|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bollywood
Cytat:
|
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Bess. Czyli jakoś się nie spieszę do obejrzenia, jak bedzie większa chwilka, to spróbuję. Chciałabym zobaczyć Priyankę jako wredną sukę - widziałam ją do tej pory w Bluffmasterze i jakoś nie mogę wyobrazić sobie tej jej ślicznej buźki w takiej roli.
![]() Ash, na początku trzeba było dopasowywać linijka po linijce (pierwsze kilkanaście minut). Potem już ładnie poszło prócz jednego momentu, gdzie trzeba było cofnąć dosłownie o sekundę. W każdym razie jakby ktoś miał tę wersję, co ja (.ogm, 702,06 i 701,61 mega), to służę napisami do cd2.
|
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
no pieeeeknie rozwija sie nasz temat,niestet nie moge sie w nim ostatnio regularnie wypowidac,nawet czytac Wasze nowe doswiadczenia z Bolly,bo mieszkam teraz z dala od NETA
ale sie ciesze ze sie temat nasz poszerza o dalsze strony,ja niestety tez idawno nie ogladalam zadnego filmu ,za to poznalam mnostwo ludzi ktorzy takze uwielbiaja Bolly i mam im zapodac plytki z filmami
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
To moze byś mi zapodała jakieś płtyki również. Ja oglądąłam jeden i chciałabym wiecej a nie mam dojśc.
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Doduś a gdzie poznalas tych ludzi ?na imprezie bolly???
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
uuuuuu bess promujesz Szaruczek-Palacz
nie,nie na imprezie Bolly,ja teraz studuyje w nowym miescie i z racji tego poznaje mnostwo ludzi,i niektorzy okazuja sie maniakami Bolly ![]() :d,fajnie,nie
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
łooo to fajnie Ci,ja w ramach poszerzenia horyzontów zarejstrowalam sie jedynie na forum bollywood.Przynajmniej bede wiedziec jak jakas impreza raz na rok bedzie w moim miescie.A Hindusów nie poznalas???
|
|
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
a wiesz bess....... poznac nie poznalam ale juz sporo widzialam,hmm...tzn chybo to Hindusi,hmmm no napewno byli arabskiej urody,moze tak to ujme i coz... dla mnie sa za niscy i to sporo i normalnie bym nie zwriocila uwagai na nizszego od siebie faceta ALE no wlsanie ALE,raz sie tak zapatrzylam na tego "ciemniejszego" ze az glupio musialo to wygladac i niedlatego ze on odroznial sie po prostu hm....strasznie "przyciagal" jeszcze nigdy nie bylam tak zapatrzona,wpatrzona w obca osobe,noooo takie jakies mnie refleksje dopadly ;p
a ja na bollywod.pl juz dawno jestem
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
heh moze jakis romans wkrótce nawiazesz??
na bollywood srednio mi sie podoba,nie ma takiej wolnosci wypowiedzi jak tu ,ale i tak tam bede siedziec .Moze sie przyzwyczaje.
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
Ja na bollywood też już od dawna jestem (rok? nie wiem, nie liczyłam
), czasami podczytuję (teraz już mniej...), ale nie piszę, bo mimo wszystko - nie umiem się jakoś tam odnaleźć i przerzucać się tymi milionami informacji z taką łatwością. Straszny laik ze mnie w porównaniu do tych na bolly.pl. Wiedza niektórych mnie czasami aż przeraża.
|
|
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojjj mam bardz,bardzo,baaardzo podobnie....a zagladam na bolly.pl bo mam tam paru internetowych znajomych i dla zdobywania informacji,i zgadzam sie z bess,tam "nie ma takiej wolnosci wypowiedzi ".....niestety
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedza swoja droga ale atmosfera czesto bywa przyciężka.Mam wrazenie ze to taki zamkniety krąg znajomych,wymieniajacyh miedzy soba uwagi,dobrze sie bawiacych w SWOIM towarzystwie,co do siebie bezkrytyczny ale co do innych to hohoo
Ale ciiii bo tu jedna moderatorka tez jest wizażanka Moze maja jakąs mala pojemnosc forum,nie wiem nie znam sie.Dlatego ciagle wszystko kasują.A juz szczególnie Szaruka hehehehe ale ja wszystko zniese
|
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wracając do filmów: właście "zdobywam" sobie Krrish. Zobaczymy, co to będzie. Zapowiada się nieźle. Kontynuacja "Koi Mil Gaya", to był bardzo zabawny film, szczególnie Jadoo.
