Polecam/odradzam WETERYNARZA - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-14, 22:48   #301
lenuska
Przyczajenie

Dot.: Polecam/odradzam WETERYNARZA

ŚLĄSKIE

Gorąco polecam :

Jarosław Synowiec
ul. Ogrodowa 13a
Poraj

Bardzo przyjemny weterynarz, miły dla zwierzątek jak i dla właścicieli, zawsze poradzi, pomoże
Jeszcze raz ogromnie polecam
lenuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 12:37   #302
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Potrzebny dobry weterynarz blisko Popiełuszki/Wyszyńskiego w Łodzi. Kotolog.

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 14:50   #303
arlla00
Przyczajenie

Thumbs down Absolutnie odradzam !!! weterynarz nowy targ

Absolutnie odradzam weterynarzy z Nowego Targu o nazwisku Ścirka, Stanik oraz pseudo Klinikę w Rabce Zdrój. sa to ludzie bez serca podchodzący do zwierząt i lecący tylko i wyłącznie na kasę.!! totalnie się nie znają na chorobach oraz jakichkolwiek dolegliwościach w szczególności psów. straciłam u nich 2 dorodne i najkochańsze młode w świecie psiaki!!!
;((((((((((((((( którym wystarczyło podać odpowiednie lekarstwo !!!! boże broń od tych ludzi. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!! absolutnie!!!!!!!!!
arlla00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-15, 15:24   #304
jooola0000000000000000000
Przyczajenie

Poszukuje najlepszego weta w Nowym Targu. Za 3 miesiące będę miała psa i muszę jakiegoś dobrego znaleść, a już się na nich przejechałam więc muszę mieć najlepszego.

Odradzam weterynarza z Nowego Targu Stanika.
Przez niego rok temu straciłam mojego przyjaciela.
jooola0000000000000000000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-24, 00:41   #305
arlla00
Przyczajenie

hej
udaj sie do kliniki therios w myslenicach . ja tam teraz jezdze z moim jedynym pieskiem ktory mi pozostal. boze , zycze ci jak najlepiej - by piesek wychowywal sie w zdrowiu . ja do tej pory nie moge sie poddzwignac ze straty ( mojej suczki (.

Edytowane przez arlla00
Czas edycji: 2009-03-31 o 19:39
arlla00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-29, 16:23   #306
lagerfeldised
Rozeznanie

POLECAM:

Kraków
Gabinet lek. wet. Sławomir Szpeyer
ul. Bobrowskiego 11
http://www.weterynarz-krakow.pl/

Świetny weterynarz, przesympatyczny człowiek, po tym jak odnosi się do zwierząt widać, że to miłośnik zwierząt.
Mój pies jest bardzo ostrożnie nastawiony do mężczyzn, bywa, że agresywny, strachliwy, ogólnie dość niestabilny psychicznie.
Weterynarz zawsze do niego "kizia mizia", daje smakołyki, obchodzi się z nim fantastycznie i pies w zasadzie zaczyna merdać ogonem już jak wchodzimy do gabinetu.

Sterylki i kastracje wykonuje bezproblemowo, u niego to żadna operacja, tylko krótki, droby zabieg.

Dla osób, które pomagają bezdomnym zwierzakom - w tym gabinecie wykonuje się bezpłatne sterylizacje kotów w porozumieniu z tozem i fundacjami.

Weterynarz na 5+++!
Stary 2009-03-29, 18:57   #307
Ostrowczanka
Zakorzenienie

POLECAM
Lublin
Lecznica Azorek
Bolesława Śmiałego 14, 20-611 Lublin
tel. 524 09 03
Dr. Aneta Nowakiewicz

Polecam jeśli chodzi o leczenie gryzoni.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-31, 22:47   #308
Martulaaa
Raczkowanie

A ja polecam lecznicę weterynaryjną dr Krzysztofa Szymy w Katowicach, ul. Ordona 7, tel. 032 2581 599. Od samego początku chodzę tam ze swoim psem i jestem bardzo zadowolona.
Martulaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 09:49   #309
olka222
Zadomowienie

