|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Przyczajenie
|
Ja swoje pierwsze koralikowe zamówienie robiłam w Qnszcie. Mimo tego, iż nie jestem zwolenniczką przedpłaty na konto, paczka doszła
![]() ![]() Ostatnio zamówiłam też z artfanu, gdyż w qnszcie nie mogłam znaleźć zacisków. Plus za płatnośc przy odbiorze. Paczka była za 20 czy 25zł i dostałam gratisy- piękne przekładki chyba ze 3 rodzaje ![]() Te sklepy są godne polecenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
2,94 kopiująca - niekopiujących nie mieli
![]()
#3214 |
Rozeznanie
|
A no właśnie... Miałam kupić se tę ksiażke w wakacje i wkoncu wyleciało mi to z głowy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
W sumie dobry pomysl... Dosc mam wypelniania druczkow. Potem to fruwa po pokoju i portfelu...
#3217 |
Zakorzenienie
|
Ja też już dawno przeszłam na książkę
![]()
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio wysyłałam pocztę firmową - 11 kopert- 11 karteczek z potwierdzeniem nadania....
pani z poczty z przerażeniem na to spojrzała, a jak już skończyła to prawie z krzykiem powiedziała, że następnym razem z książką nadawczą mam przyjść, ....pierwszy raz wtedy usłyszałam, że coś takiego istnieje ![]() ![]()
#3219 |
Rozeznanie
|
A czym się w sumie różni ksiażka kopiująca od niekopiującej, oprócz tego,że jedna kopiuje a druga nie? Jakie mają docelowe przeznaczenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
jak potrzebujesz dwa razy to samo to masz kopiującą :P
#3221 |
Rozeznanie
|
A po co mi dwa razy to samo :P:P
W piątek bede na poczcie to się zaopatrzę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
no ja jak kupowałam to nie mieli niekopiujących. Podkładam podkładkę pod jedną a nie dwie kartki
![]() ![]()
#3223 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ależ roztrzepana. ![]() Kupowałam na Qulki.pl. A pomysł z Picasą ciekawy, zwłaszcza, ze i tak miałam maila tam zakładać. A propos drutu, ponieważ dostałam pytania prywatne, drut jest posrebrzany Rayhera (nie srebrny). Myślę, że zanim nie nabiorę wprawy, szkoda by było cenniejszego i szlachetniejszego materiału. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zadomowienie
|
Ahh dziś doszło zamówienie z BS, brak jednych koralików bicon Swarovski Peridot 6mm, niby oddane pieniądze, ale kurde szkoda, ze mnie nie powiadomili, a mieliśmy kontakt e-mail:| Pomysł poszedł w diabły. Brakuje też żmijki, wiec chyba przerzucę sie na inny sklep, bo tutaj mnie wkurzają....
* Przechodzę na zimową dietę * Kłuję chrząstkę x4 * Zaczynam oszczędzać ![]() Edytowane przez wariacja Czas edycji: 2008-03-12 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Rozeznanie
|
Ja robiłam zamówienie w SN w weekend i w niedziele zrobiłam przelew, wiec u nich był w poniedziałek. Tak sobie wyliczyłam ze paczuszka będzie dzisiaj, ale skrzynka pusta
![]() Oby jutro była, bo na piątek muszę coś z tych materiałów zrobić już ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Przyczajenie
|
A może mi ktoś napisać co to za sklep BS i SN, bo ja się nie orientuję w tych skrótach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3229 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zadomowienie
|
Polecam zakładkę kontakt, gdzie jest numer do Kasi. Dzwonisz, pytasz się i masz odpowiedź
![]() Zresztą SN rzadko zmieniają status przesyłki. Ja dwa razy miałam paczuszkę w domu, a na stronie dalej było jako niewysłane. |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Rozeznanie
|
Paczki ze SN nadal ni ma ;(. To chyba przez te targi w Gdańsku, ale tak czy siak info na stronie powinno być. Jeśli jutro nie przyjdzie to napiszę maila, bo za długo czekam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (a od Eltay tez niby 10. wysłane nadal nie mam)
![]() |
#3233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() matyldai z przelewami między bankowymi bywa tak że pojawiają się dopiero przy ostatniej sesji czyli ok 17. Biorąc poprawkę na pocztę, to może nie być wina pani Kasi. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Zadomowienie
|
Moze byc tak jak z moja ostatnia przesylka. Trzeba napisac do sklepu z prosba o numer nadania, zadzwonic na poczte i prosic o szukanie w systemie. Moze sie okazac, ze list/paczka juz lezy na poczcie, tylko listonosz/paczkonosz nie mial akurat melodii na zostawianie awiza.
