![]() |
#301 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
-Leżymy brzuchami do góry
-przytulamy sie -całujemy -kochamy :P -wypadamy na jakieś zakupy -"zwiedzamy" kina i pizzerie oraz różnego rodzaju restauracje w mieście ![]() -gramy np. w scrabble, eurobiznes albo jeszcze coś innego -jak jest pogoda to rozkładamy leżaczki na balkonie i czytamy albo słuchamy ptaszków:P -a jak nie ma pogody to się bunkrujemy pod kocykiem z książką -oglądamy różne filmy albo jego ulubione sporty w TV -jeździmy w góry połazić, poleżeć, pooddychać górskim powietrzem, albo pogrillować ![]() -czasami imprezujemy -czasami się zaczepiamy i kończy się jakimiś łaskotkami :P -duuużo rozmawiamy -załatwiamy jakieś różne sprawy na mieście -wyłazimy np. na basen, latem na odkryty ![]() -zwiedzamy kraj -słuchamy muzyki -opowiadamy sobie kawały ![]() Pewnie o czymś jeszcze zapomniałam, ale i tak lista jest długa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Rozeznanie
|
* leżymy sobie i się przytulamy
![]() * oglądamy filmy * chodzimy na spacerki * gotujemy * gadamy o wszystkim i o niczym * wygłupiamy się * piwkujemy albo winkujemy (sami lub ze znajomymi) .............itd ![]()
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
W temacie chyba lepiej byłoby zadać pytanie 'jak nie spędzacie czasu ze swoim ukochanym'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
-rozmawiamy
-jemy ![]() -przegladamy neta -ogladamy filmy -odpoczywamy -robimy zakupy -chodzimy do kawiarenki/restauracji -dyskoteki, koncerty,kino itp. ...i wiele innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
- tv,
-piknik, -pichcimy, -nudzimy się, -jezdzimy motorem, -kochamy (się...) ;P, -rozmawiamy, -spedzamy czas z jego rodzinką, -kino, -zakupy itd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Ogladamy World Cup bo to teraz najwazniejsze jest w zyciu kazdego prawdziwego kibica, a po wygranej
![]() ![]()
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
-bijemy się
![]() -ja dokuczam jemu, lub on mi -przytulamy się -czytamy Cosmo ![]() -on udaje, że śpi, a ja udaje, że nie zwracam na niego uwagi ![]() -on siedzi u mnie na kompie, a ja robię coś tam -oglądamy filmy albo mecze -jemy pizze ;d -pijemy kawe ;d -ja opowiadam mu o moich koleżankach, a on mi o kolegach :d -rozmawiamy o niczym, żartujemy z wszystkiego -gramy w głupie gry ;d -ja go zaczepiam i w końcu on się na mnie kładzie i mnie łaskocze, a ja błagam o litość i duszę się ze śmiechu ![]() -kochamy się ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
-> przede wszystkim rozmawiamy
-> obgadujemy (ale to "wcale nie jest obgadywanie!" ![]() -> spacerujemy (uuuuwielbiam!) -> robimy zakupy -> eksperymentujemy w kuchni -> chodzimy po górach -> zwiedzamy nowe miejsca -> próbujemy nowych rzeczy - spływy kajakowe, parki linowe i inne ![]() -> pływamy !! = maniacy -> gramy w gry planszowe - ale znacznie za rzadko ![]() -> snujemy plany na przyszłość -> wyjaśniamy sobie nawzajem nasze studyjne zawiłości ![]() -> oglądamy nasze stare zdjęcia -> oglądamy filmy tak z grubsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
w moim przypadku, jest tak, że razem pracujemy i naweet sie z tego cieszymy bo nie musimy sie rozstawac
![]() - ogladamy wspolnie filmy - przekomarzamy sie przewazne ![]() - ostatnio co polubilam to gre backgammon - idziemy razem plywac (mamy w domu duzy basen) - wyjezdzamy na dzien dwa do niemiec, bo czasami nie ma co naprawde robic ![]() a wtedy sobie duzo zwiedzamy - przewaznie oboje w tym samym czasie siedzimy na internecie... - ja go ucze polskiego a on mnie niemieckiego i jak mu sie chce to tez tureckiego ![]() jak cosik sie przypomni to jeszcze dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
myślę, że fajnie jest razem gotować, spacerować, oglądać filmy, rozmawiać i dużo dużo innych
![]()
czekamy Edytowane przez kurakowa Czas edycji: 2013-04-07 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
gotujemy, jemy
piwkujemy spacerujemy jeździmy do lasu itp. robimy zakupy rozrabiamy tulimy, całujemy, kochamy się rozmawiamy ![]() śmiejemy b. często, żartujemy śpimy oglądamy tv, horrory, mecze, koncerty kąpiemy się sprzątamy wozimy się autkiem po mieście ![]() chodzimy zjeść na mieście tańczymy on pływa, ja się przyglądam masujemy się robimy zdjęcia robimy sobie niespodzianki zaczepiamy się doradzamy sobie i wiele, wiele innych...
