Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 19:08   #3211
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:22   #3212
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
pochwal sie
Ok, jutro A to takie zwykłe pięć topów przyszło do latania i leginsów i nowych szpilek i butków

Cytat:
zbieramy gwardie do plazowania
To co, od jutra pod przewodnictwem mamrotki startujemy z SB1? BACZNOŚĆ! Ustawiać się w kolejce! Dzisiaj napchałam się na zapas ;p

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę, bo muszę skoczyć do banku pozapłacać rachunki, no i potem wynieść się z domu bo kuzyn dzisiaj przyjeźdza i musi gdzieś spać, ehh.Mam nadzieję, ze przed małą wyprowadzką zdąże jeszcze was odwiedzić.Dzięki za pocieszenia.Buziole.

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Rozmawiałam wczoraj z panem P. na czacie. Było całkiem miło Nawet go na nk znalazłam (on mnie nie da rady znaleźć, hihi) i hmm... wyglądem nie zachwyca. Ale się miło z nim rozmawia
Romansidło się szykuje?

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak
Heh, witaj w klubie... nie pozostaje mi nic innego, ja tylko mocne przytulenie

Czuję się jak wielka godzilla...

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 19:30   #3213
Kostka09
Zakorzenienie

Dziewczyny po pierwsze: dzieki za trzymanie kciuków jak zawsze jesteście niezastapione

Mały ma 1950g i narazie wszystko ok tzn sam oddycha no i lezy w inkubatorze, ale do jutra jak bedzie dalej sam oddychał i zacznie jeść to bedzie w miare ok.. narazie zalecany ostrożny optymizm...

Cytat:
kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak
witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Ok, jutro A to takie zwykłe pięć topów przyszło do latania i leginsów i nowych szpilek i butków

To co, od jutra pod przewodnictwem mamrotki startujemy z SB1? BACZNOŚĆ! Ustawiać się w kolejce! Dzisiaj napchałam się na zapas ;p

Romansidło się szykuje?

Heh, witaj w klubie... nie pozostaje mi nic innego, ja tylko mocne przytulenie

Czuję się jak wielka godzilla...
mnie nie widziałaś....

pokaz pokaz
ja tez ide sie napychac szczegolnie ze mi nerwy troche pusciły..(jak jestem nerwowa to nie moge jesc..)

ide sie napychac...

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2010-04-07 o 19:32
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:37   #3214
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Hej hej
Mamrociu Gabi to słodziak

zazdroszcze Krakowa

Cytat:
kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak

Cytat:
ja tez i jeszcze patrze co by tu wciagnac zeby pozniej mnie nie kusilo,mam czekolade gorzka, wolalabym mleczna ale co tam moze byc i taka ide lodowke oproznic i porzeknac sie na zawsze z niezdrowymi rzeczami

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Mały ma 1950g i narazie wszystko ok tzn sam oddycha no i lezy w inkubatorze, ale do jutra jak bedzie dalej sam oddychał i zacznie jeść to bedzie w miare ok.. narazie zalecany ostrożny optymizm...
bardzo sie ciesze ze wszystko ok
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:32   #3215
mkarlinka
Raczkowanie

chciałam wam tylko zameldować ze jestem i dopiero na weekend zmieniam miejsce spania, bo kuzyn śpi u wujka do końca tygodnia i z tej okazji zjadam sernik, ale od jutra zabieram się z wami za SB.Miłej nocy.Pa.
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 06:52   #3216
Kostka09
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Witam w pierwszym dniu naszej ostatniej w zyciu diety potem juz będziemy szczupłe i piękne..bo piekne juz jesteśmy
postanowiłam do diety dołaczyć sztukę wizualizacji i wyobrażam sobie jak chudnę i jak będę wygladała po diecie

wyjęłam książkę i zaraz robię małe modyfikacje i napiszę sobie jadłospis na najbliższe parę dni, żeby nie rzucic sie na coś co bedzie pod ręką

wypiłam sok marchewkowo-jabłkowy teraz kawa zbożowa a potem omlecik w każdym razie narazie jestem nastawiona pozytywnie a za oknem słońce
Stary 2010-04-08, 08:41   #3217
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej lalki

