Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-15, 18:35   #3211
despa
Zakorzenienie

GG do despa
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Często w sklepach za duże zakupy dostaje się np. bon zniżkowy na następne zakupy Ale próbki jakby nie było też są gratisem i za darmo ich konsultantka nie ma.

Myślę, że tak naprawdę to konsultantki uczą klientek postaw roszczeniowych-jedna daje gratisy to potem jak się przejdzie do takiej, która nie daje to człowiek czuje się niedoceniony i nagle wymaga. Tak samo jak ktoś tu pisał, że klientka chciała opust, bo inna konsultantka to jej dawała.
Ale nie w każdym sklepie, na co dzień kupując raczej robisz to w sklepach w swojej okolicy ( nawet typu warzywniak)- czy dostajesz za każdym razem prezent bo 30 zł. 50 zł czy 100 wydałaś, nie... Czujesz się niedoceniana przez sprzedawcę? Bo ja nie.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:36   #3212
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
No, w zasadzie masz rację O tym nie pomyślałam. Choć u mnie klientki najczęściej tych produktów, które oni wystawiają taniej nie zamawiają. Mogliby dać większy wybór albo dać np. 10zł do wydania w katalogu.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nie wiem o co chodzi, ale nie mam zamiaru ciągnąć dyskusji. Wzajemnie
ale jak idziesz do sklepu to już twoja sprawa czy kupisz coś za co dostaniesz bon czy zniżkę na produkt czy nie
w Avonie podobnie, to już klientki sprawa czy kupi produkt ze złotą kartą czy nie
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:39   #3213
nataszka25
Zakorzenienie

Dokładnie.
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:40   #3214
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że tak naprawdę to konsultantki uczą klientek postaw roszczeniowych-jedna daje gratisy to potem jak się przejdzie do takiej, która nie daje to człowiek czuje się niedoceniony i nagle wymaga. Tak samo jak ktoś tu pisał, że klientka chciała opust, bo inna konsultantka to jej dawała.
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie wiem czy mi wolno wejśc w tę dyskusję ale tylko parę rzeczy dodam:też tak samo robię.. żadnych prezentów kosmetycznych.. ewentualnie te najtańsze kosmetyki które mam z róznych programów (jak obecnie mineralny złoty spray i żel pod prysznic) spakuję w torbę i raz na 2-3 miesiące przejdę się po tych moich najlepszych klientkach i powiem że każdy z nich za 7zł i sobie wybiera z takiej promocji co jej potrzebne... nie narzucam się z gratisem w postaci kremu do rąk, bo klienkta może go nawet nie lubić lub może drażnić ją zapach - jak tego karmelowego z masłem shea- wybór kosmetyków to wybor indywidualny- ja tego nie robię więc za moje klientki

takie to niech wracają do poprzedniej konsultantki , o takie nie ma co walczyć, bo najczęściej bywa tak, że na naszym forum dowiedza się o opustach że można klientkom dawać i tylko badają która konsultantka im ile go da
sorry że się wcinam

ale ja też miałam taką sytuację,
koleżanka zobaczyła katalog: mogę no to weź
a ty zamawiasz?
tak ja
poleciała do siebie do pokoju i gada, ze ja daję 10 % upustu

a jak co???
nic nie daję, muszę najpierw sama zamówienie na iles złożyć żeby mieć
zabrałam katalog
i sobie poszłam
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:40   #3215
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ale nie w każdym sklepie, na co dzień kupując raczej robisz to w sklepach w swojej okolicy ( nawet typu warzywniak)- czy dostajesz za każdym razem prezent bo 30 zł. 50 zł czy 100 wydałaś, nie... Czujesz się niedoceniana przez sprzedawcę? Bo ja nie.
W spożywczym zbieram punkty za każde zakupy, które potem wymieniam na jakiś większy sprzęt(np. teraz czajnik).

Ale klientek nie ma co uczyć dobrego, bo się przyzwyczają i ciągle będą czegoś wymagać Ja pełnowartościowe produkty też rzadko daję, próbki zawsze.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:42   #3216
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy mi wolno wejśc w tę dyskusję ale tylko parę rzeczy dodam:też tak samo robię.. żadnych prezentów kosmetycznych.. ewentualnie te najtańsze kosmetyki które mam z róznych programów (jak obecnie mineralny złoty spray i żel pod prysznic) spakuję w torbę i raz na 2-3 miesiące przejdę się po tych moich najlepszych klientkach i powiem że każdy z nich za 7zł i sobie wybiera z takiej promocji co jej potrzebne... nie narzucam się z gratisem w postaci kremu do rąk, bo klienkta może go nawet nie lubić lub może drażnić ją zapach - jak tego karmelowego z masłem shea- wybór kosmetyków to wybor indywidualny- ja tego nie robię więc za moje klientki
tak to czytam i w sumie masz rację.. kosmetyki indywidualna sprawa.. i tak się zastanawiam czy też nie zrobić takiej torby - jak klientka złoży spore zamówienie, albo jest nowa to może zakupić jakiś kosmetyk tanie w ramach prezentu
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 18:45   #3217
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
sorry że się wcinam