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Właściwie większośc rzeczy robimy razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Wtajemniczenie
|
-rozmawiamy
-on gra na kompie ja oglądam tv -ja buszuję z sieci on ogląda tv -ja gotuję on mi "pomaga" -jeździmy na rowerach (rzadko) -gramy w scrabble -ja robię manicure on siedzi w sieci -siedzimy z rodzicami -gramy na kompie w bilard -leżymy -śpimy -robimy sobie wzajemnie masaż -on robi mi masaż stóp...ja zasypiam - seksimy się ![]()
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Przyczajenie
|
Moj czas z TZ to ogladanie discovery chanel...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zadomowienie
|
-rozmawiamy
-przytulamy się -całujemy -wiadomo co ![]() -wychodzimy do restauracji, na pizzę itp. -śpimy -kłócimy się -nudzimy -kino -zakupy -spacerujemy -jedziemy poza miasto -kino -oglądamy film w domu -buszujemy w necie
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
Cudowne te opisy
![]() My: - jemy razem śniadanie - bardzo rzadko nie jemy go razem z powodu mojego lenistwa i niemożności podniesienia się wcześnie rano z łóżka ![]() - Wracamy razem z pracy - obmyślamy co ugotować na obiad - gotujemy obiad grzebiąc w międzyczasie w internecie -jemy obiad ![]() - po obiadku pijemy kawę i urządzamy sobie sjestę - bardzo często jest ona wyczerpująca... ![]() - po południu znowu trochę pracujemy - jeśli osobno, to piszemy do siebie smsy - wieczorem rozmawiamy, TŻ czyta gazetkę, ja oglądam TV, czasami wychodzimy gdzieś razem - nie lubimy spędzać dużo czasu osobno. ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Work, work, work
|
Z moim TŻ uwielbiamy góry, wędrówki piesze, jakiekolwiek wycieczki, więc kiedy się tylko nadarzy okazja, to pakujemy manatki i ruszamy na południe Polski po buszować po górach
![]() A ponadto- rowery, spacery, oglądanie TV, słuchanie Pinków i inne cuda. ![]()
mikroREKLAMA
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
-rano mój Tż zawsze wyskakuje z łóżka i robi kawę dla nas, która przynosi do łóżka i w nim ją razem pijemy
-zaśmiewamy się z demotów i innych śmiesznych filmików w necie -słuchamy muzyki ![]() -oglądamy filmy -uwielbiamy razem gotować ![]() -spacerujemy -przytulamy i kochamy się -dużo rozmawiamy -kąpiemy się razem ![]() -uczymy się wspólnie tak pokrótce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
A My robimy razem dosłownie wszystko, jak u siebie mieszkamy to codziennie wieczorny prysznic bierzemy wspólnie żeby sie na dlugo nie rozstawac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Przyczajenie
|
My też wiele rzeczy robimy wspólnie, m.in gotujemy, chodzimy do kina, na siłownie a poza tym oglądamy mecze piłkarskie( nawet zostałam kibicem:P), a ja torturuje GO maseczkami, masażami, itp...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
![]()
--> kochamy się (i to chyba będzie nr 1, bo oboje mamy temperament i na łóżkowych wygibasach zlatuje nam najwięcej czasu spędzanego wspólnie
![]() --> oglądamy filmy/seriale/filmy dokumentalne --> rozmawiamy po rosyjsku, żeby nie zapomnieć języka --> podróżujemy --> imprezujemy (od disco po chilloutowe grille) --> ćwiczymy razem --> gotujemy --> sprzątamy (jak to para pedantów...no takich w 90% ![]() --> zakupy --> kolacje na mieście (jeżeli tylko budżet pozwala) --> przymierzanie ubrań w sklepach (totalnie nie w naszych stylach)...ot tak sobie, dla żartu ![]() --> rozmowy przy winku --> interesujemy się tym samym, wiec jeżeli przeczytamy jakieś książki o tej tematyce to opowiadamy sobie o nich --> wspominamy sobie czasy naszych "początków" --> on mnie masuje, a ja jego nie ![]() ![]() --> kłócimy się o wszystko i o nic --> prawie każdy wieczór spędzamy razem w wannie z piwem w ręku (no i to jest powód naszych ćwiczeń, bo wiadomo co to mięsień piwny - pojawia się jak kamfora, ale niknąć nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
