|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
kryzys z TŻetem...
i ogólnie tak ![]()
#3212 | ||
Wtajemniczenie
|
Ok, jutro
![]() ![]() ![]() To co, od jutra pod przewodnictwem mamrotki startujemy z SB1? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, witaj w klubie... ![]() ![]() ![]() ![]() Czuję się jak wielka godzilla... ![]()
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po pierwsze: dzieki za trzymanie kciuków jak zawsze jesteście niezastapione
![]() ![]() ![]() Mały ma 1950g i narazie wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]() witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() pokaz pokaz ![]() ja tez ide sie napychac szczegolnie ze mi nerwy troche pusciły..(jak jestem nerwowa to nie moge jesc..) ide sie napychac... ![]() Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2010-04-07 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() zazdroszcze Krakowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Raczkowanie
|
chciałam wam tylko zameldować ze jestem i dopiero na weekend zmieniam miejsce spania, bo kuzyn śpi u wujka do końca tygodnia
![]() ![]()
#3216 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Witam w pierwszym dniu naszej ostatniej w zyciu diety ![]() ![]() ![]() postanowiłam do diety dołaczyć sztukę wizualizacji i wyobrażam sobie jak chudnę i jak będę wygladała po diecie ![]() wyjęłam książkę i zaraz robię małe modyfikacje i napiszę sobie jadłospis na najbliższe parę dni, żeby nie rzucic sie na coś co bedzie pod ręką ![]() wypiłam sok marchewkowo-jabłkowy teraz kawa zbożowa a potem omlecik ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej lalki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja poki co mam nastawienie bojowe i ide na poczatej znalesc sobie jakis olej zeby na skalp nakladac, nie wiem ktory zamowic, chce wszystkie ale musze niestety na razie ograniczyc sie do jednego ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty też? jejku to już 3 jesteśmy z Tżtowym kryzysem./.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bry ![]() Kurde boję się wejśc na wagę żeby zawału nie dostać, przydałoby się wiedzieć, ile mam na starcie kg... ale zjadłam już śniadanie... w sumie to jest myśl, stanę na wagę, jak będzie 5 kg więcej to zwalę wszystko na śniadanie, taaakie pożywne było ![]() Idę wyczekiwać listonosza ![]() Buziole ![]()
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Wtajemniczenie
|
Oj,
![]() Cytat:
![]() ![]() Postanowiłam przedstawić Wam moje nowe nabytki ![]() ![]() ![]() ![]() ... czekam jeszcze na szare baleriny i różowe z kwiatem ![]() Powinnam się już leczyć? ![]()
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Laseczki!!
Kostko, trzymam kciuki nadal! Pierwszy dzień ostatniaj diety ![]() ![]() Virgo ![]() ![]() mamrotko malutka jest kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Kryzysowa trójco, życzę powodzenia w rozwiązaniu konfliktu ![]() Fiolus, milego weekendu!! Niunius i jak to pozywne sniadaniee? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mkarlinko, z drugiej strony.... zobacz, ile bedziesz miala spokoju w nowym "mieszkaniu" ![]() ![]() Mrofko, ja może dojrzałam do tego późno, ale wygląd... to małe piwo. Jak będziesz w przyszłości codziennie rano budzić się koło mężczyzzny, to na wyglad uwagi zwracać już nie będziesz ![]() ![]() ![]() Alex wiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaa aj!! ![]() Nie napiszę co u mnie, ponieważ niewiele się dzieje ![]() ![]() Pisał, że jest happy, ze był załamany, smunty, ale cos niesamowitego sie stało, ze wczoraj ktoś do niego dzwonił, [czekam w napięciu, bo myślałam, że to ONA- nie wiem, co to za ona, ale kiedyś o niej coś wspomniał], a on po chwili oddzwonił i teraz czas oczekiwania. Więc gratuluję mu, że mu się ułożyło wszystko, nade mną takie trochę czarne chmury, ale nie dam nic po sobie poznać. Lubię go, więc połowa mnie bardzo się z jego szczęścia cieszyła, a drugiej połowie było żal... Potem on pisze dalej, że jest jak dziecko jak kupuje nowe zabawki, odpisałam, że ja też... i... okazało się, że samochod sobie kupuje. <mur> ja już takie czarne myśli, a tu samochód. Ale słodko się cieszył, naprawdę jak dziecko, aż miło było patrzeć [czytać] jaki był szczęśliwy.. ah, mężczyźni.. ![]() Miłego dnia Słoneczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wlasciwie do na skalp chcialam ale ktos mi kiedys mowil ze kokosowy do gotowania jest najzdrowszy, poki co nie wglebialam sie za bardzo w ten temat ale kto wie ![]() Cytat:
My po spacerku ![]() ![]() Dylemat mam i nie wiem skad i jaki olej brac ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zadomowienie
|
dzien dobry!