Dot.: polecam/odradzam WETERYNARZA

Cytat:
Napisane przez plesniawka Pokaż wiadomość
Bydgoszcz

POLECAM

Lecznica Centrum ul. Marcinkowskiego 7c a w szczególności dr Słodki Klinika może nie wygląda z zewnątrz i wewnątrz rewelacyjnie, stary budynek, sprzęt tez nie najnowszy ale świetni lekarze, od reki robią potrzebne badania usg, ekg czy zdjęcia rtg bez naciągania na niepotrzebne koszty. Zresztą ilość klientów zawsze w poczekalni mówi sama za siebie

Klinika Przylesie w Fordonie - ogólnie nie jest zła ale mogliby być lepsi i tańsi chodzę tam czasem bo mam blisko ale jak działo by się coś poważniejszego wybrałabym dr Słodkiego w lecznicy Centrum

NIE POLECAM

Klinka weterynaryjna Kora na ul.Moniuszki - Byłam tam raz ale skutecznie mnie odstraszyli i więcej nie pójdę, miałam kotka po upadku z 3 pietra z podejrzeniem urazu kręgosłupa, złamania miednicy, pan dr (niestety nie pamiętam nazwiska) dopiero co przyszedł na popołudniową zmianę i był chyba tak z tego niezadowlony że ograniczył się do postawienia kotka na ziemi, stwierdził że skoro sam stoi (chociaż w ogóle nie chodził) to nic mu nie będzie, dał zastrzyk p/bólowy i skasował 60 zł Nawet go porządnie nie zbadał, nie mówiąc już o tym że należałoby zrobić zdjęcie. Nie wiem jak jest z innymi lekarzami być może to tylko taki pojedynczy przypadek ale ja już się zraziłam
Dr Słodki przyjmuje teraz w kilinice na Bełzy 36 w Bydgoszczy, wyciągnął kota mojej koleżanki po ciężkim spotkaniu z psem i królika, któremu nie dawano szans na przeżycie. Leczymy tam naszego królika. Naprawde polecam
Z "Korą" mieliśmy podobne doświadczenia jak Plesniawka, wszystko na odwal.

Edytowane przez olka222
Czas edycji: 2009-04-09 o 11:15
olka222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 22:06   #310
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez Martulaaa Pokaż wiadomość
A ja polecam lecznicę weterynaryjną dr Krzysztofa Szymy w Katowicach, ul. Ordona 7, tel. 032 2581 599. Od samego początku chodzę tam ze swoim psem i jestem bardzo zadowolona.
To tak jak ja i mój kot BTW dziś byłam po tabletki na odrobaczanie, wkrótce szykuje się szczepienie- kot się ucieszy
Stary 2009-04-12, 17:47   #311
sunshain
Wtajemniczenie

Polecam Beskidzka Klinika Weterynaryjna

http://www.weterynarz.bielsko.pl/

ul. Szarotki 16
43-300 Bielsko-Biała
Tel. (0 33) 829 64 00
Fax (0 33) 829 64 01

W nagłych wypadkach
(0) 502 231 609

Czynne
od poniedziałku
do piątku 8–22

w soboty
8–16, 18–20

w niedziele
8–12, 18–20

Miła i fachowa obsługa!
sunshain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-12, 21:04   #312
chooomik
Rozeznanie

GG do chooomik

Cytat:
Napisane przez sunshain Pokaż wiadomość
Polecam Beskidzka Klinika Weterynaryjna

http://www.weterynarz.bielsko.pl/

ul. Szarotki 16
43-300 Bielsko-Biała
Tel. (0 33) 829 64 00
Fax (0 33) 829 64 01

W nagłych wypadkach
(0) 502 231 609

Czynne
od poniedziałku
do piątku 8–22

w soboty
8–16, 18–20

w niedziele
8–12, 18–20

Miła i fachowa obsługa!
Ja niestety ich nie polecam, przynajmniej do poważniejszych przypadków niż szczepienia i obcinanie pazurków.

