|
|
#301 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: płatny seks, na inny już nie ma szans?
Cytat:
Sent from my BV9800Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
#302 |
|
BAN stały
|
Dziewczynę chętną tylko na seks to może wyrwać jakiś samiec alfa, nie ja. A aplikacje randkowe doczekały się już opracowań naukowych; zwiększają szanse na seks tylko osobom ponadprzeciętnie atrakcyjnym! (faceci odpisują na 70% postów kobiet, kobiety na 15% postów mężczyzn), więc żeby poznać tam chętną na niezobowiązujący seksik musiałbym być bardzo atrakcyjny (akurat wygląd nie jest moim problemem) Tylko jaka, poza kosztami, jest różnica między seksem na parkingu pod klubem i u prostytutki. Pytanie moje brzmi czy znacie raczej niezaradnych facetów będących w związkach. Bo jeśli to mrzonka to bez złudzeń pójdę na diwy.
|
|
|
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Nieironiczne pisanie o samcach alfa jest gorsze niż niezaradność.
|
|
|
|
#304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ile jeszcze chcesz nad tym rozmyślać, wkrotce zaczniesz cierpec na zaburzenia erekcji(zwiazane z wiekiem) lepiej idz teraz póki jeszcze mozesz |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89093316]Przestan jęczeć idz do jakiejs milej pani ktora wprowadzi cie w swiat seksu jesli tego seksu ci brakuje ,nie oczekuj jednak ze to zmieni twoje zycie
Ile jeszcze chcesz nad tym rozmyślać, wkrotce zaczniesz cierpec na zaburzenia erekcji(zwiazane z wiekiem) lepiej idz teraz póki jeszcze mozesz[/QUOTE] Jak dla mnie to zaczął się w tym momencie trolling w wydaniu tego użytkownika. Pytanie o płatny seks, dostał odpowiedzi i nagle incelskie wywody o samcach alfa.
|
#306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Tylko czekałam, aż się zacznie o hipergamii, alfach i złych kobietach, co patrzą na wygląd.
|
|
#308 | |
|
astro-loszka
|
Cytat:
Pogrubione: nawet jeśli znamy, co z tego? Przecież to nie wpłynie na to, że konkretnie TY trafisz na bardziej przedsiębiorczą kobietę, która Cię od A do Z uwiedzie. Poza tym, tamci faceci byli o połowę młodsi, byli otwarci (tylko np. mega nieśmiali) i nie sugerowali się mitycznymi smalcami alfa. Tak więc nie pytaj na forum, tylko idź do agencji towarzyskiej czy gdzie tam, i skorzystaj z usługi.
|
|
#309 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy iść do prostytutki?
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.