|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
ja to mam cała rodzine za granica, ale nie tam gdzie bym chciała ;d
|
|
|
|
#3212 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Raczkowanie
|
z tą Wenecją to powaga- u nas połowa obozu dupy nie ruszyła by przejść się gdziekolwiek!!albo siedzieli na tym placu św Marka (?) albo w macu ;p ja mimo wysokiej gorączki, uraczyłam się zimną colą[bo mi babki z autokaru tabletki nie chciały dać na jej zbicie -.-] i chodziłam po tych maaagicznych uliczkach <3<3
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
a ja spadam laski ;d idę się wyspać bo dzisiaj musiałam wstać o 8:30 bo do lekarza jechałam ;d
ale nie piszcie aż tak dużo bo rano będę czytaaaaać i czytać ;d |
|
|
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
w stanach, w kanadzie, w czechach, w australii, w angli.. pewnie gdzies jeszcze ;p
|
|
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
a ja raczej nie posiadam rodziny za granica, a szkoda.
wow, mieszkać w Hiszpanii! to jest coś :P albo np. być takim animatorem wieczna zabawa ;]ja też lecę do łóżka postaram się bardziej udzielać, bo kurcze fajnie tu u was ^^ dobrej nocy
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
spoko Marta
góra 10 stron nadrabiania---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- zuzaaa weź mnie ze sobą haha ![]() 17 dni mi zostało :[ a jak liczyłam to było grubo ponad 60
|
#3221 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
dobra, dobra, jak ja zaczelam liczyc to bylo cos okolo 120, teraz juz tylko 2
![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- chciałam zawsze pojechac do australii, tak fajnie jakos ;D |
|
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
w australii to mi się domy podobają, jak widzę czasem w tv ;d
|
|
|
|
#3224 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() słowo wróciłam, jak to przeczytałam skojarzylo mi sie z tym, jakby ktos wrócił z lloret, a ja wróciłam z mycia się cocco. ja bym chciała coś zobaczyć. nie kościoly, nie katedry i stać w nich godzinami, tylko normalne popylanie po ulicach, placach, alejach etc. ja też bym chciała w hiszpani! ale w takim wiekszym mieście, nie żadnym turystycznym. ale ogólnie za kilka lat zamierzam iśc na casting stewardess więc to sie wiąże z częstą zmianą zamieszkania yeaaah ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- mi australia kojarzy się z wielkimi pająkami w domach.
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
ja mam rodzinę w Danii, w Niemczech
i jak moja sis wyjdzie za Tunezyjczyka to będę miała też rodzinę w Tunezji Ruus - Ci kolesie co do mnie pisali, że chcą się spotkać, całować itd. to będą na beach party 19.08 a tak wgl to zaraziłaś mnie, bo czuje się fatalnie bardzooo chcę być stewardessa...nie zdziwcie się jak za kilka lat gdy będziecie leciały samolotem to spotkacie mnie jako stewardessa ![]() 14 dni
08' Tunezja 09' Tunezja 10' Lloret de mar 11' Ibiza <33 Edytowane przez rosiek1994 Czas edycji: 2010-07-30 o 00:16 |
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
Rosja jakie wymagania tam mają na te azafaty ? ;> oprócz 18 lat
bo normalnie spodobał mi się taki pomysł ;d |
|
|
|
#3228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
idę zaraz spac i mam nadzieję, że będę śniła jak to mi dobrze się mieszka w Hiszpanii.
![]()
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
łe, to pewnie jakieś turystyczne studia, to nie - szkoda mi czasu ;p
nie wiedziałam, że te lale takie wykształcone ;d ja bym tak mogła na rok góra 2 ale nie jako stały zawód ofc ;d |
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
1. Podobno praca animatora wcale nie jest taka super exstra rozmawiałem z jedym w Egipcie i mówił że musi codziennie rano wstawać ostatni chodzi spać. I w ogóle mówił że tęskni za rodziną itp. Zabawa na dłuższą mete też nie jest taka super. Wszystko po jakimś czasie zaczyna męczyć.
2. Ja w Barcelonie jak byliśmy i mieliśmy czas wolny to laziliśmy po tych uliczkach i w ogóle Fajna jedna taka stara była;d W ogóle najlepiej to mi się tam patrzyło na tych pajaców, mimów, tych co malują sprejami itp. Ja nie moge oni tam takie rzeczy wyczyniają że nie wiem co![]() 3. W lloret gadaliśmy z kolesiami z polakami którzy przyjechali tam na początku czerwca tzn przylecieli jakims tanim samolotem prawie bez bagarzu i troche tu dorabiają troche tam;p jak nei maja gdziespać to idą na plaże;d i w ogóle mają tam zostac jakoś do połowy września 4. W lloret polacy są wszędzie, nas zawsze polki prosiły na dyskoteki, na jakies gokardy, nawet w burger kingu polka sprzedawała. Oni tam poprostu pracują i się bawią;D |
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
ej no a tak w ogóle to tylee osób pisało, że już wróciło a żadnej nowej dłuuugiej i ciekawej notki nie widzę. buuu
podzielilibyście się z nami wrażeniami :P ![]() co do Barcy to mi się tam strasznie pod fontannami grupa kolesi podobała co breakdance tńczyła i my tam do nich po angielsku czy se zdjecie możemy z nimi zrobić i coś tam, no i robimy, a potem do nich "thank you guys" a tu nam koleś odpowiada po Polsku "nie ma za co, dziewczyny" ładne zdziwko miałyśmy ;pno i robili lepsze show niż nasi krakowscy Misjonarze Rytmu ![]() a co do animatorów to racja.... ja im cholernie czasami współczułam, to z turytami gadać, to jakieś tańce wygibańce, to do późnej nocy gości zabawiać. masakra. moja przyjaciółka była rok temu animatorką w Egipcie i też wymęczona ale zadowolona wróciła.
'Bo w oczach tkwi siła duszy.' Paulo Coelho Edytowane przez coccolino91 Czas edycji: 2010-07-30 o 00:25 |
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze możesz spróbować jako Au-pair. Tak najlepiej jest zamieszkac w kraju, w którym byś chciała :P
|
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
wiesz, pewnie zalezy gdzie jest się azafatą
bo jak lecisz z polakami do uk w tę i spowrotem to chyba większych wymogów nie mają ja też turystycznych nie chce Ale taka robota mi się podoba. tylko ja się boję lata starsznie i jakiś terrorystów się boję.
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
też się trochę boję ale to raczej nie praca na lata, co zrobię jak już nie będę piękna i młoda :pp
|
|
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
hah teraz mi się przypomniało, że mam w klasie Rosjanina ;d
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
nie strasz mnie!
rosjanina? z krwi i kości? gada z ruskim akcentem? w sumie masz raxje juanita. kiedys coś spokojniejszego. moje największe marzenie związane z robotą to szkoła językowa. ja w niej też chciałabym uczyć. nie wiem gdzie, w niemczech, hiszpani, włoszech. ale teraz jestem na mat infie i nie wiem, co będę robić, bo nienawidzę historii i polskiego
|
#3239 |
|
Rozeznanie
|
Oho, zaraz Rus się rzuci na ciebie xD
Edit: a nie mówiłam
|
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
hahah
Kocham cię
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

postaram się bardziej udzielać, bo kurcze fajnie tu u was ^^ 

może kiedyś, w końcu to moi najbliżsi kuzyni są ;d