Cytat:
Dzień Dobry
Witam w pierwszym dniu naszej ostatniej w zyciu diety potem juz będziemy szczupłe i piękne..bo piekne juz jesteśmy

Cytat:
wypiłam sok marchewkowo-jabłkowy teraz kawa zbożowa a potem omlecik w każdym razie narazie jestem nastawiona pozytywnie a za oknem słońce
Soczek to na SBFI beeeeeeeeeeeeeeeee jest, nie mozna nam owockow i marcheweczki przez 14 dni

Ja poki co mam nastawienie bojowe i ide na poczatej znalesc sobie jakis olej zeby na skalp nakladac, nie wiem ktory zamowic, chce wszystkie ale musze niestety na razie ograniczyc sie do jednego
Stary 2010-04-08, 08:55   #3218
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiedziałam, że będzie dobrze!

Cytat:
witaj w klubie
Ty też? jejku to już 3 jesteśmy z Tżtowym kryzysem./.. taki czas chyba;p

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
chciałam wam tylko zameldować ze jestem i dopiero na weekend zmieniam miejsce spania, bo kuzyn śpi u wujka do końca tygodnia i z tej okazji zjadam sernik, ale od jutra zabieram się z wami za SB.Miłej nocy.Pa.

Cytat:
Dzień Dobry
postanowiłam do diety dołaczyć sztukę wizualizacji i wyobrażam sobie jak chudnę i jak będę wygladała po diecie
Podoba mi się to hasło o pierwszym dniu naszej ostatniej diety! No i jak mogę, to też dołączę do wizualizacji, już widzę siebie jako dżagę

Cytat:
w każdym razie narazie jestem nastawiona pozytywnie a za oknem słońce
Ja też myślę pozytywnie póki co i też mam słoneczko za oknem

Cytat:
Ja poki co mam nastawienie bojowe i ide na poczatej znalesc sobie jakis olej zeby na skalp nakladac, nie wiem ktory zamowic, chce wszystkie ale musze niestety na razie ograniczyc sie do jednego
Do booooooooooooooooooju!

Bry

Kurde boję się wejśc na wagę żeby zawału nie dostać, przydałoby się wiedzieć, ile mam na starcie kg... ale zjadłam już śniadanie... w sumie to jest myśl, stanę na wagę, jak będzie 5 kg więcej to zwalę wszystko na śniadanie, taaakie pożywne było

Idę wyczekiwać listonosza

Buziole

Stary 2010-04-08, 09:23   #3219
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Soczek to na SBFI beeeeeeeeeeeeeeeee jest, nie mozna nam owockow i marcheweczki przez 14 dni
wiem, wiem, wiem ale ja sie tak do tych sokow przyzwyczailam...ze moze bede pila z selera i buraka

moze kokosowy
Stary 2010-04-08, 09:28   #3220
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
moze kokosowy
chyba tak, spobuje w koncu bo juz rok sie do niego zabieram jeszcze kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed ys mi Malinn nawet linka na allegro dala

Co do kryzysu z TZ to u nas wlasnie minal ale tez bylo koszmarnie
Stary 2010-04-08, 09:41   #3221
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak

hello
wpadlam ale zaraz lecem ogarnac pokoj bo jutro jade do TŻ-ta na dluższy weeken i wroce pewnie we wtorek, wiec odpoczne troche od domu ale do was i tak bede zaglądać
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 11:23   #3222
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do kryzysu z TZ to u nas wlasnie minal ale tez bylo koszmarnie
Oj,

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
wpadlam ale zaraz lecem ogarnac pokoj bo jutro jade do TŻ-ta na dluższy weeken i wroce pewnie we wtorek, wiec odpoczne troche od domu ale do was i tak bede zaglądać
To zapowiada się fajny weekendzik? Heh, ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio spędzałam dłuższy czas z Tżtem :/

Postanowiłam przedstawić Wam moje nowe nabytki Chociaż dwie pary muszą pójść w świat Wszystko kupione przez net;p, oprócz balerinek w paski z CCC za 19,90! (było u nas otwarcie nowego sklepu CCC i wszystkie buty -50%. Fakt, że stara kolekcja, ale o te w paski to prawie się biłam, cudne są)
... czekam jeszcze na szare baleriny i różowe z kwiatem
Powinnam się już leczyć?

