|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
_ZaagubiOna_ - nie spodziewałam się, dziękuję
|
|
|
|
#3212 |
|
Rozeznanie
|
A mówili że miłość istnieje ; ) Fałsz i obłuda. Obłuda i fałsz. Bez skazy miłość. Miłość bez skazy. A w moich myślach i w moich marzeniach w snach moich też książe na motorze : P . Powalcz o moje serce choć raz. To wtedy pogadamy . Gadaliśmy masz rację, choć raz ci ją przyznam . Nie uważałam ze miłosć się kończy, to ty uznałeś że czas ją zakończyć ... ZABIŁEŚ MI MIŁOŚĆ.
NIENAWIDZĘ CIĘ .
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
tam gdzie ja idę, ciebie nie będzie.
najlepszy dzień mojego życia. Nie lubię gdy ktoś wywiera na mnie presje. "-A co tu jest narysowane na tym podkoszulku ? - Noo mucha J -To nie mucha, bo mucha nie ma rąk "
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie nie było
![]() przpraszam, ale mam ostatnio naprawdę złe chwile wszystko idzie nie tak ale jestem tu z Wami zaaawsze Może pewnego dnia zrozumiesz, że miałeś przy sobie kogoś, kto naprawdę oddałby dla Ciebie życie. Może pewnego dnia zrozumiesz, że Ty też za tą osobę oddałbyś życie... Bo jesteś jedyną osobą, która może mnie zabić jednym słowem. A nawet nie słowem, bo gestem. A nawet i nie gestem. Złym spojrzeniem, uśmiechem do tej blondynki po drugiej stronie, zamyśleniem o koleżance z klasy. Nienawidzę cię za to. I doszło do tego, ze to ON błaga o szansę, a ja spokojnie żuję gumę i patrzę.
![]() Będziemy już zawsze razem Chcesz?.. kc. Edytowane przez Larav Czas edycji: 2010-04-30 o 22:47 |
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za pochwałę, pysiaczku ![]() _______ I know i'm not alone ![]() Kocham Cię - bo czy coś jest ważniejsze od tych słów? ♥ Kochanie, potrzebuję Cię tak, jak tlenu by móc oddychać
|
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
witam szkraby w nastepnej czesci
;* czytam was ciagle i jestescie cudowne. wy wiecie ktore![]() zazdroszcze Parysowi. On miał wybór..władza, sława czy miłość..też chciałabym mieć taki.. ja mam cierpienie, ból albo cierpienie.. gorączka myśli spędza mi sen z powiek. w oczach ****iki a w głowie pusto! prawdziwa miłość połączyła nasze serca, teraz dwie połówki niosą razem ciężar. tak kochanie, planuje porwanie. bo miłość od Ciebie jest jak opętanie. bez Ciebie życie jest jak thiller. czemu muszę znowu dzielić się ze światem? mym jedynym skarbem, jedyną radością. zostań ze mną jeszcze dzisiaj. cieszmy się naszą "miłością" pobawmy się w miłość. wchodzisz w to, kochanie? poniedziałek - cierpienie wtorek - tęsknota środa - ból czwartek - płacz piątek - nadzieja sobota - większy płacz, bo nadzieja nie pomogła. niedziela - sen
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2010-04-30 o 23:00 |
|
|
|
#3217 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham to ! <333 ; ooo . już widnieje w moim opisie Cytat:
daj mi link do wątku z prośbami ; dd Cytat:
to ja! to ja! ![]() ![]() ![]() dziekuje okropnie mi miło <3 ; *** .! ten dzień, dzisiejszy jest ookropny z powodu mojego byłego chłopaka, że 'zapominam' o nim od 22 dni i nie moge. a on zawsze marszczył tak słodko nosek. ;( rozpłakałam sie normalnie. ustawie sobie na fybylyy jak mi sie naprawi talencie. ;*** Cytat:
KOCHAM CIE . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesteś b o s k a : OOOO . kamisha - stóweczka i najlepszego! <3 * * * *
chcę się spotkać lecz boję się mówić kocham, gdy nie usłyszę żadnej odpowiedzi umówmy się jak będzie padać, nie zobaczysz moich łez chociaż. tak strasznie tęsknie. po 22 dniach zadzwoniłam do Ciebie i życzyłam spełnienia marzeń. Moje się nie spełniły i żeby chociaż twoje się spełnią. Podziękowałeś i się rozłączyłeś. Chcesz żebym spadła z krzesła przez negatywne wibracje całym ciałem przez Ciebie ?