ale ja też miałam taką sytuację,
koleżanka zobaczyła katalog: mogę no to weź
a ty zamawiasz?
tak ja
poleciała do siebie do pokoju i gada, ze ja daję 10 % upustu

a jak co???
nic nie daję, muszę najpierw sama zamówienie na iles złożyć żeby mieć
zabrałam katalog
i sobie poszłam
I jeszcze musisz kupić katalogi, torebki, próbki Czasem chyba klientki myślą, że to za darmo wszystko. Upustów to lepiej nie dawać, bo jak się klientki nauczą to dopiero niedobrze. Choć niestety sama raz uległam i dałam koleżance na zegarek 10%, ale był drogi, a jej zależało. Ale to była bliska koleżanka i na szczęście na nic innego później ani wcześniej nie chciała i nie żądała upustów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 18:52   #3218
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Nie martw się despa coś wymyślę, jak dotąd to nie mam klientek z takimi zamówieniami.

A ja nie jestem desperatką szukającą klientek na siłę, i nie muszę regularnie zdobywać nowych. Owszem w sklepie nie dają prezentów, ale ty chyba nie prowadzisz sklepu z kosmetykami Avonu? Jakaś własna działalność Avonowa?

Ja po prostu traktuję AVON jako przyjemność, a nie jak maszynę, która musi zarobić jak najwięcej....
Widzisz mnie nie zależy na wysokości zamówień tylko na ilości klientek, z prostej przyczyny, nie co katalog klientka zamawia i nie zawsze za dużą kwotę a mając ich sporo zawsze zamówienie będzie- i tak jak pisałam mam sytuacje takie, że jedna osoba przynosi mi zamówienie od kilkunastu osób na spora kwotę, gdzie sama nie zamawia- sytuacja dziwna- bo co jednej wrzucić do paczki pełnowartościowy produkt, a reszcie nie, komu dać prezent? Dlatego uważam że próbki są bezpieczniejsze- tym samym unikam postawy roszczeniowej klientek- bo tamta dawała mi duże prezenty a Ty nie. Sama tego tez od innych nie żądam.

Nie musisz się martwić o mnie, nie mam działalności, nie sprzedaję avonu w sklepie, targu, czy w jakikolwiek inny sposób oprócz sprzedaży z katalogu.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:

takie to niech wracają do poprzedniej konsultantki , o takie nie ma co walczyć, bo najczęściej bywa tak, że na naszym forum dowiedza się o opustach że można klientkom dawać i tylko badają która konsultantka im ile go da
Dokładnie, to jest metoda, której ja się dzięki Tobie od dawna trzymam- nie zawsze jest to torba za 7 zł, ale klientki też czują się docenione.

Cytat:
W spożywczym zbieram punkty za każde zakupy, które potem wymieniam na jakiś większy sprzęt(np. teraz czajnik).

Ale klientek nie ma co uczyć dobrego, bo się przyzwyczają i ciągle będą czegoś wymagać Ja pełnowartościowe produkty też rzadko daję, próbki zawsze.
Nie w każdym i nie zawsze, no nie oszukujmy się nawet taki lewiatan wprowadza akcje okresowe, inne firmy również zbierasz punkty ale za niektóre produkty musisz zapłacić- albo jak sobie przeliczysz sumę wydatków wyjdzie Ci ze już dawno przepłaciłaś.
Stary 2012-01-15, 18:52   #3219
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Ja po prostu traktuję AVON jako przyjemność, a nie jak maszynę, która musi zarobić jak najwięcej....
Przez to że traktuję avon jak hobby dorobiłam się śmiertelnego wroga w postaci drugiej kk w pracy, ona nie daje próbek, nie robi promocji i traci klientki na moją korzyść

Cytat:

Ja raz trafiłam na byłą kk i ona chciała ze zniżką, to jej powiedziałam ok - ale płacisz za katalog, ani 1 próbki nie dodaję i za torebkę też liczę - zrezygnowała z zamawiania u mnie.

