![]() |
#301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pięknie Ci się cykl skrócił ![]() ![]() ![]() Brałam hydrominum i na mnie to tam akurat nie podziałało 🤷☠♀️. Trochę łącze się z Tobą w bólu, bo mi jeszcze doszedł ból krzyza w dolnym odcinku :/ pozycji na krześle nie mogę znaleźć, żeby nie bolało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
Cichazabka być może teraz łatwiej o termin, wiesz corona świrus i ludzie mogli zrezygnować...
#304 | |
...
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ciągle mi się coś przyplątuje, to już się robi nieśmieszne ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
Aliczee, nie dziwie sie że już Cię to Twoje "szczescie" irytuje. Mam nadzieję, że to będzie torbiel krwi roczna, która albo sama szybko sie wchlonie, albo leki ja szybko ususza
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Tak poza tym jak wasze nastroje? Ja mam dzisiaj dramat, cała noc śniłam o tym, że odchodzę z pracy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#308 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Ja z zatkanym nosem siedzę w robocie. Smarkam tak, że mnie już nos boli. Wiec humor nie za bardzo. Rodzinna nie chciała dać zwolnienia, bo nie mam gorączki. Mimo to mam dreszcze okropne. Jakoś wytrzymam trudniej. Powiem wam, że strasznie ciężko się starać w takim stanie zdrowia. Ale jestem tak zdeterminowana, że codziennie sexy są.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |||
Zadomowienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88093972]Ciągle mi się coś przyplątuje, to już się robi nieśmieszne
![]() ![]() Oj warto warto! Trzeba wierzyć w cuda, a z resztą to nie takie cuda, biorąc pod uwagę przesunięcia owulacji/żywotność plemników oraz ogolne szczęście do zapłodnienia wtedy, kiedy się go nie planuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zadomowienie
|
AnielkaMamusia przytulam. Przykro mi a jednocześnie zazdraszczam trochę, takiego partnera, to takie fajne jak facet razem z tobą tak bardzo chce, że aż poddaję się emocjom
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Wtajemniczenie
|
Kruszyna, współczuję snów
![]() ![]() Shadow, kurcze już tylko 16 dni? Ale to szybko zleciało ☺ wszystko już dopięte na ostatni guzik i ogarnięte? ![]() Anielka, bardzo mi przykro, że taki macie smutny nastroj ![]() ![]() ![]() Sherlook, brawa za determinację ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś się czuje niewyspana, mimo tego że 7h przespałam ![]() ![]() ![]() Ale zamierzam dziś wykazać się podobną determinacją co Sherlook, i pomimo wszystko przytulanek z TZ nie odpuszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle u nas pogoda się zepsuła i jest tylko na spanie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Wtajemniczenie
|
Kruszyna, niektórzy faceci tak mają. Moja kumpela na swojego narzekala na początku starań. A chłop zwyczajnie myślał, że trafi złoty strzał, więc się nie przykładal za bardzo, "no bo co to przecież za problem dziecko zrobić". Kumpela afer mu nie robila, stwierdziła ze szarpać się nie będzie. Poczekała, i po którymś z kolei nieudanym cyklu, do faceta dotarlo, ze to jednak nie takie hop siup. I zaczął się starać, sam dopytywal o wszystko, dopasowywal kalendarz, nawet suple sam zaczął brac. Zrozumial, ze muszą się oboje przyłożyć inaczej nic z tego nie będzie.
Może Twój też ma takie podejście? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#317 | ||
Zadomowienie
|
Cóż mój TZ to żołnierz, uparty jak kilo gwoździ. Ciężko jest z nim ustalić jakieś konkrety, do tego jest zakręcony jak słoik na zimę. Ja wiem, że on chcę, ale ciężko mu cokolwiek przetłumaczyć. Uważa, że jego wojownicy przeżyją nawet tydzień, a moje Janiki są drożne (nie mam pojęcia po czym tak twierdzi). I owszem, może jest wszystko ok, ale chcę poprostu skorzystać z pomocy jeśli taka jest, i to na NFZ. Biorąc pod uwagę, że mamy jeszcze nie skonczony dom, każda złotówka się liczy. Kocham go na zabij i tak samo mnie wkurza 🤣🤦☠♀️ ja lubię mieć zaplanowane, a z nim się nie da. Nawet w temacie ślubu raz chce cala jednostkę zaprosić, a zaraz, że jednak tylko rodziców i rodzeństwo
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() |
#318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zadomowienie
|
Moszka88 taki plan, jeszcze chwilę się pomecze a później bye bye na dłużej...
#320 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie będę pisać każdej po kolei, ale wszystkie jesteście dzielne i silne! I każda z Was zobaczy wkoncu upragnione dwie kreseczki, a czasem może faktycznie los wie lepiej kiedy ma to się stać. Nie pisałam o tym tutaj, ale ostatnio okazało się, że miałam wielkie szczęście że nie udało mi się zajść w ciążę w kwietniu i maju. I wtedy było mi z tym źle, dopiero kilka dni temu się przekonałam że to było głupie szczęście i coś nade mną czuwało i los wiedział lepiej. Więc noski do góry Kochane, będzie pięknie u Was wszystkich!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Kruszyna, czytaj Twój opisać TZ pasuje mi on pod to co opowiadała kumpela, więc faktycznie może musi do niego dotrzeć, że samo się dziecko nie zrobi i trzeba się jednak mocno postarać
![]() Trzymam kciuki za to aby charakter bobas miał po Tobie, bo dwóch tskich w domu to ![]() ![]() ![]() A czemu bye bye na dłużej? Przepraszam jesli pisałaś, musiało mi umknąć 🤷☠♀️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Moszka88, on chce baaaardzo chce, tego jestem pewna
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#325 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I mega Wam dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i podtrzymanie na duchu po moim ostatnim poście ![]() Mam też takie przemyślenia, że chyba nam, wszystkim obecnym i przyszłym mamom uczucie niecierpliwości i strachu jest pisane 🤷 Najpierw wyczekujemy tych dwóch kresek i martwimy się czemu to tyle trwa, jak już się kreski pojawią to czekamy na koniec pierwszego trymestru z duszą na ramieniu, potem pewnie wielki stres czy dzidzia zdrowa, dlaczego kopnęła dziś 3 razy mniej niż wczoraj, dalej strach przed porodem i czy wszystko będzie dobrze z dzidzią i nami, a po porodzie...czuję, że dopiero wtedy zaczyna się festiwal strachu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż też jest taki jak faceci większości z was. Jak ja bym chciała, żeby płakał, że dostałam @. W życiu! Wiem, że mu zależy, ale myślę, że nawet po 24 cs jak by nie wyszło to by się nie przejął ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek jak wrócił z pracy w poniedziałek kiedy byłam po USG to pierwsze co powiedział "To pokaż zdjęcie tego bombelka" 🥰 Mimo to myślę, że duuużej części mężczyzn (oczywiście nie wszyscy) dopiero docierają jakieś uczucia w momencie gdy dziecko pojawi się na świecie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Wtajemniczenie
|
Pisałam Wam dzisiaj że mnie strzyka w krzyżu, i że starość nie radość 🤷
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz I żeby nie było, to darmowa probka, nie błąd w zamówieniu 🤦☠♀️ Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-08-26 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.