|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3822106]nie wiem czy ja jestem jakaś nieteges czy coś ale nie wiem gdzie jest ta ulica Mickiewicza
nie wiecie jak tam dojechać??? najlepiej by było jakbyście podały autobusy kursujące na przystanek Zwycięstwa, bo mieszkam niedaleko niego.a tak wogóle to długa jest ta ulica [/QUOTE]ze zwycięstwa to 4 . Wysiadasz na drugim przystanku, po tym jak z Rynku Kościuszki skręci w prawo. Mam nadzieje, ze dobrze wytłumaczyłam i że trafisz
|
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Ojej jak dawno nie było mnie tutaj, dobrze (a może szkoda:P) że tylko 3 strony czytania.
Ja ostatnio zrobiłam rejs, od Fatałaszka przy Madro, potem Odzież za grosze, przeszłam k. Jyska i gdzieś niedaleko Broniewskiego są takie jakby pawilony, nie wiem jak to nazwać. Tam są dwa szmateksy niezbyt ciekawie wyglądające, ale...! ![]() Zakupiłam ŚLICZNE RZECZY,a za wszystko zapłaciłam ... 5 zł? -błękitno-zielonkawo-turkusowo-jakiśtakiś sweterek na guziczki z diesla -karmelowy tank top, bardzo długi, prążkowany, przydaje się prawie pod wszystkie moje ciuchy żeby pleców gołych nie było ![]() -bluzeczka marynarska w czerwono-białe paseczki z atmospehere z takim ciekawym łódkowym dekoltem i zawijanymi rękawkami -kolejny tank top, tym razem szary z takim fajnym retro napisem ![]() ii... -czarna, dluga, lejąca się bluzka z new looka, dekolt w serek aż poza piersi (;P), na dole ściągacze, boska!!! *-* Eh, musialam się pochwalić ![]() A jutro wypróbowuję nowy szmateks o którym usłyszałam od koleżanki. Na CIEPŁEJ, dostawy w poniedziałki (wiec jutro pewnie bedzie przebrane, chyba że nikt nie wie że to dopiero otworzone, hje hje), ale podobno drogo 50 zl za kg :| I kolezanka znalazła tylko jedną ładną rzecz. Ale zajrzeć nie zaszkodzi jutro i w pon heh ![]() PS. Przy okazji obejrzę też te na Mickiewicza, aż wraca mi chęć do życia!
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
no ja dziś byłam tam, mój rodzynek wklejony na ogólnym ciuchlandowym
na Mickiewicza przy szaszłykarni pójdę z torbami
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też słyszałam o tym nowym na Ciepłej, ale totalnie nie wiem gdzie on jest.....
|
|
|
|
|
#305 |
|
Konto usunięte
|
ladybird., Misqa - wielkie dziex. mam nadzieje że trafię
|
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3832495]ladybird., Misqa - wielkie dziex. mam nadzieje że trafię
[/quote]Ojj na pewno trafisz A po zakupach czekamy na zdjęcia
|
|
#307 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niestety nie mam aparatu. ostatnio wogóle nie mam wolnego czasu dopiero wczoraj wynalazłam chwilkę, żeby przejść się do fatałaszka, bo do niego mam najbliżej i to kupiłam tylko jedną bluzkę, bo czasu nie miałam przebierać. ale za to jestem zadowolona z zakupu kupiłam taką śliczną czerwoną bluzeczkę z liskiem i napisem (z cekinów chyba). normalnie śliczna kosztowała tylko 8zł bo kupowałam na wieszakach, tych obok ciuchów na wagę. a i taka sama była na górze, tylko rozmiar mniejszy i za 10zł.ale się rozpisałam
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś zrobiłam mały rejsik po ciucholandach....bylam na mickiewicza, cieplej, sienkiewicza, jurowieckiej i sw. rocha......nie kupiłam nic i powiem szczerze, że jak dla mnie to coraz gorsze szmaty tam mają........
|
|
|
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
a może trzeba iść w te dni, w które mają dostawy?
