![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
![]() Poza tym jestem niskociśnieniowcem i zmiany pogody, upały bardzo kiepsko na mnie wpływają. Nawet ostatnio nie mam apetytu..
![]() |
#3212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też głowa praktycznie codziennie teraz boli, a jeść to mi się w ogóle nie chce, czasami to jestem przerażona jako sobie uświadomię jak mało zjadłam w ciągu dnia. Najlepiej żebyś o tym nie myślała, bo tak zakładasz, że na pewno źle się poczujesz to tak będzie, bo organizm już inaczej pracuje. Czasami mam takie głupie wrażanie, że jak jem to się zaraz zadławię, bezsensu, ale wtedy muszę wszystko bardzo dokładnie przeżuwać, nawet jak jem zupę, a potem zupełnie o tym zapominam. Głupie to, ale chyba przez to, że niedawno dowiedziałam się, że jak byłam mała to się zadławiłam jedzeniem i w sumie to byłam bliska śmierci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, masz gdzieś w podświadomości to zadławienie, które nieświadomie powraca.
![]() |
#3214 |
Zadomowienie
|
Z braku lepszego zajęcia wzięłam się dziś za naukę do jednego zaliczenia, tak dla spokoju sumienia, bo i tak, wiem, że w pierwszym terminie nie zaliczę, uczę się koło 4 godzin i zrozumiałam 3 zadania na 90, jak myślicie dobry wynik?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrowienia ode Kawy i Ewe - wlasnie siedzimy i tyjemy ![]() urodzinowe ciasto dobre na wszystko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3216 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
A dziekujemy, w imieniu wlasnym i calego resortu
![]() a tak na powaznie, mimo urodzinowego swietowania ... ciagle zamyslona chodze ... a muzyka w ktorej sie wprost zakochalam .... z reszta same posluchajcie : http://edyta2082008.wrzuta.pl/audio/...oru_-_warszawa
#3219 |
Dolce vita
|
Te optymistycznie nastawione niech nie ulegają słabościom. Te z chwilowym kryzysem....wypłaczmy swoje, ponarzekajmy, powkurzajmy się, poprzeklinajmy....-następnie zimny prysznic i głowa do góry. Ja przez to przeszłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spotkałam się z M.
Wysłał mi SMSa czy będę miała czas przed wakacjami, żeby się spotkać i pogadać na żywo. Odpisałam po 2 dniach, że ok, ale i tak nie widze sensu tego spotkania, bo przecież wszystko sobie wyjaśniliśmy. Od tamtej pory co jakiś czas pisał mi jak on tęskni, jak przeprasza, bla, bla, bla... Ja twardo nic a nic się nie odzywałam. Zero jakiegokolwiek kontaktu. Ale stwierdziłam, że chcę się z nim spotkać na zywo, żeby wyjaśnić tą calą chorą sytuację... aaa i dowiedziałam się, że te róże tak naprawdę nie były od niego- to moj kolega ze studiów ;/ Wiedziałam, że jak się z nim spotkam to będzie mnie przekonywał i namawiał, żebym mu dala drugą szansę. I tak było... Tzn nie naciskał jakoś bardzo, mówil, żebym to przemyślała jeszcze, że może potrzebuje czasu- ja twardo trwałam na stanowisku, że nie i że mogę z nim ewentualnie pogadać, ale nic więcej. Mówił, że może po wakacjach, że może się zastanowię, że on się mnie jeszcze o to zapyta kilka razy na pewno. Wiecie co- płakał całe spotkanie. I wydawało mi się, że łzy były szczere... Niby on się pocałował z tą dziewczyną, do niczego więcej nie doszło, ale dla mnie to i tak zdrada... Bez dwóch zdań... Najgorsze w tym wszystkim jest to, że do dnia tej imprezy naprawdę wszystko było idealnie, nie zrobił nic, co mogłoby w jakikolwiek sposób podburzyc moje zaufanie do niego... Jakbym chociaż jakąś wadę widziała, a tu nic, naprawdę. I wiecie- ja jak ja- zakochana, ale moi znajomi, którzy już go zdążyli poznać też byli pod wrazeniem, że on taki fajny,dobry, ułożony i spokojny. Może nie był jakiś Banderas z wyglądu, bo ujął mnie charakterem, ale to co się stało na końcu chyba przeważyło wszystkie to dobre chwile, które spędziliśmy razem. Czuję pustkę, bo naprawdę mi go brakuje, ale nie mogę mu chyba wybaczyć ![]() Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-06-10 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Dolce vita
|
Bittersweet, jestes taka twarda, naprawdę podziwiam Cię. Ja jestem miękka dupa, łatwo ulegam i łatwo wybaczam, co nie jest dobre....
