|
|
#301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Polecam/odradzam WETERYNARZA
ŚLĄSKIE
Gorąco polecam : Jarosław Synowiec ul. Ogrodowa 13a Poraj Bardzo przyjemny weterynarz, miły dla zwierzątek jak i dla właścicieli, zawsze poradzi, pomoże Jeszcze raz ogromnie polecam |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebny dobry weterynarz blisko Popiełuszki/Wyszyńskiego w Łodzi. Kotolog.
![]() Nat
|
|
#303 |
|
Przyczajenie
|
Absolutnie odradzam weterynarzy z Nowego Targu o nazwisku Ścirka, Stanik oraz pseudo Klinikę w Rabce Zdrój. sa to ludzie bez serca podchodzący do zwierząt i lecący tylko i wyłącznie na kasę.!! totalnie się nie znają na chorobach oraz jakichkolwiek dolegliwościach w szczególności psów. straciłam u nich 2 dorodne i najkochańsze młode w świecie psiaki!!!
;((((((((((((((( którym wystarczyło podać odpowiednie lekarstwo !!!! boże broń od tych ludzi. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!! absolutnie!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#304 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuje najlepszego weta w Nowym Targu. Za 3 miesiące będę miała psa i muszę jakiegoś dobrego znaleść, a już się na nich przejechałam więc muszę mieć najlepszego.
Odradzam weterynarza z Nowego Targu Stanika. Przez niego rok temu straciłam mojego przyjaciela. |
|
|
|
|
#305 |
|
Przyczajenie
|
hej
udaj sie do kliniki therios w myslenicach . ja tam teraz jezdze z moim jedynym pieskiem ktory mi pozostal. boze , zycze ci jak najlepiej - by piesek wychowywal sie w zdrowiu . ja do tej pory nie moge sie poddzwignac ze straty ( mojej suczki (.
Edytowane przez arlla00 Czas edycji: 2009-03-31 o 19:39 |
|
|
|
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
POLECAM:
Kraków Gabinet lek. wet. Sławomir Szpeyer ul. Bobrowskiego 11 http://www.weterynarz-krakow.pl/ Świetny weterynarz, przesympatyczny człowiek, po tym jak odnosi się do zwierząt widać, że to miłośnik zwierząt. Mój pies jest bardzo ostrożnie nastawiony do mężczyzn, bywa, że agresywny, strachliwy, ogólnie dość niestabilny psychicznie. Weterynarz zawsze do niego "kizia mizia", daje smakołyki, obchodzi się z nim fantastycznie i pies w zasadzie zaczyna merdać ogonem już jak wchodzimy do gabinetu. Sterylki i kastracje wykonuje bezproblemowo, u niego to żadna operacja, tylko krótki, droby zabieg. Dla osób, które pomagają bezdomnym zwierzakom - w tym gabinecie wykonuje się bezpłatne sterylizacje kotów w porozumieniu z tozem i fundacjami. Weterynarz na 5+++!
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
POLECAM
Lublin Lecznica Azorek Bolesława Śmiałego 14, 20-611 Lublin tel. 524 09 03 Dr. Aneta Nowakiewicz Polecam jeśli chodzi o leczenie gryzoni.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#308 |
|
Raczkowanie
|
A ja polecam lecznicę weterynaryjną dr Krzysztofa Szymy w Katowicach, ul. Ordona 7, tel. 032 2581 599. Od samego początku chodzę tam ze swoim psem i jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: polecam/odradzam WETERYNARZA
Cytat:
Z "Korą" mieliśmy podobne doświadczenia jak Plesniawka, wszystko na odwal.