The water's dark and deep inside this ancient heart
You'll always be a part of me...
chooomik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-13, 09:35   #313
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
Ja niestety ich nie polecam, przynajmniej do poważniejszych przypadków niż szczepienia i obcinanie pazurków.
cóż przeanalizowałam trudne przypadki jakie miała ta klinika wśód hodowców i nie tylko i nikt się nie skarżył

jedno co mnie śmieszyło jadąc do tej kliniki to każdy, kto pokazał mi drogę mowił "Pani drogo" a okazało się, że taniej czasami niż u zwykłego veta w bielsku i mam przykłady z własnego doświadczenia

czasami z ciężkimi przypadkami jest tak, że niestety nie można pomóc (smutne ale prawdziwe)

znam wiele innych przypadków w BB gdzie vetów stawia się na piedestale bo jakims trafem ich nieszczęśliwe przypadki nie widzą światła dziennego (nie są aż tak nagłaśniane)

Edytowane przez sunshain
Czas edycji: 2009-04-13 o 09:42
Stary 2009-04-28, 17:12   #314
Bejjka
Zakorzenienie

POZNAŃ

Gorąco polecam małą klinikę :
Gabinet Weterynaryjny NA POLANCE
ul. Katowicka 11/U11
61-131 Poznań
tel. (061) 872 30 06
kom. 600 201 415

Za dwie przesympatyczne i kompetentne panie Karolinę i Kasię. Za życzliwe zainteresowanie i wczuwanie się w problemy zwierząt, wiele darmowych konsultacji i badań, troskliwe podejście do pacjentów.
Fachową opiekę i "dobrą rękę" do zwierząt (każdy właściciel wie co nasi ulubieńcy potrafią wyczyniać u weterynarzy)
Za wcześniejsze poinformowanie o kosztach związanych z podjęciem leczenia lub podania leków.
Za stosunkowo niskie ceny.
No i przede wszystkim za wyleczenie mojego kota z przewlekłej i trudnej do zdiagnozowania choroby wewnętrznej.

Nie polecam za to:
Kliniki Weterynaryjnej KLINVET
ul.Mieszka I 18 w Poznaniu

Może są i czynni całą dobę, mają supersprzęt, ale pracuje tam zbyt dużo weterynarzy. Za każdym razem, mimo umówionej wizyty, czekałam godzinami w kolejkach poczym przyjmował mnie inny lekarz. Musiałam na nowo tłumaczyć o co chodzi, bo nie każdy wpisuje w bazie danych czy w książeczce co było robione. I wiadomo co lekarz to inna koncepcja leczenia/diagnoza. A kot jak chorował tak chorował
Ostatecznie poleciłabym z KLINVETU weta Martę Kowol.
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 14:02   #315
Moyra6
Przyczajenie

Witam fajnie że jest taki temat gdyż skożystałam Ja również polecam Pana Andrzeja Zielińskiego z Andrychowa Na ul. Szewskiej12 jest to super weterynarz walczy do końca
Niestety nie polecam Lecznicy weterynaryjnej na ul M. B. Fatimskiej w Wadowicach więcej Na PW

Edytowane przez Moyra6
Czas edycji: 2009-04-29 o 14:03
Moyra6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-01, 23:02   #316
Telka10
Zakorzenienie

LUBLIN

Z czystym sumieniem polecam:
Przychodnię Weterynaryjną Pazur
Osiedle Choiny, ul.Sudecka 126
TEL: 081-743-00-11

i panią dr Patrycję Goleń.
Mały gabinet, ale naprawdę bardzo przyjazny dla zwierzątek i ich właścicieli. Po raz pierwszy spotkałam się z lekarzem weterynarii, który całym sercem oddany jest swojej pracy - naprawdę weterynarz z powołania!
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 17:41   #317
Teeta
Anomalia