Zranił Cię i skrzywdził. Nie odpuszczaj mu...przynajmniej na razie....Jeśli będzie długo o Ciebie walczyl-wtedy bym się zastanowiła..może rzeczywiście popełnil błąd i chce go naprawić...ale teraz nie odzywaj się. Musi minąć trochę czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pytałam się M, dlaczego nie chciał się spotkać od razu, po tym wszystkim co się wydarzyło, mówił, że wiedział, że jeszcze emocje nie opadły i pewnie byłyby krzyki i żadnej rozmowy, potem nie było go tydzień w mieście... Z jednej strony nie chciałabym urywać kontaktu z M, bo do dnia tej imprezy naprawdę układało nam się świetnie. Dobrze się ze sobą dogadywaliśmy już od samego początku, nigdy nie wyczerpywały się nam tematy do rozmów. Zawsze opiekuńczy, miły, szarmancki, uczynny... Ech... Nie wiem, może to jakaś przykrywka... Trochę mi lżej jak się z nim spotkałam. Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-07-28 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zadomowienie
|
BittersweetCocaine, czyli można powiedzieć, że piosenka którą kiedyś Ci tu dawałam pasuje idealnie. Ja bym trochę poczekała, zobaczyła, czy naprawdę jemu zależy.
Też uważam, że jesteś twarda i myślisz logicznie, a nie, że przyszedł przeprosił to niech będzie tak jak chce. A ja ostatnio poznałam za✂✂✂istego faceta, nigdy żaden nie podobał mi się tak bardzo jak on, jest taki przystojny ![]() W sumie mieliśmy okazję się już poznać w zeszłym roku, ale od tego czasu się nie widzieliśmy, tzn czasami go widywałam, ale byłam przekonana, że praktycznie się nie znamy i pewnie nawet mnie nie kojarzy i bałam się podejść, ale już wtedy zrobił na mnie takie wrażenie. Ale wiem, że to i tak nie ma sensu, bo po pierwsze jest zbyt za✂✂✂isty żeby być ze mną, a po drugie i tak pewnie nie ma szans żebyśmy mieli okazję się spotkać, a już na pewno nie w najbliższym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Dolce vita
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem, wiem, pozytywne myślenie, ale w tym przypadku to jakoś bardziej mnie na realizm nachodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny umieram, zjadłam pół pizzy i lody, czuję się jak przetrącona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie coś jest nie halo. Alkohol niczego nie usprawiedliwia. To, że puszczają po nim hamulce wcale nie oznacza, że zajęty facet rzuca się na jakąś laskę i całuje się z nią zapominając o swojej dziewczynie, która wychodzi z imprezy, ponieważ źle się czuje. Nie potrafiłabym zaufać drugi raz. To co zrobił to świństwo. On się bawił w najlepsze zapominając o bożym świecie i o Tobie. Może i teraz tego żałuje, ale sorry, trzeba było myśleć zanim postanowił wymienić płyny ustrojowe z inną dziewczyną. Bo nie wierzę, że jakoś tak wyszło i w to, że on nie wie co w niego wstąpiło. Tralalalala. Być może jestem zbyt surowa, ale chłopak bardzo mocno sobie nagrabił. I nie wiem, czy wybaczyłabym i dała drugą szansę. Chyba musiałby bardzo, bardzo, bardzo mocno się postarać, żeby mnie przekonać, że warto. Ale po tym co zrobił... mówię nie, nie warto.
![]() |
#3228 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Daj szansę komuś innemu.Jesteś twardą i mądrą dziewczyną za co Cię podziwiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Też bym nie dała...zdrada to koniec, choćbym miała umrzeć z tęsknoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Zero litości dla takich typów.
I ja mogę też cofnąć to o czym pisałam, że gdyby się bardzo, bardzo, bardzo postarał... Nie i koniec. Bitter, bardzo podoba mnie się Twoja konsekwentna postawa. Co tu tak cichutko? ![]()
#3232 |
Zakorzenienie
|
Ja już się powolutku do obrony uczę
![]()
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
A kiedy masz?
Powinnam właśnie w tej chwili pisać pracę zaliczeniową na jutrzejsze ćwiczenia, ale okrutnie mnie się nie chce i wynajduję sobie coraz to nowsze zadania do zrobienia właśnie w tej chwili.
#3234 |
Zakorzenienie
|
Pod samiutki koniec czerwca.
![]() |
#3235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jakiś czas temu myślałam, że przed sesją to będzie tyle roboty, że teraz to ja będę siedziała cały czas i się uczyła. A w rzeczywistości jest tak, że nawet mi się zeszytów nie chce otwierać i stwierdzam, dobra tam, pouczę się dzień przed zaliczeniem. Wiem, że potem być może będę żałowała, że nie wzięłam się za naukę wcześniej, ale mi się nie chce i tak wiem, że jako tako dam radę, 3 mi wystarczy ![]() Celestia to ucz się, ucz, ale i tak będzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Taką mam cichutką nadzieję
![]()
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
No, ja muszę pisać prace zaliczeniowe, to już chyba wolałabym uczyć się czegoś niż sama sklecać zdania, ale w końcu takie studia, gdzie sporo pisania
![]() W dodatku dowiedziałam się, że prowadzący uwalił z ćwiczeń cztery osoby i strasznie się denerwuję.
#3238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno nie będzie źle, dasz radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze, że na jutro muszę zrobić dwie: jedna zaliczeniowa, a druga, którą należało przedstawić na zajęciach, ale nie zrobiłam
![]() To się zapowiada ciekawa noc ![]()
#3240 |
Raczkowanie
|
Genialny wątek
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.