|
|
#3241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do tego, że tak Ci napisał kiedy dzwoniłaś to może po prostu miał wtedy gorszy dzień i był czymś zdenerwowany? Jeśli bardzo się tym martwisz to zapytaj go o to. Najlepiej by było pewnie gdybyś się trochę zdystansowała i poczekała na jego ruch, ale wiem, że to trudne i chociaż ja sama doradzam tak wielu osobom to nie potrafię tego zastosować u siebie
|
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o masakra.. te koleżaneczki.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo jego wtedy miałam za najcudowniejszego mężczyznę, który nigdy mnie nie zawiedzie, ale jednak wyszło inaczej, bo zawiódł mnie kilka razy, ale rozumiem Ciebie i wiem że to dla Ciebie trudne jest. On nie był wporządku wobec mnie i faktycznie wiele razy pokazywałam mu, że mnie to boli i jak cierpie. Tak samo mu wygarniałam, ale on wykorzystywał tylko tą moją słabość, aż w końcu powiedziałam sobie dość i pokazałam mu, że mimo wszystko potrafię być silna. Chociaż nadal czułam ten ból, ale nie pokazywałam mu tego, bo wiedziałam , że znowu to wykorzysta. Aż był w szoku i widziałam to, że nie spodziewał się czegoś takiego po mnie, bo w końcu wcześniej tak bardzo cierpiałam. To że wcześniej mu pokazałaś jak Cię to boli, nie znaczy że teraz nie możesz tego zmienić Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-21 o 18:54 |
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj co najwyżej mu napiszę smsa na dobranoc. A chciałam zadz, bo mi się plany związane z uczelnią zmieniły, co znaczy, ze 2 dni wcześniej niż myślałam muszę wracać do miasta, gdzie studiuję. Eh. Trudno. A i ogólnie się dziwię, bo przecież on do niej startował, ona go nie chciała i podobno w dość niemiły sposób się to skończyło, później znowu się zaczęła odzywać, on poznał mnie i w ostatecznym rozrachunku wybrał mnie i tamta przestała się odzywać. To po co do niego teraz pisze. Tż mówi, że do dlatego, że po prostu czasem lubi z nim po koleżeńsku pogadać, ale i tak mam na nią po prostu alergię.
I sama nie wiem, czy teraz będąc u niego będę w stanie się powstrzymać, żeby mu tego skypa nie spr. Chociażby po to, żeby się uspokoić, że wszystko ok, bo rozmowy ich są ... normalnie. W sumie nic do zarzucenia. Przykro mi, takie nieprzyjemne uczucie w sercu mam, czuję się odrzucona. |
|
|
|
|
#3247 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się teraz on postara...Nie będziesz mu tego pokazywać, to odrazu się ocknie i zobaczy, że może Ciebie nawet stracić. A rozmowa z nim, też Ci ułatwi wiele chociaż w gorszym przypadku, może Ci jeszcze bardziej namieszać, ale mam nadzieje że w Twoim przypadku Ci pomoże.Nie ma za co, trzymam kciuki! Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-21 o 19:01 |
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- No to piękna z niej była kumpela... Mnie mój były nie zdradził, ale ta koleżaneczka to i tak była przesada. |
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie, gdyby takie koleżanczeki nie istniały w związkach... byłoby tak pięknie. no pięknie może nie, ale o wiele lepiej ![]() |
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Raczkowanie
|
nieee
bezpieczeństwo narodowe. ale w tym roku mam 3 przedmioty z prawa
|
|
#3255 |
|
Rozeznanie
|
Frumoasa Domnisoara Strasznie się cieszę
boombelku Podziwiam Cię, że dajesz radę trzymać go na dystans. Ja to chyba po jednym takim smsie z miejsca poleciałabym do niego ![]() Wpadłam tylko na chwilkę, żeby sprawdzić co tam u Was i już wracam do nauki
|
|
|
|
|
#3256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w tym jedna to była filozofia przyrody (wtf?)ewasza14 miłej nauki
Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#3257 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Raczkowanie
|
