|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
PIP.
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ![]() SW sie rozkreca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda byla taka troszke w kratek -ale z przewaga słońca ![]() w poniedzialek pół dnia byliśmy na plaży, ale nie zjarałąm sie - smarowalam sie filtrami czesto - nie chcialam sie spalic ![]() ale mój TŻ (mimo filtra) jest na maksa zjarany - czuje plecki i brzuszke ![]() ja bez obrazen na szczescie ![]() a rybki i gofry to to co tygryski lubia najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ooo to dobrze, że juz skonczylas ![]() wpadne dzis na SW... ale pozniej ![]() i super że sie rozkreca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() nie mow hop, moze sie jakies babcie lancuchem przykuja i go nie rusza ![]() helol ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- rybki i gofry ![]() łoraju, wlasnie mowili w rmfie o krzyzu i faktycznie jest porozumienie ![]() i krzyz maja zabrac tez w pielgrzymce do Czestochowy ![]() heee...? ja nie czaje tych ludzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wywiadu, to I have no idea ![]()
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
no wiesz... tak na forum...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() baba z wozu, koniom lżej ![]()
![]() |
#3216 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- to dostała rozgrzeszenie ![]() ![]()
![]() |
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz myslalam ze moze Złoś nas odwiedzil bo byłyście niegrzeczne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
Egzakli
![]()
#3220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, Netia wyprawia, to jakieś nieporozumienie. 1. Na początku były problemy z uruchomieniem usługi. Na infolinii twierdzili, że powinno działać i problem jest po naszej stronie. Przepychanki trwały ze dwa tygodnie, aż w końcu okazało się, że to jednak nie była nasza wina, tylko ktoś tam gdzieś tam w Netii czegoś nie włączył. 2. Jak już usługę się udało uruchomić, to z kolei miała zwyczaj wyłączać się tak po prostu na czas jakiś. A najlepsze jest to, że w czasie tych awarii telefon daje sygnał "zajęty", więc potem odbierało się telefony od wściekłych klientów, którzy nie mogli się dodzwonić. Pytałam na infolinii, dlaczego w trakcie takich awarii nie można puścić osobom dzwoniącym komunikatu o awarii zamiast sygnału zajętości. Otóż nie można, bo centrala, do której jesteśmy wpięte nie ma takiej opcji. 3. Umowę podpisałyśmy w grudniu, do dzisiaj sześć razy wysłałyśmy im (mailem i pocztą poleconą) skany/kopie swoich danych z numerem NIP- nic z tego, faktury albo nie przychodzą wcale, albo przychodzą z błędami w danych i bez numeru NIP, więc za każdym razem trzeba prosić o korektę. 4. Ilości awarii, jakie były przez te pół roku nawet nie liczę... ostatnio pod koniec czerwca- i to nie parę godzin czy dzień. Jak padło w czwartkowe popołudnie, tak się włączyło w poniedziałek. ![]() 5. Załatwienie czegokolwiek na infolinii wymaga wiele czasu i cierpliwości- konsultanci są, owszem, uprzejmi i nic więcej. Mój rekord to połączenie trwające prawie godzinę, w którego trakcie byłam przełączana chyba ze dwadzieścia razy... ![]() ![]() A żebyś wiedziała- idę, patrzę... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie skomplikowane tytuły! ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-07-21 o 09:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
PIP.
|
Cytat:
za duzo szumu wokol tego, za duzo halasu i za duzo rzeczy na pokaz moim zdaniem ![]() nie, wlasnie bylysmy grzeczne i az sie chlopak zdziwil, posiedzial chwile i poszedl nie zostawiajac zadnego banana ani nawet arbuza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Anka ![]() ![]() no ja wlasnie tez uwazam, ze netia to masakra ![]() na szczescie w mieszkaniu bede miec net kablowkowy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
to juz Tpsa lepsza
![]() no te firmy co sie rekalmuja, ze taniej, to potem gzuik prawda i do tego same problemy, tez w pracy zmienialismy i do upy to bylo a my zawsze niegrzeczne, to zlos pewnie zaglada ![]() no i dostalam rozgrzeszenie z mokrosci ![]() chcialam go wkleic, ale nic nie mam, musze se wgrac ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widziałam wywiady z tymi babciami, żałosne... nie mam nic do krzyża i gdyby ten samolot się rozbił pod pałacem to bym była za pomnikiem, ale bez przesady... niech zrobią pomnik pod domem stewardessy... ona jest taką samą "męczennicą" (sic!) jak para prezydencka... ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
i znow erka jedzie, dzis pogoda na pewno nie sprzyja
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Router to mega wygoda, bo siadam sobie z lapsem gdzie mi się podoba i mam neta. Transfer też jest spoko. Ale te częste awarie to porażka. ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- U mnie to samo, balkon mam na oścież otwarty i cały czas słyszę sygnały przejeżdżających karetek. Byłam już dzisiaj na dworze- ok. 9-tej i już czuć, że dziś będzie wrzątek. ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Ale zdążyłam sobie pójść na solarium, na szczęście od 9-tej mają otwarte i łóżka z klimą. ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Dziwne uczucie- na dworze upał a człowiek idzie na solarium i... marznie. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
Netia ma to do siebie, że świadczy przeważnie usługi na liniach tpsy, więc jest od niej uzależniona i jak jest jakaś awaria to sami tego naprawiać nie mogą, tylko zgłaszają do tpsy...
Ale jeśli chodzi o abonament telefoniczny to faktycznie mają super oferty. ![]() Ja rok temu zrezygnowałam z tp i jestem w UPC i generalnie jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
muszę szybko popracowac i będę
![]() Aloha ![]()
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, miałam w domu stacjonara z Tepsy przez kilka lat i nie było z nim problemów. Zlikwidowaliśmy tylko dlatego, że- dzięki niemożliwym do wygadania pakietom minut w komórkach- przestaliśmy ze stacjonarnego korzystać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Jest Ko
![]() ![]()
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Jej, muszę wziąć prysznic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w sumie TZ nie krzyczal rano ![]() ale ten całus, matko, technicznie bym wam mogla napisac jak posmyrał mnie językiem po migdałkach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() denerwuje mnie caly szum wokol tragedii w smolensku... PiS zaczynaja cos oskarzac, matki i zony chca ekshumacji zwlok, po co??? ![]() daliby tym ludziom spać w spokoju.. serio..
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak widze czasem tych biednych ludzi wygladajacych tesknie przez okna to ![]() a tak bajdelej, czy tylko mnie jara piosenka "this place hotel" ![]() niesamowicie na mnie dziala.........
![]() |
#3238 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() noooo ![]() ![]() ![]() WAKA WAKA :balet: ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- A kto to jest Marek/Krzysiek...? ![]() Na co ja: - Ale że co? ![]() - No gadasz przez sen... ![]() - A Ty nie masz co robić, tylko podsłuchiwać? Nie czyta się cudzej korespondencji. ![]() Mnie to irytuje z innego powodu- zamiast się zająć ważnymi sprawami, budżetem, zmianą kulawego prawa, to oni marnują czas na przepychanki pt. "gdzie ma stać krzyż" lub "czy oddano wystarczający hołd ofiarom, czy nie". Niestety, te szopki kosztują nas pieniądze. Kolosalne pieniądze, które są nam zabierane z podatków. I ta kasa- zamiast na coś pożytecznego- idzie na bandę darmozjadów, która woli zajmować się plotkami, niż pracą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w Polska The times, żona Gosiewskiego z wielkimi pretensjami wyrzuca, że Donald T. nie płakała na lotnisku jak przyjechały trumny... ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.