|
|
#3241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
no to pochwal się koniecznie co zakupisz ja też miałam śmigać dzisiaj bo jakieś buciki ale połamały mnie korzonki i lezę w łóżku...
|
|
|
|
|
#3242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my nie gryziemy ![]() Cytat:
dziękuję za komplementy ![]() już Ci mówię, ile buty mają u góry (idzie po metr i do przedpokoju). 18 cm tak na płasko, a z 40 cm jak mierzę cały obwód. ale wiesz co, najlepiej żebyś się przeszła do Deichmanna i sama zmierzyła. jak chcesz, to mogę Ci ewentualnie podać nr tych butow żebyś wiedziała, które to na pewno ![]() Cytat:
Wiecie co, wczoraj bylam na festynie w mojej dawnej szkole podstawowej i gimnazjum (kochalam ją, kocham i zawsze będę kochać, najlepsza szkoła na świecie ) a że było zimno to ubralam się w nowy płaszczy i nowe buty i wow, nie dość że czułam się świetnie, BARDZO seksownie i elegancko (od razu moja pewność siebie wzrosła :P ) to jeszcze przyjaciółka zasypała mnie komplementami daję trzy zdjęcia z twarzą, bo narzekacie czasem, że twarzy nie ma :PImage00046.jpg Image00047.jpg Image00048.jpg
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Limonatko zestaw cudowny. Piękna z Ciebie kobieta
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka, dziękuję
żeby to jeszcze jakiś glupi mężczyzna w końcu zauważył........
|
#3245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem prawie pewna Ale myśle że kolor masz baardzo dobry, bardzo ładnie w nim wyglądasz Hm, to ja poprosze te numery, bo faktycznie tak będzie lepiej mi znaleźć, zwłaszcza że u mnie w mieście nie ma Deichmanna, więc nie wiem kiedy będe.. W sumie pojechałabym specjalnie po te buty, ale prawdopodobnie nie wciągne ich, bo mam 42/43 w obwodzie Szkoda, szkoda, tak ładnie wyglądają.. Nic to, zostają mi tylko kalosze ![]() Ja mam tunikę z tej firmy, całkiem niezła jakościowo, a kupiłam ją u siebie w mieście, bo niedawno otworzyli sklep z większymi ubraniami, które są naprawde super szkoda tylko ze taaakie ceny ale czasami cos warto kupić droższego |
|
|
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Goooga, ja mam podobnie w łydce i kilka modeli miałam w daichmanie dobrych. Akurat tych nawet nie przymierzałam, bo one nie są na zapinanie, nie maja takiej rozciągliwej gumki w cholewce i na moje oko były sporo za wąskie na moją łydkę.
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mi zdjęcie płaszczykokurtki nie wyszło :/ dużo lepiej radzę sobie z fotografowaniem mniejszych obiektów.. chyba muszę dorwać instrukcję i powalczyć z różnymi funkcjami..
buty zamszowe (czarne) z CCC płaszczykokurtka już raczej na zimę z KappAhl, też czarna, ale materiału nie umiem określić tymi butami się troche załatwiłam, bo one są wsuwane, a ja mam wysokie podbicie i bardzo ciężko mi je zdjąć, z wkładaniem jest lepiej |
|
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
adrijah buciki super
![]() limonatka świetne foteczki, faktycznie kozaczki udane
|
|
|
|
#3249 |
|
Rozeznanie
|
Noooo Limonatka - pięknie, pięknie
Śliczny zestawik a Ty jeszcze śliczniejsza ![]() I przyłączam się do pytania Dorki o ubrania ZIZZI - niektóre faktycznie ładne są i fajnie wyglądają, ale jakoś mam wewnętrzne opory przed zamówieniem czegoś. |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatka - podzielam zdanie dziewcznyn
![]() No ja wogóle mam jakies opory przed zamawianiem na allegro... Boję się, że nie trafię w rozmiar a potem nie będą chcieli przesłać innego Ja jutro idę na jakiś kiermasz z płaszczami myślę nad czymś fajnym, a jak nie to zostaje w mojej mega grubej bluzie a'la osa
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupowała któraś może rajstopy kolorowe w H&M? Bo są tam do rozmiaru XL po ok 10 złotych, ale nie wiem jak jest z rozmiarem...
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co wiem beznadzieja. moja siostra jest chuda strasznie, i dla siebie chyba M brała,a norlamnie nosi S, XS. więc ja bym nie ryzykowała. W Tesco też są kolorowe rajstopy - tańsze i z tego co pamiętam, z rozmiarami jest tam lepiej