Stary 2010-04-08, 11:44   #3223
Marei
Zakorzenienie

Witajcie Laseczki!!

Kostko, trzymam kciuki nadal! Pierwszy dzień ostatniaj diety chciałabym żebyś miała racje ba... przecież masz! i tak ma być!

Virgo na pcieszenie

mamrotko malutka jest kochana olej kokosowy? do jedzenia czy balsamowania?

Kryzysowa trójco, życzę powodzenia w rozwiązaniu konfliktu

Fiolus, milego weekendu!!

Niunius
i jak to pozywne sniadaniee?

Mkarlinko, z drugiej strony.... zobacz, ile bedziesz miala spokoju w nowym "mieszkaniu"

Mrofko, ja może dojrzałam do tego późno, ale wygląd... to małe piwo. Jak będziesz w przyszłości codziennie rano budzić się koło mężczyzzny, to na wyglad uwagi zwracać już nie będziesz ważne, jak ma "to coś" [spojrzenie, uśmiech, sexy minę ]

Alex wiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaa aj!!

Nie napiszę co u mnie, ponieważ niewiele się dzieje Chociaż miałam wczoraj "zabawna" rozmowe z Panem P. Ale skoro Mrofka ma też Pana P. To moj moze byc.. hm... Pan F Chociaz F to on w inicjałach nie ma, ale nevermind.
Pisał, że jest happy, ze był załamany, smunty, ale cos niesamowitego sie stało, ze wczoraj ktoś do niego dzwonił, [czekam w napięciu, bo myślałam, że to ONA- nie wiem, co to za ona, ale kiedyś o niej coś wspomniał], a on po chwili oddzwonił i teraz czas oczekiwania. Więc gratuluję mu, że mu się ułożyło wszystko, nade mną takie trochę czarne chmury, ale nie dam nic po sobie poznać. Lubię go, więc połowa mnie bardzo się z jego szczęścia cieszyła, a drugiej połowie było żal... Potem on pisze dalej, że jest jak dziecko jak kupuje nowe zabawki, odpisałam, że ja też... i... okazało się, że samochod sobie kupuje. <mur> ja już takie czarne myśli, a tu samochód. Ale słodko się cieszył, naprawdę jak dziecko, aż miło było patrzeć [czytać] jaki był szczęśliwy.. ah, mężczyźni..

Miłego dnia Słoneczka Lubię deszcz, ale słońce dla odmiany daje taką dawke enrgii.... że idę pisać ta moja prace Buziaki!!
Stary 2010-04-08, 11:49   #3224
fiolusiek
Zakorzenienie

Wiecie co Zapowiada się nastepny kryzys bo pokłóciłam sie z TŻ-tem Wiem, wiem to moja wina ale nie odpuszcze
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 12:36   #3225
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Postanowiłam przedstawić Wam moje nowe nabytki Chociaż dwie pary muszą pójść w świat Wszystko kupione przez net;p, oprócz balerinek w paski z CCC za 19,90! (było u nas otwarcie nowego sklepu CCC i wszystkie buty -50%. Fakt, że stara kolekcja, ale o te w paski to prawie się biłam, cudne są)
Powinnam się już leczyć?
a gdzie sexy szpile? no nie mow ze wszystkie sa plaskie?

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

mamrotko malutka jest kochana olej kokosowy? do jedzenia czy balsamowania?

wlasciwie do na skalp chcialam ale ktos mi kiedys mowil ze kokosowy do gotowania jest najzdrowszy, poki co nie wglebialam sie za bardzo w ten temat ale kto wie

Cytat:
Wiecie co Zapowiada się nastepny kryzys bo pokłóciłam sie z TŻ-tem Wiem, wiem to moja wina ale nie odpuszcze
a dlaczego odrazu Twoja wina?