ja to Ci raczej mogę poradzić w sprawach terroryzmu, stosunkach międzynarodowych, sprawach wojskowych ewentualnie problemy związane z zarządzaniem w sytuacji kryzysowej.
Wszystko na temat policji, straży pożarnej, wojska, służb specjalnych itp. do prawnika mi daaaaleko i nie jest mi wcale przykro z tego powodu ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- plus piosenka akurat odpowiednia na sesję http://www.youtube.com/watch?v=pWOFv...&feature=share
|
|
#3259 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3260 |
|
Raczkowanie
|
No i pięknie. Godzina minęła, a mi już się chce do niego napisać, czy zadz...
|
|
|
|
|
#3261 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Raczkowanie
|
Cholernie się boję, że przez drobne nieporozumienie czy coś, zaraz się zacznie między nami psuć
Bo od problemów w komunikacji, pretensji itp. właśnie zaczynają się największe problemy w związkach.
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wyjaśnicie sobie wszystko i unormuje się pomiędzy wami
|
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo się cieszę że się w pozytywny sposób wyjaśnił Twój problem Frumoasa
Ja też dzisiaj wydałam w cholerę kasy, nie mówiąc już o allegro, mam taki głupi zwyczaj że zawsze sprawdzam co dany sprzedawca jeszcze ma na all bo "przecież za wysyłkę się raz płaci" i tak zamawiając dzisiaj odżywkę dla mamy za 22 zł, zrobił mi się rachunek za 150 Teraz czas na to by Tobie Boombelku się polepszyło coś, a przynajmniej rozwiązało. Też uważam że dobrze by było gdyby sie postarał i przyleciał do Ciebie wyjaśnić wszystko, ale musisz być wtedy bardzo silna by nie pomyślał że mu tak łatwo przyszło "udobruchanie" Ciebie...Mimo wszystko mam nadzieję że jego zachowanie się obróci o 180 stopni i będzie dla Ciebie najlepszy jaki może być..
|
|
#3266 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja to kiedyś poszłam do sklepu po sweterek który sobie upatrzyłam a skończyłam wychodząc z 2 torbami ciuchów. My kobiety... ![]() i oby mi się jakoś poukładało, póki co on się nie odzywa, więc ja na nic nie liczę. Póki co chyba to nie możliwe, żeby on przyleciał i mi to wytłumaczył, więc łudziła się nie będę. ![]() |
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Konto usunięte
|
nerla u mnie zakupy na allegro wyglądają tak samo, zazwyczaj jak już kupuje to kilka rzeczy u jednej osoby
A co do mojego TŻ to zobaczymy, wszystko było prostsze kiedy byliśmy razem, ta odległość jednak robi swoje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3268 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
Rzadko tu teraz zaglądam, bo zaganiana jestem, ale bacznie obserwuję, co się u Was dzieje. Trochę się pozmieniało, jednak mam nadzieję, że każda z Was odnajdzie swój osobisty raj. Wczoraj jak wpadłam do jednej z wrocławskich galerii to zostawiłam parę stówek i ojej, teraz mam ochotę zamówić sobie perfumy...ale szkoda mi kolejnych 200 zł
|
|
#3269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co tam u Ciebie?Mi też na perfumy zawsze szkoda Mam w sumie tylko jeden oryginalny, który uwielbiam Calvin Klein - Euphoria, na inne mi szkoda Kupuje zazwyczaj jakieś tańsze.
|
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

ale muszę. Powtarzam sobie, że robię to żeby pojechać do TŻ. 

Nie każę mu przecież wybierać albo ona albo ja, bo nie ma nic niepokojącego, tylko ja się po prostu tak boję, ze go stracę, że o byle koleżankę robię mu wyrzuty. I kiepsko się z tym czuję. Ale to inna kwestia

chociaż w gorszym przypadku, może Ci jeszcze bardziej namieszać, ale mam nadzieje że w Twoim przypadku Ci pomoże.

Rzadko tu teraz zaglądam, bo zaganiana jestem, ale bacznie obserwuję, co się u Was dzieje. Trochę się pozmieniało, jednak mam nadzieję, że każda z Was odnajdzie swój osobisty raj.
Mam w sumie tylko jeden oryginalny, który uwielbiam Calvin Klein - Euphoria, na inne mi szkoda