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieje ze mnie nie oskalpują za ta opinie ,ale co ja poradze na to ze to forum robi takie wrazenie,jak widac nie tylko na mnie.
Ale tak jak mowie wszystko "zniese" bo tematyka jest dla mnie duzo bardziej inetresujaca ,zebym sobie mogla przez to zrezygnowac z odwiedzin u nich.Nie wiem moze jak pobęde dluzej to mi bedzie lepiej .Niestety nic mi nie mowia te filmy Midori Jak sobie pomysle ile mam zaleglosci to rece opadaja.Skad ludzie biora te wszystkie filmy w takim tempie i na dodatek maja czas, zeby wszystko ogladac
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
Oj, ja w ciągu roku, od kiedy bardziej czynnie zainteresowałam się filmami Bolly nie obejrzałam wcale wiele w przeliczeniu na czas. Wyjdzie jeden film na kilka tygodni.
Koi Mil Gaya to romans science fiction z Hrithikiem, Preity i kosmitą, który wygląda tak jak w załączniku. Polecam szczególnie, jak ktoś ma zły humor.
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
aa faktycznie widzialam to na allegro.Zafrapowal mnie ten kosmita nie powiem
Ale nie przepadam za Hrithikiem ,a boje sie go od czasu jak widzialam ten 6 palecbyla ktoras z was na takim spotkaniu organizowanym przez forum bolly? o 23.25 na alekino jest d jak deshu,pewnie mnie nie wciągnie ale coż trzeba zobaczyc. |
|
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zarejstrowalam ładnych kilka miesięcy temu, pisałam bardzo niewiele, bo tam nie ma wolnosci wypowiedzi, no i wyraznie widac, ze to zamknieta grupa i wbic sie tam trudno. Mozna nawet powiedziec, ze sa niemili dla nowych. Podczytywalam wczesniej, bo mimo wszystko sporo mozna sie dowiedziec, jednak teraz nie mam zupelnie czasu i juz nie pamietam, kiedy tam zagladalam. Poza tym czytanie wątkow typu jaki to szaruczek boski i co kolejny post, to licytacja, to strata czasu. Ja akurat wole Saifa, wszyscy szaruk i szaruk - tylko mnie nie bijcie Moje wszystkie kolezanki tez maja fiola na punkcie szaruka - no ilez mozna? W kazdym razie na wizazu jest 1000 razy przyjazniej i milej
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za tym zeby kazdy sie zachwycal kim chce ale zeby przy okazji bylo sprawiedliwie..Za duzo tych emocji zarowno negatywnych jak i przesadnie pozytywnych.Ale w sumie jestem w stanie zrozumiec,ludzie sie znaja bo spotykaja na imprezach,są zżyci a reszta to tak na przyczepke.
PS .Ash jak Ci sie podobał KANK??????? |
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie jestes jedyna, ja pisałam jakiś czas temu, ze Szaruk jest dla mnie kompletnie nieatrakcyjny fizycznie.
A saif fajny. Szczególnie w Gdyby jutra nie było - ostatnio oglądałam sobie po raz n-ty wyrywkami i jego "groźne spojrzenie" na Preity rządzi. Fajny jest jeszcze Aamir Khan i Zayed Khan. Ale nie dlatego oglądam te filmy. ![]() To Wy macie "realne" koleżanki, które lubią Bolly? Ja moim dwóm przyjaciółkom pokazałam kilka filmów, bardzo im się podobało, ale jakoś jak ja ich nie wyciągnę do kina, jak akurat coś jest, to nie ma tematu. A reszta znajomych patrzy na mnie "i te moje hinduskie szmiry" jak na totalne zdziwaczenie.