![]() |
#3235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli paczka była wysłana priorytetem 10.03 ale po południu (bodajże już po 15) to liczy się tak, jakby była wysłana 11.03. Skoro otrzymałaś ją 13, to są to zaledwie 2 dni robocze.
![]() |
#3237 |
Rozeznanie
|
Paczuszka z Impresjaart przyszła dość szybko. Ogólnie jestem zadowolona
![]() Jak te Swarki się pięknie mienią... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 |
Rozeznanie
|
Kupiłam se dziś tę książkę nadawczą, ale niestety samokopiującą i średnio mi odpowiada. Ponieważ nie wysyłam aż tak dużo to będzie mi ona teoretycznie służyć baaardzo długo, ale te cienkie karteluszki??!! Achh... Zobacze jutro u siebie. Może niekopiujących już nie produkują??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Zakorzenienie
|
Heh, odebralam dzis Kamyczki...
Pan zmienil mi kolor jednych weneckich, ale jest ok, bo dostalam ladniejsze, za opoznienie dostalam gratis no i na uwage zasluguje odbior u mnie pod domem - bomba ![]() Ehhh, zeby tak wszyscy rozwozili choc czasem zakupy - Sub sie rozmarzyla.... ![]() ![]()
#3240 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Obsługa bardzo miła, szybka odpowiedź na maile. Zanim przyjmą zamówienie potwierdzają czy maja wszytko (jak im zabrakło czegoś to dostałam maila czy chcę coś w zamian, ew. czy chcę dalej paczkę bez tego). Wysyłka zamówienia też bardzo szybko, nie ma problemów z płatnością online. Do mnie do Krakowa paczuszka dochodzi w 2 dni. Jedyne to to, że na giełdzie widziałam, że jeszcze nie wszystko co mają na stanie mają wystawione w sklepie - więc często do ich pisze - na szczęście (jak już pisałam) obsługa bardzo miła więc nikt mnie nie zlinczował za zawracanie tyłka ![]() Osobiście raz widziałam jak Pani Małgosia na giełdzie przy dużym zamówieniu nie policzyła za mniejsze koraliki albo spuściła cenę większych (nie wiem jak facet i młodsza babka, bo jak byli oni to akurat nic nie kupowałam). W sklepie też non stop jakieś obniżki i rabaty - teraz promocja wielkanocna. Fajne, że jeżdżą na giełdy i da się dotknąć i oglądnąć towar na żywo - jak dla mnie to duży plus. A teraz pytanie o artfan i www.koralowo.pl - niestety nie miałam takiego samozaparcia żeby czytać całe 108 stron wątku... Musiałam wczoraj zamówić w artfanie łańcuszek posrebrzany i srebrne sztyfty - czy któraś z Was kupowała tam takie rzeczy lub cokolwiek srebrnego czy posrebrzanego? Jaka jakość? Czy z łańcuszka nie zlezie mi srebro albo się łatwo nie zerwie? No i zamówiłam swarki w koralowo - na zdjęciach są śliczne - czy w rzeczywistości też? Nie mogę się już doczekać na paczkę - dziś wysłali jedno i drugie więc powinno niedługo przyjść. Zamówienie przyjęte bardzo szybko - to mi się podobało. Rejestracja przy pierwszych zakupach trochę dziwna... W którymś momencie przez to się pogubiłam z przesyłką i płatnością (ale już nie pamiętam w którym). Ale ogólnie sklepy ok ![]() Cytat:
![]() Babka z korallandu mi podała namiar na faceta, który robił jej sklep - mi też miał robić stronkę, ale na razie musiałam zrezygnować z wystawiania swoich pierdółek (brak czasu, kasy i weny na zrobienie czegoś dodatkowo do wystawienia) :/ Mogę Ci dać jego maila jak byś chciała (ew. w stopce sklepu jest link do jego strony - przy 'wykonanie'). Edytowane przez MyTigersAngel Czas edycji: 2008-03-19 o 22:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.