![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Basiu pomierzyłam się oczywiście
![]() Gdzie ja pierwsza schudnę ![]() Wy macie po 70 kg a ja do tej wagi chcę dojść.Wystarczy mi więcej mi nie trzeba.Długa droga przede mną. Spadło 3,8 kg i już niektórzy zauważyli ![]()
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Brawo Elizko - super że waga spada. Byle tak dalej. No to masz juz 1/4 za sobą. A to że inni zauważają to dopiero motywuje. Jednak co dobry dietetyk o dobry dietetyk - robi porządny wywiad potrafi pomóc. A ile jest takich pseudo dietetyków co to kursy porobili w necie i udają że wiedzą co robią. Mam koleżankę która ma chorą tarczycę i była u kilku dietetyków - to na wstępie potrafiła ich zagiąć pytaniami na które nie wiedzieli co odpowiedzieć więc jak mają jej pomóc, dopiero niedawno znalazła taką panią która wie chyba wszystko o chorobach tarczycy i nie tylko, a potrafi pomóc a nie szkodzić.
Ja chciałabym 5-6 kg zgubić jeszcze - niby niewiele a tak ciężko. Więc czekam. Waga chyba prędzej spadnie jak ją wywalę za okno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Bry
Waga laskawa pokazala spadek 80dag... no ok, ciesze sie niorac pod uwage wyzerke wczorajsza.... Dziewczyny pomocy... za waszymi kuszeniami zamowilam makaron shirataki... odebralam paczke i sie jakos zdziwilam.. on w wodzie czy czyms ppdpbnym jest... rozumiem ze to normalne? Jak go przyrzadzic teraz? Tak lopatologicznie poprosze.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Asiu-przeplukaj go pod bieżącą wodą żeby się pozbyć rybiego zapachu a potem wrzuć go do gotującej się wody na dosłownie 2 minuty-ja tak robie-choć można i bez gotowania.A potem np na patelke z warzywami lub z czym tam Ci pasi
![]() ![]() Nagrzeszylam wczoraj bardzo -dawka kalorii w procentach pokazała w fitatu o wiele za duzo-jestem w szoku że 25ml czyli mały kieliszek wiśniowki lubuskiej to 75kcal....a było ich kilka oraz duuuuzo piwa.No trudno -dziś już jestem grzeczna. ![]()
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Stanęłam jednak dziś na wagę - plan był co poniedziałek - ale nie wytrzymałam - pokazała równe 70.00. Złośliwa jak zawsze. Ale mam dziś lenia - najchętniej bym dziś poczytała w łóżku przez cały dzień . Ale jednak trzeba coś zrobić. Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
U mnie waga 61kg po śniadaniu na które były 4małe kromki gryczanego chleba (przepyyyszny)z serem ogórkiem i pomidorem.W planach lezakowanie (jak ból łba przejdzie )a potem na zakupy pojedziemy i może na 1piwko ale tym razem grzaniec i ino jeden
![]()
![]() |
#307 | |||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta
![]() ....Trochę mnie nie było....ale w temacie wątku u mnie stabilizacja pełną gębą .... Nie mam odruchu ważenia cotygodniowego, ale z racji tego ,że u mnie głównie problem oponki brzusznej,to spodnie są idealnym centmetrem, bym bez wagi wiedziała jak kilogramy stoją ![]() A wygląda to tak,że stabilna 7 z przodu .... jak głaz ![]() ![]() Zdecydowanie bardziej mogę się pochwalić osiagnięciami mojej koteczki,która nauczyła sie spacerować na smyczce....i mobilizuje mnie do uprawiania chodziarstwa .... ![]() I wiecie co,ona nie przepada jakoś szczególnie za mięsem .... uwielbia za to suchą karmę.... takiego kotka to jak żyję nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() W sumie koszt do 300 zł /miesięcznie.... jak bedą dobre wyniki chudnięcia i pozyskiwania sił witalnych,to jest to na co bym mogła się zdecydować .... niektóre moje koleżany na papierosy miesięcznie tyle wydają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Lyrcia.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Wszystkim Wam .... a szczególnie Tym których uroczystosci przegapiłam.... pięknej codzienności życzę ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2018-11-18 o 08:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkich serdecznie...