Edytowane przez olka222 Czas edycji: 2009-04-09 o 11:15 |
|
|
|
|
|
#310 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
BTW dziś byłam po tabletki na odrobaczanie, wkrótce szykuje się szczepienie- kot się ucieszy
|
|
|
#311 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam Beskidzka Klinika Weterynaryjna
http://www.weterynarz.bielsko.pl/ ul. Szarotki 16 43-300 Bielsko-Biała Tel. (0 33) 829 64 00 Fax (0 33) 829 64 01 W nagłych wypadkach (0) 502 231 609 Czynne od poniedziałku do piątku 8–22 w soboty 8–16, 18–20 w niedziele 8–12, 18–20 Miła i fachowa obsługa! |
|
|
|
|
#312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedno co mnie śmieszyło jadąc do tej kliniki to każdy, kto pokazał mi drogę mowił "Pani drogo" a okazało się, że taniej czasami niż u zwykłego veta w bielsku i mam przykłady z własnego doświadczenia czasami z ciężkimi przypadkami jest tak, że niestety nie można pomóc (smutne ale prawdziwe) znam wiele innych przypadków w BB gdzie vetów stawia się na piedestale bo jakims trafem ich nieszczęśliwe przypadki nie widzą światła dziennego (nie są aż tak nagłaśniane) Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2009-04-13 o 09:42 |
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
POZNAŃ
Gorąco polecam małą klinikę : Gabinet Weterynaryjny NA POLANCE ul. Katowicka 11/U11 61-131 Poznań tel. (061) 872 30 06 kom. 600 201 415 Za dwie przesympatyczne i kompetentne panie Karolinę i Kasię. Za życzliwe zainteresowanie i wczuwanie się w problemy zwierząt, wiele darmowych konsultacji i badań, troskliwe podejście do pacjentów. Fachową opiekę i "dobrą rękę" do zwierząt (każdy właściciel wie co nasi ulubieńcy potrafią wyczyniać u weterynarzy )Za wcześniejsze poinformowanie o kosztach związanych z podjęciem leczenia lub podania leków. Za stosunkowo niskie ceny. No i przede wszystkim za wyleczenie mojego kota z przewlekłej i trudnej do zdiagnozowania choroby wewnętrznej. Nie polecam za to: Kliniki Weterynaryjnej KLINVET ul.Mieszka I 18 w Poznaniu Może są i czynni całą dobę, mają supersprzęt, ale pracuje tam zbyt dużo weterynarzy. Za każdym razem, mimo umówionej wizyty, czekałam godzinami w kolejkach poczym przyjmował mnie inny lekarz. Musiałam na nowo tłumaczyć o co chodzi, bo nie każdy wpisuje w bazie danych czy w książeczce co było robione. I wiadomo co lekarz to inna koncepcja leczenia/diagnoza. A kot jak chorował tak chorował ![]() Ostatecznie poleciłabym z KLINVETU weta Martę Kowol. |
|
|
|
|
#315 |
|
Przyczajenie
|
Witam fajnie że jest taki temat gdyż skożystałam
Ja również polecam Pana Andrzeja Zielińskiego z Andrychowa Na ul. Szewskiej12 jest to super weterynarz walczy do końca![]() Niestety nie polecam Lecznicy weterynaryjnej na ul M. B. Fatimskiej w Wadowicach więcej Na PW Edytowane przez Moyra6 Czas edycji: 2009-04-29 o 14:03 |
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
LUBLIN
Z czystym sumieniem polecam: Przychodnię Weterynaryjną Pazur Osiedle Choiny, ul.Sudecka 126 TEL: 081-743-00-11 i panią dr Patrycję Goleń. Mały gabinet, ale naprawdę bardzo przyjazny dla zwierzątek i ich właścicieli. Po raz pierwszy spotkałam się z lekarzem weterynarii, który całym sercem oddany jest swojej pracy - naprawdę weterynarz z powołania! |
|
|
|
|
#317 | |
|
Anomalia
|
Cytat:
również polecam. leczyłam u niego mojego psa, kiedy przyjmował w TOZ i baaardzo go polecam ) widać, że zależy mu na zwierzętach )edit. ulica to Lenartowicza 20 |
|
|
|
|
|
#318 |
|
Rozeznanie
|
Bydgoszcz
ja też chodzę na Grobla, nie narzekam, ceny ok i nie podliczają za wszystko, gdy poprosiłam o receptę nie było problemu, kilka osób z mojej fundacji i hodowców tam chodzi, mam tylko zastrzeżenie do jednego doktora, nie pamiętam nazwiska,ale trochę za bardzo przedmiotowo podchodzi do pacjenta i moją małą psinkę jak szczepił to bardzo to przeżywała i dwa dni nie dała się dotknąć, dla porównania kolejne szczepienie i badanie wykonywała pani doktor z tej kliniki i sunia zupełnie inaczej znosiła tą wizytę, ta pani jest bardzo delikatna i ma fajne podejście, tylko mieliśmy problem z pazurkami bo dwa razy obcinała i krwawiły,teraz obcina jej znajoma i jest ok, zresztą tez taki jeden doktor z tej kliniki też jest sympatyczny i fachowy, ogólnie klinika schludna, dobrze wyposażona i dobrzy weterynarze, co do kory, to niby tam jest dobry weterynarz od zwierząt egzotycznych, który