Ze swoją zniżką sprzedaję mamie, teściowej i babciom, ale one i tak zawsze coś tam zaokrąglą
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:02   #3220
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie w każdym i nie zawsze, no nie oszukujmy się nawet taki lewiatan wprowadza akcje okresowe, inne firmy również zbierasz punkty ale za niektóre produkty musisz zapłacić- albo jak sobie przeliczysz sumę wydatków wyjdzie Ci ze już dawno przepłaciłaś.
No ja zbieram punkty i je wymieniam na nagrody bez dopłat. Nie chodzę do małych sklepików, bo uważam, że się nie opłaca, bo ceny są zawyżone no i dodatkowo nic z tego nie mam-właśnie dlatego wybieram sklepy gdzie coś mogę z tego dodatkowo mieć. Ale jak ktoś mieszka na wsi czy w małym miasteczku no to nie ma zbyt dużego wyboru sklepów i wtedy faktycznie nic nie dostaje, a i jeszcze pewnie często przepłaca.

Ale Avon ciężko porównać do sklepu spożywczego. Tak naprawdę już ceny katalogowe są promocyjne. No i jak już pisałam-nawet za próbki konsultantka musi zapłacić(nie mówiąc o katalogach czy torebkach) więc nawet one są już gratisem dla klienta.
Stary 2012-01-15, 19:08   #3221
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
No i jak już pisałam-nawet za próbki konsultantka musi zapłacić(nie mówiąc o katalogach czy torebkach) więc nawet one są już gratisem dla klienta.
Katalogi nie są gratisem, gratis to jest coś dodatkowego, a katalog to chyba narzędzie naszej pracy?
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:08   #3222
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
No ja zbieram punkty i je wymieniam na nagrody bez dopłat. Nie chodzę do małych sklepików, bo uważam, że się nie opłaca, bo ceny są zawyżone no i dodatkowo nic z tego nie mam-właśnie dlatego wybieram sklepy gdzie coś mogę z tego dodatkowo mieć. Ale jak ktoś mieszka na wsi czy w małym miasteczku no to nie ma zbyt dużego wyboru sklepów i wtedy faktycznie nic nie dostaje, a i jeszcze pewnie często przepłaca.

Ale Avon ciężko porównać do sklepu spożywczego. Tak naprawdę już ceny katalogowe są promocyjne. No i jak już pisałam-nawet za próbki konsultantka musi zapłacić(nie mówiąc o katalogach czy torebkach) więc nawet one są już gratisem dla klienta.
Nie każdy mieszkając w dużym mieście ma czas na jazdę po codzienne zakupy do większych sklepów. Wracam z pracy i po drodze przez osiedle wstępuję po chleb i inne rzeczy i już trzydzieści złotych nie ma. I prezentu też nie ma

A jakbym sobie porównała wyjazd na duże zakupy ich koszt plus koszt benzyny, to nie wiem czy tak za darmo by wyszło. Dlatego zawsze mam do takich opinii dystans.

Akurat w kwestii prezentów nie odnosiłam się do Ciebie, bo to ktoś inny napisał, że nie wyobraża sobie konsultantki, od której nie dostanie prezentu za swoje zamówienie, bo by ją zmienił.
Stary 2012-01-15, 19:09   #3223
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Katalogi nie są gratisem, gratis to jest coś dodatkowego, a katalog to chyba narzędzie naszej pracy?
Chodziło mi, że próbki są gratisem O katalog chodziło mi tylko, że i tak musimy za to zapłacić. Bo mi się wydaje, że klientki często myślą, że my to wszystko (katalogi, torebki, próbki) mamy za darmo i tylko sobie na nich zarabiamy i nic za to nie dostają.
Stary 2012-01-15, 19:10   #3224
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Katalog to jest właśnie nasz sklep
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:10   #3225
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie każdy mieszkając w dużym mieście ma czas na jazdę po codzienne zakupy do większych sklepów. Wracam z pracy i po drodze przez osiedle wstępuję po chleb i inne rzeczy i już trzydzieści złotych nie ma. I prezentu też nie ma

A jakbym sobie porównała wyjazd na duże zakupy ich koszt plus koszt benzyny, to nie wiem czy tak za darmo by wyszło. Dlatego zawsze mam do takich opinii dystans.