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
No jak dla mnie Saif jest ladny ale jako ,ze widzialam go w jednej roli i do tego niezbyt byla sexowna KHNH wiec jeszcze sie nim nie zachwycam jak SRK.Poza tym uwazam ze ma doczepiony tupecik,bo cos mi sztucznie te wlosy wygladaja ale nikt mi jeszcze tego nie potwierdzil.
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie w KHNH jest super.
Widziałam go jeszcze w Saalam Namaste i wolę KHNH. Może dlatego, że bohater sypmatyczniejszy. Lubię takich poczciwców.
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie sexownych meskich macio
Saif wlasnie pasuje mi na takiego zabawnego kumpla jak w KHNH.Fajny jest tez ten http://in.yimg.com/i/in/mov/glamsham...2859748017.jpg Ale póki co musze najpierw obejrzec jak najwiecej filmów z SRK a pozniej zabiore sie za pozostalych przystojniaków
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
ej ej
a myślałam ze tylko jedna ja mam takie odczucia jak Wy nie mili to moze jednak za duzo powiedziane tylko hmm zdystansowani chyba dlatego ze ta tematyka dotyczy ze tak powiem małej grupy(choc coraz wiekszej )społecznej i dlatego jest to bardzo zamknięte srodowisko,from fans to fans chociaz zarejestrowałam sie niedawno i teraz na razie milcze aczkolwiek miałam sie wybrac na pokazy tanca,tylko nie wyrobiłam sie szkoda ze z Wawy nie jestescie wtedy by mozna załozyc własną grupkę bolly
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehhehe Abishek mowisz bess....... heheheh tak,tak on jest fajny baaaaardzo mniem siem podobac
|
|
#325 |
|
Wtajemniczenie
|
Film super, szkoda tylko, ze taki smutny (przynajmniej dla mnie)
Dostałaś mojego mail nt. napisów i części filmu?
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam maila,tez to podejrzewalam ale dziwne z tech.punktu widzenia:/
Smutny?No moze odrobine ale w sumie dobrze sie skonczylo.(przynajmniej dla mnie )
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanie,robilyscie moze laddu? jadlyscie?
znalazlam sobie takie 2 przepisy i jakos mi sie nie widzi puree grochowe z cukrem?:/ moze ktos mnie oswieci ,ktore warto zrobic tak zebym zjadla ![]() http://www.puszka.pl/przepis.php3?id=3967 http://www.puszka.pl/przepis.php3?id=3345 Imam jeszcze pytanko o Ash ,czy ona byla z tym vivkiem?Bo wczoraj ogladalam jakies zdjecia i wydawalo mi sie ze tak,a dzis sie dowiaduje ze ma wychodzic za tego Abisheka???nie jestem zbytnio doinformowana jesli chodzi o jej zyciorys,tak wiem ![]() znalazlam takie oto zdjecia z jej mlodosci Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-10-31 o 01:46 |
|
|
|
#328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie wedlug mnie to troche smutno. Szkoda mi Preity. I w ogole szkoda, ze ludzie sa nieszczesliwi w malzenstwie i szukaja szczescia gdzie indziej. |
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
ha! Veer-Zaara premiera 10 listopada w zwykłym kinie w Warszawie!
![]() jeee
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie ze u nas to juz chyba w pazdzierniku albo pod koniec wrzesnia grali na bilecie do bollywood?dziwne nie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

ale sie ciesze ze sie temat nasz poszerza o dalsze strony,ja niestety tez idawno nie ogladalam zadnego filmu
,za to poznalam mnostwo ludzi ktorzy takze uwielbiaja Bolly i mam im zapodac plytki z filmami

Ale ciiii bo tu jedna moderatorka tez jest wizażanka