leczył mi żółwia i jeśli chodzi o weterynarzy znających się na gadach w bydgoszczy to ten jeszcze chyba jest najlepszy, chociaż jego rady żywieniowe były bardzo przestarzałe i nieprofesjonalne, no i cena wizyty była zastraszająca i to że weterynarze przyjmują w trzech miejscach,więc żeby trafić na konkretnego to trzeba się naszukać teraz nie pamiętam dokładnie gdzie,ale przy rynku na błoniu mój 10 letni pies był kastrowany przez weterynarza, który bierze udział w akcjach kastracji i sterylizacji i psiak mimo wieku i tego że jeden weterynarz chciał nas wysłać na badania, bo pies nie ma już serca jak dzwon, mimo że jest bardzo sprawny i szybki, no a tam został wykastrowany, lekarz profesjonalnie się nim zajoł i obyło się bez większych problemów, sąsiedzi nie wierzyli że on jest po zabiegu |
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
ELBLĄG
Polecam dokotra Bethera, przyjmuje na grunwaldzkiej. Super lekarz. No i jeszcze może też być Luks też na grunwaldzkiej, widać ze zależy im na losie zwierzat. Nie polecam 2 pozostałych lekarzy z Grunwaldzkiej. Nie chce im sie pomyśleć co może dolegać zwierzeciu i sa nie mili. Jeden powiedział że 9-letni owczarek niemiecki zamiast chodzić z nim na spacery(ok 30-40 minut) to powieniem wychodzić na dwór tylko siusiu i kupke. Bezczelny!!! |
|
|
|
|
#320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kastrował mojego psa 2 miesiące temu i wszystko jest w porządku. Ogólnie cała załoga bardzo uprzejma i miła. Polecam
|
|
|
#321 |
|
Przyczajenie
|
KRAKÓW
NIE POLECAM: Pana ("zielarza") Zalewskiego z gabinetu na ul. Kasprowicza. Sterylizował moją suczkę, po zabiegu dostała jednorazowo antybiotyk a potem przez tydzień coś ziołowego (traumel). Niestety psica plamiła ponad 2 tygodnie. Pani Iwona pracująca tam (kimkolwiek ona jest-bo na pewno nie weterynarzem) stwierdziła, ze to plamienie spowodowane zamykaniem się rany , Święta nie jestem, no ale bez przesady!!! Następnie powertował parę książek (jedna była o chorobach psów) i kazal psu dawać znowu coś ziołowego gdyż "być może wdało sie zakażenie".....Pojechałam do "naszego" osiedlowego weterynarza-pies dostał antybiotyk, lek na zahamowanie krwawienia i coś jeszcze . Póki co-zostaniemy jego pacjentami na dlużej Przekonałam się 'na psiej skórze", że sterylizacja to poważna operacja i trzeba 7 razy się zastanowić kto ją ma przeprowadzić. Do tego Pana i jego "asystentki" więcej nie wrócimy-nawet na zastrzyk przeciwko wściekliźnie. Pozdrawiam, S. |
|
|
|
|
#322 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: polecam/odradzam WETERYNARZA
Cytat:
Bardzo dobry chirurg! Przewlekłe schorzenia lub cięższe przypadki tylko u niego! Polecam z naprawdę czystym sumieniem! Minusem są kolejki do niego,ale to też od czymś świadczy,prawda? |
|
|
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
WROCŁAW
Polecam doktora Piaseckiego z lecznicy przy ulicy Głogowskiej. Świetny specjalista, wspaniały człowiek. Jest specjalistą od zwierząt futerkowych, ma ogromną wiedzę na temat tchórzofretek, z którymi dzielnie odwiedzamy doktora |
|
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
polecam z całego serca przychodnię przy ul. bajecznej w Krakowie
na szczęście nie musiałam eksperymentować z innymi wetami, bo lekarzy poleciła mi koleżanka z pracy, która leczy tam na nowotwór swojego pieska.Jest dwóch Panów, którzy są po prostu rewelacyjni- widać, że uwielbiają zwierzęta (Pan doktor z moją kicią wita się noskami:P) nie zdzierają kasy- wizyta jest bezpłatna. pieniążki tylko za leki. Bardzo się interesują swoimi pacjentami. Z tego, co wiem, jak sprawa jest pilna, można dzwonić do nich o każdej porze, jeśli trzeba przyjeżdżają do domku. naprawdę serdecznie polecam |
|
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Szukam weta dla świnki morskiej w SZCZECINIE prosiłabym o adres,telefon [jeśli to możliwe] i imię lub nazwisko weta. No i żeby nie zdzierał za dużo kasy
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Oświęcim-Błonie!W jednej lecznicy można znaleźć wspaniałego specjalistę,z powołaniem,długoletnim doświadczeniem,to Pan Janusz Grzebinoga oraz niedouczoną panienkę,której wydaje się,że zjadła wszystkie rozumy-pani Katarzyna Paszek,która leczy alergię u zwierząt antybiotykami i zarzuca właścicielom zwierzaków,że nie dbają o pupili jeżeli stosowane przez nią metody leczenia zawodzą.