no właśnie: nie wiecie czy w wszystkich lumpeksach mają w ten sam dzień dostawy |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ja chodze nawet w dzien dostawy, ale albo mam tak zboczony gust(
|
|
|
|
|
#311 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj nie miałam czasu żeby przejść się po mieście, a wiem że wczoraj czy dzisiaj była w fatałaszku dostawa, więc się przeszłam, bo pilnie poszukiwałam bluzy rozpinanej z długimi rękawami, bo z jednej złotko się sprało, w innej zamek się zepsuł, a kolejna do prania bo plamę miała niemałą
nawet po dostawie nic ciekawego nie widziałam, wnerwiłam się i poszłam na madro. kupiłam cudną pistacjową bluzę z biało-czarnymi paskami przy rękawach za 20zł. ehhh szkoda że nie mam cyfrówki![]() gdyby nie ten zakup to miałabym depresje z powodu tego dnia znacie jakieś dobre sposoby żeby się odstresowaćczłowiek chwilami nie wytrzymuje. i żeby pomyśleć że zakupy tak odsterują ![]() gorzej jak z kasą cienko
Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-06-20 o 04:17 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
na mickiewicza sa dostawy w poniedziałki, wtorki i środy
|
|
#313 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dobrze że żywa jesteś to gdzieś niedaleko jurowieckiej czy kawaleryjskiej |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3867740]z takimi lepiej nie zadzierać
dobrze że żywa jesteś to gdzieś niedaleko jurowieckiej czy kawaleryjskiejwiesz w dzień dostawy niedługo po otwarciu to wszędzie takie szalone są więc wszędzie trzeba uważać.....nauczyłam się już chodzić najwcześniej ok 10.30 - 11.....Fakt, przegrzebane już ale przynajmniej nikt mi nic z rąk nie wydziera.... |
|
|
|
|
#317 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio byłam w tym centrum odzieży na Ciepłej...
Mają taką politykę, że np. wszystkie spodnice kosztują tyle samo i zmniejsza się ich cena wraz z upływem tygodnia. Najtańsze rzeczy są w czwartki (bluzki po 4 zł)Widziałam kilka ładnych rzeczy, nawet jedne śliczne spodnie w delikatną kratkę, rurki na kant, ale za małe o 3 cm w biodrach
|
|
#319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ta ciepła to niedaleko waryńskiego
|
|
|
|
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4036060]dobrze wiedzieć
a ta ciepła to niedaleko waryńskiego [/quote]Ulica Ciepła, nieopodal Ogrodowej, dochodzi do Jurowieckiej
|
|
#321 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
moze wiecie gdzie mozna kupic buty"drugiego gatunku" w Białymstoku?
procz falałaszka-bo tam ostatnio ciezko cos wygrzbac-a raczej przebic przez tłumy, no i szafy klary bo tam chyba drogo co?? wiem ze gdzies mozna tylko nie wiem gdzie
|
|
|
|
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mam pytanie do Pan z Bialwgostoku. Jest tam duze targowisko bylam tam tylko raz i nie pamietam gdzie to jest. Pamietam ze w takiej hali sprzedawali bizuterie zlota srebrna, w budkach ubrania i inne rzeczy. przy jakiej to jest ulicy? bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Powiedzcie mi gdzie jest ten lumpek na cieplej. Bo dzis nie moglam znalec:P
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
up up up
))
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie wiem nawet gdzie jest ciepła
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
spróbuj poszukać czegoś na Sienkiewicza. w broadwayu, deepie albo trollu.
zobacz też w tych sklepach internetowych: http://www.sklep.craaf.pl/ http://butik.net.pl/ http://girl.supersklep.pl/
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny z B-stoku powiedzice mi czy widzialyscie jeszcze u nas takie białe duze torby worki z Diverse z srebrnym napisem na niej "diversebag" ??
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
zakupki-białystok
Hej wam , orientujecie sie gdzie można kupić jakiś ciekawy strój kąpielowy w białymstoku? I jakieś topy
?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

nie wiecie jak tam dojechać??? najlepiej by było jakbyście podały autobusy kursujące na przystanek Zwycięstwa, bo mieszkam niedaleko niego.
[/QUOTE]