robiłam obiad i jeszcze małej pilnowałam, zanosze mu obiad pod nos, a on jeszcze mina nietaka, to sie pytam :dobre?? on: te frytki nie! no normlanie sie zagotowalambo dzis mu sie chcialo ziemniaki tluczone a nie fryty ![]() ma szczescie ze dzis nie jestem az taka wsciekla jak on
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja zaraz po powrocie z irl ,wybylam na wies porozwozic zaproszenia. Mam strasnzy prob;lem chyba bede cała noc ryczec Maje cos dopadlo 3 dni temu tzn lekka goraczka ok 37,5 i wymioty ,ale to ok raz dziennie wiec sie nie przejelam ,ale od 2 dni praktycznie nic nie je i strasznie jej z ust czuć taki nieprzyjemny ropny zapach ,poza tym goraczka dalej ta sama. Zbijam ją syropkiem ,ale widze ,że to bez sensu
Powiem ,że jestem załamana i serce mi sie kraje jak moje malenstwo sie meczy ona nic od 2 dni nie je (( A ja juz cos wezmie do ust to zaraz płacz straszny ,wiec obawiam sie ,że cos ma w buźce ,ale za bardzo zajrzec nie moge (( Jutro nasza pediatra dopiero o 16,30 przyjmuje ,wiec nie wiem co robic Jak uważacie co to moż ebyc bo już wątpie żeby zęby.
|
#3237 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu to wyglada na angine.Trzymam kciuki za polepszenie.
|
|
#3238 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
((jeśli nic nie je to chociaż pije żeby wiesz sie nie odwodniła? a spróbowałaś z takimi paćkowatymi daniami ?? może ząbek ją boli a nie wie jak ci powiedzieć??wiesz a ryżówka(zupa) też nie pzrejzdie?? bądz silna trzymam kciuki by szybko przeszło
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Kuba wył do 23.30...nie wiem czemu ,po co, dlaczego....i tak dziś lecę do lekarza po ratunek.....Dawid ma krostki i gardło zajęte...i nie wiem czy teraz to pojedzie na te kolonie...a tak się na nie cieszy.... Kasiamaja goń do lekarza...albo to angina albo zapalenie jamy ustnej...i potrzebne leki...niestety...Padam.. .już padam... Madzia ja Ciebie bardzo przepraszam....ale mam nadzieję że poklikamy jeszcze nie raz...może nie trzeba będzie czekać na to 18 lat Seba ma dziś występ ,muszę mu koszulinkę wyprasować coby się elegancko prezentował. ![]() Iza gdzie jesteś...? Kurza się wczasuje urlopuje Aguś...sezon urlopowy się zaczął |
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Witam i życze miłego dnia
![]() Anetko tez masz problem żeby teraz starszych do szkoły wysłac bo mój od rana ględzi ze to bez sensu jak i tak oceny wystawione
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

po czekoladzie bedzie Ci lepiej 

....Najstarsz ego synka wysypało....jutro gonię do lekarza bo nie wiem co to...

Żyleta
ale z racji tego podszykowałam obiadosa i mogę teraz