|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Cytat:
![]() ![]() Bylam sobie w Warchalach ![]() ![]() Nastepnom razom dziolchy moje kcohane odwiedze ![]() ![]()
![]() |
#3242 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu zgadza się ...mam to samooooooooooooooooo:haha ha:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Gabi trzymamy za słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zadomowienie
|
CZesc dziewczyny,
jestem. Weekend sie skonczyl no i znowu praca. A tak mi dobrze bylo z malutka w domu. No ale wiem ze po 3 misieacach juz bym po scianach chodzila zeby cos robic anie tylko siedziec wdomu. Cytat:
![]() U mnie jakos tam leci, bylam wczoraj rano na basenie a wieczorem cwiczylam brzuch posladki itd. Wszystko mnie boli maskara, a dzisiaj znowu mam bieg o matko chyba sie wykoncze ![]() Anetko ty tez lec do lekarza z Kubulkiem a i ze straszym chyba by sie przydalo ![]() ![]() No a teraz jesc mi sie chce wiec lece zrobic kanapke sobie szybciutko i do was wracam zaraz
![]() |
#3244 |
Wtajemniczenie
|
Lecę do przychodni z biegunkami i krostami...nie wiem już co się dzieje..i na jaki grom to badziewie lata i zaraża mi dzieciątka..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
BAN stały
|
Witam.
Kasiu milo ze sie odezwalas ale wiedz ze masz u mnie przechlapane ze nie dalas znaku zycie na gg ![]() A co do Maii to ja nie mam pojecia, lec do lekarza. Ewelinko jak ja Ci zazdroszcze pracy. A ja zapisalam Milenke na liste oczekujacyh na przedszkole od wrzesnia ![]() ![]() Anetko mam nadzieje ze lakarz wam pomoze Gabisia fajne ze milo spedziliscie czas ![]() A ja sobie pije kawulca, Mili oglada bajke, tz spi bo wieczorem do pracy. W sobote przyjezdza do nas siostra tz a do moich rodzicow kuzyn w wieku mojej siostry. Robimy wtedy nasza (ja i tz) impreze urodznowa wiec bede miala duzo roboty. Moglismy zrobic na tym weekendzie bo zapomnialam sobie z za tydzien bea 2 osobyu wiecej ![]() ![]() A za 2 tygodnie zamowilismy sobie wszyscy wycieczke do Francji na weekend 2 dniowa, do Disneylandu i zwiedzanie Paryza (bedzie nas 9 osob ![]() ![]() ![]() Milego dnia dziewczyny, ja lece robic sniadanie i budzic tzta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam w domu szkarlatynę....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
wykupiłam trochę apteki...teraz antybiotykiem pokonam szkarlatynę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Rozeznanie
|
Nareszcie i ja jestem!
![]() ![]() Najlepsze życzenia dla solenizantów i tych,co pracę pokończyli ![]() Anetko-jestem z tobą duchem ![]() ![]() Kasiu-biegnij do lekarza,bo brzmią twe słowa jak zapalenie jamy ustnej!-a to niebezpieczne ![]() U mnie już wszystko ok,kolejne dziury życia zakopane... A więc...liczę na obecność wieczorkiem!Obecność obowiązkowa! A jezcze słówko do anetki i ewelinki-dziś poniedziałek...czekam na raport ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zadomowienie
|
Anetko zycze wszytskim dzieciakom rychlego poworotu do zdrowia,
![]() Izunku wreszcie jestes, mam nadzieje ze u Ciebie juz wszytsko dobrze ![]() Aga zazdraszczam wycieczki do Francji ![]()
#3250 |
BAN stały
|
Anetko a skad sie u Ciebie to chorobsko wzielo? Nigdy nie mialam do czynienia z taka choroba ale domyslalam sie ze nie jest najlepiej. Pozostaje tylko leczyc sie i czekac az przejdzie. Moc buziakow dla chorowitkow ode mnie.
