|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Jest tam na paragonie pozycja wieszaki?
A dam raz jeszcze: Edytowane przez Daisy30 Czas edycji: 2014-07-25 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Holy Crap!
|
Udało mi się kupić krem bazę z Celii (różowy) za 5 zł
![]()
![]() |
#3214 |
Pani Mizantrop
|
Ja mam wersję niebieską, kupiłam jakiś miesiąc temu za 5,60, za tę cenę jest ok, widziałam, że chyba wszystkie te kremy mają w miarę dobre opinie.
#3215 |
Zadomowienie
|
Chciałam jeszcze dzisiaj dokupić olejek z eveline, ale niestety nigdzie nie było. Z tego co widzę, to u nie niczego nie dokładali
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Pani Pech
|
jest w Biedronce proszek dla dzieci ? w jakiej cenie i na ile prań ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Rozeznanie
|
Daisy30 jeśli to nie tajemnica to, która z biedronek taka wyjątkowa?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3218 |
Zadomowienie
|
TZ byl przed chwila w B i zaczynaja wykladac alkohole na prom. za 10zl. Poki co wchodza stare ceny. Dowiedzial sie od kasjera, ze dlatego tak wyprzedaja towar, bo zamykaja rok podatkowy i Ci na najwyzszych szczeblach chca wygenerowac jak najwyzszy obrot. Wiec pewnie dlatego musza zminimalizowac stany towarowe a i moze posterowac wynikiem finansowym. Ciekawe ile w tym prawdy... A proszki ponoc maja byc te co stoja...
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Dlugoleka |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy gdzieś w Olsztynie są te produkty w tej cenie ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zadomowienie
|
Ja w Olsztynie kupiłam ten peeling w biedronce koło kauflandu
![]()
#3221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zadomowienie
|
Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVIII
Liste produktow za 10zl macie na: nasza-biedronka.pl zakladka forum ogolne, ceny do wziecia, strona 99. Warto sledzic tam forum rozwoj akcji... Gdyby nie inf. z tego forum, wiekszosci rzeczy bysmy nie kupili za 3 i 5. Acha, kupilam skrzyp, za dwa tygodnie dam znac jaki rezultat. Podrobke TT zostawilam sobie w pracy. Oryginalna jest w 99 % lepsza. Silikonowa i lepiej wyprofiliowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Holy Crap!
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Bylam wlasnie w biedronce i niestety wieszaki nadal sa po 7,99. Najprawdopodobniej Daisy trafilas na stara partie tych wieszakow (ze starej gazetki), ktore wlasnie byly przecenione (identyczne jak te obecne). z tym, ze te przecenione ostatni raz widzialam ze 2 miesiace temu, najwidoczniej u Ciebie sie ostaly. Szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
Kilka na pewno. Ludzie nie brali, bo nie było cen. Maseł do ciała nie widziałam.
#3226 |
Zadomowienie
|
Daisy, dzięki za info, za daleko mam do Długołęki
![]()
![]() Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-07-25 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Rozeznanie
|
Świetnie, że pianki do golenia wróciły, nie będę musiała biegać już po piankę do L
![]() Dziewczyny zainteresowane przepiśnikami- widzialam te, ktore były dostępne w Biedrze za pierwszym razem (nie te, które były ostatnio) po 22zl w Tesco (nie wiem jak bardzo odbiega ta cena od tych pierwszych z B., ale chyba sa trochę tańsze w T.?) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Rozeznanie
|
Ktoś pytal która biedronka jest wyprzedarzowa, no wiec na pewno jeat na Balickiej przy UR i jak się jedzie na Zielonki,nie wiem jak nazywa się ta ulica.
Czy mi się wydawało ze pisalyscie o mleku Nestlé w jakiejś dobrej cenie czy na wyprzedazy. Jest to jeszcze aktualne? Bo nie wiem czy mam jeszcze szukać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Dorwałam wczoraj te praliny Bella Vista, dziś próbowałam i są całkiem dobre, jak za 3zł to wręcz szał
![]()
![]() |
#3230 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mam wersję invisible, taką w różowo-czarnym opakowaniu i musze bardzo pochwalić -za 3 zeta rewelacja ![]() nie wiem, czy kojarzycie chleb pod nazwą "koperta"- taka biedronkowa zrzyna lidlowskiego środziemnomorskiego- jak dla mnie przepszyny, opędzlowałam bochenek w 2 dni, a dziś przeczytałam sobie skład ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Konto usunięte
|
Dobre, szczególnie z porzeczką i pomarańcza, ale nie wiem czy te smaki mają by w biedronce bo kupowałam w PPS Społem.