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Cukiiereczek - bardzo się cieszę. Toogether93 - moje ;* moje ;* moje ;*![]() podaruję Ci tęczę - zatrzymaj ją na własność, namalowałam ją sercem - tylko dla Ciebie nie mieścisz się w moim realnym życiu,
ja w Twoim także nie - symetrycznie
|
|
#3219 |
|
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;18935779] 80 % of the girls have boyfriend. Rest 20 % have brain. (ang. 80 % dziewczyn ma chłopaka,pozostałe 20 % ma mózg) ![]() dziękuję, Gwiazdko moja ![]() to my tu dla Ciebie jesteśmy TwojaKokaina, patrysiowa_, without_demur, Paralogiczna, Martusssia, papergirl, Magari91, xsxs, limitowanaa, agrr, poprostuAsiss, lilix3 ciutblizej-okradam Orzeszki ;* ciiri - uwielbiam Cię <3 I stojąc z Tobą , wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna .
W końcu wiedziałam , że możesz miec każdą , lecz nie każda może miec Ciebie . 99,9% powierzchni mojego serca należy do Ciebie, wiesz? przebaczać wcale nie znaczy godzić się na wszystko to samo gó**o, t ylko dzień inny nadal, choć nie wiem czy tego chcesz, jestem twoim aniołem. Potknęłam się o niebo, słyszałeś jak płacze? szary dzień w towarzystwie pustych kubków po kawie. chciałabym się uśmiechać, uśmiechać do ciebie. i już na zawsze będę ramieniem, w które będziesz mógł się wypłakać. Wspomnienia bolą, ale chyba nic poza tym A jej delikatne ciało krzyczało `Jestem, czy tego chcesz czy nie!` ciężko jest ignorować myśli, które krzyczą pozostawiona sobie sama ze łzami w oczach, w najgorszych chwilach brakowało by ktoś je otarł proszę o zwolnienie, o usprawiedliwienie mojego `nie mogę`... nagle cisza przemówiła zbyt głośno.
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Codziennie wieczorem wyświetlasz ten film
Cudowną przygodę W której ktoś odnalazł Cię Ktoś pokochał Cię. Spełnij swe pragnienia Może obok gdzieś Ktoś na Ciebie czeka I tak jak Ty otwiera serce. Czuje że Ty kochasz mnie Myśli plączą się ale Twoje serce wie. Maluję w myślach twojej twarzy blask. Zobaczyć ciebie pragnę w moich snach. Jesteś moją ulubioną częścią dnia.
|
#3221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jaa??!! ![]() ![]() ![]() Dziekuje, dziekuje, dziekuje, dziekuje ![]() ii nastepnych 200 i więcej życzę! xD <3 ______________ dziekuje Ci za fajne dzis i jeszcze lepsze jutro Kochanie ![]() ![]() <3długa seria uscisków i pocałunków, przerywanych łzami, powitalnymi dotykami i rozmaitymi innymi wyrazami radosci.. jej skóra ma odcień płomienia pochłaniającego polanę, na policzkach czuła ciepło nie pochodzace bynajmniej od ognia. przycisnął ją do sciany biodrami i szybkim ruchem przesunął dłonie do góry, podciągając jednoczesnie jej bluzkę i swetr.. ;P
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
był jedyny, który nie myślał tylko o jednym. to śmieszne. noszę w sobie Twoją obietnicę, która mówi, że nie oddasz mnie nikomu. patrysiowa_ - dziekuje <3 _ZaagubiOna_ - mrah <3. Mrs Unfabulous - dziekuje kocie za trzymanie kciuków <3.