Iza super, ze sie pojawilas. Ciesze sie ze u ciebie lepiej. ja wieczorem na pewno bede bo dzis sie zaczyna moj samotno-wieczorowy tydzien - na szczescie tylko do piatka rano ![]() A z tz u nas wzgorza i wzloty ostatnio byly, narazie zatrzymalismy sie na gorze i oby tak zostalo ![]() Lece konczyc obiad bo tz poszedl z moim tata (wpadl w odwiedziny) i Milutkiem na zakupy wiec mam troche spokoju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
hellouu
![]() jestem i żyje,Zuzia nadal marudna na maxa,Tż w pracy ale od poniedziałku zaczyna nową ![]() wogóle to w domu go praktycznie nie będzie,bo teraz jest dużo imprez i musi wszystko załatwiać ![]() byliśmy dziś oglądać mieszkanko,zakochałam sie w nim,very mi sie podobało,ale strasznie drogie,na dzień dzisiejszy nawet jak sprzedamy to nasze nas nie stać,chyba że kredyt wjedzie,w czwartek jedziemy pogadać z właścicielem,może uda sie troche utargować,bardzo lubie to nasze mieszkanie,ale okolica i sąsiedztwo to tragedia,bo blok jest praktycznie w środku miasteczka akademikowego,mamy okna w okna akademik plus 6 naokoło,wieczorem to nawet okna nie idzie otworzyć...ale kto był studentem wie jak to jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a tak wogóle miałam iśc usuwać pieprza ale moja lekarka poszła na operacje i musze czekać kolejne 3 tyg,a już tak mnie denerwuje ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Aguś spóznione życzonka ![]() Anetko masz PW,zdrówka Kubusiowi ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Kasia zdrówka dla malutkiej ![]() i wezcie mnie do Francji!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Wtajemniczenie
|
Izuś raportu nie będzie bo nic nie drgnęło
![]() ![]() ![]() ![]() Kinga no się uryczałam...tak czułam ... ![]() Aga coś czuję że sporo bedziesz miała bagażu bo i ja też tak miejscówkę w walizie zaklepię ![]() Dzięki za życzonka i buziaki...choróbsko wredne ale podobno da sie przeżyć...zastanawiam się tylko czy mogę młodemu dać loda bo wyje że go gardło boli...przy anginie daję ale to moja pierwsza szkarlatyna no i mam zgryz ![]() A to bakteryjne i przyniósł synek ze szkoły już 1/5 dzieciaków w jego szkole choruje... ![]() Lekarka kazała przyjść w czwartek na kontrol i być może pozwoli jechać mu na kolonie(juz od 19) Syn wyje i ryczy ...tak chce wyjechać...Nie no ja się pochlastam...tyle tego mnie dopadło... Do wieczorka |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zadomowienie
|
ja mam złe wiadomości,córcia koleżanki niestety dołączyła do aniołków,rycze jak bóbr
właśnie rozmawiałam z jej mężem ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- ochłonełam troche...ze słow kolezanki meza byli przygotowani na to,bo lekarze odrazu nie dawali wiekszej szansy,ze wzgledu na szereg wad. |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
BAN stały
|
Ira to straszne, brak mi slow
![]() ![]() Anetko wspolczuje, masz strasznie duzo na glowie teraz ![]() ![]() A waga sie nie zrazaj bo to normalne w diecie, ze po jakims czasie waga staje w miejscu ale gdy diete sie kontynuuje i nic nie zmienia to po jakims czasie znowu spada. Ira dla Ciebie tez moc buziakow ![]() No a na koniec zapraszam wszystkich do mojego bagazu ![]() ![]() A to jest ten pociag: klik - z Londynu do Paryza jedzie 2h15min ![]() Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-06-15 o 17:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Wtajemniczenie
|
nie no Aga mnie w bagażówce nawet będzie miło...
![]() Kinga tak mi przykro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zadomowienie
|
nie bede już zasmucać wątku.
