|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
patrysiowa_ - stare wiadomości masz.
![]() skoro mnie nienawidzisz i mówisz,żebym o tobie zapomniała to czemu nadal patrzysz na mnie tym swoim wzrokiem ukochanego mężczyzny? dlaczego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Rozeznanie
|
Upiła się jego brązowymi oczami i upadła,
a on nawet jej nie podniósł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Raczkowanie
|
doobra dziewczyny wiem, że pisałam to już bardzo duzo razy ale teraz
to już jest naprawde i nie zmienie zdania. Zostawiam was, bo się po prostu nie nadaję! Tak, nie tylko ja jedna tak myslę.. To tyle. krótko i na temat ![]() + Moje naj ♥ ![]() CaMa poprostuAsiss Kofeina w RedBullach limitowanaa ZakreconaNaMaxa dreams_x33 NieidealnaJa beautiful_lie agatka944 nienaruszona rumuneczkaxd marikab nastychick latin katastroficzna istny_paradoks blondii69 desiree01 kontrastowa0 matematyczka00 karmelowomi Onax3 misiok z innej bajki otojest myszka23101 twoja Kokaina ciiriTajemniczaPanna Martusssia Mrs Unfabulous CukrowaPanna sharmila naiwnie__ KaMa2704 kreskowa bajkowa nieliczylamwcalesie cornflower_ BananowaDelma _changime malyyna18 Extremalna ratatamm Nensie Drift Cookie Crisp chcialam byc Guziki xD xxxLOLKAxxx dontgivemenames patrysiowa_ unpredictablegirl myCh ![]() kolejność bez znaczenia i jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam ![]() jesteś powodem do życia. love forever. wytatuuję sobie na ręce Twoje imię. czuje Twój zapach i słyszę stabilny puls. |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Raczkowanie
|
jakikolwiek brak weny ![]() z wampirem' doszłam do wniosku, że dodam kilka cytatów, które moim zdaniem są najlepsze. może się komu przydają ![]() happyend - <3 __________ ' Koniec końców wszystkich nas czeka trumna... Leż spokojnie, moja miłości. Ta trumna jest Twoją trumną. Większość nas nawet nie wie, jak to jest być w swej trumnie. Ty już teraz wiesz! ' 'ty miałaś serce niepodobne do żadnego, które kiedykolwiek czułem. Serce, które biło i biło, aż musiałem cię zostawić, odrzucić od siebie, ażebyś nie przyspieszyła za bardzo mojego tętna i nie zabiła mnie. To Lestat odszukał mnie tutaj. Louis, sentymentalny Louis przyłapany na uczcie z małego złotowłosego dziecka, świętego niewiniątka, malej dziewczynki. Przyniósł cię ze szpitala, gdzie się potem znalazłaś i nawet nie mogłem się domyślić, co zamierza poza tym, że chciał uprzytomnić mi moje własne powołanie, moją naturę wampira. 'Weź ją, skończ, co zacząłeś' - powiedział. I znów poczułem pragnienie tej krwi. Och, wiem, że straciłem cię teraz na zawsze. Widzę to w twoich oczach! Patrzysz na mnie tak, jak patrzysz na ludzi śmiertelnych, z góry, z chłodną wyniosłością, której nie mogą zrozumieć. Ale zrobiłem to. ' <3 ' To jest właśnie, moja droga, jedna z tych rzeczy, o której
nigdy się nie dowiesz. Albowiem nawet ten Ereb, w którym żyjemy, musi mieć swoją arystrokrację. '
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-10-06 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
BAN stały
|
happyend
dziękuje, ale Ciebie to ja chce widzieć tu z powrotem ! ![]() ![]() patrysiowa_ wreszcie ! ![]() ...
