![]() |
#301 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-05
|
Dot.: Przedłużyłam wczoraj włosy, ale.......
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Dzwonilam do tej Ani z Poznania nie robi lokowanych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
A moze znacie kogos z Gdanska kto przedluza wlosy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
ja mam jeszcze jedno pytanko moja kumpela przedluzyla se na microringi i byla zadowolona do czasu az poszla do swojego fryca zrobic fryzurke i jej fryc tylko pokrencil glowa bo jak scinal to te wlosy mialy jakies takie dziwne bilae puszki
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
podziomka ja znam z gdyni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
To daj mi namiar na pw bede wdzieczna.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
a i jeszcze mi sie przypomnialo w elblagu fajnie przedluzaja w salonie angel, sama tam robilam i w sumie tyle samo zaplacilam co w gdyni
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 | |
SPAMER
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
SPAMER
|
[quote=missbarbie]Dzwonilam do tej Ani z Poznania nie robi lokowanych
![]() ![]() w lubinie (ok.3h drogi pociągiem od poznania) jest laska ktora robi syntetyczne loki, loczki, fale za 250zł-300zł za calutka głowę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
jejku mozesz mi podac jakies namiary na nia??????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja juz drugi raz mam przedluzone wlosy.Mam zgrzewane,naturalne i falowane.
Jestem zadowolona.Tym bardziej ,ze czytam ,ze niektore narzekaja na wlosy zgrzewane connektorem. Robilam za granica.Pierwszy raz mialam 133 pasemka i bylo super.Nikt nie zauwazyl.Mialam geste wlosy i nawet bez ukladania i suszenia byly piekne. Przetrzymalam az..6 miesiecy.Zalowalam tego podczas zdejmowania. Moja nieodpowiednia pielegnacja i przenoszenie tych odrostow sprawilo,ze mialam koltuny i a´la dredy.Jednak udalo sie rozczesac.Przez caly okres pomimo tego ,ze "nie dbalam" tzn farbowalam,suszylam,prost owalam -wypadlo mi zaledwie jedno pasemko. Teraz mam 110 pasemek i juz nie jestem tak zadowolona.Bo wydaje sie ich malo.Zludzenie optyczne w porownaniu z poprzednimi. Sa krecone lecz przewaznie je prostuje.Jedynym moim zmartwieniem jest to,ze moje wlosy troche wypadaja (leki hormonalne) i na czarnych wlosach widac biale cebulki.Po dwoch miesiacach sa juz brzydkie i w zasadzie nalezaloby wymienic. Tak przy okazji.Znacie kogos kto robi ladnie i "okazyjnie" w okolicach Katowic,Gliwic lub ewent. Warszawy? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
Hej! chce przedluzyc sobie wlosy i potrzebuje rady, bo wiem ze robilas to kilka razy,czy wlosy naturalne po sciagnieciu wygladaja fatalnie,jaka metodami robilas, ktora jest najlepsza i na jak dlugo trzymaja sie Ci te wlosy?przepraszam za tyle pytan,ale bardzo mi zalerzy na opinii kogos kto robil sobie a nie fryzjerek!!dziekuje z gory za odpowiedz.pozdrawiam..
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
SPAMER
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
przeciez to ty jestes robisz autoreklame stale, pisalas ze to kto inny a adres masz identyczny co nick no moze ostanie literki,a to juz jest chyba lamanie regulaminu co??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
On jest administratorem, który zgodnie z regulaminem zabanował ją za łamanie regulaminu forum (reklama, kryptoreklama). Żegna ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
jaka kretynka z tej dziewczyny, mogla chociaz zmienic maila.... jak ona jest tak srednio rozgarnieta, to nie radze u niej robic wlosow, bo moze sie okazac ze pomyli PRZEDLUZANIE Z OBCINANIEM... kolejna karierowiczka na wizazu. DZIEWCZYNY UWAZAC!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wystarczy pozostawić na lodówce serek, a po miesiącu nie dość, że ożyje, odzyska barwy, zapach i sprężystość, to na dodatek sam do nas przyjdzie. Gdy zaś poczekamy cierpliwie znów miesiąc, serek ten zacznie do nas przemawiać w ludzkim języku, a przy odrobinie ćwiczeń nad głosem na pewno zaśpiewa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Dot.: pasemka syntetyczne...