Cytat:
Napisane przez bastard Pokaż wiadomość
witam

szczecin

Polecam dr. Norberta Trepczynskiego ul. Lenaturowicza 20
Widac, ze to lekarz, ktory przejmuje sie zwierzakiem i nie leci na kase. Jestem w trakcie leczenia kota(chorowity jak melman z madagaskaru) Na samym poczatku uprzedzil, ze mogą byc potrzebne 2-3 zastrzyki. Po telefonie ze mojemu zwierzakowi sie poprawia, sam stwierdzil ze juz nie trzeba ponawiac zastrzykow(kazdy platny) i ze same tabletki wystarcza.W pelni ufam Dr. Norbertowi z moimi zwizerzakami i polecam
Ma rowniez taką zalete ze jak czegos nie wie albo nie jest pewny to sie przyzna do tego a nie leje wode.
Dodac tez chce, ze u tego lekarza juz od 6 lat lecze swoje zwierzeta

również polecam. leczyłam u niego mojego psa, kiedy przyjmował w TOZ i baaardzo go polecam ) widać, że zależy mu na zwierzętach )

edit. ulica to Lenartowicza 20
Teeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-08, 23:38   #318
milkanika
Rozeznanie

Bydgoszcz
ja też chodzę na Grobla, nie narzekam, ceny ok i nie podliczają za wszystko, gdy poprosiłam o receptę nie było problemu, kilka osób z mojej fundacji i hodowców tam chodzi, mam tylko zastrzeżenie do jednego doktora, nie pamiętam nazwiska,ale trochę za bardzo przedmiotowo podchodzi do pacjenta i moją małą psinkę jak szczepił to bardzo to przeżywała i dwa dni nie dała się dotknąć, dla porównania kolejne szczepienie i badanie wykonywała pani doktor z tej kliniki i sunia zupełnie inaczej znosiła tą wizytę, ta pani jest bardzo delikatna i ma fajne podejście, tylko mieliśmy problem z pazurkami bo dwa razy obcinała i krwawiły,teraz obcina jej znajoma i jest ok, zresztą tez taki jeden doktor z tej kliniki też jest sympatyczny i fachowy, ogólnie klinika schludna, dobrze wyposażona i dobrzy weterynarze,
co do kory, to niby tam jest dobry weterynarz od zwierząt egzotycznych, który leczył mi żółwia i jeśli chodzi o weterynarzy znających się na gadach w bydgoszczy to ten jeszcze chyba jest najlepszy, chociaż jego rady żywieniowe były bardzo przestarzałe i nieprofesjonalne, no i cena wizyty była zastraszająca i to że weterynarze przyjmują w trzech miejscach,więc żeby trafić na konkretnego to trzeba się naszukać
teraz nie pamiętam dokładnie gdzie,ale przy rynku na błoniu mój 10 letni pies był kastrowany przez weterynarza, który bierze udział w akcjach kastracji i sterylizacji i psiak mimo wieku i tego że jeden weterynarz chciał nas wysłać na badania, bo pies nie ma już serca jak dzwon, mimo że jest bardzo sprawny i szybki, no a tam został wykastrowany, lekarz profesjonalnie się nim zajoł i obyło się bez większych problemów, sąsiedzi nie wierzyli że on jest po zabiegu
milkanika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 20:10   #319
Hathor90
Raczkowanie

ELBLĄG
Polecam dokotra Bethera, przyjmuje na grunwaldzkiej. Super lekarz. No i jeszcze może też być Luks też na grunwaldzkiej, widać ze zależy im na losie zwierzat.

Nie polecam 2 pozostałych lekarzy z Grunwaldzkiej. Nie chce im sie pomyśleć co może dolegać zwierzeciu i sa nie mili. Jeden powiedział że 9-letni owczarek niemiecki zamiast chodzić z nim na spacery(ok 30-40 minut) to powieniem wychodzić na dwór tylko siusiu i kupke. Bezczelny!!!
Hathor90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-11, 17:02   #320
melodyP
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
POLECAM
Lublin
Lecznica Azorek
Bolesława Śmiałego 14, 20-611 Lublin
tel. 524 09 03
Dr. Aneta Nowakiewicz

Polecam jeśli chodzi o leczenie gryzoni.
Ja też polecam, ale dr. Ziębę od chirurgii.
Kastrował mojego psa 2 miesiące temu i wszystko jest w porządku.
Ogólnie cała załoga bardzo uprzejma i miła.
Polecam
Stary 2009-05-12, 22:36   #321
ldb08
Przyczajenie