My po spacerku Tylko wszedzie psow tyle ze chyba zaczne cos z tym robic, nie wiem co ale nie moge narazac mala na takie cos, ludzie w ogole nie mysla, po co im te psy skoro wcale nimi sie nie zajmuja

Dylemat mam i nie wiem skad i jaki olej brac Moze jakies sugestie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 13:26   #3226
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

wlasciwie do na skalp chcialam ale ktos mi kiedys mowil ze kokosowy do gotowania jest najzdrowszy, poki co nie wglebialam sie za bardzo w ten temat ale kto wie
aaa na skalp hihi jak się go nakłada?? tzn. wciera we wlosy? ile trzyma?? proszę o instrukcję
Stary 2010-04-08, 13:30   #3227
ines85
Zadomowienie

dzien dobry!
widze, że u Was dieta paełną parą !!!!
Niunia śliczne te Twoje butki te niebieskie są chyba najładniejsze jak dla mnie

poza tym wyczytałam, że jakieś kryzysy małżeńskie i nie tylko się pojawiły

ja jakoś przezyłam dzisiejszy pierwszy dzien po świętach w pracy...ale tak koszmarnie cięzko było mi rano wstac dzieciaki niestety nie przemówiły do mnie ludzkim głosem.....za 3 tyg. odchodzą maturalne klasy i trzeba powoli im oceny wystawiac....oczywoście większośc się licytuje itd.

a wczoraj widziałam się z W. ....i stwierdziła, że mimo swoich lat on zachowuje się jak duży dzieciak

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-04-08 o 13:33
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-08, 13:54   #3228
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie napiszę co u mnie, ponieważ niewiele się dzieje Chociaż miałam wczoraj "zabawna" rozmowe z Panem P. Ale skoro Mrofka ma też Pana P. To moj moze byc.. hm... Pan F Chociaz F to on w inicjałach nie ma, ale nevermind.
Pisał, że jest happy, ze był załamany, smunty, ale cos niesamowitego sie stało, ze wczoraj ktoś do niego dzwonił, [czekam w napięciu, bo myślałam, że to ONA- nie wiem, co to za ona, ale kiedyś o niej coś wspomniał], a on po chwili oddzwonił i teraz czas oczekiwania. Więc gratuluję mu, że mu się ułożyło wszystko, nade mną takie trochę czarne chmury, ale nie dam nic po sobie poznać. Lubię go, więc połowa mnie bardzo się z jego szczęścia cieszyła, a drugiej połowie było żal... Potem on pisze dalej, że jest jak dziecko jak kupuje nowe zabawki, odpisałam, że ja też... i... okazało się, że samochod sobie kupuje. <mur> ja już takie czarne myśli, a tu samochód. Ale słodko się cieszył, naprawdę jak dziecko, aż miło było patrzeć [czytać] jaki był szczęśliwy.. ah, mężczyźni..
Faceci!!!! Nigdy nie przestaną mnie zadziwiać

Cytat:
Jeju, co to plaga kryzysów jakaś? Może to wiosna spowodowała nasilenie kłótni?
Dlaczego Twoja wina?

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Niunia śliczne te Twoje butki te niebieskie są chyba najładniejsze jak dla mnie
Słynne wentylki z wywietrznikami po bokach, ale chyba tego nie widać
Pół wizażu chyba w nich chodzi

Cytat:
ja jakoś przezyłam dzisiejszy pierwszy dzien po świętach w pracy...ale tak koszmarnie cięzko było mi rano wstac dzieciaki niestety nie przemówiły do mnie ludzkim głosem.....za 3 tyg. odchodzą maturalne klasy i trzeba powoli im oceny wystawiac....oczywoście większośc się licytuje itd.
Twarda bądź, pokaż tym dzieciakom kto tu rządzi

Cytat:
a wczoraj widziałam się z W. ....i stwierdziła, że mimo swoich lat on zachowuje się jak duży dzieciak
Muszę po raz kolejny to powiedzieć - EH, FACECI !!! Co to za dziwny gatunek

Kurczak, nie zacytowało mi mamrotki, - kochana przecież te z prawej na dole, beżowe butki to szpile na platformie Rozepchałam je skarpetami i jak idę w nich po chodniku to czuję się jak bogini

Weźcie mnie zmotywujcie do pisania pracy bo 90% czasu przeznaczonego na pisanie przeznaczam na wizażowanie! Tak być nie może!