długo stała i patrzyła się na jego oczy, jednak nie widziała w nich nic szczególnego, nie hipnotyzowały i nie wyróżniały się zbytnio, ale przekonaj o tym rozkochaną w nim - ją, nie dasz rady. bo co miłość to miłość . nie podążaj za nią bo się zgubisz, po prostu stawiaj swoje kroki w równym tempie z nią . podskoczyło jej serce do gardła, usta podwinęły się w gorę, tworząc wyraziste półkole, tak zgadłaś, zobaczyła jego . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-06 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Rozeznanie
|
![]() 'Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano, all I know is I love you too much to walk away' być może tak się dzieje kiedy tornado spotyka wulkan, wiem tylko że zbyt Cię kocham by odejść 'A 5 year old boy asked his friend what is friendship? He replied, "Friendship is when you steal my chocolates everyday from my bag, and yet I still keep them in the same place.' Pięcioletni chłopiec zapytał swojego przyjaciela czym jest przyjaźń? On odpowiedział: Przyjaźń jest wtedy, gdy codziennie kradniesz czekoladki z mojej torby, jednak wciąż trzymam je w tym samym miejscu. 'you're not worth my time and I know I can do better without you!' she screamed at him 'then why are you still here?' he replied. and to that, she had no reply. 'nie jesteś wart mojego czasu i mogę będzie mi lepiej bez ciebie' krzyknęła na niego 'więc dlaczego wciąż tu jesteś?' odpowiedział. a na to nie miała żadnej odpowiedzi.
![]() |
#3217 |
Raczkowanie
|
nie wiem gdzie jest Ciebie więcej, w mym sercu, czy w głowie.♥ donacia4, gabasl = kradnijcie myszki ;* happyend = kocham cię i wracaj mi tu! <3
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 |
Rozeznanie
|
happyend - ej no nadajesz i nie odchodź no! <3
donacia4, patysiowa_ , desiree01 - poszalałyście? ![]() ![]() BananowaDelma - okradziona <3 trzeba ich uczyć, że władzę to oni mają tylko nad tym panem w spodniach, chociaż tego też bym nie była do końca pewna. a powiadają, że to kobietami targają emocje, a ten mi na zmianę mówi, że kocha i że jestem beznadziejna. granatowy szal otulił miasto tak zmarznięte wszystkimi ranami. wbił słomkę w rany kłute i wysiorbał bez skrupułów ostatki jej szczęścia. ostatnimi czasy zaczęłam być głucha na komentarze innych i niewidoma na idiotyzm innych ludzi. wypaliłam wszystkie wątpliwości wraz z ostatnim papierosem z paczki. Sukcesem zapomnienia jest przypomnienie sobie tych wad, które powodowały wątpliwości czy być z nim czy też nie. Cześć, przyszłam uciąć Ci penisa może w końcu zaczniesz myśleć mózgiem, a czuć sercem.
#3219 |
Raczkowanie
|
happyend - ja wśród tylu talenciar .
![]() ![]() desiree01- kradnij , kradnij . ![]() 'Byłeś wszystkim, wszystkim czego chciałam.
Byliśmy do tego przeznaczeni. Mogliśmy być, lecz to zatraciliśmy. Wszystkie nasze wspomnienia, tak mi bliskie, po prostu wygasły. Przez ten czas, kiedy udawałeś tak bardzo dla mojego szczęśliwego zakończenia. Masz swoich głupich kumpli, wiem, co oni mówią, mówią Ci, że jestem trudna,ale tacy są oni. Lecz oni mnie nie znają, czy w ogóle znają Ciebie?' 'Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.' 'Chyba odeszłam po to, by odkryć nowe drogi Ale nie było nikogo, kto zdawałby sobie sprawę, przez co przechodziłam- ból Nienawiść płynęła w moich żyłach. Byłam na krawędzi szaleństwa.' 'Przeznaczenie jest dla frajerów. To tylko nędzna wymówka, żeby pozwolić, aby sprawy same się toczyły, zamiast wziąć je we własne ręce.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ![]() ____________________
Spójrz mi w oczy - czy nadal sądzisz, że już Cię nie kocham? Nie jest taka, jak inne dziewczyny. Nie zakłada miniówy i wydekoltowanej bluzki tylko po to, by faceci ślinili się na jej widok, bo i bez tego, gdy ją widzą, podążają za nią wzrokiem, jak psy. Nie powie Ci, że Cię kocha, dopóki Ty nie zrobisz tego pierwszy. Nie będzie Cię błagać o powrót, woli cierpieć w milczeniu.