KRAKÓW

NIE POLECAM:
Pana ("zielarza") Zalewskiego z gabinetu na ul. Kasprowicza. Sterylizował moją suczkę, po zabiegu dostała jednorazowo antybiotyk a potem przez tydzień coś ziołowego (traumel). Niestety psica plamiła ponad 2 tygodnie. Pani Iwona pracująca tam (kimkolwiek ona jest-bo na pewno nie weterynarzem) stwierdziła, ze to plamienie spowodowane zamykaniem się rany . Ale postanowiłam wybrać się do Zalewskiego osobiście (wczesniej z psem jeździł mąż i kontaktowaliśmy się telefonicznie z gabinetem). Powitał nas slowami "no to pokaż tą ci..ę"-myślałam, że się przesłyszałam, Święta nie jestem, no ale bez przesady!!! Następnie powertował parę książek (jedna była o chorobach psów) i kazal psu dawać znowu coś ziołowego gdyż "być może wdało sie zakażenie".....

Pojechałam do "naszego" osiedlowego weterynarza-pies dostał antybiotyk, lek na zahamowanie krwawienia i coś jeszcze . Póki co-zostaniemy jego pacjentami na dlużej (na ul. Dobrego Pasterza za pizzerią)
Przekonałam się 'na psiej skórze", że sterylizacja to poważna operacja i trzeba 7 razy się zastanowić kto ją ma przeprowadzić. Do tego Pana i jego "asystentki" więcej nie wrócimy-nawet na zastrzyk przeciwko wściekliźnie.
Pozdrawiam,
S.

ldb08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 22:32   #322
Nova
Raczkowanie

Dot.: polecam/odradzam WETERYNARZA

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
KRAKÓW
Polecam lecznicę Krakvet. Mają dwa oddziały, sama chodziłam na Sanocką. Wybrałam tą lecznicę na podstawie opinii w necie i powierzyłam im sterylkę mojej koty. Wszystko było w jak najlepszym porządku już na pierwszy rzut oka było widać fachowe podejście do zwierząt. Szczególnie przypadł nam do gustu dr Orzeł - jak dawał Ginger zastrzyk, to ani ja ani kota nie zorientowałyśmy się, w którym momencie dokładnie to było tak fachowo to zrobił. Ona nawet nie zdążyła miauknąć Co ważne nie zdzierają ostatniego grosza, płaci się praktycznie za użyte leki itp. itd.

Namiary na lecznicę

Krakvet
lecznica@krakvet.pl

ul. Sanocka 3
30-620 Kraków
(012) 655-55-33
Pon-Pt 9-20
sb. nd. i św. 9-13
(Dyżur całodobowy)

os. Złotego Wieku 88
30-620 Kraków
(012) 647-76-77
Pon-Pt 9-20
sob 9-13
Polecam dr Orła z tej lecznicy.
Bardzo dobry chirurg!
Przewlekłe schorzenia lub cięższe przypadki tylko u niego!
Polecam z naprawdę czystym sumieniem!
Minusem są kolejki do niego,ale to też od czymś świadczy,prawda?
Nova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-19, 00:44   #323
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

WROCŁAW
Polecam doktora Piaseckiego z lecznicy przy ulicy Głogowskiej. Świetny specjalista, wspaniały człowiek. Jest specjalistą od zwierząt futerkowych, ma ogromną wiedzę na temat tchórzofretek, z którymi dzielnie odwiedzamy doktora
madziulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 16:49   #324
MALENSTWO84
Raczkowanie

Smile Dot.: Polecam/odradzam WETERYNARZA

polecam z całego serca przychodnię przy ul. bajecznej w Krakowie na szczęście nie musiałam eksperymentować z innymi wetami, bo lekarzy poleciła mi koleżanka z pracy, która leczy tam na nowotwór swojego pieska.
Jest dwóch Panów, którzy są po prostu rewelacyjni- widać, że uwielbiają zwierzęta (Pan doktor z moją kicią wita się noskami:P)
nie zdzierają kasy- wizyta jest bezpłatna. pieniążki tylko za leki. Bardzo się interesują swoimi pacjentami. Z tego, co wiem, jak sprawa jest pilna, można dzwonić do nich o każdej porze, jeśli trzeba przyjeżdżają do domku.
naprawdę serdecznie polecam
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-29, 21:37   #325
Lolipopx3
Raczkowanie

