|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Przyczajenie
|
Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje
Cytat:
![]() Meble w kuchni mogę przemalować tylko JAKI KOLOR!!! ten żółty miał być jaśniejszy - ale wyszło jak wyszło ![]() a jakie byś dała dodatki??? w jakim kolorze dywan?? może piaskowy- wpadający w biel ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na kanapie widać pewnego lokatora. ![]() ![]() Zdradzisz kim jest? ![]() Wystrój bardzo w moim stylu. ![]() Chyba zacznę czerpać inspiracje z tego wątku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Wtajemniczenie
|
gosiu ja nic nie każe .. po prostu wymyślam se;p
ja też nie bardzo za różowym przepadam.. wiesz wydaje mi sie że czarno żółto pasuje jedynie osie... jeśli kochasz żółty mam dla ciebie inne pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Meble są z BRW seria Doors tak jak zauważyła już havana ![]() ![]() ![]() Dzięki tym oknom światła jest w pokoju naprawdę dużo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A te drzwi to są do garderoby i właśnie koło nich myślałam dać jakiś szablon. A dlaczego mam go nie dawać selfish ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na ścianach powieszę fotki z moich ukochanych Tatr (oczywiście w rozmiarze XXL ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Wiedziałam, że ten brąz będzie w Twoim stylu ![]() ![]() Jakbyś potrzebowała jakichś porad gdzie co kupić u nas i takie tam to pisz PW, bo w ostatnim czasie sporo różnych rzeczy do wykończenia kupowaliśmy ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a może front szafek kuchennych pomalować na taki ciemny bordo, tylko czy to nie będzie za ciemno z czarnymi meblami?? najchętniej bym wymieniła swoje meble - ale niestety w tej chwili to nie jest możliwe !!! już zaczynam sie przyzwyczajać do mebli bez złotych pasów ![]() ![]() ![]() a do osy to chyba jestem trochę podobna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Wtajemniczenie
|
znalazłam przed chwilą w necie śliczne zdjęcia więc wklejam może sie coś spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Wtajemniczenie
|
i ost.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Przyczajenie
|
SĄ SUPER !!!!
podoba mi sie łóżko - akurat zajmie mi cały pokój i żyrandol w drugiej serii zdjęć ![]() tak biało-czarno miałam przed żółto-czarno i czułam się jak w rodzinnym grobowcu ![]() teraz to sie czuję jak w ulu ![]() jako matka -pszczoła ![]() a i jeszcze ta wanna mi sie podoba - bo jest w kolorach mojej kuchni ![]() ale dziękuję - że myślisz o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Raczkowanie
|
Pokój dla 14-latki
![]() Mam 14 lat i mam na imię Julia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z lewej i prawej strony jest poddasze i takie łuki podtrzymujące <mam pomysł zeby po jednej stronie zakryć te łuki zasłonką i tam mieć garderobę wielką bo mam dużo ciuchow ![]() Na przeciwko drzwi ściana zwykła ii... nad drzwiami mam taki dach jakby i na razie wchodzi się tam po drabinie,ale myślę żeby tam coś wykopbinować np. sypialnię... Jak myslicie a kolory myślę nad rozowo-fioletwo-pomaranczowym lub rozowo -fioletowo-zioelonym i białe meblke z ikei. Ale liczę też na wasze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pokój dla 14-latki
Oto plan :
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Raczkowanie
|
Oto plan :
<tamto czarne na poddasze to okno> ![]() http://img362.imageshack.us/my.php?i...eztytuuiu2.png Kod PHP:
Kod:
http://img362.imageshack.us/my.php?image=beztytuuiu2.png ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Wtajemniczenie
|
uważam że ten styl z tego zdjęciahttp://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1691906&d=1219508493 bedzie pasował bardzo do ciebie....
żółte ściany masz... jak bedzie kasiora powolutku dokupuj reszte.. może od razu nie bedzie widać efektu.. ale z czasem... ![]() narazie się wstrzymaj z malowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Wtajemniczenie
|
wklejam takie tam młodzieżowe inspiracje...
nie sugerować się tokio hotel bo to akurat na zdjeciu wielka porażka ale pokojik ogolnie bardzo ladny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Przyczajenie
|
Moje Drogie !
Wynajmuję mieszkanie - przedpokój wygląda strasznie - nie mam zamiaru opalać drzwi i drapać ścian ale mieszkać się tak nie da - muszę zrobić coś kolorem i ścianami może jakaś nierówna struktura pomalowana - jaki kolor nadać ścianom jaki drzwiom a sufit - mieszkanie ma 3,5 wysokości poradźcie proszę - własciwie nie mam koncepcji |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() nie będę mogła spać przez całą noc ![]() dobrej nocy ![]() ja też znalazłam na naszym forum kilka zdjęc które mi wpadły w oko, niestety meble są jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
secundo: szablony i tak są już passe, podobnie jak plakat z audrey czy inną marylin lub storczyk/orchidea w doniczce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do porad: drzwi nie ruszaj, wyglądają całkiem nieźle i niech zostaną białe. Ściany: lamperię przemaluj olejną farbą, a powyżej lamperii daj akrylową. Kolory: jakie Ci sie będą podobały, choć ja dałabym na dół szary lub oliwkowy, a na górę biały ewentualnie mocno rozbielony błękit, w zasadzie biel złamaną nutą błękitu, taką zimną. Żadnych struktur!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Wtajemniczenie
|
gosiu zdjęcie o ktore mi chodzi to te pierwsze z tych ktore ci sie podobaly.. z tym obrazem z zawiasami ..