Edytowane przez matematyczka00 Czas edycji: 2010-10-06 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zadomowienie
|
ty to robisz za każdym razem , moje love!
![]() Cytat:
![]() ale mimo to i tak cię kocham ! ![]() ukłon w twoją stronę ![]() ---------------------- 1. - 'chciałbym umrzeć z miłości' - miłość nie istnieje . - istnieje. widzę ją za każdym razem, jak przyjeżdżam do domu . 2. najpierw rezygnujesz z drobiazgów, potem z większych rzeczy, a w końcu z wszystkiego. śmiejesz się coraz ciszej, aż wreszcie zupełnie przestajesz się śmiać. twój uśmiech przygasa, aż staje się tylko imitacją radości, czymś nakładanym jak makijaż . 3. dear Mister-I'm-too-good-to-call-or-write-to-you . /drogi panie "jestem-zbyt-fajny-by-zadzwonić-lub-napisać-do-ciebie"/ 4. I hope your conscience EATS AT YOU and you can't BREATHE without me . /mam nadzieję że twoje sumienie cię zeżre i nie będziesz mógł oddychać beze mnie/ 5. come to think about, his name was.. it was you, damn! /niech się zastanowię, jego imię... to byłeś ty Kur.wa!/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-10-06 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, że Wy też kochacie Oleńkę.
![]() ![]() Mogłam przysiąc, że znajdował się w każdej z ich twarzy i tylko z czasem, powoli choć z ogromną siłą uderzała we mnie myśl, że Jego przecież już nie ma . Powstałam z tej miłości, którą mieścisz w swoich dłoniach, pielęgnujesz co dzień w sercu i patrzysz nią na świat. Wyolbrzymiam nawet na temat koloru Jego ust Sny umarły, dziś odwołano noc ' Masz na imię "nikt", ja oddycham swobodniej ' Jego oddech wydobywa się przez dziurkę od klucza i trafia wprost do Jej ust Nie odkładaj mnie na później.
#3223 |
dream big
|
dziękuję
![]() *uwielbiam pokazywać Ci fantastyczny świat. *pozwól mi zaprowadzić Cię do idealnego świata. *pozbawiłeś mnie duszy i wbiłeś we mnie spojrzenie, które wywołało we mnie żar.
![]() |
#3224 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 'Podobno robię to, czego nie wolno i nie wypada.
Ucieszyłabym się, gdybyś nie skupiał się na składaniu obietnic, tylko na ich realizacji. Nienawidzę Cie za to, że gdy się uśmiechasz, miękną mi kolana. Nienawidzę za to, że na dźwięk Twojego głosu drżą mi ręce. Nienawidzę za to, że nadal łamiesz mi serce. Uwodzicielko zaciągała się papierosem, a wydychany dym przesiąknięty był tęsknotą .. do mężczyzny jej życia. Czasem jeszcze dotykaliśmy się słowami. Nie mogłam żadnemu następnemu obiecać, że On nie wróci. A my? My się nie znamy już prawie w ogóle. - Gratuluję. - Czego? - Że schrzaniłeś moje życie. Nie mów mi o tęsknocie. To nie Ty siedzisz nocami na parapecie, pijąc gorące kakao z powodu bezsenności.'
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
Traktowałeś mnie jak roślinkę w swojej cieplarni, jak nasionko zależne od temperatury twojego spojrzenia, wrażliwe na chłód Twoich oczu.