Szukam weta dla świnki morskiej w SZCZECINIE prosiłabym o adres,telefon [jeśli to możliwe] i imię lub nazwisko weta. No i żeby nie zdzierał za dużo kasy

58-57-56-55-54-53-52-51-50
Lolipopx3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 21:02   #326
Carlaa
Raczkowanie

Oświęcim-Błonie!W jednej lecznicy można znaleźć wspaniałego specjalistę,z powołaniem,długoletnim doświadczeniem,to Pan Janusz Grzebinoga oraz niedouczoną panienkę,której wydaje się,że zjadła wszystkie rozumy-pani Katarzyna Paszek,która leczy alergię u zwierząt antybiotykami i zarzuca właścicielom zwierzaków,że nie dbają o pupili jeżeli stosowane przez nią metody leczenia zawodzą.
Carlaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-30, 23:16   #327
sunshain
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carlaa Pokaż wiadomość
Oświęcim-Błonie!W jednej lecznicy można znaleźć wspaniałego specjalistę,z powołaniem,długoletnim doświadczeniem,to Pan Janusz Grzebinoga oraz niedouczoną panienkę,której wydaje się,że zjadła wszystkie rozumy-pani Katarzyna Paszek,która leczy alergię u zwierząt antybiotykami i zarzuca właścicielom zwierzaków,że nie dbają o pupili jeżeli stosowane przez nią metody leczenia zawodzą.
hehe moje okolice dlatego ja wybrałam Beskidzką Klinikę Weterynaryjną w Bielsku-Białej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 23:27   #328
kate25
Raczkowanie

GG do kate25

Co prawda mieszkam w Katowicach, ale gorąco Wam polecam dr Sabinę Martyniak z lecznicy Panaceum w Tychach na ul. Filaretów 20. Mam do niej kawałek, ale naprawdę warto.

EDIT !!!