![]() co do korytarza.. proponuje normalną farbe w kremowym kolorze... takie lekko wchodzace w białe... żadnych kolorów... bo potem jak sie zabrudzi czy coś się stanie trudniej bedzie dobrać odcień... a tak bedzie po prostu prościej i rozjaśni jakrze piekny duży korytarz. a no i drzwi można by wtedy zostawić takiego koloru jak są.. ![]() a i peesik może jestem niepraktyczna ale nie lubie świecących farb w korytarzach .. wydają mi sie takie klatkowe albo szkolne... dlatego proponuje zwykłego matowca.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wczoraj cały dzień walczyłam z regałami - trochei lepiej to wygląda bez tych złotych okuć, jak zmienię uchwyty, to zrobię zdjęcia i odezwę sie do Ciebie - jeśli można!! A teraz nie będzie mnie przez tydzień! Miłej niedzieli życzę wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Przyczajenie
|
dziękuję - problem jest jeszce taki , ze ściany są bardzo nierówne - był remont instalacji i poodpadała miejscami stara farba . Ściągnęłam co się da szpachlą ale dalej jest nierówno.
drzwi są beżowe - nie położe tynku bo nie umiem dlatego myślałam o jakimś zatarciu na nierówno i na to kolor. Może to zdjęcie pokarze problem - całuję |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Przyczajenie
|
jeszcze raz zdjecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
sa takie tapety w plynie i one maskuja dobrze nierownosci... ale to dosyc kosztowne...
tutaj mozesz sobie troche poczytac o malowaniu itp. scian ![]() http://www.muratordom.pl/wnetrza/mat...y,6456_589.htm http://www.muratordom.pl/wnetrza/mat...,6456_3345.htm http://www.muratordom.pl/wnetrza/mat...,6456_3623.htm http://www.muratordom.pl/wnetrza/mat...,6456_1331.htm |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Raczkowanie
|
No naprawdę fajne te pokoiki ...
A ma ktoś pomysł na urządzenie mojego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakieś fajne lustro też by go odmieniło. Cytat:
![]() ![]() A storczyka w doniczce do kompletu już niestety mam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiadomo czy będę miała tą wypustkę gdzie komin do gory,mozliwe ,ze moj pokoj jej nie obejmie... Myslalam nad fioletem,zielenią,pomarań czem?? Ale nie wiem czy nie za zimne te kolory <meble biale> A wy jakie radzicie kolorki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |||
żona
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam ze tak późno pisze, ale nie było mnie dawno na wizażu ![]() Puchatkowa za szablon dalam 100 zl, chyba 110.. jakos tak... Magrens ja wybralam dwie szafki stojace z polkami w srodku, ale w jednej zrobilam sobie szafe na wieszaki a półki wykorzystałam do biurka.. bo moje biurko tez troche przerobione... i miedzy te szafki stojace wstawiłam komode. Widac chyba na załączonych przeze mnie wczesniej zdjeciach? ![]() Deborah za stolik dalam chyba 150 zl, nie pamietam dokladnie A jakiej jest firmy to nie wiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() meble są nowe (systemowe, więc można je poprzestawiać), zasłony i farba na ścianach... więc nie do zmiany. chciałabym, by pokój zrobił się bardziej przytulny... wersalka jest do wymiany (jest lekko wysunięta na środek pokoju, gdyż nie chciałam zabrudzić ściany, przed nowym łóżkiem).. na jej miejsce chcę kupić sofę TOLEDO z abry, na podłogę chciałabym położyć bordow dywan typu shaggy (taki sznurkowy troszkę.. widziałam w nomi.... ), na regałach jest mało książek, ale one pójdą o jedną półkę w górę, bo na ostatniej chcę ustawić takie segregatory grube na papiery, na szafeczce obok wieży myślałam żeby ewentualnie zrobić małą toaletkę, a miśka wyeksportować na podłogę... sama nie wiem.... a.. i to krzesło znalazło się tam tylko chwilowo... ;] co do reszty - nie mam zupełnie pomysłu.. co powiesić na ścianach .. obrazki jakieś? plakat?... nie wiem też co zrobić z drzwiami...(na początku myślałam, żeby do połowy zabić szybę korkiem, a od połowy jakimś papierem witrażowym... druga myśl, to było zasłonięcie szyby jakimś materiałem albo coś...;/) no i chciałabym zawiesić gdzieś ten zegar, który dostałam od przyjaciół... błagam.... pomóżcie.... będę dziękować na kolanach;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Raczkowanie
|
a to ta sofa, którą chciałabym kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.