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Co prawda mieszkam w Katowicach, ale gorąco Wam polecam dr Sabinę Martyniak z lecznicy Panaceum w Tychach na ul. Filaretów 20. Mam do niej kawałek, ale naprawdę warto.
EDIT !!! czas zweryfikować opinię sprzed lat - nie polecam tego lekarza
Edytowane przez kate25 Czas edycji: 2011-07-26 o 10:45 |
|
|
|
|
#329 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Polecam gorąco panią dr Beatę Janczurowicz - ona naprawdę ma serce dla chorych zwierząt i słowa otuchy dla ich właścicieli. Obecnie muszę częściej korzystać z innej pobliskiej lecznicy dla zwierząt, gdyż nie posiadam samochodu, ale gdy tylko jest to możliwe - to nawet tramwajem czy autobusem dojeżdżam do niej ze Stoków. Naprawdę warto. Mirka |
|
|
|
|
|
#330 |
|
Przyczajenie
|
Mieszkam w Łodzi w dzielnicy Stoki. W tej dzielnicy znajduje się Lecznica Weterynaryjna przy ul. Janosika 143 (tel.: 042 679 24 24). Właścicielem i szefem tej Lecznicy jest p. dr Paweł Sieradzki - specjalista chorób psów i kotów. Oprócz niego w tej przychodni pracuje jeszcze 4 lekarzy.
Tą drogą pragnę wyrazić całemu zespołowi lekarzy z tej Lecznicy Wet., a w szczególności panu dr.Pawłowi Sieradzkiemu i pani dr. Ninie Tomczyk serdeczne podziękowanie i wyrazy największego uznania za ogrom poświęcenia w leczeniu i skuteczne wyleczenie moich kilku przygarniętych kotów. Dziś - po kilku miesiącach ciężkiej choroby i walki o ich życie - moje zwierzaki są już zdrowe, zaszczepione, bawią się radośnie i mruczą wdzięcznie we wszystkich tonacjach. Wiem od wielu klientów tej Lecznicy, iż ten Zespół lekarzy wet. z takim samym poświęceniem troszczy się o każdego czworonoga. Lecznica jest bardzo dobrze wyposażona, znajduje się tam Rtg, USG oraz inny potrzebny i nowoczesny sprzęt, a lekarze są naprawdę kompetentni i wspaniali. Gorąco polecam tę lecznicę wet. - tam można znaleźć skuteczną pomoc nawet w bardzo skomplikowanych stanach chorób zwiarząt. Mirka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

( mojej suczki

Klinika może nie wygląda z zewnątrz i wewnątrz rewelacyjnie, stary budynek, sprzęt tez nie najnowszy ale świetni lekarze, od reki robią potrzebne badania usg, ekg czy zdjęcia rtg bez naciągania na niepotrzebne koszty. Zresztą ilość klientów zawsze w poczekalni mówi sama za siebie

)

58-57-56-55-54-53-52-51-50
), przede wszystkim ma znakomite podejście do zwierząt, widać, że kocha to co robi. To w weterynarzach cenię najbardziej-żeby dobrze i z szacunkiem traktowali moje zwierzęta. Pani Beatka zdecydowanie spełnia ten warunek. Rozpoznaje mnie czy Mamę już przez telefon, zawsze gdy u niej jestem, przesyła "ukłony dla rodziców"