widze, że u Was dieta paełną parą !!!! Niunia śliczne te Twoje butki ![]() ![]() poza tym wyczytałam, że jakieś kryzysy małżeńskie i nie tylko się pojawiły ![]() ja jakoś przezyłam dzisiejszy pierwszy dzien po świętach w pracy...ale tak koszmarnie cięzko było mi rano wstac ![]() ![]() a wczoraj widziałam się z W. ....i stwierdziła, że mimo swoich lat on zachowuje się jak duży dzieciak ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-04-08 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dlaczego Twoja wina? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pół wizażu chyba w nich chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurczak, nie zacytowało mi mamrotki, - kochana przecież te z prawej na dole, beżowe butki to szpile na platformie ![]() ![]() Weźcie mnie zmotywujcie do pisania pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze 30 min do mojego obiadu, ![]() ![]()
![]() |
#3229 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie wyrabiam się dopiero ale ciężko troche ..... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ![]() prosze bardzo ![]() A ja wlazlam na ecospa i zaluje ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Wtajemniczenie
|
Na wątek sigmowy wejdź
![]() Zjedz banana - będziesz zmotywowana! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hihi, racja ![]() ![]()
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
bryyyy
![]() ![]() Moja dieta sie trzyma.... mimo obiadku zaliczonego z kosteczka ![]() ![]() ![]() Bylysmy polazic po sklepach w poszukiwaniu sukienek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po za tym jestem zryta jak wielblad ![]() ![]()
#3233 | |||
Wtajemniczenie
|
a moze bigmilka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uzywacie moze serum z wit.C? Wyczytalam ze jest dobre i tak sie zastanawiam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
Niunia może jednak nie będę wchodziła na ten wątek z butami....bo z tego co się zorientowałam po naszym wątku ....to grozi to trwałym kalectwem
![]() ![]() ![]() a co do butów to brakuje Ci jeszcze różowych szpilek ...wtedy to będziesz wyglądała jak prawdziwa dżaga ![]() ![]() ![]() Malinn a ta sukienka to na jakąs szczególoną okazję jest poszukiwana ![]() ![]() Mamrotka.... Twój TŻ niezłe hobby sobie wymyślił ....albo naoglądał się za dużo TV albo pewnie jakiś kolega podsunoł mu taki pomysł do głowy ![]() Ja właśnie pocwiczyłam troszkę na dywanie ![]() ...żebym jeszcze do tego się jakoś zmoywowała z dietą ....a nie potrafię .... ![]() ![]() dziś poszłam do takiego fajnego sklepu z ciuchami u mnie w mieście....tam w zasadzie często są dostawy i można kupic super bluzeczki za grosze (20-40 zł)...dziś upolowałam 2...szkoda, że nie mam aparatu to bym wam fotki wkleiła ....zakochałam się w nich normalnie ![]()
![]() |
#3235 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zamowilam sobie w koncu olej kokosowy na allegro, teraz bede pachniala kokosem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() leczyc?? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o tak polazilysmy z malinn dzisiaj po sklepach i...tylko kremy wyszczuplajace kupiłysmy ![]() ![]() teraz szukam ubranek dla wczesniaka czyli cos ponad 40 ![]() ![]() ![]() ide sie kąpać i smarować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
odpisze Wam po krotce
![]() jaki wątek z butami, he? i ja nie mam linku?? :P Fiolus co sie stalo? Ahhh faceci!!!! I te ich hobby!!! Motocykle... ehhh Mamrotko ładnie mężusiowi wytłumaczyłaś, haha ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczoru Lasencje! |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Wtajemniczenie
|
Hej lasencje
![]() Kosteczko, no ja tez myslalam nad tym z mazidel, albo kupic sobie krotelki dla dzieci i dodac wit.E i moze na poczatek zrobie takie serum z kropelek, chociaz kto wie ![]() A co do ubranek dla wczesniakow to nawet nie wiem, moze kup cos wiekszego jesli nie mozesz nic znalesc, chociaz kiedys jak kupowalam dla malej to spotykalam na all ubranka malutkie, nie bylo tego duzo ale byly napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubranek juz troche mam od znajomej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mówisz i masz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015 zamówieniowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419246 plotkowy Bry ![]() Jak tam dżagi drugi dzień naszej ostatniej diety? ![]() ![]() U mnie nawet spoko loko, śniadanko zjedzone, zaraz szykuję się na drugie. Nie ważyłam się dzisiaj bo dalej czuję się ociężała więc zrobię to może w niedzielkę ![]() Z Tżtem wczoraj kryzys zażegnaliśmy ![]() ![]() ...a na deser powiedział mi, że laska z jego pracy stwierdziła, żeTż ma fajny tyłeczek ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj nie pojszłam na seminarium i tak mi dobrze na sercu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.