![]() |
#301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Patenty na bycie NAJ :)
eee, niekoniecznie ;p
trzeba poogladac te filmy i zobaczyc ![]() tę aktorkę też bardzo lubie i tez jest sliczna. To Kajol Przede wszystkim one maja niesamowite makijaze, staranne, dopracowane...mistrzostwo ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Gość
|
No racja - z takim makijażem to od razu twarz się staję piękniejsza, ginie duży nos, czy inny defekt, a widać wyrzeźbioną twarz i zrobione oczka.
|
![]() |
![]() |
#303 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie
![]() Ale akurat te aktorki sa ladne same w sobie ![]() W zime krecili w Zakopcu film i dziewczynom z forum bollywood.pl udało się do nich dostać i złapać Kajol bez makijazu ![]() W Indiach aktorzy traktowani są jak bogowie, u nas prawie nikt ich nie zna, wiec spokojnie mozna bylo z nimi porozmawiac. No... moze nie tak calkiem spokojnie, troche dziewczyny musialy sie naczatowac ;-) ale udalo sie i calkiem sporo czasu spedzily z gwiazdami ![]() Kurde, ale off topic. Koniec, bo to jeden z moich ulubionych tematów i zaraz bedzie nie o patentach na bycie NAJ, ale o Bollywood ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Gość
|
A, bo ja taka bewstydnica jestem i ciągle na jakieś OT sprowadzam - bo je tak lubię
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
Sorki, jesli sie powtarzam, ale mi sie wlasnie przypomnialo: Zeby miec biale paznokietki, moczę je w cytrynie (tzn w wkladam palce do polowki)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 |
Wtajemniczenie
|
Ja jeszczę dopisze OT o tych bollywoodach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miłośniczką tak, ale znawczynią... Jeszcze dużo mi brakuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#311 |
Zadomowienie
|
![]()
Świetne te Wasze patenty. Niektóre z nich, nieznane mi dotąd już nawet wypróbowałam
![]() *, ** przetłuszczone włosy można umyć "na sucho", wcierając w skórę głowy ubitą na sztywno pianę z 1 białka. Po całkowitym wyschnięciu starannie włosy wyszczotkować, a będą puszyste jak świeżo umyte. ![]() * to nie jest moja rada i nie biorę odpowiedzialności za skutki takiego przedsięwzięcia ![]() ** nigdy tego nie próbowałam i nie planuję.
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Dobra, teraz mój patent...
Okazuje się, że skrobia dobra na wszystko ![]() Działa trochę jak suchy szampon, o którym opowiadała mi mama ![]() Skrobia niweluje tłustość najtłuściejszych z tłustych filtrów ( ![]() Kiedyś strasznie śpieszyłam się z wyjściem, nie miałam czasu odświeżyć włosów, skrobiowałam się w szaleńczym biegu i z rozmachem przyskrobiowałam sobie grzywkę, i ... szok. Wyglądała jak świeżo umyta. Z jedną różnicą, była matowa. Roztrzepałam ją mocno, żeby zleciały białe okruszki i efekt świetny. Bądź co bądź, lepsza grzywka matowa, niż tłusta! W kryzysowej sytuacji - polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz taki sam paten jaki stosuje moja kolezanka kiedy sie spieszy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
A to żadna nowość akurat.
Tak się myje włosy np. pacjentom szpitali, którzy muszą leżeć długi czas. Ja używam pudru Hauschki do matowienia i na nim wyraźnie jest napisane, że nadaje się również do stosowania jako tzw. suchy szampon. |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Cóż, Ameryki nie odkryłam, a nóż widelec komuś się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
Nie wypowiadalam sie jeszcze w tym watku.
![]() ![]() Na twarz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na cialo: ![]() ![]() na wlosy: ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-05-21 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj po umyciu twarzy przecierałam sie kosteczką lodu. efekty super! Twarz taka świezutka, gładka i ładnie ściagnieta
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny apro pos patentów-chodzi mi o skrobie, gdzie ja przetrzymujecie i jak ja aplikujecie?w jakims oudełeczku puderniczce, bo nei mam pomysłu na to. i jeszcze jedno pytanko-bo juz sie pogubiłam dokumentnie-
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Gość
|
Ja trzymam skrobię w pudełeczku po pudrze sypkim Bell
![]() Avenki wszystkie są takie bardziej konkretne, ale najmniej tłusta jest avenka łosoś i tonująca. |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja skrobię trzymam w pudełku po płatkach do peelingu Avonu, aplikuję sephorowym pędzlem XXL, lekko dotykam skrobii w pudełeczku, to co się złapie na pędzel przenoszę do nakrętki, lekko strzepuję i siup na buzię - efekt fajny, ale uwaga - zależy na jaki filtr się tę skrobię kładzie. Mnie najbardziej podoba się efekt na LRP, chodzę sobie z samą skrobią na filtrze z prawdziwą przyjemnością ![]() Na avenkach nie było tak różowo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny, moze nie matujaca, zle sie wyraziłam, ale o najlzejszej konsystencji, czyli najlepiej wchłaniająca sie?Sandijko a jaka to jest łosoś Avenka?
Kate 30 a ktory dokładnie LPR? Moniga-o tą chodziło Ci emulsje?http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10249 |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Ja trzymam skrobię w pudełeczku po pudrze sypkim Oriflame. Przechylam pudełko, żeby trochę skrobii wysypało się przez sitko na zakrętkę. Otwieram i zbieram skrobię pędzlem z zakrętki, następnie mocno strzepuję i delikatnie opruszam buźkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Gość
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=13793 LRP obie z Kate wielbimy - http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11117 nie wyżera oczu, oraz http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=13893 Emulsja, o której mowi Monidżka: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=12645 |
|
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
dziki sandijko za wyczerpującą odpowiedz-tego "łososia "rozuemim wycofali?? a to chamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Rozeznanie
|
Sandyjka ma rację, chodzi dokładnie o tę wskazaną przez nią
![]() Ta, którą Ty wskazałaś, już nie jest chyba dostępna na rynku (stara seria). |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
aha, dzieki! chyba sie zdecyduje na LPR Aqua lait, szczegolnie ze jest 100ml.Mam jedno pytanko-z moich obserwacji wynika ze czym mniejszy filtr tym lepiej się wchłania itp.w tej chwili koncze Antheliosa LPR 20 i jest fajny, a 60 LPR jest masakryczna, swiece sie, kleje, tłuszcze, fuj...a czy ktoraś z was:Sandijka albo Kate 30 mogłyby mi udostepnić jakas probke lub odlewkę tego LPR aqua lait?oczywiscie za cos innego, albo za opłata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zadomowienie
|
Ja trzymam swoja skrobie po puderze sypkim JOKO (specjalnie go po to kupilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.