![]() |
#3241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
dzieki za linki
![]() ![]() ![]() teraz wpadlam na to, ze pewnie beda tansze perfumy meskie, w koncu dzien ojca niedlugo ![]()
#3242 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Raczkowanie
|
witam
![]() Nie wiem czy dobry wątek,może powinnam napisać w innym,mianowicie w sobotę jadę na 2 tygodnie do Londynu z koleżanką,czy są tam jakieś "kosmetyczne" perełki,rzeczy bez których nie wyobrażacie sobie życia,a nie są one dostępne w Polsce-najbardziej mi zależy na tych do twarzy,do ciała też mogą być. Jakby ktoś pytał mam cere delikatną,jednak lubią mnie wypryski :/ interesowały by mnie kosmetyki mineralne Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od siebie napisze ze polecam kosmetyki firmy Lush. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy już któraś wizażanka o tym nie wspominała ale chciałam sie podzielić moją radością że udało mi się dostać bazę pod cienie ArtDeco w perfumerii Garden
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zadomowienie
|
Kochane emigrantki, a jakie kosmetyki proponujecie do wrażliwej cery, ale z trądzikiem? Interesuje mnie również krem na blizny po trądziku, zaczerwienienia, kosmetyki do twarzy (puder, podkład) oraz tabletki na cere zapobiegające wypryskom. teraz łykam ceranova, ale już mi się kończy i wolałabym kupować coś na miejscu. Z góry dziękuje za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Raczkowanie
|
A ja poszukuje jakiegos dobrego kremu pod oczy. Mozecie mi cos polecic?
I napiszcie mi prosze czy dostane tutaj jedwab do wlosow? Bo szukalam wczoraj w dwoch drogeriach i nie widzialam :/ Chyba,ze jestem slepa :P Bede bardzo wdzieczna ![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
Oj dobry krem pod oczy znalesc jest cieko, trzeba probowac
![]() A jakis czas temu moja kolezanka szukała własnie jedwabiu do włosów i niegdzie nie było, w koncu jej z Polski przywiozłam ![]() dla siebie zreszta tez, a jakos rzadko uzywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Raczkowanie
|
Jedwab spotkałam w sklepie z artykułami fryzjerskimi. W zwykłych drogeriach nie znajdziesz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie b.dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Raczkowanie
|
Mając na myśli jedwab myślałam o biosilku a kompletnie nie przyszło mi do głowy to serum John Frieda. Używałam parę razy, bo miałam próbki. Uważam je za świetne, w składzie chyba nie ma alkoholu, jak biosilk. Pomaga w rozczesywaniu i nie obciąża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 |
Raczkowanie
|
Dobrze wiedziec ze jedwabiu nie dostane,bo juz myslalam,ze jestem slepa :P
A to serum Johna Friedy na pewno wyprobuje ![]() Dziekuje kochane ![]()
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Rozeznanie
|
co de jedwabiu Biosilk mozna kupic w Sally Beauty http://www.sallybeautyholdings.com/holdings/sallyUK.asp
mi sie udalo trafic na promocje i butle 350 ml kupilam za niecale 5 funtow. pozdrawiam
#3255 |
Konto usunięte
|
Coś podobnego jak john frieda ma jeszcze charles worthington, podobne opakowanie, takie serum do włosów zniszczonych z pompką, dodatkowo chroniące przed ciepłem suszarki/prostownicy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Raczkowanie
|
Kochaniutkie..to jeszcze moze moglybyscie mi polecic cos na rozstepy? Ale cos co naprawde dziala i chociaz troszke stana sie mniej widoczne...?