Troszkę się ochłodziło więc sezon na leżakowanie pod kocem uważam za otwarty ![]() ![]() Barbra dziękuję za zyczenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Waga stoi w miejscu.... cale szczescie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
![]() Stylowa to dużo zdrówka i upragnionej wagi ![]() ![]() Barbara taki duży koszt był tylko teraz później już wychodzi mniej. Właśnie dojrzałam,że za oknem biało ![]()
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
No to Stylóweczko wszystkiego naj
![]() No właśnie szkoda że nie spadają tak jak wchodzą kilogramy. Basiu fajna musi być ta Twoja koteczka już widzę jak spacerujecie ![]() Moja jest kocicą nie wychodzącą - taka nadal dzikuska ale coraz częściej kombinuje jak by ją mimochodem porwać na kolana, niby nie chce a chce bardzo ![]() Lyrcia no to bujamy się wkoło tej 7 z tym że ja ciągle powyżej - nawet nie chce spaść gram poniżej, uparła się nie wiadomo czemu. Dietetycznie nadal grzecznie - jestem na oxy tydzień detoxu za mną - miesiąc kombinowałam a teraz stosuję się w 100 % zobaczymy co z tego będzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny,
niedziela a ja w pracy, ale za to jutro i pojutrze wolne. Hurra! Wczoraj waga po dniu na sokach pokazała 69kg. No ale wczoraj zaprosiłam siostrę z chłopakami i przyrządziłam 6 pizz, do tego piwko i dziś bujnęła jak trzeba na 70,5kg. Dziś znowu sobie zapodałam dzień ścisłej diety, więc jutro spodziewam się ponownie 69,5kg ![]() Fajnie, że się poodzywałyście Dziewczyny ![]()
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Elizko no to rozpoczęłaś sezon zimowy ☺
Mi mąż kupił i wymienił koła na zimowe - więc ja do sezonu jestem przygotowana choć dla mnie śnieg wogóle mógłby nie pojawiać się. Ja chce wiosnę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Moje auto też ![]() ![]()
![]() |
#315 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No niemożliwe, że nauczyłaś kota na spacery jak psa chodzić. Kilka kotów w swoim życiu miałam, ale takie cuda to dla mnie za trudne ![]() ![]() Cytat:
Zdrówka z okazji byłych urodzin.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE]
Cytat:
![]() ![]() Było mi żal jak widziałam jaka szczęśliwa w wiejskim ogrodzie była,kiedy mogła po drzewach hasać.... coś się skończyło dla mnie,coś dla niej.... trzeba było oswoić się z miastową rzeczywistością.... no i jesteśmy na osiedlu już z daleka rozpoznawalne.... ludzie mnie pytają jak to zrobiłam.... ![]() ![]() Co mogę powiedzieć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- To całkiem znośnie ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- W dzieciństwie uwielbiałam widok śniegu za oknem.... potem święta Bożego Narodzenia ....kiedy na pasterkę po skrzypiącym śniegu się chodziło.... pomysleć ,że to wszystko już tylko wspomnieniem dzisiaj jest ....
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2018-11-18 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Rozeznanie
|
Lyrcia no znalazłam sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w temacie, upiekłam dziś bułki drożdżowe z jabłkami i kruszonką a teraz leżę i dyszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W temecie wątku....jesień/zima....woda mi nie wchodzi ![]() A właśnie....Elizka,co Twoja dietetyczka na to ??możesz więcej herbat np.?
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Barbara nic nie mówiła o jakiś ograniczeniach.Mam dużo pić.
Słodzę ksylitolem.Swoją drogą to drogi jak diabli.Ostatnio kupiłam 18 zł za 0,5 kg.