Dlatego pytanie z innej beczki,jaką spacerówke polecacie?bo kurna mój wózek jest strasznie ciężki,tyle kasy w błoto,dlatego jutro wystawiam go na allegro i chce kupić jakąs spacerówke,lekką,najlepie j ze skrętnymi kólkami ,rozkładaną na płasko z dużą budką ![]() może któraś mi poleci jakąś,bo ja zielona jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
Ira niezmiernie mi przykro, nie wiadomo co w tej sytuacji powiedziec nawet ![]() Zuza juz spi, ja posprzatalam kuchnie troche (tak pobierznie ale zawsze) no i chwila odpoczynku bo pozniej biegi. Jak widze jestescie to sie ciesze
#3259 |
Zadomowienie
|
ja też uśpiłam smoka,i pije Redsa jabłkowego bo nic innego nie posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zadomowienie
|
ja niestety tylko w weekend pozwalam sobie na trochu alkoholu teraz wlewam w siebie hektolitry wody bo podobno to zdrowo prawda Iza :
![]()
#3261 |
Rozeznanie
|
No mnie chyba nie dane z wami pogadać
![]() ![]() No ale z doskoku dziś będę!Nawet obiad muszę dziś zrobić na jutro,bo tz ma drugą zmianę,a ja jadę z synem brata do lekarza wyjaśnić czemu ogłuchł i czy nadaje się do operacji ta wada... iruś to smutne...a co wózka to ja mogę doradzić co najwyżej taki..."śmigłowiec bojowy APACZ" ![]() ![]() ewelinko woda urody ci doda! ![]() anet ty się nie przejmuj,w końcu gości miałaś,problemy się kocą...dobrze że nie rośnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Rozeznanie
|
ja chce do Anglii
![]() ![]() ![]() ![]()
#3263 |
Zadomowienie
|
ech,a ja chce chociaż dzień wolnego...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
kobieta za ladą
|
siema,,,,,,,,,
dopiero zem sie na tyłku siadła od rana na nogach anjpierw dwa obiady(dla nas i dla amłej osobno bo dziś maiłam atkie cuś co jeszcze nie moze tknąć)potem se głowe umyłam i nawet nogi ogoliłam bo zarosłam jak dziki sad ![]() jutro mnie cały dzien nie będzie bo jedziemy po bilety do Torunia bo niestety na mej wiosce nie ma kasy pKp ![]() aaa i qwa ten dzieciok co 2 tygodnie temu był u teścia na urodzinach ma ospę plus jego siostra 18 miesięczna ale postanowione ze nawet tfu tfu z ospoą jedziemy ![]() dokańzcam zubra(raczej wykańczam ![]() ![]()
#3265 |
Rozeznanie
|
Dudiku a gdzie się wybierasz???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zadomowienie
|
na wczasy w rodzinne strony
![]() prawda Dudiku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
kobieta za ladą
|
izun jade do mamci
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- eeee wczasy to moze nie bo moja mama mimo 70 lat pracuje od 8 rano więc koło rodziny mej to i tak będę zapitalać ja ![]() ale chociaż sie bimbru napije ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- eeee wczasy to moze nie bo moja mama mimo 70 lat pracuje od 8 rano więc koło rodziny mej to i tak będę zapitalać ja ![]() ale chociaż sie bimbru napije ![]() ![]()
![]() |
#3268 |
Rozeznanie
|
ech...i tak ci zazdroszczę...żeby tak wyrwać się z domu choć na kilka dni...
![]() Matko i córko!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ....ja też... ![]() zamień się zemną ...plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
kobieta za ladą
|
izun tylko ze ja nie byłam w domu 3 lata odkad sie tu pzreprowadziłam..........
a moja mama dasz wiare.......opiekuje sie starszą panią hahahaha idzie do niej rano sprząta gotuje potem przychodzi an 2-3 godzinki do domu(albo idzie do znajomych) i wraca dopiero o 19-20 do domu..... ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- tylko izun aj jade tam 1 raz odkąd tu jestem zcyli od 3 lat..... a moja mama opiekuje sie starszą schorowaną panią....taka wiesz jak opiekunka srodowiskowa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.