Jeszcze 30 min do mojego obiadu, póki co, trzymam się ślicznie-dietetycznie Jutro wchodzę na wagę i heja banana będę zmotywowana;p

Stary 2010-04-08, 14:07   #3229
ines85
Zadomowienie

Cytat:

Słynne wentylki z wywietrznikami po bokach, ale chyba tego nie widać
Pół wizażu chyba w nich chodzi
To ja chyba jestem jakaś inna i nie w temacie

Cytat:
Twarda bądź, pokaż tym dzieciakom kto tu rządzi
Właśnie wyrabiam się dopiero ale ciężko troche .....

Cytat:
Muszę po raz kolejny to powiedzieć - EH, FACECI !!! Co to za dziwny gatunek
nic dodac nic ując ....

Cytat:

Weźcie mnie zmotywujcie do pisania pracy bo 90% czasu przeznaczonego na pisanie przeznaczam na wizażowanie! Tak być nie może!
Ja chyba sobie internet odłącze...może to samo zrób ?!

Cytat:
Jeszcze 30 min do mojego obiadu, póki co, trzymam się ślicznie-dietetycznie Jutro wchodzę na wagę i heja banana będę zmotywowana;p
a mnie kto zmotywauje....?!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 14:19   #3230
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa na skalp hihi jak się go nakłada?? tzn. wciera we wlosy? ile trzyma?? proszę o instrukcję
sama jeszcze nie wiem jak bede nakladac, poki co studiuje watki na fryzjerce, tu masz o olejach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276331

Cytat:
Nie tylko W. zachowuje sie jak dzieciak, moj tez ma ostatnio co raz to lepszy pomysl na hobby, wymyslil sobie ze bedzie w rajdach startowac

Cytat:
Kurczak, nie zacytowało mi mamrotki, - kochana przecież te z prawej na dole, beżowe butki to szpile na platformie Rozepchałam je skarpetami i jak idę w nich po chodniku to czuję się jak bogini
ale tylko jedne, a powinno byc chociaz te marne 50/50

Cytat:
ja
prosze bardzo

A ja wlazlam na ecospa i zaluje chyba wszystkie oleje wykupie i glinki
Stary 2010-04-08, 14:36   #3231
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja chyba jestem jakaś inna i nie w temacie
Na wątek sigmowy wejdź

Cytat:
Zjedz banana - będziesz zmotywowana!:cmok :

Cytat:
Nie tylko W. zachowuje sie jak dzieciak, moj tez ma ostatnio co raz to lepszy pomysl na hobby, wymyslil sobie ze bedzie w rajdach startowac
No nie gadaj Żona, dziecko, a on w rajdach chce startować? Mój ostatnio znów coś genialnego powiedział, że marzy mu się motor

Cytat:
ale tylko jedne, a powinno byc chociaz te marne 50/50
hihi, racja Mam jeszcze kilka par, ale stanowczo za mało, jak na rasową "dżagę", pogromczynię dziurawych chodników

Stary 2010-04-08, 15:02   #3232
Malinn
Zakorzenienie

bryyyy

Moja dieta sie trzyma.... mimo obiadku zaliczonego z kosteczka ale i tak bylysmy grzeczne bo byl tylko kurak i surowka

Bylysmy polazic po sklepach w poszukiwaniu sukienek oczywiscie o rozczas takie lazenie... brrrrr no ale zeby nie bylo, ze wyszlymy z pustymi lapami to zrobilysmy zapas kremow antycellulitowych, wyszczpulajacych i modelujacych teraz bedziemy jedrne i szczuple noo lece cos zjec

Po za tym jestem zryta jak wielblad Padam na pysk a mam jeszcze sporo do zalatwienia
Stary 2010-04-08, 17:04   #3233
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjedz banana - będziesz zmotywowana!:cmok :
a moze bigmilka

Cytat:
No nie gadaj Żona, dziecko, a on w rajdach chce startować? Mój ostatnio znów coś genialnego powiedział, że marzy mu się motor
no wlasnie tak mu tez tlumacze, ze teraz to tylko z gazeta ptzr tv moze posiedziec a na motory tez ma chec ale ja go od tego odganiam, chociaz scigacza nie kupi bo nogi ma za dlugie i na zakretach nie bedzie sie mogl polozyc, sam mi to wytlumaczyl

Cytat:
hihi, racja Mam jeszcze kilka par, ale stanowczo za mało, jak na rasową "dżagę", pogromczynię dziurawych chodników