czas zweryfikować opinię sprzed lat - nie polecam tego lekarza

Edytowane przez kate25
Czas edycji: 2011-07-26 o 10:45
kate25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 02:42   #329
mireczka1948
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś mieszka w ŁODZI na Chojnach lub w okolicach, gorąco POLECAM panią Beatę Janczurowicz. Ma mały prywatny gabinet na ul. Łokietka 6 (od krańcówki tramwajowej na Kurczakach trzeba wejść w osiedle). Nie mam w tej chwili telefonu, ale na pewno będzie w książce telefonicznej lub gdzieś w necie.
Gabinet jest niepozorny, na pewno nie jest to ekskluzywna lecznica, ale mamy z nią jak najlepsze, kilkuletnie już doświadczenia.
Pani Janczurowicz jest PRZESYMPATYCZNA (UWAGA! Straszna gaduła ), przede wszystkim ma znakomite podejście do zwierząt, widać, że kocha to co robi. To w weterynarzach cenię najbardziej-żeby dobrze i z szacunkiem traktowali moje zwierzęta. Pani Beatka zdecydowanie spełnia ten warunek. Rozpoznaje mnie czy Mamę już przez telefon, zawsze gdy u niej jestem, przesyła "ukłony dla rodziców"
Na moje oko kompetentna, wielokrotnie już pomogła kotom moich rodziców. Mam do niej pełne zaufanie. Ceny rozsądne, powiedziałabym, że ani bardzo tanio, ani drogo, standardowe powiedzmy. Stałym klientom liczy trochę taniej
Cała moja rodzina ją uwielbia i jesteśmy bardzo zadowoleni, że koty moich rodziców trafiły pod jej opiekę, zwłaszcza trochę chorowity Gacek. Wielokrotnie skutecznie mu pomogła.
W przypadku poważniejszego zabiegu zwierzę można zostawić (jest mała salka "operacyjna"), myśmy jednak nigdy z tego nie skorzystali, więc w tej kwestii się nie wypowiadam. Generalnie jednak lecznica na pewno warta polecenia. Niekiedy przyjmują tam też inne osoby (np. gdy Pani Janczurowicz ma urlop), jednak zdecydowanie polecam właśnie ją.
Niestety po mojej wyprowadzce od rodziców moje szczurki trafiły pod opiekę innego weta, na Wyszyńskiego 65 (obok "kładki"). Byłabym niesprawiedliwa mówiąc, że ten weterynarz jest do kitu, bo próbował ratować moją bardzo chorą szczurcię i miał do niej dobre podejście, ale też nie zachwycił mnie. No i dość drogi. Nie odradzam, nie polecam. Na pewno są lepsi.
Cieszę się, że znalazłam w tym miejscu tak wspaniały opis zasług pani dr Beaty Janczurowicz - lekarza weterynarii z łódzkiej lecznicy weterynaryjnej przy ul. Łokietka 6. Panią dr Beatę - jako lekarza weterynarii - znam od ponad 15 lat. Poznałam ją, gdy pracowała jeszcze w Lecznicy "Pod Koniem" przy ul. Kopernika w Łodzi. Choć do Lecznicy, którą prowadzi teraz przy ul. Łokietka, mam bardzo daleko, jeżdżę tam z moimi zwierzakami (koty i pies) pomimo tak znacznej odległości od mojego domu. Podziwiam jej podejście do "czworonogów", a przede wszystkim wspaniałą znajmmość diagnostyczną chorób zwierząt. Potrafi ona (często bez przeprowadzania bardzo kosztownych badań laboratoryjnych) określić bardzo trafnie chorobę zwierzęcia, zastosować właściwe leczenie i pomóc nie tylko choremu zwierzęciu, ale także jego zrozpaczonemu właścicielowi. Moja poprzedzniczka nie pamięta nr tel. do lecznicy: Podaję go: 042 646 25 49.
Polecam gorąco panią dr Beatę Janczurowicz - ona naprawdę ma serce dla chorych zwierząt i słowa otuchy dla ich właścicieli.
Obecnie muszę częściej korzystać z innej pobliskiej lecznicy dla zwierząt, gdyż nie posiadam samochodu, ale gdy tylko jest to możliwe - to nawet tramwajem czy autobusem dojeżdżam do niej ze Stoków. Naprawdę warto.
Mirka
mireczka1948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-14, 00:47   #330
mireczka1948
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Polecam/odradzam WETERYNARZA

Mieszkam w Łodzi w dzielnicy Stoki. W tej dzielnicy znajduje się Lecznica Weterynaryjna przy ul. Janosika 143 (tel.: 042 679 24 24). Właścicielem i szefem tej Lecznicy jest p. dr Paweł Sieradzki - specjalista chorób psów i kotów. Oprócz niego w tej przychodni pracuje jeszcze 4 lekarzy.
Tą drogą pragnę wyrazić całemu zespołowi lekarzy z tej Lecznicy Wet., a w szczególności panu dr.Pawłowi Sieradzkiemu i pani dr. Ninie Tomczyk serdeczne podziękowanie i wyrazy największego uznania za ogrom poświęcenia w leczeniu i skuteczne wyleczenie moich kilku przygarniętych kotów. Dziś - po kilku miesiącach ciężkiej choroby i walki o ich życie - moje zwierzaki są już zdrowe, zaszczepione, bawią się radośnie i mruczą wdzięcznie we wszystkich tonacjach.
Wiem od wielu klientów tej Lecznicy, iż ten Zespół lekarzy wet. z takim samym poświęceniem troszczy się o każdego czworonoga. Lecznica jest bardzo dobrze wyposażona, znajduje się tam Rtg, USG oraz inny potrzebny i nowoczesny sprzęt, a lekarze są naprawdę kompetentni i wspaniali.
Gorąco polecam tę lecznicę wet. - tam można znaleźć skuteczną pomoc nawet w bardzo skomplikowanych stanach chorób zwiarząt.
Mirka
mireczka1948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości