|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Cytat:
![]() Nie ma nic cenniejszego niż zdrowie ,jak się je straci,to już się nie odzyska :/ . O tej dziewczynce mówili chyba wczoraj,w Faktach-straszna historia ![]() To dobrze trafiłaś z tym lombardem,kupiłaś fajny aparat i pozbędziesz się niepotrzebnego sprzętu ![]()
![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Elittle gratuluje kuzyneczki, słodka i taka niunia malusia.
Guantanamera witaj. Popijam własnie zielona z opuncją, bardzo ją lubie. Fresa ja słuchałam dzisiaj w Interwencji, wczoraj umierałam z bólu głowy, a musiałam iść do miasta.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3243 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja za ryzem nie przepadam, a brazowego to chyba nigdy nie jadłam. a właściwie to dziś jadłam ryz w chinskim stylu, tylko juz gotowy i podgrzany w mikrofali ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj były szwagier ma ponad 30 lat i jest wujkiem 40-paro latka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
niewiem co w tym roku, narazie mam dwa chudziutkie renifery ![]() ![]() pokaz wstazeczki ![]() ja mam fajne swieczki tealighty w kształcie lezacych misi, az zal mi je zapalic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci sie trafiła okazja to niedługo na swoim watku cos pewnie powklejasz, tak jak tam pisałaś ![]() Cytat:
![]() tez lubie miec zpalone swiatelka, taki klimacik daja ![]() ![]() Wiadomość jest przeładowana grafiką W wiadomości znajduje się zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów [img]. Program dopuszcza jednorazowe użycie maksimum 20 grafik. Aby dodać wiadomość usuń z niej emotikonki i wtedy ponownie wyślij. sorry girls ale musze zminimalizowac moje uczucia w tym poscie , ech zaplakalabym, ale nie moge ech |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3244 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To Ci się trafiła okazja. ![]() ![]() No tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rzeczywiście fajną atmosferę wprowadzają lampki, tylko nie lubię tych grających, a raczej wyjących. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda, bo oczekiwałam jednak czegoś więcej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
grajace lampki, nie słyszłam ![]() ![]() zdrowe moze nie jest takie jedzenie, ale szybko sie je robi, czasem trzeba wybrac ![]() oki, czekam na Twoje fotki zrobie zdjecia renifera i przy okazji misiom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A mój komputer się zrąbał-totalna klapa, bo nawet włączyć się nie chce i mam nadzieję, że to nie jest dysk...Już wolałabym, że cały komputer się zepsuł razem z monitorem, klawiaturą i myszką niż dysk. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo anglia to zacofany graj ![]() a czemu nie zapisujesz danych, tych co najwazniejszych? mam nadzije, ze wszytsko bedzie ok ide robic zdjecia chudym reniferom ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3248 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No jak nie zapisuję?Miałam na dysku, możliwe ze dysk się zrąbał. Parę rzeczy wysłałam wcześniej na e-maila, ale usunęłam go, a zapomniałam przesłać tamte pliki na nowe konto. Brak mi słow do samej siebie. ![]() Ok leć, czekam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
Ale to jest północny zachod
![]() a na płyty lub dyskietki nie zapisujesz? zdjecia zrobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Konto usunięte
|
No właśnie tylko niektóre zapisałam.:/
Zmijko, reniferki są czadowe ![]() ![]() ![]() A miśki są super! Nigdy bym nie pomyślała, że to mogą być świeczki. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki w ich imieniu ![]() a reniferki są w róznych kolorach, bo nie mogłam sie zdecydowac którego wziąść, wiec wziełam dwa ![]() I co zapaliłabys takie swieczki ?? ja mam opory ![]() a były jeszcze misie siedzace i lezace na boku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3252 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nie zapaliłabym takich świeczek do świąt. ![]() ![]() A Ty na święta przyjeżdzasz do mnie na barszczyk, tak? ![]() ![]() Cii, znalazłam jakieś płyty hyhy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jedna swieczke zapale, tak z ciekawości ![]() o to czekam na fotki szyszkow ![]() czuje sie zaproszona ![]() ![]() a pierogi z kapusta i grzybami beda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3254 |
Konto usunięte
|
Okej, podziękuj im.
![]() No i co?Zapaliłaś? ![]() Myślę, ze pierogi na pewno będą. ![]() ![]() ![]() ![]() Heee, właśnie mi usunęli konto na pewnej stronie. ![]() ![]() ![]() Wcale się nie dziwie, że tak mało osób komentuje ich kawałki, skoro ich usuwają ze swojjej strony. ![]() Ok, wyrzuciłam z siebie i już mi lepiej. ![]() A podczerwieni znaleźć coś nie mogę. :/ Ok, lecę spać. Dobranoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swieczki nie zapaliłam, bo ide zaraz spac i iechce sobie dymic na noc .. pierogi, zupa ![]() ![]() A sie obrazili, jak to ich mozna komentowac ![]() i tam nie znaja sie na dobrych ludziach, ich strata. Rano znajdziesz ![]() ja tez lece spać, bo juz padam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Ale grasowałyście w nocy, a mnie choróbsko zgina wieczorem i musze sie kłaśc. Troche posiedziałam, ale nie dalam rady za dlugo, plecy bola.