` a w środku taka mała niekochana dziewczynka. Kocham Cię tak poprostu. Nie słowami. Sercem. Sobą. Winię lustro za to, że odbicie mi się nie podoba. Tak naprawde powinnam winić za to Ciebie... To przez Ciebie straciłam wiarę w siebie.
![]() |
#3226 |
Raczkowanie
|
abunee - ojj szkoda
![]() + Tylko Ty wypowiadasz moje imię w taki sposób , że cała drżę . ![]() Bo tylko Ty potrafisz kolorować oddechem każdy mój dzień . Historie lubią pisać się same, ale to My jesteśmy ich atramentem . Wspomnieniami wypełniając pustkę . W kropli wody Twoje spojrzenie . Teraz , żeby coś poczuć zamykamy oczy, wracając do wspomnień . Koniec jest zawsze początkiem . Początkiem czegoś nowego . ![]() ` ... nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania miłości. Ten, kto przestaje szukać , przegrywa życie. ` ![]()
#3227 |
Rozeznanie
|
♥
happyend- zostań z Nami ![]() ![]() magia istnieje. naprawdę. 'Była bezkompromisowa w tym, co najprostsze- chciała udowodnić sobie, że jest silna i obojętna.' łatwo jest zwątpić. trudniej uwierzyć. 'Życie nie kończy się przez jednego mężczyznę. Życie kończy się przy jedynym mężczyźnie .' 'kocham Cię. no i kto teraz jest hardcorem?'
#3228 |
Raczkowanie
|
lubię czuć Twój dotyk,spędzać Tobą czas,
lubisz czuć mój dotyk ,spędzać ze mną czas .. I don't know why I can't keep my eyes off of you.. Nie wiem czemu nie moge przestać spuścić z Ciebie wzroku. Są chwile, gdy samotnie spadam w dół, to są dni, kiedy nie mam sił, świat pęka w pół I obiecaj, że każesz mi się uśmiechać, gdy tylko zaczną mi wilgotnieć oczy paralogiczna latin groszek dreams caroline0600 kofeina kama2704 kocham was<3
#3229 |
Wtajemniczenie
|
*Remember when you were still in love with me?
Pamiętasz kiedy jeszcze mnie kochałeś? * You only get one chance, one heart, one love you can call on true Masz tylko jedną szansę, jedno serce, jedną miłośc, którą możesz nazwac prawdziwą
Wymieniam się ![]() Wishlista - KLIK ......................... .................. ![]() ![]() Edytowane przez Spalinka Czas edycji: 2010-10-06 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Rozeznanie
|
Ty moje skradłaś już dawno. ♥
uwielbiam Wass Perełki. ♥ ♥ ♥ Zamykać Twoje usta magicznym pocałunkiem.
Jesteś jednym z tych, którzy doszukują się szczęścia na zewnątrz.
![]() |
#3231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zapytaj zamiast ciągle myśleć jak wszyscy.. zapytaj, bo dziś czuję, że to nie to. i tak łatwo jest mi dzisiaj rezygnować ze mnie. zapominam wszystko inne, płynę, płynę, ratuj mnie. brak mi tchu, brak mi śliny, wypłukuję witaminy do dziś myślę gdzie byśmy dziś byli nie wiem, sam nie wiem, już nie wiem, nie wiem już gdzie mam iść. PEZET/MAŁOLAT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zadomowienie
|
jak wierny pies będę czekać
może zakochasz się drugi raz? szczęście się po obrażało nie daje znaku życia minuta trzydzieści dwa tęsknie minuta trzydzieści trzy tęsknie bardziej pamięta ktoś upierdliwą NicNieMusisz? wracam was torturowaaać! ;- D
#3233 |
Przyczajenie
|
Nie jestem idealna, bo nie lubię różowego. Nie zachwycam się każdym Twoim golem i nie chodzę za Tobą krok w krok. Nie noszę miniówek i wysokich szpilek. Nie mam tlenionych blond włosów, a moje usta nigdy nie są pomalowane żadną szminką i nie mam 5 centymetrowych tipsów. Mogłeś uprzedzić, że gustujesz w pustych panienkach. Nie robiłabym sobie nadziei..