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zadomowienie
|
Palmers.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
u mnie na wychowaczym watku dziewczyna pisala o collistarze, poczytaj w kwc, scorpionec pisala ze super. tylko cena
no i ja na ebay nie znalazlam ale moze w polsce jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
Slyszalam wiele zachwytow na temat kosmetykow Musteli - zarowno na rozstepy jak i innych. Poza tym Angielki lubia Palmersa
![]() ![]() ![]()
#3260 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie polecam zwyczajna oliwke dla niemowlat ''Johnson's baby''- od kiedy sie odchudzalam zaczelam uzywac oliweczki po kazdej kapieli/ prysznicu i od tej pory nie pojawil sie na mojej skorze ani jeden rozstep
![]() Poza tym tez jestem niemal pewna, ze rozstepy, ktore juz mialam, zmniejszyly sie i wybledly ![]()
#3261 |
Zadomowienie
|
Mi oliwka nic a nic nie pomogla. Palmers jest calkeim spoko, bo rozstepy troche bledna. Ja w ciazy uzywalam rznych specyfikow, a pod koniec osmego miesiaca 'wysypaly' mi sie rozstepy. Wstaje sobie pewnej pieknej nocy na siusiu, spogladam w lustro-a tu one sa na brzuchu. Zaraz i na udach sie pojawily.
O Mustelii slyszalam zarowno pozytywne, jak i niegatywne opinie. Nie jest tania, ale zastanawiam sie, czy nie sprobowac. Stosowalam jeszcze Pharmaceris, ale podobne efekty jak przy palmersie. Tubka starczala mi na cztery dni, wiec zrezygnowalam. Palmers starcza na miesiac i kosztuje polowe mniej. Edytowane przez Chaos_Girl Czas edycji: 2009-06-29 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
Slyszalam ze najlepszy jest Palmers , ten dla kobiet w/po ciazy.
#3263 |
Zadomowienie
|
ja polecam no-scar, krem z masy perłowej, tylko ja sprowadzałam go z polski, ale jest naprawdę dobry, miałam na buzi okropne blizny po trądziku i znikły
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Rozeznanie
|
hm, ja tez duzo slyszalam o Bio - oil i Palmers i chyba skusze sie na Palmers'a, a czy ktoras z Was ewentualnie moze polecic cos na ujedrnianie ciala gdy sie troszke chudnie??
#3265 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywam zwykłego palmersa i jestem bardzo zadowolona bardzo ładnie natłuszcza skóre . Po kilku razach skóra jest bardzo aksamitna.
Kolezanka uzywała tego na rozstepy i mówi ze sa efekty . Do twarzy zakupiłam kem essentianl bootsa i jestem róweniz zadowlona sere mam super i ten krem ma u mnie 5 z plusem . Jakos do tej pory nie mogłam trafic na krem który zrobi takie cudo a kupowałam garniera , nivea, simple, loreala i nic. Ja kupuje do mycia ostatnio zele dla dzieci bo maja oprócz griceryny parafine i skóra po tym jest jak aksamit.
#3266 |
Zadomowienie
|
Jest i Palmers na ujedrnianie. Ma podobny sklad do tego, ktory jest na rozstepy. Jakims chyba jednym skladnikiem sie roznia. No i konsystencja. Jedyne co mi sie w nich nie podoba, to zapach. Wydaje mi sie, ze dzialaja ciut ujedrniajaco, bo moj pociazowy brzuch, no maly nie jest, ale nie wyglada tragicznie i rozstpey sie rozjasniaja, mimo, ze nie stosuje balsamow regularnie, bo czasu i sil mi brakuje czesto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja osobiscie rowniez polecam Palmersa. Wersje na rozstepy uzywalam podczas ciazy i musze przyznac,ze ominely mnie niespodzianki teraz na pociazowe cialo ujedrniajacy i jestem bardzo zadowolona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Rozeznanie
|
Skuszona opiniami jakis czas temu kupilam balsam Palmersa - oliwkowy. I jest super - nawilza, wygladza, skora aksamitna i bardziej napieta, czyzby on troszke ujedrnial?
![]()
#3269 |
Rozeznanie
|
dziekuje za odpowiedzi, wyglada na to ze Palmers tu wygrywa, wiec bede probowac, jak tylko skoncze moje Eveline Slim...kupilam jak bylam w PL i bardzo mi jego dzialanie odpowiadalo, ale teraz potrzebuje czegos wlasnie na ujedrnienie....
#3270 |
Wtajemniczenie
|
A coś na cellulit? Cena nie gra roli
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.