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
bryyyy

Moja dieta sie trzyma.... mimo obiadku zaliczonego z kosteczka ale i tak bylysmy grzeczne bo byl tylko kurak i surowka

Bylysmy polazic po sklepach w poszukiwaniu sukienek oczywiscie o rozczas takie lazenie... brrrrr no ale zeby nie bylo, ze wyszlymy z pustymi lapami to zrobilysmy zapas kremow antycellulitowych, wyszczpulajacych i modelujacych teraz bedziemy jedrne i szczuple noo lece cos zjec

Po za tym jestem zryta jak wielblad Padam na pysk a mam jeszcze sporo do zalatwienia
Malinn co nalozyc na facjate zeby pory oczyscic, pozamykac? Myslalam o glince ale moze znasz cos lepszego?

Uzywacie moze serum z wit.C? Wyczytalam ze jest dobre i tak sie zastanawiam
Stary 2010-04-08, 18:56   #3234
ines85
Zadomowienie

Niunia może jednak nie będę wchodziła na ten wątek z butami....bo z tego co się zorientowałam po naszym wątku ....to grozi to trwałym kalectwem
a co do butów to brakuje Ci jeszcze różowych szpilek ...wtedy to będziesz wyglądała jak prawdziwa dżaga no chyba że masz ukryte w szafie i jeszcze się nam nie pochwaliłaś ....?!

Malinn a ta sukienka to na jakąs szczególoną okazję jest poszukiwana ?

Mamrotka.... Twój TŻ niezłe hobby sobie wymyślił ....albo naoglądał się za dużo TV albo pewnie jakiś kolega podsunoł mu taki pomysł do głowy

Ja właśnie pocwiczyłam troszkę na dywanie moj ogromniasty brzuch i grube nogi mnie strasznie dołują.....
...żebym jeszcze do tego się jakoś zmoywowała z dietą ....a nie potrafię ....

dziś poszłam do takiego fajnego sklepu z ciuchami u mnie w mieście....tam w zasadzie często są dostawy i można kupic super bluzeczki za grosze (20-40 zł)...dziś upolowałam 2...szkoda, że nie mam aparatu to bym wam fotki wkleiła ....zakochałam się w nich normalnie
Stary 2010-04-08, 19:35   #3235
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamrotka.... Twój TŻ niezłe hobby sobie wymyślił ....albo naoglądał się za dużo TV albo pewnie jakiś kolega podsunoł mu taki pomysł do głowy
ostatnio u rodzicow byl rajd mazowiecki i mezu sie naogladal jak to oni zapier******** i tez mu sie zachcialo

zamowilam sobie w koncu olej kokosowy na allegro, teraz bede pachniala kokosem
Stary 2010-04-08, 19:45   #3236
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Oj,
Powinnam się już leczyć?
a te niebieskie dzisiaj widzialam na nogach malinn ladne ale te w paseczki cudne
leczyc?? moze troche...

Cytat:
a co sie stało??i czemu Twoja wina..??
Cytat:

Dylemat mam i nie wiem skad i jaki olej brac Moze jakies sugestie?
ja kokosowy kupilam w mazidlach, ale malinn mi dala troche takiego spozywczego i tez sobie go kupilam i jest dobry i na skalp i do smazenia

Cytat:
Uzywacie moze serum z wit.C? Wyczytalam ze jest dobre i tak sie zastanawiam
ja robie sobie serum z mazidel i bardzo sobie chwalę

o tak polazilysmy z malinn dzisiaj po sklepach i...tylko kremy wyszczuplajace kupiłysmy zapas porzadny
teraz szukam ubranek dla wczesniaka czyli cos ponad 40 macie jakieś pomysły na all nic nie ma

ide sie kąpać i smarować
Stary 2010-04-08, 20:18   #3237
Marei
Zakorzenienie

odpisze Wam po krotce powinnam nad ta praca siedzieć... :/

jaki wątek z butami, he? i ja nie mam linku?? :P

Fiolus co sie stalo?