![]() |
#320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
Stylowa- spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() U mnie jako tako ... straciłam głos...i mówię szeptem a co lepsze-najbliższy termin do internisty - środa-paranoja... Jutro raczej do pracy autobusikiem a nie rowerem... Za to mam okazję ubrać nowy płaszcz który kupiłam rok temu ale z racji utycia to go nie ubrałam w ubiegłym, teraz leży fajnie. Waga średnio- 2 dni było kalorycznie ponad normę-ale dziś już ładnie , fitatu zapełnione praktycznie co do cyferki. Stylowa-będzie dobrze w nowym miejscu ![]() Lyrcia- 6 pizz???? Woooow ![]() Elizko-może spróbuj erytrolu, jest fajny a tańszy niż ksylitol Barbra-to musi być super widok Ty i kociak, widziałam już jedną panią z kocurkiem na smyczy ale nie szedł posłusznie ![]() Basiu-zdawaj relację z oxydietowania ![]() Menu na jutro- śniadanie - 3 kromki gryczanego chleba (90gram) z serem, sałatą ,pomidorem i ogórkiem II śniadanie - kefir Obiad- dostałam na rocznicę poznania od męża piękny , okazały bukiet...kalafiora ![]() ![]() Kolacja-nie wiem jeszcze.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-18 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Milennka....koty lubią chadzać swoimi drogami,do perfekcji nam jeszcze pewnie daleko ,bo ja charakterna i kotka też
![]() ![]() ![]() p.s. mi dzisiaj herbatka z cytrynką szczególnie smakuje ![]() ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2018-11-18 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plus tej pory roku to właśnie to że herbatka smakuje wyśmienicie.Ja jeszcze dodaję sok malinowy lub porzeczkowy mamy roboty -dobrze wygrzewa.Aha- dostałam też potężnego brokuła giganta- ale na razie grzecznie oczekuje na spożycie.Zupka fajna wyszła bo starłam świeżą gałkę muszkatołową która nadała jej fajny smak, jutro jeszcze uprażę trochę słonecznika żeby podbić kaloryczność i będzie super. Miłej nocki ![]()
![]() |
![]() |
#324 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za życzenia 😘😘 😘
Dziś w pracy koleżanka zrobiła pyszną sałatkę z: sałata, prażone orzechy, oliwki, ser feta i smażona gruszka do tego dressing. Pycha, jutro spróbuję ja odtworzyć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
![]() W niedzielę się rozpisały i już znowu cisza ![]() U Was też tak zimno.
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
To samo sobie pomyślałam.
Jak wróciłam z pracy było czarno teraz bielutko - czyli pierwszy śnieg już za oknami. Byłam chwilę temu w sklepie - jest bardzo nieprzyjemnie choć nawet zimno nie jest tak bardzo. Czekam na @ czuje się dzisiaj jakoś źle, a muszę jeszcze coś na jutro do jedzenia przygotować. I idę oddać się książce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ano zimno-ja dziś ubrana jakby było co najmniej -10 stopni, przez wiatr odczuwalność temperatury jest bardziej nieprzyjemna.I pewnie też przez niewyspanie mi zimno cały dzień.Właśnie niedawno się obudziłam z popołudniowej drzemki ,ścięło mnie strasznie.Jutro idę do lekarza i pewnie skończy się na silnym antybiotyku.
W temacie diety nic ciekawego , po tygodniowym ważeniu -300gram zaledwie, no ale wiadomo-trochę pogrzeszyłam w weekend.
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Milenko najwyższy czas do lekarza bo samo jednak nie przejdzie. Kuruj się i zdrówka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Rozeznanie
|
Milenka byłaś u medyka? Co ci przepisał???
U mnie też zimno, wieje, z domu nie chce się wyjść... Całe szczęście mam tydzień wolnego, zaległy urlop. Niestety jak mam więcej wolnego to mi głupoty chodzą po głowie... Znów myślę żeby ściąć włosy na krótko. Z jednej strony mi się podobają ale są bardziej pracochłonne a dłuższe zawsze można zwiazac w kite i do roboty... Obciąć łatwo, ale rosną długo. No mam mętlik w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Stylowa- byłam
![]() No i będę sobie leżakować do wtorku w domu pod kołderką-do wtedy mam zwolnienie. Stylowa -ciachaj - raz się żyje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.