|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - poznajmy się :) cz.6
oj bo ja nie należe do osób, ktore ktore mówia wprost co czują i wgl.
od tego mam gadu i esy ^^ no i tak pod wplywem chwili napisalam takiemu jednemu: "zaczynam do cb czuc miętę przez rumianek, a więc uważaj ![]() i zachowywalismy się jak dawniej, no może było więcej takich "przypadkowych" dotknięc itp z jego str. ogolnie zblizylismy się do siebie od tamtego czasu. i dzis piszemy ze soba na gg i on zaczal o nas pisac. to mu napisala ze on nic nie robi bym myslala, ze cos z tego bd. a on ze caly czas ze mna Kreci ale tylko jak pisze bo ja nie lubie o uczuciach gadać ^^ no i wyszlo na to ze to przeze mnie nie bylismy razem a nie przez niego. xD chociaż sobie niczego nie obiecuje :P fajnie mi się z nim gada i jesli on tego chce to mozemy kumplami zostac.. ![]()
Kocham Cię, że ojeju ![]() Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-11-06 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Wtajemniczenie
|
O kurde to ciekawie...
![]() Oby było jak najlepiej ![]() Nie żaden kumpel, tylko boyfriend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
heh no zobaczymy ;]
starsze dziołchy stąd wiedzą o kogo kaman bo już im kiedyś mówiłam ;] wogole mialam do niego dzis jechac ale nie chcialo mi się i szkoda paliwa na niego xD niech on sie troche postara xD
#3244 |
Wtajemniczenie
|
Haha będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
no pewnie ze tak
![]() a co tam u ciebie? ![]() chyba same zostałysmy bo nikt nie pisze ![]() dziołchy co z wami? ![]()
#3246 |
Zadomowienie
|
jestem!
![]() heheh nie ma to jak wolny dzień miec ![]() wstałam o 12! bo taka byłam wykończona ![]() potem poszłam do sklepu z mamą i jakos tak zeszło. Potem oglądałam filma i teraz jestem już z Wami ![]() Czo tam u Was? Dorotko lepiej się już czujesz?? A ja jutro na imprezkę!! ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie nuda...
![]() Znalazłam sobie nowego obiekta westchnień, później się dowiedziałam, że pisze z moją koleżanką z klasy, a dziś jak z nią gadałam, to mi powiedziała, że ona nic do niego i, że nie chce mieć chłopaka ze sql i jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Gloria!!
![]() no już lepiej ![]() omija mnie koncert ale cóż.. ![]() i co kupiłaś sobie coś na tych zakupach? ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Lolka to do dzieła ![]() Działaj, działaj... pokaż że dziołcha z zapoznawczego jestes ![]()
#3249 |
Zadomowienie
|
hihihhi Angeliko też bym była zadowolona na Twoim miejscu
![]() a ja Wam powiem ze jutro na imprezie kolezanka ma mnie poznac z takim jednym kolsiem ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym może będzie taki jeden chłopak co spodobał mi się w tamtą sobotę na ostatniej imprezie ![]() i w ogóle to już chcę tą imprezkę ![]() Tak ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-11-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Wtajemniczenie
|
Haha zobaczymy jak to będzie, jak go ta moja koleżanka kopnie w dupe
![]() Gloria ty na imprezke jutro, ale dobrze Ci ![]() I patrz dwóch fajnych facetów będzie ![]() I włoski będziesz miała bez odrostów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
ja mam wieczór taki filmowy z mamuśka
![]() ![]() ![]() dorka tak trzymaj mrrr <333
#3252 |
Zadomowienie
|
heehe no ale wiesz to że fajnych z wyglądu nie znaczy że muszą byc fajni z charakteru
![]() ![]() A włoski to się tak ucieszyłam ze masakra! bo nawet jakbym miała robic to za tydzień albo dwa gdzieś ale wtedy to już byłyby ogromne i cięzko by się robiło potem je. ej w ogole Wy macie 11 listopada wolne to wiadomo ale tylko ten jeden dzie czy jak?