|
#3223 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam
Tęsknił ktoś ? Ja straasznie ![]() Wieeeeem, że tęskniły dwie moje perełki Patrysiowa i MyCh Sto x ![]() Cóż nakradłam niemiłosiernie i mam zamiar to tu i teraz oznajmiĆ : limitowanaa , CookieCrisp , Martusssia , Gotte , rasta lady , Myszka23101 , xsxs , Extremalna , Margaretta_1 , _ZakoChanaa_ , cloude , marikab , tfojakrulefna , Mrs Unfabulous , TwojaKokaina , bananowalaska , dontgivemenames , always be yourself , Elliannia , Kofeina w RedBullach , MalinovaSaGa , Elizabet0909 , keeendy , cornels , agatka944 , BananowaBrazylijka , latin, ciiri , papergirl , itstoolatex3 (a pożyczysz mi na ten czołg ? ;> ) patrysiowa_ , myCh – ookradłam ;* patrysiowa_ - ja tam jestem ?! Taki orgazm, że spadłam z krzesła i walnęłam o butelkę po coli <3 ! Moja perełka ;* Opisos : A łóżko wygląda jakby… Porwę Cię na tydzień. Nie obiecuję, ze będę grzeczna… Kapsel od Tymbarka powiedział, ze mam Go pokochaĆ. Mieszanka wybuchowa Żyły pełne epinefryny, oksytocyny, fenyloetyloaminy i erdofin... ; ) Mieszkszam 8563 metry od Ciebie a i tak jak otworzę okno to poczuję Twój zapach. To się nazywa MiłośĆ. 'ChcieĆ to nie zawsze móc...' A mi się udało ! ;P Kiedy Cię widzę chcę krzyczeć ‘Just do it’ ! Nie lubię wątpiĆ ... Są energy shoty ... A jest miłośĆ w pigułce ? 24 godziny minęły... Halo ! Wypada się odezwaĆ ... MiłośĆ, nadzieja i dziwka jedno powinny mieĆ imię... Bo Ty powiedziałeś mi, czemu niebo jest niebieskie Czasem siedząc przy otwartym oknie z mokrą głową pytam samą siebie, co mam zrobiĆ. Pomimo, że zaczyna świtaĆ nadal nie wiem... Inne: ‘Ma Whiskas zamiast mózgu ![]() Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego. Adam Neste Wyrafinowane piękno płci męskiej istnieje tylko po to aby podniecać płeć żeńską. Karol Darwin Modlitwa kobiety przed posiłkiem: - I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki! ![]()
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Wracam
dziękuje za wszystkie wyróżnienie kochanym moim Perełką![]() ![]() ![]() W powietrzu czuć cynamon i emocje nikt mniej i nikt więcej po prostu człowiek Piję herbatę, siedzę na oknie i czytam książkę Randka z myślami Zwykła noc, ale myśli bezcenne chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebuję troche czasu, by uporządkować swoje myśli.
masz klucz do mojego serca To wywołuje uśmiech na mojej twarzy Nikt inny nie może zająć twojego miejsca |
|
|
|
#3226 |
|
BAN stały
|
upierdliwie nękał jej myśli, zapanował nad każdą jej komórką, sparaliżował zmysły. a na koniec zawładnął jej sercem. dla niej to pewna śmierć, której uniknąć nie mogła, nie chciała. patrysiowa_ , minimum4znaki to wy jesteście genialne, świetne i ukochane, dziobaski. |
|
|
|
#3227 |
|
Wtajemniczenie
|
Cukiiereczek- 4ever
Toogether93- paszczaku mój <3 Dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje-tyle ich wciąż mam.
mam kota na gorącym dachu mojej głowy, on czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw. Na ulicy będę patrzeć mężczyznom głęboko w oczy i nie będę się wstydzić, ze mnie pożądają, ale zaraz potem pójdę do supermarketu i kupie najlepsze wino, na jakie mnie bedzie stac i wypije je z moim mezem, bo chce sie smiac- z nim, mezczyzną, ktorego kocham !
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziękowała ![]() I miliony okazji przed nami na zupełnie drobne rzeczy, ale wspólne ![]() A dziś chcę ci powiedzieć tylko jedno, małe słowo... kocham... Tysiące powodów, by Cię kochać i ani jednego by tego nie robić. Pytasz jak to możliwe? Bo ja kocham też Twoje wady
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
minimum4znaki - zaszczyt, bo ja Ciebie też okradam!
