![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteria na szydełku
U mnie juz sie pokonczyły cieniowane- więc łącze rózne kordonki. Prezentacja Kawa z Mlekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
No no dziewczyny, ale sie rozszalalyscie, sliczne te Wasze korale
![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny Bewix,
![]() ![]() ![]()
![]() |
#304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wklejam moje korale- zrobione chyba ze 2 tygdnie temu ale mnie wkurzyły w trakcie robienia i rzuciłam je w kąt. Parę dni temu dokończyłam .Wypychane gąbką, bo jeszcze nie miałam drewnianych koralików. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Wow Naisha sa wspaniale
![]()
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Moje przy twoich to juz nie błekitna bryza ale zmyte marzenia, hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
sagap!
Tygrysku! Dzięki!! ![]() ![]() Tygrysku - no wiesz co? jak mozesz tak mówic. ![]() ![]() Twoje są prześliczne ![]() ja na razie kombinuję z obrabianiem walców z korków (takich od butelek), kiedyś zbierałam bo miałam zrobić sobie tablicę ale nie zrobiłam i tak leżą korki smutne -no to może się przydadzą. a mam ich troszkę bo mi znosili wszyscy znajomi hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zadomowienie
|
![]()
Podpatrzyłam na te Twoje korale i wiesz co- zaczęłam dziergac stare guziki- mam takie słoneczko.
Chyba juz wszystko sie da wykordonkować. Pozdrawiam i wrzucam promyki słońca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
[/B]
![]() ![]() ![]() Właśnie dokupiłam trochę ,,materiału,, na korale (za niewielkie pieniądze), niestety nie mam nic do rozebrania na części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
naisha sliczne a to duże kółko to co?
Dziewczyny śliczne macie sznurki, wisiory coraz to lepsze rzeczy obszydełkowujecie... Ja dzis zrobiłam takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
To duże kółko to właśnie takie plastikowe od karnisza heh Muszę teraz spróbować z guzikami - tez mam mnóstwo pojedyńczych.
Tygrysku - fajne!!!. To słoneczko z guzika jest zabójcze. Tez sobie zrobię żółte. ![]() Bewix - twoje tez fajne!! ![]() Fajne wychodza z tego cieniowanego kordonka. Niestety u mnie w pasmanterii maja tylko jeden kolor. Muszę się wybrac gdzieś dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pomysły macie super tak trzymajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
naisha-boskie te Twoje korale!!! dobrze , że wyszły z cienia
![]() Tygrysku -ja też myślałam o guzikach ![]() ![]() ![]() bewix -ostatnie korale są w mojej ulubionej tonacji. piękne ![]() ![]()
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
bewix Twoje korale są superaśne- to chyba jakas wstążka?
Naisha- zrobiłam eksperyment i urzeczywistniłam twój pomysł koloru tęczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Rozeznanie
|
Tygrysku -bardzo ciekawy efekt uzyskałaś. Kiedy Ty to wszystko robisz???
![]()
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
Tygrysku ale dajesz czadu
![]() ![]() Bewix zrobiłaś podobne do tych moich turkusowych, dla siębie? Powiem Ci, że się je nie wygodnie nosi, ja myślę o przerobieniu tych moich, zdaj relację jak Ci się w nich chodzi ![]() Naisha Twoje brązy są superaśne, już je rano obejrzałam ale z Emilka na rękach to tylko oglądam, komentarze sobie zostawiam na wieczór (diwe wolne ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj chyba 3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Mamuta dlaczego niewygodnie? odstają drapia czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Naisha - piękne
![]() Tygrysek ![]() Bewix ![]()
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
moje sa na wstązce i sznurku i maja wszystko i nic
![]() własnie zrobiłam następne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bewix ![]()
![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
wow co tu zaglądam to widzę coś nowego.
Tygrysku - ty to szalejesz - ja jedne tydzień robię...hehe a ty tyle sztuk w jeden dzień ![]() Bewix - extra te na wstążce - kolejne ![]() ![]() Mamuto, glinko, Kami - dzięki za pochwały - miło przeczytać ![]() Siostra mi własnie zawłaszczyła te brązy i nie mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Moje też są na sznurku (podwójnym) i wstażeczce i tak jakoś źle sie układają, raz w nich byłam i cały czas poprawiałam ![]() ![]() Naisha będziesz mogła zrobić nowe brązy, może jeszcze lepsze wyjdą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Masz za duże odstepy miedzy supłami - zmniejsz to - ja moje poprawaiłam bo od razu mi sie nie podobały i bedzie ok
P.S. Posłuchaj rady doswiadczonej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Wtajemniczenie
|
Na razie mi sie nie chce (nie libię nic co juz zrobiłam, robić drugi raz) ale dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, brawo, wszystkie sa piekne
![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Do moich nowych użyłam czarnych,,kosteczek,,ze starego naszyjnika. Tylko żyłka przeszła przez te mikroskopijne otworki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
damurku- fajowe wyszły. Dla kogo tym razem?
![]() Ja dzis rano zrobiłam: muszelkowy skarb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Damurku , Tygrysku - śliczne!
![]() ![]() Ja na razie nic nie robię tylko kombinuję co by można obszydełkować. Teraz mam w planie żółte korale - chyba ze względu na pogodę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.