Akurat w kwestii prezentów nie odnosiłam się do Ciebie, bo to ktoś inny napisał, że nie wyobraża sobie konsultantki, od której nie dostanie prezentu za swoje zamówienie, bo by ją zmienił.
Po prostu niektórzy mieszkają przy markecie

To niech zmieni i szuka takiej, co mu da prezent Nie ma co na siłę trzymać klientek i dawać im np. opustów jak tego żądają.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2012-01-15 o 19:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-15, 19:13   #3226
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
tu to chyba na odwrót
Zgadzam się. Tutaj ktoś inny odwraca kota ogonem i jeszcze poniża inne osoby odsyłając je do słownika. Nie ładnie

Jak nigdy mam duże zamówienie na kolorówkę A dla siebie z niej nic nie biorę oprócz tuszu za 1zł
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:15   #3227
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Tutaj ktoś inny odwraca kota ogonem i jeszcze poniża inne osoby odsyłając je do słownika. Nie ładnie

Jak nigdy mam duże zamówienie na kolorówkę A dla siebie z niej nic nie biorę oprócz tuszu za 1zł
Nie miałam nic złego na myśli-a do słownika czasem warto zajrzeć. Napisałaś, że masz inną definicję niż ja, a definicja jest przecież jedna

I kończysz na zamówieniu za 1zł? Avonomaniaczki tak nie robią
Stary 2012-01-15, 19:16   #3228
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Po prostu niektórzy mieszkają przy markecie

To niech zmieni i szuka takiej, co mu da prezent Nie ma co na siłę trzymać klientek i dawać im np. opustów jak tego żądają.
Chyba że mieszkają.

Dlatego zawsze warto mieć na tyle klientek, żeby braku takiej wymagającej nie odczuć.
Stary 2012-01-15, 19:18   #3229
magocha
Raczkowanie

Cytat:

despa, nie mówiłam o każdym zamówieniu. Chodziło mi o to, że jeśli bym regularnie zamawiała u jakiejś konsultantki i każde zamówienie na jakieś 100 zł, i bym ani razu nie dostała nawet jakiegoś drobiazgu, to bym zmieniła konsultantkę na taką, która mnie doceni.

Chodzi mi o to by szanować nasze klientki, w końcu tylko dzięki nim mamy zamówienia i to one przyczyniają się do naszych avonowych zarobków.
magocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:19   #3230
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

no własnie .. benzyna to 6zł litr
wiesz Despa , ja to wybieram te mniejsze sklepiki chyba z tzw patriotyzmu- aby pomóc tym ludziom, którzy tylko z tego żyją i utrzymują swoje rodziny i jeżdżą o 4tej rano sami na warzywne rynki aby przywieźć najświeższe warzywa i owoce i po 5tej odbierają świeży chlebek z piekarni.., szanuję w ten sposób chyba ich pracę też...

duże markety niekoniecznie popieram (chociaż z nich też korzystam) , bo wyprowadzają kasę z naszego kraju, nie płacą u nas podatków i tym małym sklepikom odbierają czasem szanse bytu, godziwego bytu...

oby nigdy nikt z nas nie musiał z takiego mini-sklepiku się utrzymać

co do próbek avonowych.. też ich nie wrzucam wszystkim, jeśli nowy zapach wchodzi to staram się do każdej klientki dotrzeć z zapachem demo- pełnowymiarowym, pełnowartościowym.. to nie jest niewykonalne i też działa

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2012-01-15 o 19:21
Stary 2012-01-15, 19:22   #3231
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie miałam nic złego na myśli-a do słownika czasem warto zajrzeć. Napisałaś, że masz inną definicję niż ja, a definicja jest przecież jedna

I kończysz na zamówieniu za 1zł? Avonomaniaczki tak nie robią
Ja napisałam o definicji? Wróć się i poczytaj dokładniej.
Nie zakładaj z góry, że każdemu jest słownik potrzebny tak jak Tobie.

Z kolorówki kończę tylko na tuszu za 1zł. Ogólne zamówienie jest o wiele większe
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-15, 19:27   #3232
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no własnie .. benzyna to 6zł litr
wiesz Despa , ja to wybieram te mniejsze sklepiki chyba z tzw patriotyzmu- aby pomóc tym ludziom, którzy tylko z tego żyją i utrzymują swoje rodziny i jeżdżą o 4tej rano sami na warzywne rynki aby przywieźć najświeższe warzywa i owoce i po 5tej odbierają świeży chlebek z piekarni.., szanuję w ten sposób chyba ich pracę też...

duże markety niekoniecznie popieram (chociaż z nich też korzystam) , bo wyprowadzają kasę z naszego kraju, nie płacą u nas podatków i tym małym sklepikom odbierają czasem szanse bytu, godziwego bytu...

oby nigdy nikt z nas nie musiał z takiego mini-sklepiku się utrzymać

co do próbek avonowych.. też ich nie wrzucam wszystkim, jeśli nowy zapach wchodzi to staram się do każdej klientki dotrzeć z zapachem demo- pełnowymiarowym, pełnowartościowym.. to nie jest niewykonalne i też działa
To mamy takie samo podejście.