A co tam żenującego? Przeczytałam 2 pierwsze strony i sama prawda, Polacy kupują tam bo są biedni i nie stać ich na droższe sklepy np PSS społem w których produkty są jednak dużo lepsze. No i Biedronki zarzynają Polski handel, jednocześnie zatrudniając pracowników za grosze. Najlepszy komentarz: Co 5 bloków Biedronka i kościół i tak co 5 ![]() O tak niedługo to nastąpi. Tak poza tym dalej nurtuje mnie pytanie czy Biedroń kupuje w Biedronce. |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zadomowienie
|
Moze komus sie przyda info. Wiec: skarpetki zluszczajace rewelacja. Dzis zakonczylam proces. Stopy jak marzenie. Tylko na marginesie zaznaczam, ze przed zastosowaniem nie mialam z nimi problemow. Co do pilinikow eletrycznych. Przy wykonywaniu zabiegu na mokro, traca moc do tego stopnia ze glowica sie zatrzymuje. Cena adekwatna do jakosci. Komus kto jeszcze zaluje ze nie nabyl, moge powiedziec ze nie ma czego zalowac. A i blender elektryczny reczny (nie kilichowy) z urzadzeniem do szatkowania i ubijaczem- rewelacja. To chyba wszystkie rzeczy. Aaa Sloik do kiszenia ogorkow tez good. I te zele z pompka, zapach Afryki i zielony z limonka chyba Mariella Rossi pieknie pachnie i sa po ok 5zl. Tez polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Raczkowanie
|
Hejka, możecie coś powiedzieć o tym żelazku z ceramiczną stopą z gazetki "wszystko w porządku cz.1"? Pilnie potrzebuję o niej opinii, a nie mam czasu przeczytać tych wszystkich stron...
![]() Macie, używacie, były z nią jakieś problemy? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Pani Pech
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4745627 7]Dobre, szczególnie z porzeczką i pomarańcza, ale nie wiem czy te smaki mają by w biedronce bo kupowałam w PPS Społem.
A co tam żenującego? Przeczytałam 2 pierwsze strony i sama prawda, Polacy kupują tam bo są biedni i nie stać ich na droższe sklepy np PSS społem w których produkty są jednak dużo lepsze. No i Biedronki zarzynają Polski handel, jednocześnie zatrudniając pracowników za grosze. Najlepszy komentarz: Co 5 bloków Biedronka i kościół i tak co 5 ![]() O tak niedługo to nastąpi. Tak poza tym dalej nurtuje mnie pytanie czy Biedroń kupuje w Biedronce.[/QUOTE] a apteki co 3 xD |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jedyne ale jakie mam do tego żelazka to jego nagrzewanie. Nagrzewa się błyskawicznie, ale to co prasowałam tefalem na jednej kropce tym żelazkiem z biedronki prasuje na 2 kropki. Więc nie wiem czy słabo grzeje czy tak ma być. Prasować prasuje, za 50zł można brać. U mnie się już te żelazka rozeszły. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-07-25 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś w jednej biedronce były przecenione te klapki korkowe na 19,99 a w drugiej były w tej początkowej cenie.
![]() |
#3238 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Wredny kotecek
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4745627 7]
A co tam żenującego? Przeczytałam 2 pierwsze strony i sama prawda, Polacy kupują tam bo są biedni i nie stać ich na droższe sklepy np PSS społem w których produkty są jednak dużo lepsze. No i Biedronki zarzynają Polski handel, jednocześnie zatrudniając pracowników za grosze. Najlepszy komentarz: Co 5 bloków Biedronka i kościół i tak co 5 ![]() O tak niedługo to nastąpi. Tak poza tym dalej nurtuje mnie pytanie czy Biedroń kupuje w Biedronce.[/QUOTE] Chodzi mi o te komentarze obrażające ludzi którzy robią tam zakupy. Robią bo co mają lecieć do żabki na tygodniowe zakupy? (nie wiem w sumie czy żabka jest polska, tak np). Nie powiedziałabym że biedronka niszczy polski handel bo mnóstwo produktów mają od polskich producentów. Pracownicy mają ciężko ale umowy o pracę a nie śmieciówki, socjale i paczki na święta. No i wypłatę na czas, czego nie można powiedzieć o niektórych polaczkach prowadzących małe sklepiki i wciskających mytą płynem do naczyń kiełbasę. PS: rossmanna raczej nikt nie hejtuje a też nabija się portfele niemcom. Wygryzło już d.natury. Edytowane przez GrumpyCat Czas edycji: 2014-07-25 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.