nienaruszona - zabieraj, cieszy mnie to without_demur - jak zwykle zniewalająca to Ty, not me ![]() _ZaagubiOna_ - ojej, ja też?! Nie wierzę! Maj dziewczynki - maj się zrobił! ![]() świat maluje prążki w mojej głowie - więzienie myśli dotyczących Ciebie. Miłości mi się zachciało! Kobieto, XXI wiek jest, nie ma czasu na miłość! marzenia małej dziewczynki, nadzieje przepełnione słońcem. i masz babo placek! pokochał mnie, a ja nie wiem czego chce! Do you let me go?! // ang. Pozwolisz mi odejść?! jestem nienormalna - czas to sobie w końcu uświadomić. zwariowałam z tej miłości. i czekała jak głupia. jak to koniec? że już? tak szybko?! Wiesz co, Panie uszczypliwy?! Nie jest Pan wcale taki fajny jak myślałam! W gruncie rzeczy - w ogóle Pan nie jest. Rozmawiam sama ze sobą, co zdecydowanie przekracza granice mojej percepcji. Wiosna to czas zmian, więc może powinnam coś zmienić? Serce na przykład! Serce wymienię na takie niekochająceciebie. Czasem oburzam się jak małe dziecko, tupię nogami, płaczę, krzyczę i rzucam telefonem w ścianę rozpaczając nad żałosną treścią moich smsów do Ciebie. Ale potem zdaję sobie sprawę, że nic nie zmienię. Nie pokochasz mnie. Potem zachowuje stoicki spokój. Jestem w końcu kobietą - umiem udawać lepiej niż ktokolwiek inny.
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
.bonus do nieba chcę Ci dać.
.z całego serca życzę Ci, okrutnie beznadziejnych dni. .tylko bierzesz i nie dajesz nic więcej. .w pojedynkę bić się z życiem nie mam ochoty. .jak mocno cie kocham, nie jestem w stanie pokazać. .nie chcę Cię kochać! serce wie co innego. . .niby pewny grunt, ale się osuwa. .jesteś pewny, że na zawsze?! lepiej pomyśl..
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=_ZaagubiOna_;189357 75]
RozowaSkeyterka
[QUOTE] Jaa wymieniona przez najlepsza?! ![]() Dziekuje dziękuje dziękuje ! Ale Skarbiee siebie też tam dopisz!. _________________________ _________________________- Nie osiągniesz umiejętności bez ćwiczeń. Po śmiechu następuje płacz, po radości smutek. - Mój świat się zawalił... - Nie buduj swojego świata na facecie,to się nigdy nie zawali... -Szczęściara .. -Nie, pesymistka... -Co?! Czemu ,? -Bo uwierzyła , że ją kocha .
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje wszystkim za pamięć i pochwały
Jeden moment przypomniał Ci wszystko o czym starałaś się zapomnieć przez długie miesiące..
Je m'en vais Odchodzę.
|
|
#3233 |
|
Przyczajenie
|
Juz nigdy nie powiesz ja bardzo kochałeś mnie. ..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_, PaniJana - kradnijcie miło mi
![]() czeko1395, _ZaagubiOna_ - dziękuję perełki moje To jest ta chwila, w której powinnam coś zakończyć, a coś innego zacząć. Chyba jakiś rozdział. Już kilka ich przeoczyłam. Jestem niczym toksyczny jad, mam destruktywną osobowość. Ironiczna, sarkastyczna, zimna jak lód. Bo niczego tak nie potrzebuję do życia jak Ciebie. Jesteś moim pragnieniem. Jesteś moją miłością. Dzieli nas milion świetlnych lat. Dzielą nas nasze charaktery. Ale kiedyś jednak coś nas łączyło. Prawda?
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
Osz kurde
. I nawet ja się tutaj znalazłam. Uwielbiam! Jesteś, jesteś, jesteś! W końcu nooo. Prerełka moja. Chcę czegoś więcej.
Spróbuj uwolnić się od miłości. Stajemy się kłamstwem. Chcę abyś kładł swoje usta na moich.