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Gloria no to bedzie podryw na całego
![]() ![]() i mozliwosc zabawy z dwoma ciachami.. no no pozazdrościć ![]() chyba ci nie musze zyczyc udanej imprezy bo taka to na pewno bd ![]() ale masz kochaną mamcie ![]() ![]() ten sam kolor sobie wziełaś? ![]() ![]() Angela ty tu nie patrz na kolezanke. skoro mowi ze dala se siana to dała a ty zarywaj ![]() Kamila hehe wariatko dzięki ![]() miłego seansu ;] ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Edit: tak tylko środę mamy wolną potem do szkoły w czwartek ;]
![]() |
#3254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się nadal więc jeszcze nie wracam do swojego blondu ![]() no i myslałam nad ścięciem ich troszkę albo jakąs nową fryzurka ale kolega kategorycznie mi zabronił ![]() ![]() mhm...no ja właśnie mam tak porąbanie zrobione...bo poniedziałek mam zajęcia,wtorek nie mam bo mam wolny ten dzień,środa wypada wolna i czwartek zajęcia a piątek znowu wolny bo mamy wolny zawsze... i dupa. Bo nie dośc że dwa dni tylko co się totalnie nie opyla to jeszcze w kratkę tak...ani gdzies wyjechac czy coś ![]() byliśmy u dziekana ale raczej marne szanse. Zawsze mozna wykorzystac przysługujące nieobecnosci ktore mozemy miec bez zwolnienia lekarskiego ![]() idę wyprac bluze i i kilka rzeczy ![]() ![]()
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2009-11-06 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Wtajemniczenie
|
No będę zarywać, WF mamy razem w piątki 2 godziny
![]() Ale dziś mi przepadł przez to ślubowanie ![]() Ale w sumie nie żałuję ![]() Idę jutro do fryzjera rano, to się odpicuję, nie pozna mnie w poniedziałek w szkole ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Gloria- masz racje zostań przy tym kolorze bo śliczny jest.
a jak jeszcze facet ci to mowi to musisz się go słuchać hehe ![]() ![]() a co do szkoly... Wagary kochana, wagary ![]() Angela - a co sobie na głowie zrobisz? ![]()
#3257 |
Wtajemniczenie
|
Obcinam się trochę, bo mam bardzo zjechane końcówki i rozjaśniam włosy na taki blond ciemniejszy jakiś
![]() Jak to wspaniale ujęłam ![]() Rozjaśniam na ciemniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Jak wam mija wieczorek ?
#3259 |
Zakorzenienie
|
Dori ty wariatko moja
![]() ![]() A ja byłam dziś u fryzjera ![]()
#3260 | |
Zakorzenienie
|
inteligentne
![]() wiec rozjasnij by byl ciemny blond xDD ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Oluś ![]() ![]() Dobrze a tobie? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3261 |
Marudziara
|
A mi jak mija wieczorek hmmm Dorotko
![]() ![]() Od jakiegoś czasu chodzę z bananem na twarzy jestem zadowolona i w ogóle ![]()
#3262 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Kama pochwal się :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zadomowienie
|
śpicie? halo
![]()
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie spicie ![]()
![]() |
#3265 |
Marudziara
|
Sama nie wiem jak to okreslić Dorotko ale jest fajnie
![]()
#3266 |
Zadomowienie
|
to co sie nie odzywasz?
![]()
![]() |
#3268 |
Zadomowienie
|
niooo
![]() ![]() Dorotko tak wiem ze wagary itp. ale jak sobie zrobię a nieobecnośc bedzie mi naprawdę potrzebna? bo wiesz jak nie przyjdę na wykład albo cwiczenia 3 razy to muszę iśc na konsultacje i zdawac materiał ustnie itp a to mi sie nie usmiecha.wolę miec obecności a ten 2 jak coś wykorzystac sobie np. jak będę się źle czuła czy cos ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
Ja spadam pipy
![]() Dobranoc i erotycznych ![]() Kocham was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
![]() ![]() właśnie dajcie fotki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.