![]() Goooga - z obwodem może być różnie w róznych rozmiarach. jaki rozmiar nosisz? te moje są rozmiar 41. A nr to: 1 116 417 dział Graceland ![]() dzięki dziewczyny kochane za komplementy
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...watpie ze wmoim tesco beda rajstopy.
Ale mama ma zobaczyć na targowisku
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma w moim tesco już tych zajefajoskich płaszczyków ;( załamka!!!
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
A co ja mam powiedzieć? Ja w ogóle nie mam tesco
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam 2 tesca. Tylko co mi z tego skoro w żadnym nie ma ciuchów? ;/ Przynajmniej tak twierdzi moja mama.
|
|
#3257 |
|
Zadomowienie
|
hmm to chyba mało prawdopodobne, zeby w żadnym z dwóch hipków nie było odzieży... trzeba to sprawdzić...
a ja moje drogie łudząc się, ze mnie przyjmą na studia kupiłam sobie dzisiaj boska torbę ![]() śpieszę się pochwalić
|
|
|
|
#3258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jesli można wiedzieć: jakie to studia i gdzie ?
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
No ja wczoraj odwiedzilam jedyne Tesco w ktorym sa ciuchy.Sliczne plaszczyki byly ,poprostu cudowne ale niestety do rozmiaru 46...No coz. Potem pojechalam do Debenhams i tam jest mnostwo plaszczykow.Jezu ale sie wscieklam.Bo mierzylam ich duzo i te ktore byly w moim rozmiarze lezaly super ale byly zdecydowanie za krotkie.Ale kroj poprostu cudowny.Poczulam sie jak bym byla sczuplejsza o trzy rozmiary!!! A te ktore byly dlugie byly tylko do rozmiaru 44. Jeden z nich mnie zauroczyl ale niestety krotki.Zalozylabym lekko dluzsza bzuzke i problem.Ehhh wciekla jestem wrrrrrrrr a to ten plaszczyk, tylko ze w rzeczywistocie ma przesliczy zielony kolor, cudowny.tu jest wyblakly..
|
|
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Ponura tu masz linka na allegro, tam kupiłam tę torebkę
http://www.allegro.pl/item423787265_...ka_gratis.htmla na studia UMCS uzupełniające ekonomia :P gastone z pewnością dorwiesz to, czego szukasz nie poddawaj się...
|
|
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Akasha - fajna torebeczka
A na UMCSa się dostaniesz na pewno. Mnie przyjęli rok temu to i Ciebie przyjmą. Co prawda inny wydział, ale jednak - ta uczelnia jest przyjazna wizażankom ![]() Gastone - rzeczywiście ładny ten płaszczyk. Ale nie martw się - na pewno coś znajdziesz. To jest tak, że juz jesteśmy zdesperowane i załamane i nagle pojawia się ON - ciuch marzeń
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam duze Tesco ale plszczyka nie bede kupowac bo mam ;p bardziej interesuja mnie buty bo zamarzam w balerinach ;( ja dzis z TŻtem wybralam sie na rajd po ciuchlandach i jedyne co kupilam to bolerko za 1 zl ;p ale jest sliczne
jutro wkleje foto mojego plaszczyka, spodni i bolerka buziaki ;*
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
kilka nowości
|
#3264 |
|
Zadomowienie
|
|
#3265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a niestety nie moge bo moją zmorą jest wielki brzuch ;/ i rurki z moim brzuchem wygladaja jak kobieta w ciazy w 8 miesiacu juz szczerze wolalbym miec szersze biodra, grubsze nogi lub wieksza pupe niz tez brzuch!!!!! (
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka - super zestawik
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam wielki brzuchol
|
#3268 | |
|
Rozeznanie
|
Fajne te sukieneczki. Takie kolorowe. Chociaż ja ku przerażeniu rodziny nie przekonam się chyba nigdy do założenia kiecki
![]() Cytat:
![]() Świetnie Ci w tym zestawiku ![]() EDITT O kurcze - chilanes - te zestawy ze spodniami z drugiego posta są cudowne skąd one?
|
|
|
|
|
#3269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

ja tez czasem nie poznaje kto pisze jak ktos zmienia ale juz wszystkie wiemy ze teraz inaczej sie prezentuje na wizazu 
ja też miałam śmigać dzisiaj bo jakieś buciki ale połamały mnie korzonki i lezę w łóżku...

jak zobaczyłam Ciebie ,z wrażenia ,przyznaje szczerze
Chyba czas przejść na jakąś dietę 
Też potrzebuje butów na zime jakichś, ale chyba się zdecyduje na kalosze

(