Ja też mam rózne takie świeczki, których nie zapalam, bo mi ich szkoda, szczególnie tych, które dostałam od wizażowych dłubków moich kochanych z ZTS-u. My w tym roku bedziemy miec tylko małą choineczke u Szymka w pokoju, a w pozostałej częsci różne dekoracje. Jakos mi ostatnio choinka obrzydła (w moim domu). Moze dlatego, że ostatnio ( w tym roku) rozbieralismy ją dopiero pod koniec lutego, bo Szymek prosił, a już była taka zakurzona, że ja pod prysznic wsadziłam. Żmijko Szymonek zakochał sie w Twoich misiowych swieczkach i jęczy, żeby takie kupic, ale pewnie i tak ich nie pozwoli zapalić. Bedzie tak jak u Ciebie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Raczkowanie
|
Studia jejku... magia... wczoraj zdałam trzy najgorsze kolokwia w historii ponoć
![]() ![]() Zmijka..? Chudziutkie renifery? Będą twoją choinką? Ale masz fajnie... kurcze ja myślałam skupić się jedynie na kadzidełkach o zapachu piernika... Takie pachnące patyczki i już! Mam święta... Może jednak powinnam coś wymyślić.. W Lidlu już od dwóch tygodni można kupić różne świąteczne cuda... Hejasz.. Dobrze, że wyniki bez zmian ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szacunek
![]() ![]() ![]() a ja wlasnie pije zielona herbatke o smaku brzoskwiniowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 | |||
Konto usunięte
|
Połechtałaś moją próżność-dzięki.
![]() No i znalazłam podczerwień. Niach niach ![]() Cyknęłam co nieco. Na wstążkach-zwłaszcza tej czerwonej prawie nic nie widać. :/ Dodatko zrobiłam fotkę takiej jakby pozytywki-lodowiska. Nakręca się jak pozytywkę, a ona zaczyna grać i bałwanki zaczynają tańczyć na lodzie (lusterku). ![]() Cytat:
![]() Nie daj się choróbsku Hejaszku. ![]() Cytat:
![]() Ale...następna chora. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A brzoskwiniowa jest baaardzo smaczna. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Hejasz nie daj sie chorobie!!
a są takie świeczki których żal zapalic ![]() Elittle gratuluje zdania ![]() no niewiem co jeszcze u nas z choinką, a kadzidełka piernikowe fajna rzecz ![]() a takich pare swiatecznych dekoracji i mozna stworzyć świąteczny klimat ![]() Silva faje te lodowisko ![]() ![]() szyszaki tez fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Silva fajne zabaweczki pokazałas. Lubię takie dekoracje, a moja synowa nazywa je "pierdółki". Ja takie lubię. Natomiast przestałam lubic strojenie choinki , a jeszcze bardziej nienawidzę rozbierania je. Poza tym stwierdziłam w tym roku, że jak sie Jezus mały urodził to wcale nie pod choinką. No i to kolejny powód, dla którego choinki w naszym domu nie będzie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam lubie ubierac i potem na nia wieczorem patrzec, jak ma włączone lampki ![]() Ale nieiwiem czy bedziemy miec choinke w tym roku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3263 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm, rozbieranie jest zawsze najgorsze (jeśli chodzi o choinkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wiecie co mnie denerwuje?Nie wiecie, to Wam napiszę. ![]() Co roku lecą te same filmy w TV. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
Silva zamiast siedziec przed TV to siadaj do Wizaza lub bałwany lep
![]() Ja TV nie mam i dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Silva zamiast siedziec przed TV to siadaj do Wizaza lub bałwany lep
![]() Ja TV nie mam i dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,nie daję rady Was zacytować ,zaszalałyście na całego,aż mi wyskoczył identyczny komunikat,jak Żmijce i musiałam ciachnąć całą wypowiedź
![]() Nocne z Was Marki ![]() ![]() ![]() ![]() Silvuś ,ale fajne ozdoby świąteczne,a lodowisko sama bym chciała ![]() M,nie też to denerwuje,że non-stop powtarzają te same filmy w tv.Dziś o 21.30 będzie znowu Gliniarz z Beverly Hills ![]() ![]() ![]() Żmijko ,ja też myslę,że reniferkom jakieś światełka doprawisz i będą super,zamiast choinki ![]() Ale świeczki miśki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elittle ,gratulejszyn ![]() ![]() Hejasz ,własnie-może zamieścisz fotki swoich prac na ZTS ![]() ![]()
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
Cos pokombinuje z tymi reniferami, światełka bym chciała, ale jakies mniejsze by musiał by byc.
a misią knoty wychodzą z brzuszków, z pępka, czasem z serca ![]() nie widzę w tym nic śmiesznego ![]() W tym watku tyle sie dzieje, że można zapomniec o multicytowaniu ![]() a ostatnio ktos narzekał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3268 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na wizażu i tak siedzę, co za różnica. ![]() ![]() A na bałwana to już się umawiałyśmy prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lodowisko jest super, to fakt. ![]() O tak, Gliniarz to musi byc zawsze, no i Kevin sam w domu też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Noooo, ale juz nikt nie narzeka, bo nie ma na to czasu.
Fotki zamieszcze, ale musze wiedziec jak wrzucic zdjecia do komputera z mojego aparatu. Nie mam niestety instrukcji, będzie dopiero w przyszłym tygodniu. Sporo kartek narobilismy, Szymonek tez zrobił kilka i to sam. No moze cos zasugerowałam, ale wykonanie jego, niektóre to nawet pomysły jego. Jak zdjęcia bedą w moim wątku to na pewno dam znac.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
Czyli nie tylko ja zauważyłam,gdzie te misie knoty mają
![]() Hejasz,będziemy czekać na cynk o zdjęciach ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.