|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
To progesteron masz na granicy wiec pod koniec cyklu spokojnie możesz brać.
Toxo się zarazić to trzeba np albo nie dbać o higienę albo nie uważać na surowe mięso. Koty są szkalowane w tym temacie ![]() A mój się szkoli od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za objaśnienia
![]() Czyli jestem czyścioch i koty u mamy tez haha ![]() To niech sie szkoli, a jak długo jestes slomiana ? Ja jutro jadę na szkolenie najpierw do Ktw później na Opole uderzam
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
Poniedziałek środa
![]() ![]() Baw się dobrze, zawsze jakaś odskocznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
to juz niedlugo bedzie
![]() Ja tez odwyklam i nie za bardzo chce mi sie jechać ale jest przymus
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
kuleczka
![]() ale morfo poszukaj sobie norm dla kobiet ![]() bo te podane są ogólne ![]() Asiu jak tam przygotowania do wielkiego dnia? ![]()
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() ![]() Kurcze i ja muszę się wybrac na badania, bo nic tylko w kółko bym spała ![]() ![]() Kuleczka ty to się masz z tymi badaniami ![]() Asiu jak wysypka Tośka ? Kurcze matrwie się, bo Magdalena waży już 14,5kg!!! ![]() ![]() Ja ciągle w temacie budowy ![]() Byłam w gminie wody nam nie pociągną bo ulica jest prywatna. Rozmawiałam też w kwestii ulicy aby mieć pewnośc,że rzeczywiście wniosek był złożony i rozmawiałam z właścicielką z naciskiem aby znów złożyła wniosek i uzystałam kilka podpowiedzi co dobrze aby zrobiła by gmina chętniej przejęła ulice (w sumie większość ulic w okolicy została ostatnio przejęta). Zaczzeliśmy się terz przez chwile zastanawiać czy nie wystawić działki na sprzedaż bo zmarł kuzyn mamy i działka sąsiadująca z rodzicami ma już tylko 2 właścicieli (ten najbardziej kłopotliwy zmarł) i moglibyśmy ją kupić. Tyle, że tam jest dom i 3 jakieś wiatki/garaże do wyburzenia i pijaczek któremu trzeba by znaleźć zakwaterowanie (jeden z właścicieli) W sobotę rozmawialiśmy z kuzynką mamy i ona bardzo chętna sprzedać to nawet po najniższej cenie bo są długi w prezydium za nie płacony podatek (ponad 2tys) i w elektrowni (2tys + koszty ponownego podłączenia też ok 2tys) Pisałam wam kiedyś o tej nieruchomości bo już raz o niej myśleliśmy. Nasz dom w pięknotkach spokojnie może tam stanąć (działka 21x25m) No i jeśli się okarze, że za pompe będą nam krzyczeć 40-50tys to chyba darujemy sobie budowę i będziemy starać się sprzedać działkę. Badzia kuzyn TŻta budował z bali. Są strasznie drogie! Wyjdzie Ci więcej niż za zwykły murowany dom. Na kostrukcji drewnianej podobno wychodza znacznie taniej, ale musisz się liczyć z tym że działka kusi być duża, bo wg przepisów pożarowych chyba do granicy sąsiada musisz mieć 6 m. No i odbiory chyba są droższe właśnie ze względu na te całe obwarowania przeciwpożarowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Takaya po masciach Mu przeszla buzke ma ladniutka.
Ewcia przygotowania? Zadne... Kwiatow nie mam kiecki nie mam butow brak zakietu... Ogolnie dooopa!!! Kiecke wypatrzyłam w Top Secrecie taka piekna biala koronkowa w kolano. Elegancka rozmiar pasowal ale jakies rozowe plamy były na wszystkich. Okazalo sie ze wadliwa seria tych kiecek i mi baba nie sprzeda. Mysle sobie w sklepie internetowym zamowie... Heh ale i tam wycofali :/ Gola i wesola pojde ![]() Mam ostatnio kiepskie dni ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-25 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Asiu
![]() ![]() ![]() ![]() Co do złych dni to ja też nie dośc, że brak sił senność to jeszcze same kłody pod nogi z tą budową ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i tule z budowa. Ja bym w ogole nie ogarniala o co kaman. Podziwiam Cie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Takaya, a co lekarz na wagę M? Koleżanka była ostatnio z corką na bilansie, 2 lata w lutym i waży 13,9.
Kciuki za budowę, żeby wszystko poszło w miarę sprawnie ![]() Asia, a może po prostu odłożyć trochę w czasie ślub? Musicie tak na wariata? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
Asiu a na necie nic nie znajdziesz???
mi taka wpadła w oko na chrzesthttp://allegro.pl/ekskluzywna-absolu...866899043.html tylko musze gdzies podobna przymierzyc aby zobaczyc jak bede wygladac ![]() dziewczyny chce kupić jakąś bielizne wyszczuplającą co polecacie?? w sensie majtki z wysokim stanem czy jakies body??
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-03-25 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Ewka śliczna sukienka
![]() Takaya zrobi się ciepło to M będzie mniej jeść, a więcej pić No to musicie przemyśleć sprawę z tą budową i gdzie Ja jeszcze pół godziny i wybywam
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko udanego wypadu
![]() ![]() Ewcia mam na necie upatrzone ale tamta z Top Secretu byla taka elegancka slubna ![]() ![]() A Twoja ladniusia ![]() ![]() Passion nieee nic nie bedziemy przekladac. Jak juz sie zdecydowalismy to tak zrobimy ![]() Moze w sobote pojedziemy do tej galerii. Najwyzej cycka w galerii wyciagne co zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Asiu echhh może jeszcze coś Ci się uda kupić
![]() Passion nie byłam jeszcze z tym u lekarza. Boje się iśc do przychodni ze zdrowym dzieckiem ![]() Mi się z wyglądu wydaje owszem okraglutka, ale nie pomyślałam, że aż tak ![]() ![]() Zaraz wrzucę świerzą fotę M to mi powiedzie czy wygląda na dziecko z nadwagą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dawaj fote ![]() Swoja droga byla u mnie kolezanka i Jej cora ma 6 miesiecy i wiecie ile wazy? ![]() Sasiadki coreczka jest z czerwca bedzie miec za niedlugo rok i wazy 9 wiec... Tyle ze obie karmione cycem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
Asiu no to niezła waga! Ja próbowałam swoją zmierzyć i na tyle na ile mi się to udało to 87/88cm Więc i pod tym względem jest w ponad 100centylu
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Zaraz jeszcze wrzuce fotkę robiona przed chwila ![]() ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-03-25 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest i mozna spokojnie nakarmic czy przewinac dziecko ![]()
![]() |
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Pojawiła się na stronie ta z C&A jest po 69zł ale jeszcze nie mają w sprzedaży, bo jakoś nie wierzę,że wykupiono cała rozmiarówkę. Śliczna ta sukiena!
![]() Góra mogłaby być ładniejsza, ale z żakietem prezentuje się extra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
Takaya pisalam do nich na fb i nie maja. Jest jakas w Wawie w Arkadii.
Ewcia nie wiem bo sie tym nie interesowałam ![]() Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-03-25 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
pozdrowienia z drogi hehe
![]()
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
zaraz mi
![]()
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
Ooo! Wizaż zmienił wygląd!!!
Asiu uuu to kurcze szybko się sprzedały! Tak se siedze i czytam o budowie domu. Teraz w prawie budowlanym jest brany pod uwagę współczynnik Ep dotyczący energii pierwotnej i : "W latach 2014-2016 jego wartość nie będzie mogła przekroczyć 120 kWh/m2rok, w latach 2016-2020 95 kWh/m2rok, a od 2021 roku 70 kWh/m2rok, co w praktyce wymusi budowanie domów właściwie pasywnych, z dużym udziałem wykorzystywania energii odnawialnych (np. energii słonecznej)." LINK do artykułu Badzia radze sie pospieszyć z tym domem bo może się okazać,że będziesz zmuszona do instalacji pompy ciepła i na pewno do mechanicznej wentylacji z rekuperatorem. Chociaż może też być tak,że bardzo mocno stanieje ich instalacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
Co jest jeszcze nikogo nie ma???
Asiu dostalam maila że H&M otworzył sklep online maja sporo koronkowych sukienek może sobie zerkniesz? ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/ona/produkty/sukienki.html ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- aaa i bym zapomniała! W magazynie dziecko (1,99zł) jest bon rabatowy -20% na cala kolekcję dziecięca H&M http://salesandshopping.pl/2015/03/2...ziecieca-w-hm/ Najprawdopodobniej 22go kwietnia będziemy mieć imprezę (50tka ciotki) i zastanawiam się czy wyrobie się z uszyciem dla M sukienki ![]() ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2015-03-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
ooo faktycznie sie zmieniło.
Ja wracam juz z Opola tzn dopiero wyjeżdżamy.
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
H&M online
![]() Kuleczko, szerokiej drogi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie caly dzien dzis glowa boli :/ Nie wiem czy to ciśnienie czy jak. Masakra!
Wczoraj dostałam maila od kolejnej firmy. Pompa ciepla+odwierty+kolektory +ocieplenie podług+instalacja podlogiwki z wylewką 65tys brutto. Wychodzi ze nigdzie taniej nie bedzie. No to jesli liczać trochę z górką to stan surowy zamkniety 120tys +70tys pompa(moze uda sie zmniejszyc o 10tys jak dostaniemy dotacje) to zostaje nam niewiele na tynki zewnetrzne i wewnetrzne,ocieplenie budynku, srodka garazu i dachu,wykonanie posadzki,łazienka,WC i Kuchnia :/ Jeden plus, ze tata razem z nami moze polozyc plytki i posadzki. Ocieplenie i tynki wiec tylko za materiał byśmy płacili. No i później meble mozemy kupic ze zwrotu VAT (wypłacaja dopiero po odbiorze budynku) no ale to bedzie conajmniej 15tys (Max 34tys). Pewnie was zamęczam tymi wyliczeniami i niuansami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Takaya ja lubię czytać. No ale laik ze mnie więc się nie odzywam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
śliczne są ciuszki z H&M ale drogawe
![]() "moje" fryzjerki wyjechały do Uk i byłam zmuszona iść gdzie indziej tak mnie wytargała za włosy że szkoda gadać ![]() a na koniec sparzyła mi skórę głowy suszarką ![]() ![]() "zamyśliłam się" nosz szkur...!!!
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
Ewka ale jakość bardzo dobra wiec warto. Szczególnie jak dzień aż tak szybko nie wyrasta. Kieruje się zasadą : tanie rzeczy są dla bogatych
![]() Ale chociaż zadowolona jesteś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.