Leżę w łóżku i rozmawiam z sufitem. Dlaczego? Bo wydaje mi się że rozumie więcej niż podłoga. I gdy wpatrywałeś mi się tak głęboko w oczy poczułam, że mam to, o czym marzyłam od dziecka. A alkohol jest dla tchórzy, którzy nie dają sobie rady z codziennością - dolej mi! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesteś brakującą częścią mojego serca.
ohhh, weź opamiętaj się . Jestem tak uparta, że mogę o 3 nad ranem wstać powiedzieć : Wychodzę i zbudować swój zamek . Znaleść swego księcia, poznać go i wrócić . Lub po prostu sie obudzic.
![]() |
#3235 |
Raczkowanie
|
Jednym spojrzeniem
wygrałeś wszystko. Zakorzeniona miłość w moim sercu wyrwała do góry. Natapirowane myśli wbijają mi się w czoło. ___________________ :< . |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam czasu na kochanie. pachniał wszystkim, a zwłaszcza nieprzyzwoitością. Chodzi o tą bezgraniczną pewność, że ktoś jest, że czuje to samo. odnajduję nowe życie w życiu, ale najważniejsze, że po drugiej stronie nadal ktoś czeka. for every kiss you give me, i'll give you three. /za każdy pocałunek, ja dam ci trzy./
![]() |
#3237 |
Raczkowanie
|
patrysiowa_ , Artistic soul - dziękuję Słodziaki moje
![]() ![]() 'Kiedy pytałeś mnie czy Cię jeszcze kocham, mogłeś zwyczajnie zapytać czy oddycham. Gdy już odchodziłeś zabrałeś mi tlen i kazałeś powoli się dusić. '
![]() |
#3238 | ||
Raczkowanie
|
*** Chciałabym Ci tyle powiedzieć, ale nie mogę bo na samą myśl o Tobie uginają mi się kolana... Kiedy na Ciebie patrzę mam wrażenie że jestem w niebie i unoszę się wśród chmur a Twój głos? no cóż za każdym razem napełnia mnie niewyobrażalną ekstazą. *** Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-10-06 o 21:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Przyczajenie
|
Porzucona? ależ skąd! ja po prostu... Znów jestem do wzięcia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Raczkowanie
|
happyend. - jak ty sie nie nadajesz, to zastanawiam sie co ja tu w ogole robie.
![]() Pytasz jak radzę sobie bez Ciebie?
No cóż jakoś żyję. Wstaję rano, Przeżywam kolejny dzień bez celu, bez sensu, Zasypiam. Chyba nie jest aż tak źle. -Wiesz.. ja serio chciałabym żeby się zmienił. - Ty nadal szukasz pretekstu żeby do niego wrócić? -Kłamałaś wiesz? Kłamałaś o wielkiej miłości na całe życie, o tym że nie zapomnisz, kłamałaś że jestem tym jedynym. Po co dzwonisz po 2 latach? -Jesteś nadal moją wielką miłością na całe życie, i tym jedynym. I dzwonię po to żeby zapewnić że nie zapomniałam. Poukładałam sobie życie, tylko jakoś sensu mi brak wiesz ? -Wiesz on ma dziewczynę.. co Ty płaczesz?! -Bo mimo wszystko, zawsze wierzyłam że może kiedyś wróci, i będziemy mimo wszystko razem. I każdego ranka wyglądałam przez okno, czy może przypadkiem nie przechodzi pod moim domem, spytać co u mnie... Nawet głupie `cześć` na ulicy daję mi nadzieję.. Zakochana osoba zawsze popełnia ten sam błąd. Nie widzi że druga osoba przestała już kochać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.