Ogladamy filmy tzn właczamy ale nigdy nie zdarzylo sie obejrzec do konca
![]() Rozmawiamy , bijemy sie, zaczepiamy, droczymy, denerwujemy, jemy xD przytulamy, całujemy itp, no i oczywiscie wspolne imprezy w weekend |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Rozeznanie
|
A co to jest "TŻ"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź ;-) to całe "tż" pojawia się niemalże w każdym wątku na tym forum, a ja za cholerę nie wiedziałam, od czego może to być skrót. I chyba bym nie wpadła na takie jego rozwinięcie :P
Dzięki za rozjaśnienie mi w głowie ![]() Dobranoc, pozdrawiam, Natalia K. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
TŻ? Zawsze myślałam, że Towarzysz Życia
![]() Mój właśnie się obraził, że wczoraj popiłam z koleżankami i byłam namolna i non stop do niego wydzwaniałam i gadałam głupoty ![]() ![]() A co do tematu: *jemy *pijemy sobie %% ![]() *oglądamy głupawe programy *rozmawiamy *jeździmy gdzieś do knajpek *leżymy przed tv *śpimy *buszujemy po internecie *przytulamy się/całujemy/uprawiamy seks *plotkujemy ![]() ![]() *jeździmy byle gdzie samochodem ![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
No to może i ja się wypowiem... ;-) Ponieważ mieszkam z moim towarzyszem życia, to razem czas spędzamy po prostu żyjąc ;-)
A do koleżanki powyżej, błagam nie odchudzaj się już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Przyczajenie
|
lepiej pytać czego nie robimy razem.
bo wymieniać można w nieskończoność.. *'Bijemy' się *przepychamy *droczymy *łaskoczemy, tzn. ja zaczynam, a jak on mnie zacznie łaskotać to ja już nie wyrabiam i krzyczę żeby przestał *rozmawiamy, tak dużo rozmawiamy *sptoykamy się ze znajomymi *rozmawiamy z jego/moimi rodzicami/babciami itd *spacerujemy <3 *leżymy na łóżku patrzymy sobie w oczy i milczymy <3 *oglądamy filmy/seriale/itd *jeździmy sobie samochodem po warszawie *odwiedzamy kluby *On uczy mnie jeździć. a raczej przekonuje mnie do nauki jazdy *siedzimy w necie *ogarniamy jakieś fajne cytaty/aforyzmy *czytamy kolorowe gazety. *'obgadujemy' znajomych. chociaż tak naprawdę to tylko komentowanie co sie dzieje u nich w życiu *ćwiczymy *chodzimy na boisko, grać w kosza czy coś *słuchamy muzyki *chodzimy do kina *chodzimy do teatru *chodzimy na zakupy *czytamy ...i wiele innych rzeczy których w tym momencie nie pamiętam..
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
Kiedy jesteśmy sami to wiadomo...
![]() -leżymy przed TV / DVD -leżymy z komputerem i śmiejemy się ze wszystkiego, co głupkowate -idziemy na kebab ![]() -łazimy w kółko po mieście -idziemy na piwo -jak trzeba, to się uczymy (czasem nawet przez telefon, łatwiej mi wtedy wchodzi ![]() -łapię swój aparat i wyciągam Go w plener ![]() -jak znajdziemy jakiś cudaczny przepis, to gotujemy ![]() -snujemy domysły co robią nasi dobrzy znajomi a potem łapiemy za telefon i sprawdzamy. ![]() -siedzimy z moimi rodzicami i śmiejemy się z ich wygłupów -odwiedzamy Jego siostry -wygłupiamy się z moim kotem - chyba najulubieńsze zajęcie ![]()
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
- spacerujemy
- wygłupiamy się - łazimy po sklepach - oglądamy filmy - czytamy różne fora - przytulamy się - całujemy - baraszkujemy - odpoczywamy - oglądamy mieszkania i domy - oglądamy filmiki z psiakami - bawimy się z naszymi kotami - rozmawiamy - gramy w scrabble - łaskoczemy się - przedrzeźniamy się - kłócimy się na swój sposób (pozytywnie) - słuchamy muzyki - oglądamy zabawne filmiki na YT długo by wymieniać, bo jest wiele sposobów na spędzenie razem czasu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.