Ja próbki wrzucam, właśnie z tego względu, że klientki często zamawiają przez kogoś, nie mam jak dotrzeć do takiej osoby.
Stary 2012-01-15, 19:28   #3233
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego zawsze warto mieć na tyle klientek, żeby braku takiej wymagającej nie odczuć.
Coś w tym jest. Że nie warto walczyć o każdą klientkę.
Ja mam kilka/kilkanaście swoich stałych, ale nie zależy mi na wysokich zamówieniach więc czasem są na 200zł, czasem na 600zł, a czasem na więcej, ale w każdym katalogu zamówienie składam, na programy najczęściej się łapię i to mi odpowiada Klientki nie odchodzą więc chyba im ze mną nie najgorzej
Stary 2012-01-15, 19:29   #3234
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
despa, nie mówiłam o każdym zamówieniu. Chodziło mi o to, że jeśli bym regularnie zamawiała u jakiejś konsultantki i każde zamówienie na jakieś 100 zł, i bym ani razu nie dostała nawet jakiegoś drobiazgu, to bym zmieniła konsultantkę na taką, która mnie doceni.

Chodzi mi o to by szanować nasze klientki, w końcu tylko dzięki nim mamy zamówienia i to one przyczyniają się do naszych avonowych zarobków.
A jakbyś miała możliwość kupienia np. jakiejś wody za 20 zł zamiast 40 czy 50 poczułabyś się doceniona? Bo ja bardziej niż kremem za 5 zł, który niekoniecznie mi podpasuje. wiec korzystniejsza dla mnie jest torba promocyjna, która w pierwszej kolejności idzie do tych od których jest największe zamówienie.
Stary 2012-01-15, 19:30   #3235
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ja napisałam o definicji? Wróć się i poczytaj dokładniej.
Nie zakładaj z góry, że każdemu jest słownik potrzebny tak jak Tobie.

Z kolorówki kończę tylko na tuszu za 1zł. Ogólne zamówienie jest o wiele większe
Wróciłam i napisałaś "no to chyba mamy inne definicje". A już zaczęłam myśleć, że miałam omamy Ale naprawdę w swojej późniejszej wypowiedzi nie miałam nic złego na myśli.
Stary 2012-01-15, 19:32   #3236
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
A jakbyś miała możliwość kupienia np. jakiejś wody za 20 zł zamiast 40 czy 50 poczułabyś się doceniona? Bo ja bardziej niż kremem za 5 zł, który niekoniecznie mi podpasuje. wiec korzystniejsza dla mnie jest torba promocyjna, która w pierwszej kolejności idzie do tych od których jest największe zamówienie.
no i pójdziemy z torbami
Stary 2012-01-15, 19:32   #3237
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja próbki wrzucam, właśnie z tego względu, że klientki często zamawiają przez kogoś, nie mam jak dotrzeć do takiej osoby.
Ale jakbyś mogła dotrzeć do takiej osoby to też byś skończyła na próbkach? Czy wtedy już nie?
A już doczytałam o torbie promocyjnej. U mnie klientki nie chcą nic kupować ze zbiorów
Stary 2012-01-15, 19:35   #3238
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ale jakbyś mogła dotrzeć do takiej osoby to też byś skończyła na próbkach? Czy wtedy już nie?
A już doczytałam o torbie promocyjnej. U mnie klientki nie chcą nic kupować ze zbiorów
może to kwestia ceny??
Stary 2012-01-15, 19:37   #3239
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no i pójdziemy z torbami
może nie bo nie przepłacamy
Stary 2012-01-15, 19:37   #3240
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
ja daję małe gratisy przy zamówieniach tak od 60 wzwyż, powyżej stówki coś większego, przy zamówieniach 160-300 to już kilka rzeczy. A próbki daję każdemu zawsze, przynajmniej ze 2 i powiem Wam, że od kiedy wprowadziłam taki system to moje zamówienia wzrosły, a rzeczy na gratisy mam często z motywacyjnych, więc mnie to jakoś strasznie dużo nie kosztuje
ja tez przewaznie tak samo (tych najcenniejszych rzeczy nie oddaje)

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości