|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Karolajn
![]() Uciekam spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
karolajn
![]() tari, nie był ważny, tylko po prostu ulubiony...kawy z innego bym się nie napiła...no teraz muszę ![]() co do ekspozycji na gluten... to można ją przyprowadzić zwykłą kaszą manną? Czy taką dla dzieci? |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I karmienie troche wymuszone bo ja ide spac a Ala pewnie za godz chcialaby jesc wiec na spiocha teraz ja karmie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-11-20 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę zasnąć :banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3245 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hej:róża : Mój tata był w domu swoich rodziców dostał w testamencie, ale od dwóch lat toczy się sprawa, bo Jego jeden brat uważa że to jemu się należy, ale to my opiekowalismy się dziadkami. Ale nie o to chodzi. Tata pojechał tam, ostatnio był 2 tyg temu. Wchodzi a tam wszystko rozwalone. Wszystkie pamiątki iw ogóle wszystko ukradzione. Z jednego pokoju wybiegł chłopak, zaczął się szarpac z moim tata. Wpadli na drzwi i on uciekł. Tata wezwał policję,przyjechali z psem, ale piesek zgubił trop. Sciagneli odciski palców. Ten człowiek spał tam, kołdry nasze, gotowal sobie jedzenie. Normalnie przez dwa tygodnie wyniósł cały dom łącznie z 3 tonami węgla ![]() Akurat ten złodziej siedział w pokoju którego z żadnej strony nie widać, bo sąsiedzi są tylko po dwóch stronach domu i kawałek dalej. On siedział przy świeczkach. Jakaś masakra. Piszę chaotycznie, bo dopiero wróciłam od rodziców i się wszystkiego dowiedziałam. Zal mi taty. Bo nawet zdjęcia rodzinne zostały wykradzione ![]() ![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
ja się nasłuchałam o tej zyrafie, że takie cudo ...
Dobranoc, zmykam
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-11-20 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Idzia
Ja mam zyrafe sophie. Ta taka mniejsza co sie łatwo w raczkach trzyma. Sara lubi gryźć, dosyć fajna sprawa, tylko cały brud, włosy, meszek z kocyka sie jej łatwo trzymają. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Wtajemniczenie
|
Karo
![]() Agrafka masakra ![]() ![]() Zaraz północ a ja gotuje ten cholerny gulasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio byłam tak zmęczona Mają jak miała 3 tygodnie ![]()
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
00:00pierwsze
Teraz drugie...super ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Pietwsze...
TARI cieszę się ze potwierdzasz info o składach holle i Hopp i babydteam ![]() LACHRYMA z poznania nie masz daleko,a podobno i tańsze są. A gemini internetowo ![]() CZAROWNICA lepiej późno niż wcale,ja to odkryłam niedawno i bardzo mnie to zaskoczyło ![]() KAROLAjN bardzo mi przykro,przytulam mocno ITA kurcze,oby biegunka szybko przeszła i żeby Leo zaczął pic ARABiATA ojej,co za sytuacja! Wątpię aby znaleźli złodzieja ale 3mam kciuki. Bardzo szkoda pamiątek i nie dziwie się ze tata załamany..a jak pozostałe sprawy u ciebie? Mela kiedy wyjezdzacie? Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
#3251 |
Zakorzenienie
|
1.
Ja wiem, że gemini przez neta, ale licząc koszty wysyłki już mi się nie opłaca, bo niedaleko domu mam sklep bio z tymi kaszkami. Dzisiaj jadę po dady w świątecznej oprawie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
5:30 a moje dziecko monologi wyglasza! Spaaaac!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3253 |
Zadomowienie
|
Witamy sie przy kawce po kolejnej spokojnej nocce
![]() Zaraz zobaczymy co u was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Konto usunięte
|
Ktoś mi podmienił dziecko....
Usypiałam Artura do 23.30, bez przerwy płakał. Potem pobudka o 2 i dopiero o 3.30 chyba zasnął - na mnie. Jak myślicie, może to być efekt szczepienia jeszcze? Albo szukać innej przyczyny? Spał w dzień kilka razy po 0,5-1h+raz 3 godziny, do 18.45.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zadomowienie
|
Ita, mam nadzieje ze leo juz lepiej sie czuje. moze podawaj mu wode i mleko na łyzeczce? pomału pomału i zawsze troche zje
Eve, oby Marysie nie złapało chorobsko Karolajn, wspolczuje bardzo ![]() Ewusia - trzymam kciuki i podeslij linka na priw bo uwielbiam buty!!!!!!!!!! Kurcze cos jeszcze miałam komus napisac ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Juz wiem Agrafka jakas masakra. jak szybko ktos musiał wyczaic i co za dranstwo ze wszystko wyniesione. Pewnie go niestety nie złapia. Był dom ubezpieczony od włamania i kradziezy? ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- I chciałam powiedziec pewnie bedziecie mnie miec za gupia ale ja juz chce @. Bardzo czuje sie niepewnie jak jej nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Perse a moze zabki ida? Moja ostatnio wisi na cyckach non toper w nocy jak sie dossie to nie pusci przez kilka godzin i wiem ze pije i ma pare minut tylko ciamkania i znowu żłopie. Ulewa jej sie strasznie bo przeciez wypełniona po brzegi ale spróbowac zabrac to wrzaski okropne. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Chciałam podzielic sie swoja bezdenna gupota. Mała rano była obkichana po pachy bo madra mama założyła na noc bebydreama chociaz wie ze one sa krótkie i słaba opcja na noc. Wiec rano umyłam mała ciuszki zaprałam walnełam do pralki i nara. I teraz jak pralka ma koncowe wirowanie to mnie oswieciło ze płynu do prania nie wlałam do pralki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43813711]Ktoś mi podmienił dziecko....
Usypiałam Artura do 23.30, bez przerwy płakał. Potem pobudka o 2 i dopiero o 3.30 chyba zasnął - na mnie. Jak myślicie, może to być efekt szczepienia jeszcze? Albo szukać innej przyczyny? Spał w dzień kilka razy po 0,5-1h+raz 3 godziny, do 18.45....[/QUOTE] Perse, jesuuuu miałam to samo, tyle że przed snem bez płaczu, ale jak za dawnych czasów pobudki co 2 h. W dzień to pisałam jak było, krótkie niespokojne drzemki. Wiesz, u nas ten niepokój i wiercenie kojarzy mi się albo z dyskomfortem na nóżkach od szczepionek, bo ból aż do ryku jeszcze nie był, albo bąki bo mało ich wczoraj było i kupa w postaci kleksa. Patrząc za okno dodatkowo może Antek po mnie wrażliwy na zmiany. W każdym razie ja dziś flak z bolącą głową, kręgosłupem. Zaraz jeszcze zmierze Antkowi temp... i spacyfikuje czkawke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po trzech fajnych nocach dzisiejsze znowu do bani. Nie wiem ile razy karmiłam bo od pierwszej godziny spał ze mną.
Do tego jeszcze mnie podrapał więc przed chwilą piłowałam mu paznokcie. Nie dość, ze mnie drapie to i siebie Karo wyrazy współczucia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w gemini 9,99 za przesyłke. Nam się opłaca bo u nas idzie zbiorcze zamowienie od siostry, od nas i jeszcze tam od kogoś siostry i zawsze mamy darmową przesyłke bo ponad 250 zł nam wychodzi. ale mam u nas na wsi sklep jakiś nowy eko i muszę popatrzec co tam mają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3259 |
Raczkowanie
|
Witam się z kawką
![]() ![]() ![]() Ja już przebrałam pościel w naszym łóżku, ogarnęłam. Dziś mamy gości więc będę piekła ciacho jakieś. A Mikołaj śpi teraz więc mam 45 min dla siebie, jupi! Edytowane przez tysia222 Czas edycji: 2013-11-21 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
spadam bo musze dzis kilka spraw ogarnac
pewnie zajrze na karmieniu buziaki, kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | ||
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Dzisiaj mi się śniło rozszerzanie diety ![]() ![]() noc u nas jak zwykle czyli ok, dwa karmienia, wstaliśmy o 7, a teraz Adaś na drzemkę, ja pije kawkę i biorę się za prasowanie. Współczuje tym co noce mają kiepskie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() o kurcze agrafka jaka masakra z tymi złodziejami, ludzie naprawdę nie mają honoru, żeby takie rzeczy robić... ita mam nadzieję, że lepiej z małym... agaPlast ja też się boję, że bez okresu i nie będę wiedziała, że jestem w ciąży, a czasami mam wrażenie, że czuję ruchy ![]() niedawno znajomi dowiedzieli się, że będą mieli bliźniaki 2 chłopców, a jednego już mają ![]() u nas nocka w miarę 4 karmienia i pobudka o 8. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ita- jak Leo? Jest lepiej? Biedactwa wy. ![]() Karolajn- Bardzo mi przykro. ![]() Agrafka- Kurcze co za ludzie żeby nawet rodzinne pamiątki i zdjęcia wykradać?! Po co to komu?!! Cytat:
A w Tesco dziś pieluchy Pampers po 61 zł. Wychodzi 46 gr za sztukę!! ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Kurka z laptopem coś mi się dzieje. Miga mi tu ekran co jakiś czas. Chyba staruszek zaczyna strajkować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Wtajemniczenie
|
Karolajn- bardzo mi przykro
![]() Agrafka- nie dziwie sie ze tacie smurno. W koncu to nawet nie chodzi o kase co o strate pamiatek ktore pewnie maja duza wartosc sentymentalna ![]() Witam sie i ja ![]()
#3265 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jesli masz to nawadniaj Orsalitem ![]() Ewe- jak Marysia?
![]() |
#3267 |
Wtajemniczenie
|
hejka z placu boju w nocy 5 kup po przwbudzeniu 6 i wlasnie 7 robi w dodatku sa zielone....w nocy mleczkiem gardzil dalej ale woda w miare wchodzila....teraz mu podalam mm jako bardziej kaloryczne i udalo mu sie zjesc 109ml - wiec jest postep...no i smieje sie ten moj berbec.....rozpuszcze mu specte w wodzie ciekawe czy wypije
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
#3268 |
Zakorzenienie
|
Hejo!
Karolajn,przykro mi, trzymaj się! Elaine,dzięki za notatki, jesteś wielka. Neni a Ty gdzie?goń skoka i wracaj tu.. Eve...jak Marysia, mam nadz.ze ciut lepiej po nocy... Enlevee...zaniedbujesz nas kochana ![]() Teso jak Leo?szczepiłas czy nie? Mela..wyspałaś się?Czy Alicja jednak nie dała? Idzia co tam u Was? Resztę kobitek pozdrawiam gorąco!!! Pozdrawiamy Was. U nas ok. Mały zaczyna gaworzyc coraz więcej. Ślini się jak dziki dzik ![]() Teraz właśnie ma drzemkę ![]() Oby z 30 min trwała, idę zrobić jakieś śniadanko ![]() Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Aga dom był ubezpieczony. U nas dzisiaj paskudny dzień. Deszczowo i zimno. Pewnie ze spacerku nici ![]() ![]() I tyle mam do napisania. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3270 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nie chcę nic mówić, ale Lila po karmieniu o 8 jeszcze dosypia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 2. Ale niespodzianka, ja się bym załamała, jeszcze bliźniaki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.