Witam!
Takie pasemka można kupić na allegro z gotowymi zakończeniami do microringów, ale trzeba przewidzieć, że już po 1 myciu końcówki tych włosów się "zmierzwią" - nie wiem jak to nazwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Raczkowanie
|
Dot.: pasemka syntetyczne...
Ja osobiście czegoś takiego nie polecam , kiedyś miałam taki zestaw firmy Top Choice kosztował ok 200 zł. ale pasemek było dość sporo jest dostępny w dwóch wersjach naturalnej ( gdzie znajdziesz kolory : blond , czarny , brąz i rudy ) oraz w wresji w fantazyjnej gdzie znajdują się wszystkie kolory tenczy.Niestety syntetyk z jakich zrobione są włosy jest bardzo kiepskiej jakości i z włosów bardzo szybko robi się tzw. siano i trzeba je podcinać , poza tym te obrączki nie trzymają najlepiej i pasma niestety się wyczesują mimo iż na opakowaniu producent zapewnia iż włosy wraz i microringami nadają się na trzy podciągnięcia.
Lepiej wybiesz się do fryzjera , w salonach mają dużo lepszej jakości włosy i różne długości pasm . Zwykle zakładach fryzjerskich pasmo kosztuje ok 10-15 zł. choć ja ostatnio znalazłam za 8 zł. i to na prawde bardzo dobrej jakości. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Anastazjaaa bardzoo prosze o namiar do dziewczyny która przedłużała Ci włosy. Wysłałam do Ciebie maila, ale nie wiem czy dojdzie, jakis dziwny komunikat mi sie pojawił. Będe bardzo wdzięczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Zadomowienie
|
oki
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
a czy dajecie sie masowac po glowie swoim TZ-tom???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
ej laski a moja kumpela sobie tez przedłuzyła tylko ze naturalne pasemka ma czy cos moze z ni mi wszystko robic i jest ogólnie bardzo zadowolona tylko tyle ze ona ma czarne włosy a te doczepiane maja kolor cerwony takze wyglada superrr!!!!!!!!! polecam!!!!!!!!!1
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Również nagonki w stylu prezentowanym przez Ciebie są nam całkowicie obce. Sugeruję zmianę stylu pisania oraz uprzednie zapoznanie się z regulaminem forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zadomowienie
|
to nie jest nagonka. kretynizm to choroba a nie wulgaryzm. denerwuja mnie "uzytkowniczki" ktore sa tu tylko po to, zeby wcisnac nam jakies buble. jedyne coz tym zrobiliscie to tyle, ze to nieoplacona reklama, mail nadal dostepny... SMIECHU WARTE
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Ja kiedys na moich naturalnych mailam czerno czerwony balejaz - SUPER! Tylko z naturalnych czerwony szybciutko sie wymywa
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#329 |
Przyczajenie
|
Witam!ja choruje na przedluzanie od dluzszego czasu....ale jak pzrezczytalam co sie dzieje po sciagnieciu ich to ja juz nie wiem.Pytanie do anastazji :jaka metoda masz robione(czy na przyszywanie sztucznych do naswoich wlosow)pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Hej Anastazjo a twoje wlosy przed przedluzeniem i zageszczeniem byly slabe ? pytam bo ja mam bardzo cienkie a bardzo chce przedluzyc Ja mieszkam w UK planowalam isc tam do salonu ale po przeczytaniu twojej wiadomosci chyba bym sie zdecydowala na robienie w Polsce u tej samej dziewczyny u ktorej ty robilas.Czy moglabys podac jakis kontakt do tej dziewczyny .Z gory dziekuje a Twoje wlosy przedluzone wygladaja super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.