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli masz kłamać, lepiej nie mów nic. Tak. Masz rację. Udaję obojętność. Tak naprawdę cholernie mi zależy. Czy przyjaciołom wybacza się zdradę.?Rzygam fałszywością, obłudą i zakłamaniem. Wiesz co to miłość? Czas wspomień, rozpamiętywania, gdybania i rozdrapywania starych ran. I najgorsze jest to, że nie mogę zapomnieć. Jeszcze gorsze to, że nie chce. Dawno mnie tu nie było ![]()
Edytowane przez Voici Czas edycji: 2010-05-01 o 10:51 |
|
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - spóźnione życzenia . Wszystkiego najlepszego ;** i duuużo weny
![]() Wynoś się z mojego serca i zabieraj tą zakłamaną miłość Dała mu kartkę i długopis. Kazała mu namalować co do niej czuje Kiedy chcę żebyś napisał, piszą wszyscy ci niewłaściwi, a Ty milczysz A gdy przyjdziesz nie zapytam się po co do mnie wróciłeś. O nic nie zapytam, Będę milczeć. Po prostu będę szczęśliwa Gdy odszedłeś wszędzie Cię widzę, te Twoje oczy, ten uśmiech tak chol***** piękny. A gdy wieje wiatr czuję jak byś to Ty mnie dotykał Siedząc na chol***** ławce z kwiatkiem w ręku i wyliczać bez sensu "kocha, nie kocha" -Dlaczego jesteś taka dziwna ? -Bo nie mogę o nim zapomnieć Siedziała i wycinała z papieru prawdziwy raj To nie tak miało wyglądać do cho**** ! Oni mieli się kochać a nie nienawidzić ! Nigdy nie zamykam drzwi ani okien. Bo mam nadzieję że pewnego wieczoru jednak do mnie wrócisz Jesteś moją wyobraźnią A gdy Cię odpycham Ty przyciągasz mnie do siebie z powrotem i przytulasz Mam nadzieję że się spodoba ![]()
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
Może na tym właśnie polega miłość?
Na wiecznym strachu przed utratą kogoś najbliższego? Możliwe.. Pyta mnie dlaczego milczę.. On po prostu chyba jeszcze nie zrozumiał że uwielbiam Go słuchać. Czy On się kiedyś opamięta!? 'Unikalny Kretyn!' unikać, dawać nadzieje i znikać.. Napisał, ale nie żeby mnie to ucieszyło. Dziwne nic. Pustka. Moje głupie szczęście. Aż przydałoby się powiedzieć: 'dziewczyno, weź się ogarnij!'. Tak dla zabawy, może zamienimy role: - ja będę tą złą, co się nie odzywa, olewa Go i wgl ma gdzieś, - on będzie ten dobry, co się będzie martwił i tęsknił. Aktualnie do dupy.
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
|
|
|
#3239 |
|
Rozeznanie
|
Będę Was nękaĆ
![]() Opisos: On love hangover / Na miłosnym kacu Już prawie lato. Czy nie uważasz, że powinniśmy się spotkaĆ ? Chciałabym byĆ już duża... Bo kiedy patrzę na dorosłych tak sobie myślę, że oni sobie muszą jakoś radziĆ. Ja chyba nie muszę bo jestem mała. I nie radzę sobię. W życiu piękne są tylko chwile. A życie składa się z chwil. Gdyby to przedstawiĆ na jakimś wykresie to 95% to te złe chwile... Reszta to dobre, nie licząc marzeń. Nie pisze, nie dzwoni. Nie kocha ? Wiesz, kiedy jest naprawdę źle? Kiedy od osoby, która Cie nie znosi słyszysz wyrazy współczuca... Moje słuchawki nie są splątane, herbata nie jest za gorąca a facet ? Dam znaĆ jak sie dowiem... Inne: ‘W miłosnej studni już nie utoniesz... ‘ ‘I od progu bezwstydnie powiedz mi, czego chcesz, słuchaj jak dwa serca biją...' 'Swoje miejsce znajdź i nie pytaj, czy taki układ ma jakiś sens' Perfect- Kołysanka dla nienajomej ‘Gubiąc gdzieś po drodze sens deszczowych słów' ‘Bo choĆ zapomnieł o nas świat, mokrzy od stóp do głów , nie tracimy nadziei' Edyta Bartosiewicz – przemoknięte serca miast ‘Znowu Ty ? – to są Twoje słowa' Lady Pank – Znowu pada deszcz
|
#3240 |
|
Raczkowanie
|
nie szukaj szczęścia w miłości.
- mówisz głupku że co? - że co? - głupek ! ![]() znam ten stan kiedy Ciebie mam. 24 na dobę myślę o Tobie ! wszystko ma swoje priorytety. przebacz mi że jestem taka głupia i Cie kocham. nie przeraża mnie widok czarnej terrorystki ![]() nie ma mnie dla nikogo. znasz to, nie? ______ przepraszam że mnie tyle nie było ale brak weny,czasu i w ogóle wybaczycie robaczki?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

"
ale jestem tu z Wami zaaawsze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. I nawet ja się tutaj znalazłam. Uwielbiam!