Ahhh faceci!!!! I te ich hobby!!! Motocykle... ehhh Mamrotko ładnie mężusiowi wytłumaczyłaś, haha I te za długie nogi

Miłego wieczoru Lasencje!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-09, 08:39   #3238
mamrotka
Wtajemniczenie

Hej lasencje

Kosteczko, no ja tez myslalam nad tym z mazidel, albo kupic sobie krotelki dla dzieci i dodac wit.E i moze na poczatek zrobie takie serum z kropelek, chociaz kto wie
A co do ubranek dla wczesniakow to nawet nie wiem, moze kup cos wiekszego jesli nie mozesz nic znalesc, chociaz kiedys jak kupowalam dla malej to spotykalam na all ubranka malutkie, nie bylo tego duzo ale byly napewno
Stary 2010-04-09, 09:40   #3239
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Hej lasencje

Kosteczko, no ja tez myslalam nad tym z mazidel, albo kupic sobie krotelki dla dzieci i dodac wit.E i moze na poczatek zrobie takie serum z kropelek, chociaz kto wie
A co do ubranek dla wczesniakow to nawet nie wiem, moze kup cos wiekszego jesli nie mozesz nic znalesc, chociaz kiedys jak kupowalam dla malej to spotykalam na all ubranka malutkie, nie bylo tego duzo ale byly napewno
robilam to serum z juvitu tylko niestety mnie ta gliceryna troche zapchala...
ubranek juz troche mam od znajomejchociaz troche duze beda - rozmiar 50
Stary 2010-04-09, 11:12   #3240
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Sukienek? Ślubnych?

Cytat:
a moze bigmilka
Ooooo taaaaaaaaaaaaaaaak! Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, big milki będą znów pylić

Cytat:
no wlasnie tak mu tez tlumacze, ze teraz to tylko z gazeta ptzr tv moze posiedziec a na motory tez ma chec ale ja go od tego odganiam, chociaz scigacza nie kupi bo nogi ma za dlugie i na zakretach nie bedzie sie mogl polozyc, sam mi to wytlumaczyl
Świetny argument! Zastosuję go, gdy tylko mój młody znów coś zacznie gadać o motorach

Cytat:
Malinn co nalozyc na facjate zeby pory oczyscic, pozamykac? Myslalam o glince ale moze znasz cos lepszego?
Okład z młodych piersi

Cytat:
a co do butów to brakuje Ci jeszcze różowych szpilek ...wtedy to będziesz wyglądała jak prawdziwa dżaga no chyba że masz ukryte w szafie i jeszcze się nam nie pochwaliłaś ....?!
No heeeeeeeej, nie taka dżaga jak doda tylko dżaga pogromczyni dziurawych chodników Dla Twojej wiadomości kochana, mimo, że lubię kolor różowy, to różowych szpilek nie posiadam

Cytat:
Ja właśnie pocwiczyłam troszkę na dywanie moj ogromniasty brzuch i grube nogi mnie strasznie dołują.....
...żebym jeszcze do tego się jakoś zmoywowała z dietą ....a nie potrafię ....
Zuch, będzie miał brzuch jak lekki puch

Cytat:
teraz szukam ubranek dla wczesniaka czyli cos ponad 40 macie jakieś pomysły na all nic nie ma
Uuuu, kiepściutko, ale zawsze możesz kupić troszkę większe, przydadzą się później. Ja ostatnio kupiłam taką fajną czapę z uszkami i śpioszki z napisem "jestem tak śliczna jak moja mama" - dla mojej małej siostrzenicy, która się dopiero urodzi

Cytat:
jaki wątek z butami, he? i ja nie mam linku?? :P
Mówisz i masz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015 zamówieniowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419246 plotkowy

Bry
Jak tam dżagi drugi dzień naszej ostatniej diety? Hę? Do przodu?
U mnie nawet spoko loko, śniadanko zjedzone, zaraz szykuję się na drugie. Nie ważyłam się dzisiaj bo dalej czuję się ociężała więc zrobię to może w niedzielkę

Z Tżtem wczoraj kryzys zażegnaliśmy A poważna rozmowa przerodziła się w śmiechy i chichy Szok bo przeważnie to były kłótnie nie z tej ziemi ;p

...a na deser powiedział mi, że laska z jego pracy stwierdziła, żeTż ma fajny tyłeczek (Jak ona chce, to ja jej osobisty tyłek przetrzepię )

Dzisiaj nie pojszłam na seminarium i tak mi dobrze na sercu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości